Sziasztok Lányok
Gitta
Sajnálom ami történt. Szerintem a szimpla nõgyógyászatra kellene lemenned a rendelõben, és elmondani mi a helyzet. Ott biztosan felirják a gyogyit. Az viszont jó hir, hogy végre kiderült a köhögésed oka

(Látom Neked is eszedbe jutott már a nõgyógyászat...) A 9 mm-nem olyan rossz. Nekem a 15. napon volt 15 mm körül és ez jónak volt mondható. Légyszi javitsd a koromat 30-ra mert februárban átléptem ezt a bûvös határt a ciklusaim számát pedig majd visszaszámolom egy októberi táblázat alapján és leirom
Andi
Igazán jó érzés lehetett látni a kalimpáló babócát

Hát nekem a másik irányban vannak súlyproblémáim... 3 hete még 56 kg.voltam most meg már 60 vagyok. És ez már sajna nem a viz de nem is a babó hanem a hájpárnácskák. Igyekszem odafigyelni mit eszem.
Drága Breki
Megkönnyeztem amit irtál... Ez iszonyatos és feldolgozhatatlan és azt sem tudom mit is irhatnék....

Életemben nem hallottam még errõl a rendellenességrõl. Iszonyatos belegondolni, hogy mit érezhettetek és mit éreztek most is... Nagyon sajnálom és sok-sok erõt kivánok a feldolgozásához. Mekkora az esélye annak, hogy ez a probléma újra elõfordulhat? Ha a baba egy héttel hamarabb megszületett volna akkor egészséges lett volna? Ne haragudj, nem kell rá válaszolnod ha nem szeretnél...

Köszönöm a jókivánságokat
Karmen
Nagyon drukkolok csütörtöki vagy pénteki teszthez

Ritát nagyon sajnálom az idegeskedés miatt és drukkolok Nekik, hogy minden rendben legyen. Andy biztosan boldog a rugdalózó babócával

Neki is drukk a cukorszint miatt
Ha nem vérzel csütörtökön nyugodtan tesztelj, ki kell, hogy mutassa az eredményt

Én nem dolgozom a punkció óta mert azén kolléganõim (nagyon-nagyon rendesek)tudják és velem együtt izgulnak a sikerért. Én úgy kerültem cégen belül erre a területre, hogy mikor kiderült az elõzõ területen, hogy lombik elött állok, akkor a felajánlott állást visszavonták és utcára akartak küldeni. Valaki viszont emberséges volt és segitett helyet találni olyan emberek közt akiknek aranyból van a szivük. Megállapodtunk, hogy ha sikerül a terhesség akkor már nem megyek többet dolgozni ha nem sikerül akkor viszont május 1-tõl felmondok mivel Svájcba költözünk. Most itthon vagyok egyedül és a dobozkupacokat kerülgetem. Elkezdtem csomagolni, de mit mondjak...nem haladok valami õrült tempóban. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz de nem panaszkodom

Te már mennél dolgozni? Ilyen betegséges idõben kár ezt elkapkodni.
Alma
Kitartás! Nem szabad elkeseredni

Remélem mielöbb sikerül majd
Mese
ÉN is nagyon kiváncsi vagyok

Nagyon jó, hogy a pozitiv teszt mellett a menzid sem jött meg

Ezt bizony a babuci okozza
Alice
Fel a fejjel

Neked csináltak már HSG-t, lapart...stb?
Egcsi
Igen, jól emlékszel, Svájc középsõ részére költözünk. Szeretnék ikreket de kicsit félek is tõle...

Ki tudom-e hordani a sok mûtéti elõzmény miatt, nem lesznek-e koraszülöttek, elférnek-e és nem lesz valamelyik babának végtagproblémálya a szûk hely miatt...stb
Orsi
Hétfõn megyek UH-ra a nõgyógyászomhoz de lehet, hogy még nem fog látszani a babák száma. Akkor legközelebb 23.-án kell mennem a Kaáli intézetbe
Noémi
Köszönöm a gratulációt

Talán hétfõn kiderül a titok de 23.-án mindenképp
Puszi: Doris