Jó reggelt minden hős kismamának és pocaklakónak!
Apának kétnaponta szajkózom, hogy a következő terhességet télen akarooooom!!!!!
Nem is tudom, kinek volt korábban a javaslata a vizes türi, de éjjel 3-kor bevetettem. Azzal törölgettem magam, végül hanyagul rádobtam a bokámra, és így el tudtam aludni. Pedig nálunk most "csak" 29 fok volt éjjel a szobában.
Asszem befizetek egy last minute szibériai útra.....
A babaszobák gyönyörűek, nagyon jó ingerek fogják érni a porontyokat. Majd az lesz a vicces, amikor elkezdenek magyarázni a falon lévő figuráknak.
Niki! A pécsi jelentés csak miattad ment.
Miléna! Továbbra is csinkó vagy, a striák tényleg csak alkati kérdés. Mit örököltél, mennyire rugalmasak a kötőszöveteid. Ami tényleg segíthet a dolgon, az továbbra is a dörzsizés. Tessék edzeni a pocót! És nem napoztatni, az is vékonyítja a bőrt!
Ma megyünk anyósomékhoz (szokásos szombati kaja, meg dumcsi), de már előre rettegek. (Na nem tőlük, imádom őket), hanem náluk 34-35 fok van a lakásban sötétítés és ventillátor mellett.

Azt hiszem bekészülök türivel (apának is), amit majd vizezünk.
Képzeljétek, apa tegnap azt mondta, ha neki kellene kihordania a babát, ő már rég belehalt volna! El is hiszem. Úgyhogy ő emeli kalapját előttem, és előttetek is. Hiszen tudjátok ez hogy műxik, nekem három gyerekem van: a két kutyi, meg apa, és most készül az újabb.

40 fok van, és továbbra is háztartás, bevásárlás, takarítás, stb..... És így van ezzel mindenki.
És tudjátok minden tiszteletem az olyan kismamiké (is), akik nem nyavalyognak, mint pl. Vadvirág. Ott van 4 gyerök, apa, plusz a két kispicsusz, akkora lehet a pocakja, mint a ház, és csinál mindent tovább, mint eddig. És mindenki más is!
Tényleg Vadvirág! Vizesedjé má, fájjon má valamid!!!!!
Irina! Apa nálatok tényleg nem normális!