Sziasztok Lányok!
Nem tüntem el, megse fulladtam,

csak tegnap barátnőzni voltunk, Áki egy volt ovis társánál, ahol 3 héttel nagyobb kisfiú van mint Dávid! 7 hónapig nem tudtunk összehozni egy találkát, pedig 5 buszmegállóra lakunk egymástól!
Nagyon jól éreztük magunkat, és csak délután jöttünk haza!
Apa egy nagyon jó hírrel jött értünk, mégpedig azzal, hogy hétvégén megyünk a balatonra!!!
Áki nagyon fog örülni, de még nem mondom neki, mert akkor addig nem lehet bírni vele, és óránként megkérdezi, hogy mikor megyünk!!!
Majd jó meglepetés lesz neki!!!
Ti hogy bírjátok ezt a pokoli hőséget? Szegény Dávid nagyon nehezen!!! Most is 1 órát szenvedett mire el bírt aludni!
Rita!
Tomi nagyon tüneményes!!! Látszik mennyire élvezte a nyaralást!!Most látom, hogy Gödöllön laktok????
Szoktatok járni a hangárba???
Dávidka köszöni mindenkinek a bókokat!!!
Edit!
Remélem a hegymászást most kihagyod?!
Nagyon vigyázz magatokra, és jó szórakozást, pihenést kívánok Nektek!
A nagyvizhez Dávidot a kádban szoktattam, úgy, hogy tele engedtem hogy érzékelje milyen ha nincs talaj alatta! De jövő héten lehet hogy elviszem babaúszásra egy maszek uszodába! Van egy lány akivel szoktunk sétálni, és Ő nagyon szeretne elmenni, de egyedül nem akar, és olyan aranyosan megkért, hogy nem tudok nemet mondani Neki! Kíváncsi vagyok, hogy ez milyen lehet, még sose voltam!!!
Kati!
Ti szoktatok medencézni, vagy ki se dugjátok az orrotokat ebbe a melegbe?