A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ez pedig a következő adag.

Kép Egy kicsit összepakoltam...

Kép Azért apától is örököltem valamit;)

Kép Mester a létránál

Kép Hát...én is imádom a cipőket

Kép Imádom a kosarakat

Kép ...és a légycsapót

Kép ...no meg a söprűt is

Kép Nézzétek csak mit szedtem a kertben

Kép ...elvégeztük a munkát - nagy segítség vagyok ám!

vesm

Sziasztok!

Bibi!
Barni nagyon nagyot nőtt és ahogy csajozik........ :lol: :oops: Gratulálok!!

Zita!
Mi 2 éve voltunk Zadarban, reggel 6-kor indultunk, Szeged-Pécs-Barcs-Zágráb útvonalon 16-órakkor már Zadarban voltunk. Többször megálltunk útközben.
Most gyerkőccel Isztriára mennénk, az talán közelebb van.
Lehet, h "csak" Balaton lesz, de annak is örülök.

Niki!
Jobbulást! Szerintem nem kéne ennyire "mérlegfüggőnek" lenned! Csak idegesíted magad.

Exi!
Kösznöm a tippet! Még várok, amíg biztos lesz, h megyünk a tengerhez, aztán bejelentkezek.

A torta egy kis családi cukrászatból való. Én csoki tortát akartam, de apa rendelte, így ez inkább feketerdő volt. Ábel lecsapott a meggyre, de szerencsére ki volt magozva.

Imádom Ábel tincseit :lol: Valahogy a feje bubján sok a haja :oops:

nektek pihenés??

Enikő!
Jól teszed, h nem főzöl! Veled vagyunk és persze Zsanettel is.

Bea!
Mire gondolsz, h "hogy viseltem a szülinapot"??????

Kicsit pityeregtem, h mennyire elrohant az első év, de nagyon büszke vagyok , h ilyen csodás ajándékpasim van. :lol:

zozo!
Köszönjük szépen!

Te hogy viseled a meleget pocakosan? SOk erőt , egészséget!

vesm!
Gratulálok! Köszi a képeket, tündéri kiscsajod van!

Igyatok sokat, kitartás a melegben!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Nem mondok inkább semmit, mert csak panaszkodnék azt meg minek, nem segít rajtam. Nagyjából összefoglalva kurváraelegemvanéneztmárnembírom :evil: :x :cry:
Meg lehet bent dögleni a melegtől, de nem merünk klímát venni a gyerekek miatt... az hiányozna még ha megfáznának vagy rámenne az izületükre....ááááááááááááááááááááááá

Jégvirág Bea: Csajok kösz jól, Bogi a nagyijánál van (apai nagyi :wink: ) ott is akart aludni ott vannak unokatesói is és jól elvannak. Kíváncsi vagyok meddig bírja majd :lol:
Viola bölcsibe van, egész nap kint vannak az udvaron, rohadt koszos mindig :D . Első utunk a kádba vezet ha hazajövünk :lol:
Ti jól??? :)

Bibi: Hogy bírjátok redőnyök nélkül ezt az ezer fokot? Nálatok mennyibe került a panelprogram? Egy összegbe kellett kifizetni, vagy havi szinten fizetitek?

Vesm: Dórika egy tündér :) Élőben is nem csak képeken :) Beszél már (szavakat) ???

Zsuzsu: Nekem is nagyon bejön Ábel tortája :) Ha olyan finom is volt, mint amilyen jól néz ki.... :D

Na mentem, annyira fájok, hogy nem bírok itt ülni.... mondjuk feküdni se minden bajom van már.... :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali.

Enikő, KITARTÁS!!!!

Zsuzsu, pihenés??? Hát itthon és aktívan. :) A mi életünket a Skoda-talik teszik ki, szombaton is voltunk kint a Szikin, ezen a héten Mezőhegyes jön. Két hét múlva meg kimegyünk a mórahalmi fürdőbe, van két jegyünk, a véradáskor kaptuk, én is és Feri is voltunk.
Petinek is a feje búbján van sok haja. :)

Jaj csajok, annyira morci lettem... A buszon kivételesen nem a "babakocsi tárolóba" tettem Petit, mert odatűzött nagyon a nap, hanem az ülésem elé. Anyukámmal mentünk a Plusba. A Csillag téren felszállt egy csoport, akik a buszon szerte szanaszéjjel mentek, álltak mindenhol. Egy megállóval később meg felszáll egy 65-70 év körüli bácsika, közli, hogy most ő odaül arra az ülésre, ami elé befordítottam a babakocsit, mert neki csípőprotézise van (na oda ne rohanjak). Mondom neki, hogy ide aztán nem, nem is tudtam volna hova tenni a járgányt nagyhirtelen, erre nekiállt RÁNGATNI a babakocsit, gyerekestül, és még neki állt feljebb!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Rühellem az ilyet. Javítsatok ki, ha tévedek, de a tömegközlekedés nem arról szól, hogy felszállok és van ülőhely...
(Azt hiszem, ha turisták lettünk volna, meg is lenne a véleményünk a helyiekről.)

Na kidühöngtem magam nektek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

Együttérzek veled nagyon! Tavaly pont így voltam, csak aug közepéig... :) Szóval nézd az előnyös oldalát: mindjárt megszülsz ;) Úgy irigykedek ... olyan szép volt tavaly... Látod, máris megszépültek az emlékeim :D

Jó hír! Hajna elindult tegnap... :D Annyira örülök... már csak pár hét, és ő is szalad a labdáért 8)
Vendég

Vesm! Dórika nagyon aranyos kislány! :D

Enikő!Kitartás!!!!!!!!!!Zsanettről tudsz vmit? Megvan már Marci???

Gira!Nagy gratula Hajna járásához, büszke lehetsz! :D

Exi!Én teljesen megértelek. Ma engem majdnem hasba vágott egy idő nő a boltba a teli kosarával,annyira fontos és sietős volt neki odatulakodni a zsömléspolchoz,hogy nem tudta kivárni míg én végzek. Ha nem ugrok,szó szerint ugrok!!!odébb, úgy hasba vág, hogy ott szülök meg. És azt se mondta,hogy bocs! Én csak annyit mondtam,hogy "basszus" és eljöttem!
20140113113746

Hali.

Gira, Hajnának gratula a meneteléshez!

Anett, hát igen, vannak figyelmetlenek, sokan, sajna. :x

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Üdv.

Áttöltöttem a telefonomról a képeket, és ezt Zsuzsu csak neked, már a fürtök miatt (a komoly vezetői tapasztalatról nem is beszélve):

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok, ez a hőség embertpróbáló. És csak fokozódik.....ááááááá
Enikő!! Kitartás csajosz, nemsoká jön Zalán!! :)
Zsanettről van híred??

Gira! Nagy gratula Hajnának a lépésekhez!! A pöttyök eltűntek végleg? Kajolás megoldódott?

Anett, Exi! Igenigen, nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítése!! :(

Exi! Jóképű sofőröd van naddon!! :D

Vesm! Tündéri édes kiscsaj Dórika!! :)

Mi próbáljuk a meleget túlélni, ezerrel szervezkedünk a ház körül. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Melinda, Anett: Még nem jelentkezett Zsanett, gondolom ha van valami jön az sms! :wink:

Exi: Nagyon jó ez a kép Petiről :lol: És tényleg szexi a frizurája :lol:

Gira: Na igen, utólag minden szebbnek tünik :lol: ahogy mondani szokták az idő megszépíti az emlékeket! Azért a terhesség vége már tényleg teher (nekem legalábbis), de lehet, hogy jobban viselném, ha nem lenne ilyen hőség, meg ha nem készültem volna arra, hogy korábban jön, ugyebár....és ez a legszarabb, mert eddig visszatartani kellett, aztán most meg nem akar jönni :evil: :lol:
Mai pocakkép:
Kép

ceniko
Szeged

Na most hívott Zsanett, hogy megszületett Marci 4290 grammal és 52 cm-rel :D
Majd ő jön és élménybeszámol. Bakker ekkora gyerek hogy fér ki azon a pici helyen???? :shock: :D Tömör gyönyör ez a gyermek, 52 cm-be összefoglalni 4290 grammot :) :shock:

ceniko
Szeged

HATALMAS GRATULA MARCIHOZ ZSANETTNEK!!!!!

Te jó ég milyen nagy, mondjuk a poci is nagy volt, nem csoda,vhol lennie kellett ekkora bébinek!!! :D

Enikő!Szép a poci,nemsokára neked gratulálunk!

Exi!Nagyon tündéri Peti az autós képen, csúcs a tincse! :D

Én bírom a meleget szerencsére, csak a strand hiányzik. Mára eltűnt a bokám :shock: gondolom ez a vizesedés, de fájni nem fáj, csak érdekes a látvány! :lol:
20140113113746

Zsanettnek nagy-nagy gratuláció! :lol: :wink:
Szegény biztos megszenvedett egy ekkora babával ebben a hőségben! :cry:

Enikő!
Kitartás!
Sajnállak szegénykém, iszonyú ez a meleg, pocak nélkül is. :cry:
Mostmár várjátok meg bébivel a kánikula végét, mert most a klinikán is iszonyat lehet feküdni ebben a hőségben. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Enikő: Csini a pocid nagyooooon :)

Zsanettnek gratulálok! Szép méretes baba :)

Zita: Márknak hogy tetszik a bölcsi? És neked? :)

Zsuzsu: Arra gondoltam konkrét hogy sírtál e :)

Vesm: Dórika csodaszép, köszönjük a sok képet :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Enikő: Csini a pocid nagyooooon :)

Zsanettnek gratulálok! Szép méretes baba :)

Zita: Márknak hogy tetszik a bölcsi? És neked? :)

Zsuzsu: Arra gondoltam konkrét hogy sírtál e :)

Vesm: Dórika csodaszép, köszönjük a sok képet :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hali.

Enikő, ekkora pociban szerintem Zalán is jól érzi magát, és gyanítom, ő sem lesz kicsike.

Egyébként most csak azért jöttem, hogy megnézzem, mi a helyzet Zsanettel, és látom, hogy Marci baba jobbnak látta kifele bújni, GRATULÁLOK!
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Én is csak bekukkantottam, hogy mi a hír a kismamikkal és hát Zsanettnek hatalmas gratula, egészséget, boldogságot mind a kettőjüknek!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Zsanettnek hatalmas gratula! Sok boldogságot, bő tejcsit kívánunk Marcinak és az immáron 4fős családnak!! :D

Enikő! Nem semmi pocak!! Hajrá Zalán! :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

NAGYON GRATULÁLOK én is ZSANETTNEK!!!!!!!!!!
Szép méretes kislegény lett Marci :lol:

Enikő!
Kitartást!! te is nemsokára ott leszel a klinikán :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Én is rakok fel Kittiról pár képet.
Látom Balaton kedvelt hely :D Mi is oda megyünk pénteken 1 hónapra :P Már nagyon várom!!

Itt van Babókám:

Kép

Kép

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Csajok, dicséreteket nagyon szépen köszönjük.

Zsanett, nagy-nagy gratula nektek, sok tejcsit és boldogságot Babócának és nektek!

Enikő, gyönyörű nagy pocid van. (…és bocs, hogy Violát múltkor a szemdokinál kisfiúnak néztem…:( Kitartás ebben a dögmelegben, már amennyire lehetséges. Az biztos, hogy ez már embert próbáló pocak nélkül is, nemhogy pocakkal. Mi sem merjük kitenni a lábunkat Dórikával, mert szerintem 5 percen belül földobnánk a tappancsot. Én tegnap délben kimentem a kertbe, mert kókadoztak kedvenc kis uborkatöveim (s ha már eddig küzdöttem a vetésükkel és gondozásukkal, akkor csak ne dobják már föl a tappancsot) és megszántam őket egy kis vízzel, de a röhej az, hogy annyira vakított a nap, hogy semmit sem láttam, hogy hova locsolok, csak úgy találomra. Nálunk itt bent a házban valamennyire legalább kibírható, bár a hajnali szellőztetés, redőnyök után is 25-26 fok van a szobában, de a kintihez képest felüdülés. Ahol eddig laktunk (egy kis 1-szobás téglalakás 2. emelete, fölöttünk már csak a tetőteresek voltak), szerintem most halál, tavaly is 32-33 fok volt szellőztetés és bambuszrolós+sötétítőfüggönyös napvédelemmel, pedig ennyire meleg azért nem volt. Mi már tavaly is nyáron egy csomószor itt voltunk édesanyáméknál a jó hűvös kertes házikóban, mert én nagyon nem bírtam a benti meleget, de Dórika is iszonyat nyűgös volt.

Bea, Szentmihályra (Mihálytelekre) költöztünk, édesanyáméktól 1 utcányira.

Kinga, haláli Kitti:) Dórika is szokott ilyen „majdnem fejen állok” pozíciót felvenni és hangosakat kacag közben, én meg majd’ szívinfarktust kapok, hogy mikor esik át a fején…

vesm

Kinga, Vesm: Ez jógapozíció :lol: Valamiért jó a babáknak, stimulál x idegpályát az agyban! Nem kell becarni nem fognak felborulni :wink: Viola is feszt ezt csinálja, a fejlesztőbe meg mondták, hogy örüljek neki, mert ez tök jól fejleszti az adott idegpályát.... :wink:
Sőt Viola bukfencezik :lol: A fejlesztőbe ugyanis a TSMT tornán bukfenceztetik előre is hátra is, és ő itthon szorgalmasan gyakorol :lol: Én meg sokkot kapok, mert ugye az ágyon kell csinálnia.... ezért elég gyakran van lenyitva a szivacskanapé, azt imádják a lányaim :lol: és onnan nem esnek nagyot (max 5 cm :wink: )

Kinga: Még mindig gyönyörű a csajod :wink:

Vesm: Nem haragszom necsináldmár, általában fiúnak nézik :D , nem sok nőiesség van benne :lol: :oops: De majd idővel kikupálódik :wink:

Csajok: Én most perpill ott tartok, hogy kitartok :wink: :lol: :D Megne kérdezzétek miért??? Most megszállt egy végtelen nyugalom. Beletörődtem volna sanyarú sorsomba? :lol: :roll: Nemtom na mindegy, lényeg hogy most épp jó passzban vagyok :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Végre van gépem, hiányzott nagyon :)

ZSANETT! SOK BOLDOGSÁGOT, ERŐT EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDODNAK!

Enikő!
A torta könnyű krémből volt , meggyes és nagyon finom. Én csokitortát akartam, de apa ezt rendelte. Nem bánom, nagyon finom volt. Ábel is ette rendesen :oops: :oops:

Te következel............drukk-drukk-drukk..... :lol: Szép a pocak, csini a hajad! Zalán büszke lesz az Ő csinos anyucijára :-)

Exi!
Ezeken a talikon mi a program???
Köszi a képet, csúcsszuper!! :lol:
nekünk egy strandbelépőnk van, csak apa volt vértadni, nekem nem lehet még.
Tudsz olyan programot amivel videófelvételt lehet tömöríteni?? 37 MB lett és nem lehet felrakni a videa-ra :shock:

Melinda!
Hogy halad az építkezés-csomagolás-költözés...??

Kinga!
Kitti még mindig csodaszépséges! :lol: A bukósisak...néha nekünk is elkelne, bár most már alig esik el, csak akkor , ha szalad...
Ilyen fejenállós mutatványokat Ábel is csinál mostanában, de Ő érdekes módon csak az ágyában. :lol:
JÓ PIHENÉST NEKTEK!!

Bea!
Igen, volt pityergés, összeölelkeztünk hárman, Ábel kacagott...én meg bőgtem....evvan...

Csajok!!
Még seosem nyaraltam babával, segítsetek légyszives mire figyeljek a csomagolásnál. Milyen elsősegélycsomag-gyógyszer kell... Nagyon köszönöm!
Alakul a nyaralásunk, remélem nem jön semmi közbe és megyünk.

Hűvösebb napokat kívánok!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Gratula ZSANETTNEK a hatalmas babához!

Csaszi volt?

Hát ENikő ez van.Én nagyon örültem volna még egy hétnek az ikrekkel.Végig rettegtük a 35 hetet mert egyfeszt ki akartak bújni.:(
Abból a szempontból volt rossz a 35 .hétre szülés hogy elvitték őket tőlem.Na az volt a legrosszabb.Amúgy meg nagyon kész voltam már a végén.A hasamon a bőr teljesen feszült szét tudtam volna marni magam annyira viszketett.Az utolsó két hétben repedt ki a bőröm is.

Egyébként meg 3 cm volt a méhszáj amikor úgy döntöttünk Emőkével hogy akkor hajrá.Talán még meg lehetett volna próbálni egy utolsó visszatartást azt ami a 32.héten volt az extra brutál szívdobogtatós áááááááááááááá de abból nem kértem és Emőke is azt mondta hogy ha nem jön össze többet árt mint használ akár a babákat akár engem nézve.Így is csaszi után(előző éjjel ment belém a mg.infúzió)a méhem "elfelejtett"működni a visszatartó mg miatt így aztán kaptam ám az oxitocint üveg számra.ááááááá

NA szóval egy kis nosztalgi :)kicsit meg is morzongtam.A lényeg a lényeg hogy eddig bent maradt innen kezdve nem lehet a koraszülöttségtől semmi baja:) :wink:

na mondjuk nekünk se lett a 10 hónap Dévényt leszámítva

Kép
Kép
zitacicu2

Képzeljétek ma voltunk Máté ovinénijénél Üllésen.Volt medence a gyerekek nagyon élvezték.A kicsikkel semmi gond nem volt aludtak is szóval 4 ig pihi volt bent döglöttünk .Mátém anniyra megörült meglepi volt neki ovinéni nagyon csípik egymást.
Tök jó volt.Iagz egy óráig tartott mire gyerekek ágyak babakocsi stb a kocsiba került el is fáradtam rendesen de megérte.
Olyan izmi leszek a sok cuccozástól hogy ihaj.Kár hogy a fenekemen nem látszik meg hogy naponta ki be rángatom a babakocsit az autóba :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zsanett,szívből gratulálunk nektek!!!!!
Jó nagy baba lett,sok-sok tejcsit kívánunk neki!!!!! :lol: :lol: :lol:

Enikő,a panell-program keretében mindent csinálnak nálunk(csomagolják,festik,tetőt is,meg a nyílászárókat)
Basszus ,majd megsülűnk hogy nincs redőnyűk,majdnem egész nap anyunál vagyunk.
Ha meg itthon, megy a klíma .............
Eddig 7000ft közösköltséget fizettünk,most így 100000ft.
De az ablakoknak nagyon örülök,nem hallom az autókat,meg a trolit mikor mennek,pedig volt olyan hogy a v-t nse hallottuk tőlük!!!
Már mostmár nagyon fifnisbe vagy te is!!!! :lol: :lol: :lol:
Izgulsz már???
A lánykáidra ki fog vigyázni????

Zsuzsu,,a Badi csajozós képe szeintem is tuti!!!
Leült oda ,és puszilgatta,meg simogatta a csajszit!!
Pécs belvárosa ezen nevetett!!!................
Útolag megkésve ,de nagyon boldog szülinapot kívánunk Ábelnek!!!!
:wink: :wink:
Exi,teljessen igazad van,én is nagyon utáltam babakocsival utazni!!!
Mi már szinte soha nem használjuk a babakocsit!

Kinga,nagyon édi Kitti!!!

Zita,tényleg én is akartam kérdezni,mi újság a bölcsivel????

Kép
bibi226

Hali.

Kinga, de jó, hogy tettél fel képeket.

Enikő, na most okosabb lettem, ezek szerint Peti is szokott jógázni. :o

Zitacicu, hát nem hiszem, hogy neked olyan nagy szükséged lenne fogyásra...

Zsuzsu, hát ha mi megyünk Petivel, az egyetlen, amit vinni fogok, gyógyszerből az a lázcsillapító kúp. A többi beszerezhető, persze külhonban más a helyzet. Na meg sebtapasz, hátha szükség lesz rá.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga! Jajj de édes ez a kicsi lány!! :) 1 hónap Balcsi? De jó! :) Érezzétek jól magatokat!!

Enikő! A szülés előtti napokban fontos a nyugodság, pihizz amennyit csak tudsz. Drukkokat elindítom! :) Dobj meg kérlek egy sms-sel, ha megérkezett Zalán, oks?? :)
Ahogy olvaslak, sanyarú sors :) , na ez vicces, vhogy lehet hiányzik... :D

Zitacicu!Örülök, hogy jó volt a medencés buli. :) Képek?

Zsuzsu! Ház nagy erőkkel épül! :) Csomagolás még sehogy nem áll. Költözés talán jövő hónap vége. Remélem, de max szept eleje.
Alig várom már hogy talizzunk!! Szomszédok! :)
Gyógyszer: sebtapasz, lázcsill.kúp, hőmérő, köhögéscsill., köptető, fertőtlenítő (Betadin), naptej -bár ez nem gyógyszer-, fájdalomcsill. (Panadol), más nem jut eszembe így este 10 kor. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Exi!

Na jó nem mondom hogy fogyókúra nélkül nem lenne jó de van egy két rucim amiben jobban érezném magam egy két kiló minusszal.

Melinda!
Képeket ovinéni csinál én amatőr nem vitem gépet.De majd elküldi nekem:)

Nikim iks szokott ilyen mutatványokat csinálni mint Kitti.

Hihi ma kergették egymást az ikrek :lol: :lol: édiiiiiiiiiiiii
Ja és megy ám a puszi meg az ölelgetés.Annyira ikrek hogy csak na.Niki cirógatja Norbit ha sír.Ad neki inni meg keres neki cumit.Ami elég nehéz mert nappal nincs csak ritkán de olyankor húzza a kezem mert tudja hogy hol van és mutogat kézzel lábbal hogy kéne a tesónak a cumi mert ordit.Szóval hihetetlen a csaj soha nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz ikrekkel.
Láttam a roosevelt téren egyedül egy 3 as ikres anyukát. :shock: :shock: Egy gyerek kenguruban kettőnek ikrekocsi. :shock:
Bocsi hogy most nálam minden az ikrekről szól de annyira édesek voltak ma(is)jó napunk volt nagyon élveztem.Csak apa nem volt de azt sajna megszoktuk:(

Kép
Kép
zitacicu2

Zsanettnek Hatalmas Gratula !

Vesm!
Dórika nagyon szép kislány!

Exi!
akár Vivit látnám vezetni :lol: imádja ő is, képes lenne egész nap az autóban ülni, de csak az apjáét szereti, közben elnyomkod mindent apát meg a guta kerülgeti :mrgreen:

Enikő!
szép a pocakod.
ennyit a pasikról, látod már most se hallgat rád :mrgreen: :wink:
de majdcsak kibújik.

Kinga!
Kitti nagyon édi :lol:
Vendég

Zitacicuék tegnapi pancsi partija :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Csapó 2
Zitacicu és csemetéi:
Kép

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy csak ugy betorok, de szeretnem a csajaimnak kilyukasztatni a fulet, es nem tudom Szegeden hova menjek...
Tudnatok valakit ajanlani?

Koszi elore is.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Zitacicu!
gyönyörűek a gyerekek! :)

ekkora medence nekem is kell, esküszöm holnap vetetek egyet apánkkal, kerül amibe kerül, nem bírom tovább, ti hogy bírjátok ez a meleget. én most olyan rosszul vagyok h. alig élek, rókakoma is meglátogatott :cry:
Vendég

Szia gyerc!

Mi asszem ismerjük egymást az ikresről ugye?Rég jártál arra.
Nekem még a kórházban lyukasztották ki Nikim fülét de szerintem a Bartók Béla téren az ékszerésznél csinálnak ilyesmit ha emlékeim nem csalnak.Ha mégsem akkor bocsi de itt a lányok tuti mondanak valami hasznosat:)

Zozo!
Baromira élveztük a medencét csak épp üllésig kellett kimenni érte:)
Te is lassan babázni fogsz!!Rókakoma miatt részvétem.

Kép
Kép
zitacicu2

Zita :)

Igen-igen :D. Koszi az infot, tavaly nekem is a korhazat ajanlottak, de akkor betegek voltak a csajok es igy elmaradt, mostanra meg elhagytam a nevet es telefonszamot (meg nem is tudom, hogy ilyen "nagy" csajoknak is megcsinaljak-e ott).
Edesek a manok, hihetetlen sokat nottek amiota utoljara "lattam" oket. :D

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok lányok!

Zsanett :) Hatalmas gratula Marci babához, gyönyörűek a méretei, remélem könnyű szülésed volt!

Enikő :) Új tipp: júl. 23. :wink: Egyébként nem elrémisztésképpen, de képzeld, azt hallottam ma, hogy állítólag hétfőn, kedden lesz egy kisebb lehűlés, aztán még melegebb lesz, mint most van :shock: :shock: :shock:

Zitacicu :) Gyönyörűek a gyerkőcök!!! Azt az anyukát a hármas ikrekkel szerintem én is láttam úgy egy hete a Honvéd téri játszón. 3 kislány, ha jól tudom. Meg kell mondjam minden tiszteletem az övé.

Kinga :) Jó volt újra talizni, jó pihenést kívánok nektek!

Gyerc :) Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de a körzeti védőnők nem csinálnak ilyet?

Vesm :) Gyönyörű nagylány lett Dóriból :lol: :lol:

Exi :) Megértem, hogy rohadt dühös lettél! Én is útálok babakocsival tömegközlekedni, mondjuk szerencsére nem is szoktam sokat.

Dancsi :) Hogy vagytok?

Nekem van egy jó és egy rossz hírem. Kezdem a rosszal. Szóval nem tudom, emlékeztek-e még, de Kristóf nagyon vérzett a mandula műtétkor, még vért is kapott. Már a műtét előtti vérvételkor megnyúlt volt a véralvadása, de ezt akkor elintézték annyival, hogy lehet egy vírusfertőzés vagy maga a mandula megnagyobbodás miatt is. Műtét után majd két hónappal megismételtük a vérvételt, ahol még mindig megnyúlt volt az APTI. Ezután beutaltak minket haematológiára, ahol megnézték a véralvadási faktorokat, ennek lett meg tegnap az eredménye: Kristófnak csak 9%-os a IX. faktora, ami azt jelenti, hogy enyhe B típusú haemophiliája van :cry: Tennünk egyelőre semmit nem kell, kontroll lesz majd okt. 1-én. Kaptunk egy kiskönyvet, hogy ha bármi lenne, ezzel soron kívül ellátnak a gyerekklinkán. Meg van egy lista a végén azokról a gyógyszerekről, amiket nem szedhet.
Dühös csak kicsit azért vagyok, mert ha ezt a vizsgálatot megcsinálják a műtét előtt, és kap IX-es faktort, valószínűleg nem kellett volna vért kapnia és az intenzívre kerülnie. :evil: :evil: :evil:

A jó hír: lefoglalóztuk azt a lakást, amiről korábban írtam és nagyon-nagyon örülünk neki!!!!

Jó éjt mindenkinek! Én is dobok még két képet.

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Sajnálom hogy ez derült ki Kristófnál.

Képzeljétek arra adtam a fejem hogyha már szakoktató akarok lenni akkor ellátogatok a ringen lévő vezetéstechnikai tanpályára.Na megnéztem a neten és kaptam egy enyhe sokkot.Egy olyan kurzus amit én kinéztem és értelme is van cirka 82 e ft.
:shock: :shock: :shock: :roll:

Nem tudtok véletlenül valami hasonló jót csak kicsit olcsóbbat valahol???

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
este már úgy gondoltam csak kibírom medence nélkül, igaz Viviébe beleülök asszem, ha beleférek, majd kipróbálom :lol:

Timika!
Kristóf nagyon édes.
ezek nem jó hírek, ezt kinőheti amúgy v. van rá valami kezelés?

Gyerc!
a kozmetikusom csinál fülbelövést, de hogy hogyan nem tudom.
a klinikán is van. ja,a Vasasban is csinálnak, de oda ne menjen senki, azt már próbáltuk.

én is szeretnék Vivinek hátha valaki tud valami jó helyet.

nem tudok aludni, nagyon meleg van. csak a napaliban van klimánk kiköltözök ide.
Vendég

Hali.

Zozo, jól bírtad az éjszakázást, én éjfél előtt mindig kidőlök, hiába van dögmeleg még akkor is.

Zitacicu, jók a képek.

Timika, műtét előtt nem néztek Kristófnál véralvadást???? Mert ugye elvben az is kötelező volna...nem? Ilyenkor mit néznek, ha nem azt, ami a legfontosabb lenne?

Ma is megállapítottam, hogy Peti igencsak jó evő, időjárástól függetlenül: tízóraira becsócsált egy jó nagy almát reszelve, "megspékelve" egy egész doboz sütőtökpürével. :o

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok!
remélem nem zavarok itt köztetek. nálunk 3 gyerkőc van. 12, 7, 3 évesek. :D
dittke

Hali.

Dittke, biztosan nem zavarsz, írj magatokról bővebben!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Timika,
sajnálom :(

lakást hol vettetek és milyet? gratulálok hozzá!

Kristóf nagyon édes, és nekünk is ilyen szőnyegünk volt, még anno az első lakásunkban :)

meggyógyultam, jól vagyunk, szenvedünk a melegtől, mint az egész ország......
Vendég

Koszi csajok a segitseget, remelem sikerul valahol talalni egy normalis helyet! Zozo :) majd megirom, ha sikerult. :D

Dancsi :)

Itthon vagytok? Osszefuthanank valamikor ha van kedved... A telefonszamod meg a regi?

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

EEEEnikőőőőő :!:

Merre vaaaagy :?: Már tűkön ülök ;)
Vendég

Gira: Itt vagyok, semmi extra :( Kurvára melegem van, vizes lepedő+ventilátor rulez! :lol: És szugerálom a méhszájamat hogy nyíljon ki, a gyereket meg hogy bújjon elő....
:wink: Jövő hét péntekig még egész hétre végig forróságot ír az időjáráselőrejelzés. Úgyhogy a lehűlésben hidegfront meg ilyenek, már nem bízom :lol:

Zsanettel valyon mi lehet hazaengedték őket a klinikáról? Zsanett ha olvasol adj életjelet léééééci :)

ceniko
Szeged

Én is Zsanett után érdeklődöm!Hazajöttetek már????Írj pár rövid sort ha olvasod légyszi!!!!

Enikő! Neked kitartás,hát lehűlés nem nagyon lesz, de csak szugeráld a babót, hátha jönni támad kedve!
20140113113746

Dancsi: Boldog névnapot :D

ceniko
Szeged

hogy bírjátok a meleget :?:
én már sehogy.
nem is tudom h. sírjak v. nevessek, de már minden kikészít.
Vivi nem eszik, eddig se evett, de most...
még azt a keveset se eszi meg.
a férjem meg vízipisztollyal lövöldözi, Vivi meg ordít, neeeem bírom.

Dancsi!
Boldog Névnapot!

Enikő!
jó meleg lehet nálatok, nálunk se semmi, de ott.

Még nem volt UH-m, sztem nem is lesz, de a végén majd kiderül h. faros-e, holnap meg kinyomozom mikor menjek ctg-re.
Vendég

Sziasztok! :D

Először is Zsanettnek óóóóriási gratula!!!!!! :D :D :D :D :D
Nagyon szép méretei vannak Marci babának!!!
Várom én is a beszámolót! :wink:

Mi éjjel értünk haza.
Szuper volt ez a szűk 1 hét!!! :D :D :D :D :D

Botinak szerencsére már kutyabaja sem volt, csak az antibigyót kellett neki beadnom reggel este, de ettől eltekintve el is felejthettük, hogy pár napja még milyen carul volt..

Az utat nagyon jól bírta, le a kalappal előtte. Oda felé csak 2x álltunk meg peluscserére, a kaját elintéztük menet közben. Amúgy aludt és nézelődött útközben.

A hely, ahol voltunk, nagyon szuper volt, nagyon családbarát, teli volt gyerekekkel. Egészen pici babák (4-5 hónapos) is. :shock:
Reggel 9-től strandoltunk, Boti ált 10-fél11-kor elájult, aludt egy órát a babakocsiban, majd pancsizott tovább ebédig. Ebéd után felmentünk a szobába hűsölni pár órát, olyankor Boti aludt még 1,5-2 órát, és 4 óra körül mentünk vissza strandolni estig! :D
Hol a medencében hűsöltünk, hol a tengerben kavicsoztunk. Ez utóbbit Boti nagyon élvezte! :lol: Beleült a bokáig érő vízbe, és szedegette a kavicsokat, meg dobálta azokat a vízbe.
:lol:
Szóval nagyon jó volt, szuperül éreztük magunkat mindannyian!

Zsuzsu :)
Ugye Te kérdezted az Adriát... Csak ajánlani tudom!!!! :D
Mi viszonylag messze voltunk, Brac-on voltunk 10-11 óra az út. De Boti szerencsére szeret autózni.
De biztosan vannak szuper - és bababarát helyek közelebb is.
Anyukámék előző héten Crikvenyicán (lehet nem jól írtam :oops: ) voltak, az közelebb van, és állítólag ott is rengeteg gyerkőc volt.

Majd teszek fel később képeket is, de most lelépek, mert még ki se pakoltam a bőröndöket :oops: :oops:
Bocsi, hogy önző módon csak magunkról írtam megint, igyekszem visszaolvasni részletesebben - majd egyszer.... :oops: :oops:

pusssz....

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: