A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi Csajok! A méhpempőt én is ettem most a negyediknél. Állítólag jó, ha nem ötletszerűen eszegetjük, mert idézem:
"a méhpempőben is megtalálható létfontosságú tápanyagoknak egy bizonyos mennyiségi szintet el kell érni a szervezetben ahhoz, hogy a kérdéses tápanyag hatása megmutatkozzon."
Szóval akár folyamatosan is ehetjük.

Bébé, megértelek. Én ma sajtos tésztát ebédeltem, kész felüdülés volt ennyi hús után. Bár azért ezt az áldozatot szívesen meghoztam volna. :)
katóc

Na szép! Most már mindenki ikreket akar?
Nekünk 4 lombikunk volt, de mivel olyan ultra szuper a szervezetem, hogy mindig lett egy csómó tüsző ezért 2-szer fagyi babákat kaptunk.
A legtöbb bébi amit visszaraktak az 4 volt, mert a kiolvasztás után már nem lehetett őket visszafagyasztani.
A legutolsónál például négy volt a fagyiba, én kértem a dokit, hogy egyesével olvasszák ki őket és az egyesével rakják be, hogy több lehetőségünk legyen, több hónapon keresztül. A régi dokim azt mondta, hogy kiolvasszák mindet, mert jó, ha kettő életképes marad az olvasztás után. Erre az én kis drágáim (hiába ezek is mindent kibírnak, olyanok mint az anyjuk) négyből négy szépen növögetett, úgyhogy visszaültették őket. Mindenesetre akkor ott eldöntöttem, hogy ha legközelebb olyan helyzetbe kerülök, amikor nem értek (inkább érzek) egyet a dokival akkor ellenkezni fogok. Végül is rólam van szó, az én

Szimó
szimó

Hú, de jó sokat írtatok

Nyálkahártya vastagításra jó még az E vitamin is.

A Nyírőben a vérvétel előtt kell fizetni a vizitdíjat, múltkor 600,-Ft volt, rákérdeztem és olyasmit makogtak, h a Dévai magánintézmény mitudommilyen szerződése van a Nyírővel, most kedden 1.000,-Ft-ot fizettem, fennakadt a szemem de nem fogtam fel agyilag, hogy mit magyarázott a nő, h miért ennyi???????
Ha aznapi lett volna a beutalóm akkor kevesebb....mondtam is, h a Dévainál este 10-kor voltam :shock:

Ági:
metróval a Kálvin tér - Határ út között járok

Bébé:
biztos megvolt már a randi, régi orvosom mondta a páromnak inszem után (tegeződtek): "hogy este küldjetek még utánuk egy csapatot".

Schwarzi :D :D :D :D :D

Nekem még semmi poénja nem volt, igaz hogy eddig javarészt a leletek között kavartunk, a lényegi dolog most kezdődött.

Zsembi: először engem is UH-ott, és ne félj nem felejti el kiállítani a számlát.

1x voltam nála konzultáción, leakarta venni a kenetet, de megvolt a mensim, pár napra rá kellett mennem emiatt.....én kis naív azt hittem, h ingyen lesz, má majdnem kijöttem, mikor kérte a pénzt olyan kis csöndesen szabadkozva.

Anikó
tatulány

Én most apával esténként mézbe kevert fokhagymát eszem!
Ági28

Mézbe kevert fokhagymát? Az mire jó? Borzasztó lehet!!!

Szimó
szimó

Sajnos Szimo, én örülhetek, ha 3-4 tüszőt megérlelek alkalmanként, fagyiról szó sem eshetett eddig.
Nem baj, csak mindig legyen ennyi legalább. Ne legyek telhetetlen. :D

Fokhagymás méz? Hm, ezt eddig még nem hallottam. Honnan szedted az ötletet Ági?
katóc

A multkor volt a tv-ben a fokhagyma jótékony hatásáról szó, és ott mutatták, a párom meg kitalálta, hogy mi is együnk ilyet. Egyébként nem olyan rossz!
És az immunrendszerre van jó hatással.
Ági28

Katóc!
Milyen gyógyszert kaptál?
Nekem ez jött be: GONAL F 225ml + Clexane + Soprafact 0,5ml

Szimó
szimó

Gonal F 225 mg + Menopur 3 ampulla/nap. Állítólag ez a maximum, amit kaphatok.
Te rögtön ezekkel a gyogyókkal kezdtél, vagy kísérleteztetek? Mert doki bácsi néha megpróbálkozik azzal, hogy másik gyogyót használjunk, de végén mindig abban maradunk, hogy ezzel a kombinációval értük el eddig a legjobb eredményt, 6 tüszőt, maradjunk ennél.

Ági az immunrendszer erősítése biztos, hogy jó? Végül is a Prednisolont nem azért kapjuk, hogy gyengüljön az immunrendszer és ne lökje ki a babát? Vagy hülyeségeket beszélek? :?
katóc

Katóc erre most nem tudok válaszolni, hogy azt konkrétan mire is kapjuk. :-)
Ági28

Sziasztok Lányok!

Ági!
Ez a mézes-hagymás recept jó volt. :lol: Olyan melegem van, de mégis kirázott a hideg. :lol:
l.andi

A fokhagyma jó virusölő is.

A prednisolon mi, injekció v. tabletta? Beültetés után kell?

Nekünk hétfőn délben kell menni előadásra a Vass doktorhoz, nem tudjátok, h mennyi ideig tart? Mert utána rohanni kell a közjegyzőhöz uis. nem vagyunk házasok.

Elengedtek korábban, úgyhogy sziasztok :P :P

Anikó
tatulány

Szia Tatulány!

Kb. 1 - 1,5 órára számolj.
Szia, jó pihit neked.
l.andi

Szia Andi. Pedíg nem kell, hogy kirázzon, tényleg nem rossz. És minden este két teáskanállal eszünk belőlle!

Tatulény igen min egy óra az előadás, ha szerencsétek lesz időben elkezdi.

Nekünk is csak élettársi nyilatkozatunk van! :-)
Ági28

Tatulány, a prednisolon tabletta, és már a stimu alatt is kell szedni.
katóc

A fokhagyma még a vámpírok ellen is jó!!! :lol:
zel

Hát igen nem is adom a vérem a vámpíroknak. Bár a jövő héten megyek csapolásra! :-)
Ági28

Tatulány milyen elöadás?

Tényleg nekünk megint kell ilyen élettársi papir hogy átjöttem máshonan?

Itt melyik kell a 3ezres vagy a 14ezres?
zsembi

Na ez az! Ezek a mai vámpírok fiolákba gyűjtik a vért hivatalosan, és még fizetünk is érte! :D
katóc

Ez a prednizolon egy érdekes dolog mert én asztmás vagyok és van ilyen inhalátorom viszont a tüdögyógyászom azt mondta ha elkezdem szedni a prednizolont akkor elhagyhatom az inhalátort mert nem fogok befulladni megakadályozza.
zsembi

Zsembi nekem 14 ezerbe került, a nyilatkozat, és van benne 3 mondat, amit a doktorunk diktált, és bele kellett iraTNI.
Ági28

Ági csak nem tudom hogy ilyenkor megint megkell e csináltatni na mindeggy holnap ugyis megmondja.

Mi 3ezerböl megusztuk. Ez is más mindenhol.
zsembi

Hu lányok én most gondoltam át hogy délre kaptam idöpontot folyni fog rólam a viz a melegtöl meg még attól hogy izgulni is fogok.
Egy kicsit elöbb megyek oda ugyis azt regéltétek hogy sokan lesznek hátha igy idöben kerülök be.
zsembi

hello csajok! Üdv az újaknak! Megáll az eszem, mikor félbehagytuk a stimcit még 1656 terhesség volt, most meg már 1672!
Február! Hm vigyázzatok Magatokra!
Katóc! Kitartás! nem is tudom mit mondhatok! Ha van benned egy ici pici olyan érzés, hogy lesz babótok, akkor ne add fel!
Zsembi! együttérzek veled a megeleget illetően, mert holnap én is dokihoz megyek, de endokrinci vizsgálat ügyében, meg megnézi, hogy rendben van-e a vesém. Húh, ez a pontozós lista durva. Nem érdekel, de kimondom, hogy rohadjon meg az a mocskos banda aki :twisted: csak ennyire értékeli a gyereket! Bocsánat, de molnár köcsöggel és H ágnessal az élen. Kívánom, hogy végig kellejen csainálnia ezer lomik beavatkozást, akkor talán leesik neki....
Bocsi de nagyon kiakadtam ezen!
Amúgy kereszgyerekeim közül kettő+ a két saját, meg az apa kint alszanak: függőágy, terasz, sátor Rám meg a frász jön, hogy megeszi őket valami kóbor kuty, mert kerítésünk az nincs. Ti hogy bírjátok ezt a dögmeleget?
No, vigyázzatok Magatokra!
Vendég

Sziasztok!
Zsembi! Én tapasztalatból mondom, hogy ne menj hamarabb, mert még a saját időpontodhoz képest is valószínűleg sokkal később fogsz bejutni, de nem károgni akarok, ne így legyen! Ez csak egy javaslat!
És a melegtől csak addig tarts, amíg odaérsz, mert Apánknál van légkondi. És fincsi hűvös van. Persze, ha izgulsz, az semmit nem számít. Ne izgulj, meglátod milyen jó lesz! hihi :D :lol:
finch

Sziasztok lányok! :D
lenne egy kérdésem : a megtapadás illetve a beágyazódás mikorra várható?

manoka
manoka71

Jó reggelt Lányok!

Ez a meleg már kezd tényleg sok lenni. Hogy bírjátok?

Zsembi,

én jártam már úgy déli időpontban, hogy hamarabb értem oda és alig vártam, már bent csücsültem doki bácsinál. Pl. az inszemmel addigra végeztem, mikorra eredetileg az időpontot kaptam. :D

Bár az is igaz, hogy ma van utoljára Dévai a szabi előtt, így lehet, hogy jó nagy lesz a tömeg nála.

Majd mesélj, kíváncsi vagyok, mi lesz a benyomásod. És no para, csak gondolj a jó kis sztorikra, amiket itt olvastál. :D

Manoka,

én úgy tudom kb 1 hét, mire beágyazódik a baba. Bár lehet, hogy lombiknál ez másképp van, nem akarok butaságot mondani.

Szép napot, tudjátok PÉNTEK van :wink:

Bébé
bébé2007

Manóka szerintem 2-4. napíg történik meg. De lehet, hogy hülyeséget mondok. Hát nekem meg tényleg megjött. 5 nappal korábban.

Cyprus majd mesélj nekem, hogy az a citromos mensieltoós izét hogy csinálja, hogy tudom pár napot tolni, mennyi citromlevet kell innom majd.
Ági28

Ági,

fránya mensi :evil:

Akkor most már biztos, hogy csúszol ,vagy kezdesz Vass dokival?

Bébé
bébé2007

Bébé még nem kiabálok el semmi, még az előbb voltam WC-n és még nem jött meg igazán, de hát ez percről percre változhat.
Ági28

Helló lányok!

Ági kerestél, itt is vagyok:)))
Figyu! Nekem és a tesómnak is úgy működik, hogy ugye nagyjából tudod, hogy kb. mikor kell majd megjönnie augusztusban. Na,, ha mondjuk aug 20-án, akkor előtte egy héttel kell elkezdeni a kúrát. Azaz, kb 13-tól csináld azt, hogy reggel-este napi 1dl citromlevet lehúzol így natúrban. Semmi összekeverem valami fincsivel:)) És így elvileg (mert ugye mindenki szervezete más) akár 4-5 nappal is késhet a menszi. Ágikám, nehogy már egyedül hagyj aug. végére!!!!

remélem mindenki jól van és mindenki szépen babásodik akinek kell. Aki meg babás az nagyon vigyáz magára.
cyprus

Ja és Ági! Ugye tudod, hogy pszichésen is frankón el lehet tolni???? Egy kis agykontroll.
cyprus

cyprus, pont e miatt is akarom, hogy nehogy szept közepére csússzak! :-) De korábban is kezdhetem, nem? És igazi citrom levét kell kifacsarni, ugye??
Ági28

Igen, az a legjobb az igazi citrom leve. Persze pótléknak a citromlé sem gond, de ha lehet igazi legyen. És elkezdheted előbb is, ha bírod az ízét:) Nyugi, nem fogsz átcsúszni!!!
cyprus

Ági!

Azt szeretném megkérdezni, hogy most nekem is lejárt egy pár leletem, (Aids, Hepa...) ezt meg is csináltatom, de az már nem rémlik, hogy ez kell a férjemnek is?
cyprus

Cyprus,

Aids és társai kell a férjednek is.

Bébé
bébé2007

Köszi bébé:) Már egy éve volt és azóta annyi mindenen vagyunk túl, hogy totál elfelejtettem, hoyg kinek mit kértek:)
cyprus

igen za kell neki is! :-)
Ági28

A cél érdekében persze, hogy bírni fogom az ízét! :-)
Ági28

Sziasztok!

Iszonyatos a hőség.

A mai állás a számlálón: 1674 db terhesség, szuper, h naponta változik.

Közjegyző: 1.500,-Ft/aláírás ha csak aláíráshitelesítés van, ha közjegyzői okirat az 14.000, nekem ezt mondta.

Zsembi: én voltam már úgy, h az időponthoz képes 10 percet vártam, volt, hogy 2,5 órát, teljesen rapszodikus.
ma voltam, 8-kor már 10 ember volt kb., szerencse ebből én a 2. voltam.

Ezt a prednisolon cuccot nem kaptam, jobb pf-ben 3-4 tüsző, balban talán 6-8 db, balban eltérések vannak a méretek között......megemelte a Merional adagomat és vasárnaptól Cetrotide 3 napig.

Nagy baj, ha különböző a tüszőméret? Mert erre csóválta a fejét.

Mensieltolásra 1 barátnőm Duphastont kezdett szedni (félidőtől,) és pár nappal tovább szedi és ettől is tolódik a mensi......nemtom talán a Dévai mondta ezt neki.

Anikó
tatulány

Á gyogyót nem akarok szedni! :-)

Hát igen nem szereti, ha különböző a méret a tüszők között sajnos! De lehet, ohgy nem is kell majd tologatni a mensit, mert még mindíg csak erőlködik a drága! Remélem legalább vasárnapíg erőlködni fog.
Ági28

Sziasztok!
Ma csak azért ugrottam be, hogy üdvözöljek mindenkit, aztán suhanok is tovább.
(Manóka, az egy hét kb. stimmel, de úgy tudom (okoskönyvben ezt olvastam), hogy ezt a megtermékenyüléstől kell számolni, tehát vagy ma, vagy holnap van a napja :) )
Na, ennyi voltam mára, hétfőn jövök. Mindenkinek jó hétvégét! :)
f.
február

Neked is jó hétvégét!
Ági28

Február,
csak óvatosan a "ugrálással" és "suhanással", tudod, a pocakodban lakozik egy babóca, akire nagyon kell vigyáznod! :wink:

Ági,
drukk, hogy a mensi meggondolja magát még egy pár napig!!!

Már 8-kor 10-en voltatok???? :shock: Mondtam én, hogy ma fullon lesz a drága doki bácsink. Ki tudja, lehet, hogy a fél11-es rekordot is megdönti majd... :shock:

Mindenkinek csodás hétvégét, alacsonyabb kinti hőmérséklettel, mensi nélkül, növekvő tüszőkkel és babákkal. :D

Bébé
bébé2007

Február: csak lassan-óvatosan suhanjatok :D

Manóka: a beágyazódás a megtermékenyüléstől számított 1 hét, tehát vagy ma vagy holnap lesz Nektek!!!!!!

Bébé: jaja, negyed 8-a értem oda másodiknak, aztán jöttek az inszemesek, lombikosok, eszméletlen káosz volt a váróban.

Eltérő tüszőkkel kapcs-ban azzal nyugattam magam, h nyilván másoknak is van ilyen.
Nektek milyen volt?

Anikó
tatulány

Persze, hogy van ilyen. Apánknál főleg előfordul! Biztos tudja, hogy nem szeretjük, ha ingatja a fejét! :-)
Ági28

Szia lányok! Jó hétvégét mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és legyünk már tól ezen a dögmelegen.
laborértékeim jók cukrom jó, egyedül crp és az összfehérje ,meg az albumin magasabb egy kicsit, Tudtok erről vmit?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Issszonyúúú ez a hőség! Idáig mostam, főztem, takarítottam. :x

Tatulány semmi pánik, nagyon az elején vagy még, és a tüszők egy-két nap alatt is meg tudnak nőni. Doki bácsi szereti csóválni a fejét, nekem rendszeresen szokta ugyanilyen okból, de még behozhatják a kisebbek a lemaradást. Bíztasd őket szorgalmasan! :D Ja, és ne felejtsd el, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Lásd: Február!!!!! (mint legfrissebb példa)

Ági, drukkolok, hogy csússzon még egy kicsit a mensid! :)
Én elkezdtem barnázgatni, majd leszakad a derekam és görcsöl a hasam, csak lennék már túl ezen. :(

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok, lehetőleg valami hűvös, kellemes helyen!
katóc

Sziasztok lányok!
köszönöm a választ :D
Mindenkinek kellmes hétvégét kívánok
Tatulány: nekem is eltérő méretűek a tűszőim, mégis volt a végén 6 érett, nyugi lehet neked ia később érnek be. A cetrotid pedig segíteni fog.

puszi mindenkinek

manoka
manoka71

Sziasztok Lányok!

Nem tudtam elöbb odaérni mert eleve a 8-as buszt 20percig kerestem a ferenciek terén.
Viszont igy is csak 4en voltak elöttem és mégis 4-kor jutottam be.

Tényleg nagyon szimpi és aranyos volt a doki és már láttam most a külömbséget az én dokimhoz képest hogy milyen alapos és mikre figyel.

Képzeljétek rám hozta a frászt mert 1999-ben volt a méhenkivülim és azt mondta hogy az van a papirra irva hogy kivették a petefészkem hát nagyot néztem mert a 2006-os hsg leleten meg megvan mindkettö és csak az egyik átjárható.
Ö is nagyot csodálkozott és mondta hogy menjek vissza ahol csinálták és kérjem ki a mütéti leirást mert lehet hogy elirták.
Vagy az is lehet hogy a hsg hazudik. :shock:

Végül nekem is van paraván szitum mondja hogy menjek be a paraván mögé erre én bementem a legközelebbibe és elkeztem vetközni ö még irogatott ezért nem látta hova is mentem.
Kérdezi hogy hova tüntem én meg kiabálok hát itt vagyok a paraván mögött erre ö és melyik mögött hát mondom itt csak egy van.
Na aztán szépen átbáttyogtam a uh-s szobába tök cink volt.
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: