Sziasztok!
Először is Zsanettnek óóóóriási gratula!!!!!!
Nagyon szép méretei vannak Marci babának!!!
Várom én is a beszámolót!
Mi éjjel értünk haza.
Szuper volt ez a szűk 1 hét!!!
Botinak szerencsére már kutyabaja sem volt, csak az antibigyót kellett neki beadnom reggel este, de ettől eltekintve el is felejthettük, hogy pár napja még milyen carul volt..
Az utat nagyon jól bírta, le a kalappal előtte. Oda felé csak 2x álltunk meg peluscserére, a kaját elintéztük menet közben. Amúgy aludt és nézelődött útközben.
A hely, ahol voltunk, nagyon szuper volt, nagyon családbarát, teli volt gyerekekkel. Egészen pici babák (4-5 hónapos) is.
Reggel 9-től strandoltunk, Boti ált 10-fél11-kor elájult, aludt egy órát a babakocsiban, majd pancsizott tovább ebédig. Ebéd után felmentünk a szobába hűsölni pár órát, olyankor Boti aludt még 1,5-2 órát, és 4 óra körül mentünk vissza strandolni estig!
Hol a medencében hűsöltünk, hol a tengerben kavicsoztunk. Ez utóbbit Boti nagyon élvezte!

Beleült a bokáig érő vízbe, és szedegette a kavicsokat, meg dobálta azokat a vízbe.
Szóval nagyon jó volt, szuperül éreztük magunkat mindannyian!
Zsuzsu
Ugye Te kérdezted az Adriát... Csak ajánlani tudom!!!!
Mi viszonylag messze voltunk, Brac-on voltunk 10-11 óra az út. De Boti szerencsére szeret autózni.
De biztosan vannak szuper - és bababarát helyek közelebb is.
Anyukámék előző héten Crikvenyicán (lehet nem jól írtam

) voltak, az közelebb van, és állítólag ott is rengeteg gyerkőc volt.
Majd teszek fel később képeket is, de most lelépek, mert még ki se pakoltam a bőröndöket
Bocsi, hogy önző módon csak magunkról írtam megint, igyekszem visszaolvasni részletesebben - majd egyszer....
pusssz....