A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Gratula Eszteréknek!!!! Urszilának is mégegyszerKép!

Azt álmodtam, hogy éjjel álmomban született meg a a baba, és reggelre ott volt. Kislány lett, nagyon édes volt.
Asszem azért ennyire nem lesz könnyû, még így harmadszorra semKép

Anyakati
38+3
Anyakati

Sziasztok!

Az ember egy napig nem kukkant be é már indul is a babaesõ.

Urszila, Leszter! Hatalmas gratula a babókhoz.

Leszter Kispapi! Köszi a képet, nagyon szuperek rajta a csajok!

Angi, tessék a DRUKK!

Üdv az újaknak!

Kaska! Nagyon jól csinálod a táblákat, köszönjük szépen!

Mi kedden voltunk a doibácsinál, mostmár tuti, hogy lányzó, lassan kitalálhatjuk Kispapival a nevét. (A Szerelemgombóc nem anyakönyvezhetõ Kép ). Dokibácsi szerint már egészen döbrögis pocakja van. Olyan jó volt látni!
Tegnap reggeltõl viszont borzasztóan vagyunk. Elkaptam ezt a hányós-hasmenõset (bocs), ráadásul babóka egész nap focizott a vírusokkal. Egész nap csak feküdni tudtam. Most viszont leerõltettem egy kis reggelit, visszabújok és igyekszem gyorsan legyõzni ezt a nyavalyát.

28 Kép

Sziasztok! Én is Új vagyok, idáig csak olvasgattam és tapasztalatokat gyüjtöttem, de most úgy gondoltam hozzászólok. Kb.18.hét óta folyamatosan keményedett,feszült a hasam, még sétálni is csak pár száz métert tudtam. Felirt a dokim elõszõr 3x2 magnéziumot, aztán a 6.hónaptól 3x1 NOSPA-t.A keményedés stagnált, de csak folyamatos pihenés mellett. A 37. héten csökkentettem az adagot a doki javaslatára,már nem szedek semmit, 2-3 naponta sokat sétálok,vásárolok,aktív lakástakarítás stb. és semmi bajom. Még 12 nap a kiírt határidõig, várom, hogy megszülessen, de most már nem akaródzik neki. Elsõ babámnál is hasonló cipõben jártam és 3 nappal született a kiírt dátum elõtt, úgyhogy ne aggódjatok keményedõ pocakú sorstársak.

Üdv.mindenkinek: dinihe 33.év 2.baba 04.22.születés a papírforma szerint./ Nem akarok senkit beelõzni, csak infónak írtam!/
dinihe

Sziasztok!

Mindjárt éhen halok, de ezt nem bírom ki! Mennyi beírásKép

Angi
Megy a drukk Neked is KépKépKép

Ellimami
Tegnap mondta az anyukám, hogy a kisfiúk nem szoktak sietni KépKépKép Ha belegondolok, Myssnia, Beu... Azért jó lenne, ha Zsombi nem nagyon lustálkodná el a dolgot, jövõ hétfõtõl jöhet KépKépKép

Ari
Jobbulást a lábadnak Kép és csak megfordul az a baba KépKépKép

Ildianyu
Nekem is a terhességi kort vették figyelembe, nem a magzat korát.

Pálma
Az, hogy Te nem hitted, hogy beelõznek, de mit mondjak én?Kép Csak pislogtam Kép Pedig már éreztem a bronzérmet a nyakamban... Kép

Snoopy
Nyaralás?Kép ÉS merre mennétek ? Kép
Zsombinak jobbulást Kép neked kitartást Kép. Zsombi nem akart segíteni az asztalosnak?

Kaska
Megy ez a táblázás Kép még akkor is , ha a készbe ültél Kép
Írtam Ellimaminak, hogy anyukám szerint a kisfiúk nem sietnek (lásd feljebb), de nem is vagyok annyira bátor, hogy a hétvégén elkezdjük kicsalogatni...Kép Ámbár van itthon csokifagyi, tudok palacsintát is sütni, mi kell még? Ja, a fülbevalómat én nem tudom kiszedni, de tegnap alig mertem hajat mosni KépKép
Mindegy, mikor jön, de én sonkát akarok enni KépKépKép
Azért köszi a gondolatokatKép

Mariann
Biztosan klassz helyetek lesz Kép (igaz, sejtésem sincs, hogy néz ki az Újpesti szülõotthon, pedig itt lakok nem messze tõle).
Olvastam a beöntéses tanácsokat és maximálisan egyetértek, nekem szinte természetes, hogy lesz, de a még nem szült ismerõseim teljesen ki vannak akadva tõle Kép

Leszter Kispapája
Köszönünk minden infót és a képet Kép Neked is gratulálok Kép

Most már reggelizek, mert kettõs éhhalál leszKép

Toffifee
38+4

Zsizsa
A 25-ik héten még dolgoztam, utána már nem, mondjuk ezt is sokallta a dokim és a védõnõ. Az is igaz, hogy nem a keményedések miatt nem vállaltam tovább, hanem a napi 3 órás bkv-zás miatt. Pihenni talán egy hónapja tudok többet, mert a lányomtól nem igazán lehet - neki egy rollertúra másfél óránál kezdõdik, na ezt én már nem bírom Kép
Azt nem tudom, hogy csinál egy 100 éves néni, gondolom, baromi lassú Kép, de az tény, ha egy kicsit is fáradtnak vagy nyüginek érzed magad, inkább pihenj egy kicsit Kép
(csak súgom: nekem fájnak is a keményedések, a CTG-n is 140-nél kiakad a tû és akkor még keményít, úgyhogy biztató, ha Neked nem fáj)

Ildi
Nincs már sok hátra, megy a DRUKK ezerrel Kép és látom, másnak is tetszett volna a 4.b., nem csak nekem Kép
toffifee

Ezt em tudom, hogy csináltam, én nem így írtam be!!!

Toffifee
toffifee

Ami az aláírás után van, azzal kezdõdik.
toffifee

Gratula a leányzóhoz Kép és jobbulást KépKépKép

Toffifee
toffifee

A beöntés szerintem is hasznos dolog egyrészt a fájások gyorsítása, intenzitásnövelése miatt, másrészt higiéniai okokból.

figyike.
én még szeretnék elmenni a Magas-Tátrába, de az ismerõsök nem ajánlják, hogy magaslatra menjek. Én viszont AKAJOK menni.
Van összefüggés a magasság és a szülés megindulása között?

Saci
charlottee

Saci
Te vagy a 25+ valahány napos? Ha igen, szerintem elmehetsz a Magas-Tátrába, ilyen korban még repülni is lehet, nem? Kép

Toffifee
toffifee

Toffifee,
köszi, egyre jobban megnyugtatsz!KépKép (Most ide vigyorgót rajzoltam volna, ha tudnám, hogy kell, egy próba: Kép)
Tényleg, most olyan jól érzem magam, a nap is süt, vannak bíztató példák az orrom elõtt, babák születnek, szép az élet!Kép Én is futok enni!Kép

Zsizsa
17+5

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Tudok vigyorgót! Kép

Dinihe,
neked is köszi a választ, megnyugtató!Kép De jó, te már mindjárt babázol!Kép (Úgy látom, nemsokára sokan fognak szülni egyszerre!Kép)

Leszter kispapija,
köszi a képet! Olyan jó látni, hogy Leszter milyen boldog, és a baba milyen kis tündér!Kép

Zsizsa
aki kicsit megkergültKép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Én is szeretnék gratulálni Leszternek és Urszilának a lányokhoz! Nagyon irigykedem ilyenkor és megmondom ôszintén elszorítja a torkomat valami.
Szóval gratulálok!
Buborék
buborek

Sziasztok,
Urszilanak es Leszternek HATALMAS GRATULA! Aztan gyertek hamar a friss babakba. KépKépKépKép

Mindenkinek tovabbi "izgalommentes" pocakosodast, a finiseloknek pedig DRUKK! KépKép

Sziasztok,
Gombóc es a 10 hetes ZSombi Kép
gombóc

Sziasztok!

Leszter, gyönyörü a kisbabád, és Te is milyen kipihentnek látszol! Mi a trükköd? Köszi a képet Kispapádnak!

A beöntéstõl az elején én is paráztam, hogy milyen ciki, meg minden, de a kolléganõm megnyugtatott, hogy egy nõ csak addig gátlásos, amíg nem szült, utána már minden mindegy :-)Szóval szerintem is hasznos, és hát mégis jobb elõtte kipakolni, (bocsi a fogalmazásért), mint a szülõágyon, nem?

Zsizsa, hogy kell vigyorgót rajzolni????? Én mosolygót se tudok :-(

Andi
psandi

Urszila!
Gratula Júliához és sok tejcsit kívánok nektek. Kép

Leszter!
Nektek is gratula Petrához és sok tejcit. Kép
Kispapi! Köszi a képet, nagyon jóóóó! Kép

Andi! Nyuszimanó!
Üdv közöttünk. Kép

Angi!
Milyen jó neked, akkor a fiad leveszi a válladról az etetés gondját. A cicit leakasztja? Kép Kép Kép

Zsizsa!
Szerintem próbáld meg a Mg mellett még a calciumot is, úgy tudom, az is oldja a görcsöket. DRUKK anyukád vízumához. Kép

Andi!
A mosolygósod orr nélkül. : ),ez szóköz nélkül a vigyori pedig : O, szintén szóköz nélkül, de ha ráállsz a fejekre akkor ki is jelzi. Kép

Magdi
29+4
gallainémagdi

Sziasztok!

Leszter Kispapája: képeket még! KépKépKépKép Sok boldogságot KépKépKép

Márti: azért az állandó 1. és az állandó 4x. hely között van különbség Kép De ahogy elnézem, lassan a top50-bõl is kicsúszom KépKép

cory 13+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hali Kismamekok!

Leszteréknek hatalmas gratulaKépKépKép, nagyon jó a kép isKépKép!

Kaska, egy szavad se lehet a csajokra, gyakorolhatsz rendesenKépKép

Hogy a fiúk lassabbak szoktak lenni? Danó egy héttel hamarébb jöttKép, Zsófi meg késett 3 napot! Viszont annyira jó kislány, úgyhogy meg lett neki bocsájtva mindenKépKép

Zsizsa, nekem Danóval voltak ilyen gondjaim, a sok pihenés nekem nem, csak a doki által irt bogyó segitett, de az sokat(Humasalmol). Mondjuk nekem certlage-t (méhszájzáró mûtét)is csináltak a 21. héten, mert biztosabbnak látta úgy a doki. De ahogy irod, nem keménykedsz sokat, és elég rá a magnézium is, bizti minden rendben lesz egy kis idõ múlva!!

Közben mennem kell, pussz!
Zsófi(k)
Csucsuka

Sziasztok!

Leszterék, gyönyörû a babátok,gratulálok,nagyon jó ez a kép!Kép

Zsizsa!
Örülök, hogy megnyugodtál, ne legyen semmi bajod! Amit írtam az elõzõ babámra vonatkozot, most nekem fáj ha keményedik, el is van vékonyodva a méhszáj, de ennek ilyenkor már csak örülni lehet.Kép Pihenj sokat!

Kaska!
Köszi,de nem lenne fer betáblázódni, ha már eddig kibírtam. Na meg nekem itt van egy kis örökmozgó kétéves, nem sok idõm van írogatni, és csak felületesen olvasok. Azért odaképzelem magam Anyakati és Buksicica közé.Kép

Dinihe!
Egy napra vagyunk kiírva Kép, te hol fogsz szülni?

Anna
38+2
anna25

LányokKép
Manócska sajna nem tud netközelbe kerülni, de üzeni, hogy:

"puszit küldök mindenkinekKép és reszkessetek holnap netközelben leszek!Kép"

Kép
bogár

Lányok!

Papim végre megcsinálta a profilomat, úgyhogy "Cini" név alatt megtekinthetõ.

Mariann
cini

Sziasztok!

A reszletes beszamolo meg mindig varat magara, de itt van meg 1-2 kep:
http://adline.hu/petra

Mindketten jol vannak es udvozletuket kuldikKép Ma este ha minden igaz viszek be nekik kinyomtatott babanetet, ugyhogy aki uzenni akar, hajra!Kép

Leszter kp.
(Petra lassan mar egy egesz naposKép)
megint_en

Na mégegyszer.

Mariann
Mariann cini

Urszila!
Gratula a kis Júliához!Kép Sok boldogságot nektek!

Leszter + Leszter kispapája!
Nektek is nagy-nagy gratula, és gyönyörû babázós napokat kívánok! Kép

Aztán gyertek majd a "Friss" babák-ba! Várunk titeket! Kép

Pussz
Franyo+Annácska
franyo

Anna!
Úgy látom, mi nagyon egy cipõben járunk...
Csepelen a Weiss Manfrédban fogok szülni, az elsõ babám is itt született, de fõleg a dokim miatt! A nagyobbik lányom 9 éves és jön az utánpótlás Szonja lesz a kicsim, legalább is minden jel erre utal

A tegnapi babásoknak minden jót kívánok és nagyon irigylem Õket, hogy túl vannak a nehezén, szerintem ez az utolsó 1-2-3. hét a legnehezebb, de sajnos ki kell várni, mikor gondolja úgy a pocaklakó, hogy most van itt az ideje!

Dinihe
dinihe

Leszter Család!

Nagyon szép a babátok!Biztos hogy most született?KépKépKépKépOlyan kis kisimúlt,mintha már 2 napos lenne!!!!Leszter!Te meg nagyon stram vagy,nagyon erõsnek látlak a képeken!!!!ÜGYIK VAGYTOK!!!!
SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNUNK NEKTEK!!!!!

Mariann
33
Mariann

Lányok !

Ez a profil dolog nem sikerült,majd még küzdünk vele,de most mennem kel majd este újra megpróbáljuk!!!!

Mariann
33
Mariann

Dinihe!
Én Csepeli vagyok, de az Istvánban szülök. Kiváncsi vagyok melyikõnk szül elõbb Kép, majd jelentkezz!
Nekem most fiu lesz, Péter vagy Dániel, vagy mindkettõ.Kép
A Szonja aranyos név!
Anna
anna25

Sziasztok!

Anyakati!
Ez jó álom. Kép A gyerkõcöknek jobbulást! Kép

Mariann!
Jól hangzik a kórház! Kép

Leszter!
Nagyon édes babó Petra! Kép Kép Kép

Ildianyu
29+2
ildianyu

Sziasztok Kismamik!

Urszila!
Gratlálok Júlia babához,, nagyon sok boldogságot és sok-sok fini tejecskét! KépKépKépKépKépKép

Leszter család!
Szintén óriási gratula, nagyon sok boldog percet kívánok a szép méretû kislányhoz (nagyon tetszik a neve is) KépKépKép. Csodaszép a kicsi és milyen boldogok lehettek! Kép Irigy - irigy! Kép

Kaska!
Mostanában sok dolgod van itt a neten!Kép És bocs, de lemaradtam - milyen elõadást tartott a Kispapid?
A táblázathoz pedig szerintem is elég, ha megvárod a szülés pontos idõpontját és azután veszed le õket. Elég sokan vannak, akik alig jelentkeznek, vagy egyáltalán. Viszont egyre többen jönnek! Kép

Toffifee!
Hát nemtom - meddig húzhatod még? Kép Drukkolok ám,nagyon! Kép

Snoopy!
Sajnálom, hogy beteg a kicsi, jobbulást kívánok! Neked és pocilakónak pedig kitartást - ügyes vagy, hogy ilyen jó a rábeszélõs technikád! Kép

Ildi!
Drukk ezerrel - hát már ne légy ilyen türelmetlen. KépNe félj, nem marad bent a babóca! Kép

Mariann!
Köszi a beszámolót, biztosan nagyon szép és fõleg kellemes lehet a szülés után egy ilyen környezetbe kerülni! Kép Mikor utaztok Hoolandiába? Küldjél egy kis tulipánt nekünk, léccilécci!Kép

Bogár!
Lehet, hogy már kevésbé aktuális a válaszom, de azért leírom. Én az elején nagyon keveset ettem, mert állandóan hányingerem volt. Most viszont igencsak beindultam - már 10 kg-t felszedtem! Kép A kollégám jókat szàakozik rajtam, mert minden nap egy kis elemózsiás szatyorral járok (Avon - vállon hordozható táska), ami csak kajával van tele és a 8:00-tól 16:00-ig el is fogy belõle minden!Kép

Tünde!
Nálunk s tánccsoportban van hasonló helyzet. Ebben az évben négyen babázunk. Egynek már megszületett februárban, legközelebb májusban lesz baba, aztán júlisuban (Kép ) és októberben! Szegény tánckarvezetõink csak vakaróznak, mivel 4 ügyes csajó hagyta abba a táncot. Sok fiatal lány maradt, akik még nem tudnak elég magas szinten táncolni és a Szõttes pont a magas színvonalú tánca végett volt híres. (nálunk gond az utánpótlás, mivel egyre kevesebben vagyunk Magyarok és általában csak 4 - 5 páros koreográfiáink vannak)Na majd pár év múlva mehetnek a kicsik táncolni, de hát az azért még soká lesz!Kép

Nyuszimanó!
Gratula a pocilakóhoz - gyere gyakran - szerintem sokan kívancsiak itt, hogy mennek a dolgok Finnországban. Sok jót hallotttam már az ottani szüléslevezetésekrõl. Kép

Zsizsa!
Jó, hogy elmúlt a hasmars - most már ne is legyen többet. Végül vettél be széntablettát? Nekem is az elején gyakran keményedett a pocim (naponta 2* szedek Mg lactici-t, 500 mg-osat), de nem rövidült a méhnyak. A dr.-nõ azt mondta, hogy nem jelent bajt, ha akár 10 - 15* is keményedik egy nap, de csak akkor, ha nem egy órán belül. Ha egy óra alatt 6*is keményedik (Mg mellett) több mint tíz percen keresztül - az már gond és azonnal orvoshoz kell menni.
Egyébként meg azért is keményedhet a pocak, mert ilyenkor gyorsan tágul a méh, hogy legyen helye a babónak (persze vannak komolyabb okok is, valaki írta is, hogy mûtét kellett - nálam ez volt) és ezt megérzi az ember lánya.

Ne haragudj, ha túl sok lett. Nekem ezeket mondták. Kép Én sokat beszélgetek Picurral, énekelek neki, simogatom a pocakom Kép és ilyenkor nekem is nyugodtnak kell lennem, ami igen pozitívan hat mindkettõnkreKép - sokszor ilyenkor is elmúlt a haskeményedés.
Kitartást és sok -sok pihit!Kép

Saci!
Hát nem is Gerlachra kell felmászni! Kép Vannak ott gyönyörû fennsíkos vidékek is. Csak jól nézzétek meg hová mentek - a szolgáltatások nem mindenhol kielégítõek. Sajnos.

Lányok, ne haragudjatok, hogy már megint szómenésem volt, de annyit írtok mindig és hát muszáj hozzászólnom!Kép

Ma voltunk Uh-n és minden okés, Picurka szépecske, egyre jobban fiú! (Láttam a herezacskókat - a combjához képest óriásinak tûnnekKép )

Tündimami
26+2
tündimami

Leszter Család!

Megnéztem a fényképeket és írtóra tetszettek.
Ilyen picike egy újszülött baba??? Én meg sem merném fogni!! Még nem tudom hogyan lesz nálam....Kép
De nektek nagyon jól áll!! Még egyszer gratulálok!KépKép

Azért majd elmesélitek, hogy hogyan történt maga a szülés?? Meg minden ilyesmit??

Dóri
szabod

Sziasztok!

Gratulálok Urszilának a kis Júliához és természetesen a kispapinak is. Sok-sok tejcit és jó egészséget.

Leszternek ugyancsak nagy gratula a kiscsajhoz. Kispapi, köszi a fotókat és neked is csak gratulálni tudok. Az elsõ képet még meg is könnyeztem mikor megláttam, annyira megható.

Én is akarom már fogni a kezemben a kis puncisomat.

Márti!

Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk. Írtam neked mail-t.
Orvosnál mi volt?

Többi MÁV-os!

Én is voltam tegnap az elõadáson. Nekem is nagyon tetszett. Jól kitalálták, hogy az friss anyuka számoljon be nekünk a történtekrõl. Engem meggyõzõtt.

Daleei
dale

TündimamiKép
köszi a keményedésrõl az infot, nem lett túl sok, örülök, ha írtok róla, mert így tényleg egyre jobban megnyugszom! Én napi 5-6 keményedést érzek, viszonylag elszórva, fõleg dél körül és délután, de akkor most már tudom, hogy ez nem olyan sok. Ha több lesz, akkor azért megint szólok a dokinak.
A hasmenésre vettem be széntablettát, és úgy tûnik használt is, azóta teljesen jól vagyok!Kép Biztos valami szörnyûséget ettem.

Leszterék,
nagyon édes a pici! És olyan nyugodtnak látszik! De jó nektek!Kép

Zsizsa
17+5

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Elõször is Leszternek és családkájának gratula! Nagyon édi a kép, amit az apuka betett ide. Azért mielõtt végleg diszidálsz a friss babákhoz benézel még, ugye?

Szerintetek mit jelent így a 30. hét felé a "reggeli elsõ vizelet"? Mondjuk a fél 4-es, az 5 órás, vagy a fél 7-es adagot? :0 Namindegy, ha nem jó nekik a fél 7-es, majd szólnakKép
Ma voltam uh-n is, az én fiam is egyre jobban fiú (ld. TündimamiKép ). "Tökös" - ezt mondta a doki... És legalább 2 héttel (de majdnem 3-al) idõsebb a koránál, a feje (BPD) 84 mm, pedig a doki 2x is megnézte, hátha talál kisebb átmérõt, de nemKép Mondjuk azt nemtom, mi ilyenkor a "standard" de biztos igaza van... Tényleg, születéskor mekkora a fejük? (Akinek már van gyereke biztos tudja...)
Szóval a szívem mélyén remélem, hogy júni 17-én már rég babázni fogok...Kép

Mariannt
csak irigyelni lehet, sokcsillagos szülõszoba... Én amúgy konkrétan az Újpestiben szülök, de tényleg csak a doki miatt. Majd elmesélem, milyen igaziból, szerintem max 1-2 csillagos Kép Bár én is meginogtam egy kicsit, mikor kiderült, hogy nincs epidurál (nem biztos, hogy kéne, de a lehetõség tudata azért megnyugtató lenne...) de aztán a doki miatt maradtam itt.

Tofifi
(bocs, mindig elfelejtem, hogy melyik "f" és "e" dupla, és állandóan visszanézni nincs türelmemKépúgyhogy ha nem haragszol...)
Nahát, lehet, jövõ héten javul a fiú-lány arány? Mit érzel, kivárja az idejét?

üdv
Ellimami
aki 30+1, de reményeiben és BPD alapján 32 :0
ellimami

Most látom, nekem se sikerült a vigyor... talán most? :o
Ellimami
ellimami

Kész, én már ilyen vigyortalan leszek Kép
Ellimami
ellimami

Ellimami,
a vigyort nagy "o" betûvel kell írni, akkor sikerül majd!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok,

Leszter oriasi gratula ujra, a kepek pedig csuda jok, tenyleg ugy nez ki babo, mintha 2 napos lenneKépKépKép

Lanyok koszike a sok drukkot, meglett az erdemenye, anyukam megkapta a vizumot es rogton 10 evre!!! Most olyan boldog vagyokKépKépKép

Snoopy,
Sajna muszaj kibirnom Apuci nelkulKép A konferenciat nem hagyhatja ki. Elso korben ugy volt, hogy mi is megyunk es nyaralunk egy kicsit(Floridaba megy a szentem), de nem ugy alakultak a dolgok, plusz itt egy szules ha nem a dokidnal szulsz akinek van szerzodese a biztositoddal egy vagyon, ezert sem merunk kockaztatni.
Zsombinak jobbulast!!! Szerintem sem egy kellemes elmeny betegen mindenfele kalapacsolast, furast, faragast hallagatniKép
Hova mennetek nyaralni?

Kaska,
En megprobalok majd irni, de ez egy 3 eves mellett aki most tanulja, hogy kell szamitogepezni nehez lesz. Eddig csak az Apjaval kellett harcolnom a gepert, most mar vele is:o

Magdi,
A kerdes talalo:0 Pont tegnap aludoztam vele, hogy hat egy ideig azert a babok csak tejcsit isznak, illetve szopiznak, mert ujabban halruddal es krumplipurevel etetne(ugye nem talalod ki mi a kedvence)Kép

Mariann,
Tenyleg klassz helyen fogsz szulni, de azert varjal meg ha lehetKépKépKép

Toffiffe,
En csak megerositeni tudlak a gyanuban miszerint a fiuk lustik, enyem 2 hetes tulhordas utan sem sietett. Viszont ellentetben Csucsuka Zsofijaval azert a jo gyerek kifejezes tulzas lenne raKép

De,
Szerintem megprobalhatnatok anyakonyveztetniKép

Zsizsa,
De jo, hogy megggyogyultalKépKépKép Probalj meg pihizni amennyit tudsz. Egyebkent en is kemenyedek eleg rendesen, de meg dolgozom, igaz a mehnyak normal. Ja a fiammal vegig Mg. eltem, idoben abbahagytam (36.het) es 2 hettel tulhordtamKép

Tundimami,
Ugy irigykedem am rad amikor irod van idod enekelni-beszelgetni a pocilakoval!!! Ha visszagondolok a fimmal mennyit csinaltam en is, most pedig csak egy-egy lopott perc este mielott alomba zuhanok. De nem panaszkodom, mert a 3. babasoknak meg kevesebb az idejuk szerintem, igaz lanyokKépKépKép

Ellimami,
Gratula a kisfiuhoz!!! Osszehasonlitottam az adataiadat az enyemmel es majdnem azonosak, nekem 92mm lett a BPD es erre azt mondta a doki, hogy egy hettel kisebbek vagyunk mint 32, de gondolom neki masak a standardjai. Azert nem vigyorogsz, mert nagy O kell es nem kicsiKép

Kepzeljetek tegnap tudtuk meg, hogy a ferjem focicsapata szervez egy babyshowert egy masik csaladnak es nekunk, olyan edi tolukKép
Ja, a terhesseg szerintem jarvanyos dolog:KépKépKép Nalunk a bartnom kezdte es most mar 5 vagyunk kismamikKép

Angi
31+5
angela2

Sziasztok!

Ma megint "kimaradtam", meglátogattam egy frissen mûtött barátnõmet.

Leszter és családja
Fogadjátok hatalmas gratulációmat KépKép Petra gyönyörû baba KépKép És Te is nagyon jól nézel ki KépKép
Várjuk a történetet is!Kép
Tutira kérek egy tükröt szülés után, most már kíváncsi vagyok, hogy fogok kinézni Kép

Ellimami
Mindegy, hogy írod, értem, hogy nekem szólKép
Vigyor: kettõspont, utána szóköz nélkül nagy O (O, mint Olga, nem nulla), így Kép
Azt nem tudom, Zsombi kivárja-e az idejét, holnap kicsit okosabb leszek CTG és vizsgálat után. 13 után akár jöhet is, de úgy vettem észre, aki itt próbálja kicsalogatni a babót, annak tovább marad Kép. Majd megbeszéljük a sráccal, mi legyen Kép
Az én lányom 37-es fejjel született Kép
Jó a vizeletes kérdésed!

Tündimami
Köszi a drukkot Kép
A hátad jól van? Meddig dolgozol?Kép

Mariann
Regisztráltad magad? Ha igen, akkor beírod az azonosítód, és ki kell tölteni a jelszót is, akkor sikerülnie kellene Kép

Csucsuka
Nekem semmi sem jön be, amit hallok Kép
Nem tudom, az anyukám honnan szedte ezt az "ötletét", mert öcsém is hamarabb jött, keresztanyám két fia is, húgom fia, sógornõmé is, szóval aki csak eszembe jut, mind korábbi volt, ezért már én is reménykedtem! És Myssnia és Beu? Vagy õk a kivételek... Kép

Megyek, bedobok egy elõvacsit!
Toffifee
38+4
toffifee

Leszterék!
Nagyon szépek vagytok és mégegyszer nagy-nagy gratula. Kép

Mariann!
Amikor elküldöd az üzenetet, töltsd ki az azonosítót és a jelszót, akkor zárójelben lesz majd a Cini felirat a neved után és mi is meg tudjuk nézni a prfilodat.

Angi!
Gratula a vízumhoz, így nektek is könnyebb lesz. Kép

Magdi
29+4
gallainémagdi

: O
ellimami

Kép
ellimami

Igeeeeeen!!!! Kép Kép
ellimami

Lányok, lenne egy kérdésem.
Kaptam egy meghívást. 1 napra kimehetnék Máltára május
elején.
Akkor már a 30. héten leszek és nem tudom, hogy repülés
árt-e a babának akkor vagy sem. Vagy elvállal-e egyáltalán
a légitársaság.
Tud valaki ilyen infót?

Köszi

Tünde
csibe21

Ellimami,
GratulaKépKépKép

Magdi,
Koszi, remelem en isKép
A nagyobbak egyebkent hogy allnak a kistesohoz?

Toffiffe,
Akkor 13.-a utan meg maradjon Zsombi bent egy ideig, hogy ne csak csalogatast kapjon szegeny gyerekKép

Angi
angela2

Angi!
Már nagyon várják, bár Miki még csak úgy fejezi ki, hogy ölelgeti, puszilgatja a pocimat és mondogatja, hogy szia Zsuzsi. Kép De szerintem vele még lesznek problémák, mert ha baba van a karomban (hugomé, sógórnõmé), mindig ölbe kéredszkedik, féltékenykedik. Bár nagyon szereti is õket, csak majdnem megfojtja a nagy szeretetével. Kép

Magdi
29+4
gallainémagdi

Tünde,
asszem az utolsó harmadban (a 30. hét már annak számít) csak és kizárólag orvosi engedéllyel lehet repülni, és az utolsó 1 (vagy 1-2?) hónapban pedig azzal sem ajánlott, sõt, nem is adnak jegyet elvileg. Persze ha nincs nagy pocid, akkor ügyeskedhetsz, de megmondom õszintén, én most már nem repülnék, de ez egyéni szoc. problem Kép
A legtutibb persze felhívni pl a Malév ügyfélszolgálatát...
üdv
Ellimami
30+1
ellimami

Sziasztok!

Leszterék!
A képek szuperek, Petra nagyon édes, és az anyukája sem látszik megviseltnek! Kép

A gyerekeim kezdenek csontvázhoz hasonlítani, a kisebbik több, mint egy hete nem eszik jóformán semmit, a nagyobbik még csak 3 napja, de neki amúgy sincsenek tartalékai, mindig is nagyon sovány voltKép Annyira sajnálom már szegényeket, és a tehetetlenségtõl néha sírni tudnék. Nagyon lassan gyógyuló szörnyûséget sikerült összeszedniükKép

Holnap megyek megint ctg-re. Nem tudom más hogy van vele, én egész nap keményedek, meg jóslófájásaim vannak, de abban a pillanatban, ahogy leülök a székre és rámcsatolják azt az izét, mintha elfújták volna, egyetlen egy keményedést se produkálok. Pedig közvetlenül elõtte is, utána is.. Szerintem úgy megnyugszom, hogy legalább 15-20 percig EGYEDÜL ülhetek, nem kell csinálnom semmit, senki nem nyávog a ruhámat rángatva stb, hogy ettõl elmúlik azonnal minden görcs..

Toffiffee!
Miért pont 13-a után?
Én eredetileg most kedden, nyolcadikán akartam szülni, mert aznap van a párom névnapja(jó kis ajándék lett volna), de így már majd húsvét után szeretnék inkább, amikor már minden csemetém teljesen rendbe jött.

Angi!
Hát igen! Már a második babára is kevesebb idõ jut, amíg a pocakban van, a harmadikra tényleg mégkevesebb.. bár szerintem ez a nagyobb gyerekek korától is függ. Az enyémek még nagyon picik, a nagyobbik 3 éves lesz májusban, a kicsi meg 16 hónapos lesz jövõ héten.
Szoktam nosztalgiával gondolni az elsõ terhességre, amikor néha órák hosszat csak üldögéltem a gyerekrõl ábrándozva, meg énekelgettem neki, ilyenek...
De végül is a második, harmadik, stb babának is lehet énekelgetni, mesélgetni, ha más nem, hallja, amikor a nagyobbaknak mesélszKép

Más.
Egyébként nekem eddig bejött, hogy a fiúk lustábbak, a kisfiamat 3 nappal túlhordtam, a kislányom meg már a 37. héten kibújt.
De hogy most hogy lesz, az rejtély, már csak azért is, mert nem tudom a baba nemét..

Fejméretekrõl:
Dani 36 cmes fejkörgfogattal született, Sári 33mal.
Asszem mindegyik átlagos méret.

Na, kiváncsi vagyok, ki lesz a következõ, aki szül!!! Ki folytatja a sort?

Anyakati
38
Anyakati

Magdi,
Azert az is nagy szo, hogy igy varjaKép Egyebkent mar gondolkodtam, hany cikis helyzetet fog eloidezni a fiam mero joszandeka, mert pl. ami oleles nekunk jol esik azert az egy ujszulottnek sok lehetKép

Tunde,
En ugy tudom 36. het utan kell orvosi engedely a repuleshez, de ez a legitarsasagtol is fugg. 30 hetesen meg lehet szerintem repulni(mas kerdes ki mer es ki nem), de fontos betartani bizonyos szabalyokat, sok viz ivasa, sokat mozogni, mar ahogy egy repulon lehet es persze a dokid velemenye nagyon fontos.

Angi
angela2

Sziasztok lányok!

Látom, Leszterékrõl vannak képek, de nekem eltûnt egy adag hozzászólás. Nem tudja valaki átvarázsolni a friss babákhoz? Elõre is köszi!

Most rohanok, mert ki kell használnom, hogy Lõrinc alszik, és vacsit kell csinálnom.

Puszi mindenkinek, egyszer talán lesz idõm olvasgatni nálatok is. Minenkinek drukk, azért, amiért kéri.

Beu+Lõrinc
beu

Hello Mamik

Egyre nehezebb itt mar kovetni az esemenyeket,jo sokan lettunk!

Leszter es apuci
nagyon edes kerek baba lett ez a leanyzo!
Olyan hihetetlen,hogy egyszer nekunk is kibujik majd aki most odabenn dorombol Kép

Dinihe!
Juhuuuu,vegre valaki a csepeli korhazban fog szulni rajtam kivul es ki tudja,talan egyszerre is?!
Amit leirtal kemenyedesileg szinte en is irhattam volna!
Ki a dokid?Az enyem Szathmary Gyorgy.
Hogy ne nagyon offoljunk itt,nem jonnel at a csepeli korhaz-topikba is?En mar jartam ott,kerdeztem egy csomot,de kihalt ott minden.

Lanyok
Ha valaki meg nem volt annyira elorelato,mint en Kép,az most az Auchanban akciosan veheti meg a szopis melltartot(babaruhaknal) es a hasfogos bugyit (fehernemuknel)

Kerdesem:Valamelyik Kismamaban lattam,hogy megjelent egy konyv a szoptatasrol.Kimondottan csak errol.Mostmar a harmadik helyen kerdezem,de nem is hallottak rola.Letezik ez?Latta,vagy megvette mar valaki kozuletek?

Amugy jol szorakoztam ma az Auchanban:A noverem 2eves kislanyat is vittem(az egesz csaladbol ram hasonlit a legjobban)+nem kicsi pocak+kinezek vagy 20 evesnek Kép=mindenki azthitte,hogy mar a masodik babam.Tobben mosolyogva neztek minket,masok total megdobbenve Kép

Borsi
37+1
Névtelen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: