Sziasztok pocakosok!!
Hát előszöris köszönet mindenkinek a szíves fogadáshoz!
Szóval pár szót akkor magunkról: 32 hetet töltöttem be, a várandóságomat örömmel jelenthetem ki abszolút problémamentesen töltöttem/tük:) már mint ha a konkrét testi tünetekről beszélünk: nem hánytam, nem vizesedek, nem voltak rosszulétek, nincs magas vérnyomás és a babóval is minden rendeben van volt:) Na jó kezdeti émelygések, cigifüsttől és hűtőszagtól volt persze , de abszolút elviselhető volt.
Ami volt: érzelemingadozás végig, aluszékonyság aaz elején
És még ami a kisért minket: lakás eladás, albérletbe költözés (jó végül úgymond barátoknál- szentendrén egy házban ahol egy külön bejáratú apartman van....ház keresés hónapokon keresztül, sajnos volt stressz is jócskán ami a ház keresés projecthez társult, a feszültség miatt
összetűzések párommal, aztán "happy end " ház találása szentendrén bár 64 lépcsős és Szentendre végén úgyhogy én nem vezetek még sajna:( de hát van jó levegő stb.. és persze hitel felvétel ami egy újabb aggodalomra ad okot.... nah de most aztán végképp aggodalmaskodó letteem az elmúlt hónapok során..
De ahogy elnézem, nálatok is folynak lakásfelújítások, albérletezések stb... Hhát ez ilyen.... És mi csak augusztus vége feleé tudunk beköltözni , úgyhogy szülésig az albi és majd utána....na jó nem ragozom..
Granda:
Hú köszi a segítzséget aranyíos vagy de Én biztos nagyon béna vagyok, de nem tom h ezt a vonalzót hol is kell elkészíteni.... azt írod miután elkészítettem , de hol?
Kispocc
10 kg a (ha jól emlékszema 31 héten) egyáltalán nem sok!!!! Az ideális 13-14 szokott lenni és ez szerintem pont annyi lesz majd a végére több gyümit és kevesebb nasit!!!!!

mégha nehéz is...
motiot
hát érdekes úgy látszik minden országban más, van egy barátnőm Angliűában (pont ugynarra a napra vagyunk kiirva ) alig csinálnak ultarahngot talán 2 készül a ) hjónap alatt!!!!! szívhangot néznek, de az uht nem viszik túlzásba!!!
A lábdagadásra lábkörzéseket, boka előre hátra jobbra balra stb... ez nagyon jól hajtja avízet ... na és pesrze fölpocolni!!!!
Uhhh nagyons sokat írtam bocsánat abbahagyom!!! kitartásokat nekünk!! És bocs h nem tudok reagálni sokatokra, de huh nagyon ternmékenyek vagytok ! én meg dolgozom még és ilyenkloprra estére már nem bírok sokat ülni a gép előtt:((( fáj a derék
Mindenkinek pusz!!!