A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Mandarka: Gratulálok Janka születéséhez!!!!!!!!!!!!!!!

Zsú-Emma-Zsanett: Gratulálok a kisfiúkhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsú: tündéri baba Marci!!!!!

Manó: Gyönyörű a kisasszony!!!!!!

Kata: Egon is tündéri kiscsávó!!!!!!!!!!!!!!!!!

(remélem senkit nem hagytam ki....)

Mi voltunk ma dokinál, 1 ujjnyi mint múlt héten, semmi változás, Ő úgy számolta, hogy júl.25-én töltjük a 40. hetet ( 3 nappal korábban, mint szerintem), jövő kedden ultrahang, hétfőn nst, szerdán pedig doki. Mai Nst-nek semmi értelme nem volt, bekrepált a gép nálam, addig bírta a hőséget....

Andi: Nekem doki panaszkodott, hogy ebben a melegben nem akarnak megszületni a babák......Az összes mostanra kiírt kismamája túlhordásban van..................(nem túl bíztató....)

Kép
barbuli

Ildi: Botond csudaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbuli

Kössz a csajszijaim dícséretét.

Kata, inkább úgy fogalmaznék, hogy szurkolok Eminek, hogy ne szaporítsa fölöslegesen ebben a cudar hőségben fölöslegesen a létszámot, s a lehető leghamarabb húzzanak Maja babával haza Szili apuhoz.

Mondom, így sem bírom ezt a hőséget, hát még aki pocós és panelbirodalma van. Brrrrr

Kép
kissmanó

Ja, nem tom mán ki írta, hogy bukik a törp.
Na, az enyém a mai nap már legalább 5, de az is lehet, hogy több pólóm cseréltette le, mert összetejcsizte-túrózta. S akkor még a textipelusokat, kisrongyikat nem is számoltam. Minnyán indulhat az esti járat mosómasánál.

Kép
kissmanó

Dorka! Pakold át lécci Zsút (tod, Kispiskóta) is a tábla felső felébe.
Kiérdemelték. :wink:

Kép
kissmanó

Nálunk ma a béb, sugárba küldte vissza a tejcsit, minden ázott tőle (bútor). Utána meg reklamált, hogy üres a gyomra...

kétfiús anyuka
babdorka

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem bírom ezt a meleget.... ma már ötvenszer zuhanyoztam, de semmire sem jó, csak néhány percig.
Megy a ventillátor is, behúztam az összes függönyt, de levegő helyett forróságot lélegzem... asszem kinyíródom!

Kép
zsuzsi**

Köszi, manó, valahogy átsiklottam rajta, most előrébb raktam.

Íme a mi hasonalvós verziónk. :) Kép

kétfiús anyuka
babdorka

szívesen Dorka :wink:

Amúgy nem semmi a ti verziótok sem, azzal a felemelt lábikóval :D

Kép
kissmanó

Az félrevezető ám a képen, mert a bal lábfeje a jobb sarkán pihen ám. :)

kétfiús anyuka
babdorka

Gondoltam benézek mi újság van... Ha nagy újság nincs is, legalább tündéri bébiket láttam.

Zsuzsi: egyetértünk, ezt már nem lehet bírni. És azt utálom az egészben a legjobban, hogy a tv-ben napok óta aztmondják, hogy a holnapi napon fog tetőzni a hőség. Már legalább 2 napja, mindig holnap tetőzik...mikor lesz ennek vége? Legszívesebben világgá mennék. Basszus a szüléstől is elment már a kedvem, lehet hogy ezt érzi a bébi is...

barbuli: én is ma voltam nst-n, szerintem nagyjából akkor jöhettem ki a kórházból, amikor te jöttél, mert egy csomó ideig ott vártam a dokit. Élveztem nagyon....

Na én lépek tusolni... de jó lesz, legalább pár percig...

Ja, már nagyon várom, pénteken megyünk Siófokra a Blankáért, olyan jó lesz már látni, nagyon hiányzik. Mindennap 3x beszélünk, kész vagyok...Remélem nem indul meg a szülés az autópályán, bár nem hiszem, dokinő aztmondta, hogy jól el van a fiatalember :?
Ha mégis beindulna, max meglátogatom Emit Veszprémben :wink:

Tényleg megyek, patakokban folyik rólam a víz.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Jelentem, ma hazajöttünk, szokjuk itthon egymást a fiúkkal! :)

A visszaolvasás még hátravan, a gratulációkat köszönjük!

Nem hiába nyavalyogtam annyit! :D

Megyek is, mert ébredezik!

Majd jövök még képekkel!

KépKépKép
dikó1

Dikó! És télleg hazaengedtek 2 napra?! Hmm, ez igen. Akkor tuti ügyesek voltatok.
Várunk ám vissza a képekkel. S idő függvényében az írott beszámolóval is.

Kép
kissmanó

Csak benéztem, hátha még valaki...

Móni: akkor tényleg nemsokára együtt leszel a te Blankáddal, szerintem még nyugodtan be is mászhatsz a Balatonba legalább térdig... :wink:

Barbuli: látod a hírekben meg teljesen mást mondanak, mondjuk szegény kicsi babák el tudom képzelni milyen melegük lehet.

Na jó éjt mindenkinek, kitartás a meleghez!

Andrea
Kép
kindernay

Aha, tuti a bébek is érzik.
Grétu is ma egész nap kismacskásat játszott, mígnem délben 3kor megmérgeltem magam, lefeküdtem s magam mellé vettem a nagyágyba, ciciztünk, s cicivel a szájában elaludtunk, s húztuk is vagy egy órácskát. Aztán én ébredtem arra, hogy cici kiesett a kölök szájából.
Aztán este 9-kor beájult, s már 2,5 órája húzza.
Én meg szépen kicsit dógoztam, hisz mán idestova 2 hete nem vótam irodában, s picit hiányzott. Na, nem az iroda, hanem a meló.
Most mán lefeküdnék, de pindur itt alszik az utazóágyiban. Asszem fogom a bébiőrt, s menyek hunyni mint az este. S ha hallom a kölket, akkor jövök utána.

Nagyobb lurkós anyukák. Oltás téma: mikorra kellene "megeredjen" a BCG oltás, azaz meddig van ideje hogy látszodjon a helye?
Mert én úgy emléxem, hogy ha nem lesz helye, akkor újra kell oltani. S azt nem akaroooooooooooommmmmm

Kép
kissmanó

Sziasztok!

CSak pár pillantra jövök, a csajok éjfélkor dőltek ki, én is kidőlnék lassan. na amiért jöttem:

Manó
BCG oltást MO-n fél éves korban ellenőrzik, akkor hanem jó akkor van újraoltás. Az én Grétim kapott újra, de ez is csak egy nagyobbacska pötty lett, de 1 évesen már a dokinéni azt mondta hogy ez már jó. Ahhoz képest hogy Zsaninak kifakadt jópárszor teljesn szokatan volt ez a reakció....

Nadine
KépKépKép
nadine

Jó reggelt!:)

Mano: Nekem azt mondták a kórházban mikor Andris kapta hogy 6 hét múlvan kell figyelgetni. Ma jön a védőnéni, majd érdeklődöm tőle. :D
Vendég

Jó reggelt!Nálunk éjszaka eset az eső de nem segített semmit mivel ma kánikula várható,így már most nagyon párás a levegő.Reggel 6-kor zenés ébresztő volt nálunk nagyon örültem neki a hülye dob,duda...Ezért volt mivel ma gyerek fesztivál van itt ezzel zárul a tanév.És ma itt minden a gyerekekről szól jelmezekbe fognak ma menni az egész városon átt.Nagyon aranyosak a járókelöknek meg cukrot,csokit osztogatnak.Amúgy nekem ma ismét doki remélem utoljára kell vele találkozni.Ès utána csak szülés után a 6-hetes ellenőrzésen.Ki tartás lányok ebben "csodálatos" időben.Remélem ma is raktok majd fel babás képeket annyira jó nézegetni. :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jó reggelt!

Kész vagyok, most hogy egy kicsit elviselhetőbb lenne a hőmérséklet, lehetne aludni, basszus az utcában járda felújítás.... a gépek zaja+ ordibálnak a melósok 7 óra óta. Ezt nem hiszem el.

Éjszaka amikor kimentem pisilni, nem sok hiányzott ahhoz hogy elájuljak. Elegem van ebből a hőségből, világgá akarok menni....
bocsi lányok a reggeli panaszáradatért.Megyek tusolni, no és persze a mindennapos hajmosás, aztán lemegyek a zöldségeshez, amíg emberibb az idő.

EMÍLIÁK: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!

majd később jövök.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Andi: igen, már nagyon várom hogy lássam Blankát, a hétvégén majd sokat leszünk együtt. Jövőhéten viszont megint megy a nővéremékhez, mivel öcsike még nem bújt elő...ha csak addig nem történik valami csoda :wink:
Bár most tényleg úgy gondolom, hogy ebben a hőségben nem akarok szülni. Épp azon gondolkodtam éjszaka, hogy mi lenne velem a kórházban, nem bírnám....A Jánosban van a baba-mama szobákban légkondi?

Lányok, hogy álltok fejfájás ügyileg? Nekem napok óta fáj a fejem, tulajdonképpen amióta ilyen meleg lett. Nem mondom hogy elviselhetetlenül, de tompán mindig érzem.

Na megyek beszerzek némi gyümölcs anyagot.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!!
Hát semmit sem aludtunk. :( Violám se meg én se, szegény fél óránként felsírt. Sztem melege is volt, meg a foga is jön (hátsó rágó) aztán hajnalban adtam neki Nurofent attól picit megnyugodott.... Engem meg vert a víz, tusoltam vagy 5x éjjel, hajnalba olyan fél 6 fele aludtam el egészen 7ig :shock: De gondolom ezzel kb más is így van!
Apánk éjszakás volt 7kor jött haza, most aludt el 2 perce... valami barom szomszéd fúr a másik lépcsőházba, nem tudom így hogy fog tudni aludni... És este megint megy dolgozni 5kor indul.... :( :roll:

Tegnap este felhívott a nagyobbikom, hogy ma már nem akar ott aludni mamáéknál, úgyhogy menjek érte :) Este kiszaladunk Violával... Nem tudom mit csinálok vele holnap egész nap itthon? A lakásban tök sötét van, apánk alszik tehát csendbe kéne lenni, Viola bölcsibe, ovi viszont már nincsen :roll: Nekem 11re CTG-re kell mennem +méhszájvizsgálat is lesz, oda nem vihetem magammal..... hogy hova rakom a csajt? :roll: :shock: Ááááááááááááááááá

Na megvolt a panasznap részemről is bocsika :oops: :lol:

Móni: Nekem nem fáj a fejem, csak olyan tompa vagyok, gondolom a kialvatlanságtól főleg....

Kissmanó: Én is úgy tudom, hogy olyan 6-8 hetes kora körül kell h jól láccon a BCG oltás... emlékeim szerint... :roll:

Hemej: Ott most lett vége a sulinak??? Akkor a kint élő vendégmunkások mostanában indulnak hazafelé???
A pára miatt nem irigyellek, az van olyan szar mint a 41 fok.... :(

Nadine: Basszus te már ennyire túlhordtad a csajt? :shock: Most látom csak a vonalzódat ááááááááááááááááá nem irigyellek..... :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

megjöttem a zöldségestől, már nyomom is a dinnyét.

ceniko hát... nem irigyellek az biztos. Őszintén szólva nem is tudom hogy bírod, így hetek óta kialvatlanul, és ott a két gyerek is...basszus én meg itt egymagamban vagyok ( na jó ketten vagyunk a bébivel) és itt nyávogok, milyen balfék vagyok....
a vizsgálatokhoz drukkolok, hogy minden rendben legyen. Egyébként a lányaid hányadik héten születtek? Bocsi, lehet hogy már beszéltünk róla, de elfelejtettem.

Én lehet, hogy mindjárt alszom egyet, de hogy lefekszem, az biztos...

Vigyázzatok magatokra, pláne aki kimegy ma ebben a hőségben.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Uff!:)

Olyan melegem van, alig élek. Jövő héten pénteken köszönt be hawaii. Megyünk 1 hétre a Balcsihoz. Forever Fonyódliget! :lol: :lol: :lol: Jujj, nagyon várom! Csak a Balcsiban fürdést ki kell hagynom az idén. Asszem megéri... :D :D :D
Tényleg, azon a héten szerdán Tömzsi betölti az 5 hetes kort. Szombatig vagyunk lent, szerintetek merjek úszni a Balcsiban? Vagy ne kockáztassak mig a doki nem látott szülés utáni kontrollon? Varratom nem volt, és már 2 hete nem vérzek egyáltalán. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Brutál meleg van!!!! Én már most kész vagyok!

Annee: szerintem hívd fel a dokit, hogy mit tegyél. Szerintem fürcsizhetsz.... de ez magánvélemény. NEm tom.

Egy hét még csajok! Nem tudom, hogy fogom kibírni! :( :(

Kép
zsuzsi**

Szia Zsuzsi!:)

Volt a Védőnéni, megkérdeztem a fürcsizésről, azt mondta tök nyugodtan lehet. De jóóóó! :D :D :D
Kérdeztem a BCG oltásról is, 6 hetesen kell figyelni.

Ami viszont nem jó. Andrisom egyre jobban sárgul. :( Mikor kijöttünk a kórházból, akkor sárgult be, az letisztult, de most megint nagyon előjött. 5-re megyünk a doktornőhöz, meglapogatja a máját és lehet hogy nem ússzuk meg vérvétel nélkül.
Csak ne legyen nagyobb gond. :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Micsoda izgi dolgok vannak itt!!!! Ebben a topikban nincs tétlenkedés!

Hatalmas gratula a született babákhoz! Sorolni se tudnálak Titeket!

GRATULÁLOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!

puszi: ckat
ckat

Sziasztok!

Pár kép a lányzóról :), olyan jó lányos anyucinak lenni! :D! Történettel majd jövök, most szopihegyek mennek, és én is áldozok Manó után szabadon Avent istennő oltárán! Nagy cicidurr van már most!
Kép
Első pancsi: Kép
Meglepi nekem, a rózsaszín babakuckó: Kép
Első tali a fiúkkal: Kép

Ja és egyszer csak a vonalzót is átjavítom!

KépKépKép
dikó1

Annee: Bakker, szegény kis Don Tömzsi :( Remélhetőleg minden rendben lesz vele, segít a doktornő. Nem lehet inkább kihívni ebben a dögmelegben?

Ckat: Hellooo!!! Hogy van a kis Bors? Vannak új képek? Szívesen nézegetnénk ám! Annyira cukker az a kiskrapek!

Kép
zsuzsi**

Dikó: Igazán büszke anyuka lehetsz! Gyönyörű gyermekeid vannak... Tündér a kiscsajszi! A fiaid nagyon jóképűek ám! Hogy fogadták amúgy a pici Jázmint? :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: Akkor van a rendelési ideje. 6-ig van bent. Azért mondta a védőnő hogy 5-fél 6 felé menjünk és már intézi hogy ne kelljen várnunk és azonnal bemehessünk. Kb. 3 perc innem gyalog a rendelő.
Vendég

Dikó: Nagyon nagyon szép gyermekeid vannak, gratulálok! :D Üdv a nagycsaládosok klubbjában! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annee: Ja, akkor jó... Mert nekem nehogy beizzadjanak ám Don Tömzsi hajlatai :D Jó sok hajlat :lol: Imádnivalóóóó!!!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok,

Dikó: nagyon szép kislányod van, na de a fiúk se kutyák!
Móni: dinnye behűtve nekem is, borzasztóan érzem magam, kezem-lábam bedagadva, a lábam még "csíp" is olyan fura feszülő érzés...
Ma voltam dokinál ha hétfőig nem szülök meg, hétfőn konzultáció, hogy mi legyen. Úgyhogy nagyon drukkolok magamnak, hogy addig beinduljon. Fiam egy lusta gyerek, aki jól érzi magát odabent!
A Jánosban nincs klíma, se a szülőszobán, se a szobákban, állítólag sok volt a kötőhártyagyulladás a csecsemőknél amit a klímának tudtak be. Nemtom. Mindenesetre én viszek ventilátort!

Mindenkinek szép napot, majd még jövök, most kidöglöm.

Andrea
Kép
kindernay

sziasztok!

Több részletben de sikerült 11-ig aludnom, a csajok is partnerek voltak benne (bár mondogattam magamban hogyha ezek 10 előttt felébresztenek tuti ordibálni fogok :evil: )

Enikő
A vonalzóm az a védőnő szerint hivatalos.... Szerintem július 16-17-re voltam kiírva, mivel a védőnéni semmit nem nézett, 28 napos ciklussa kiszámolta azt az időpontot aztán jólvan... Pedig nekem olyan aztán nem volt sose, sőt tavaly 35-40 napokra jött meg. (na jó én egy éve még szoptattam Grétit, agusztus végén fejeztük be, és októberben már meg is fogant Petra, lényegében az első olyan ciklusban amikor nem szopizott Grétike) A dokimmal viszont azt beszéltük hogy én alapból túlhordós vagyok ráadásul atombiztos bunkerben tárolom a csajokat, így július 24-ig várunk... és csak onnantól nézeget naponta. De addigre tényleg meg akarok szülni!!!!

Ez a BCG oltás érdekes, felénk nem nézték... a kiskönyvbe is a doktornő 6 hósan véste be Zsaninak hogy ok, Grétinek hogy újraoltás kell.

Na megyek főzök... nincs eléggé meleg......ááááááááááá

Nadine
KépKépKép
nadine

Kép

Bors Apánál
ckat

Zsuzsi: Erre tetszik gondolni??? :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Ckat: Jajj, de éééédes! Egyem a vigyori pofiját! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyönyörű Bors baba! :D :D :D :D
Vendég

Vendég

Megfújta a képet! :evil:
Erre gondoltam: Kép
Vendég

Moni,igen azt hiszem már jobban vagyok,de nem akarom elkiabálni.Szedem azt a homeos bogyót.Tegnap már fél órára elszaladtam a kozmetikushoz,jövő héten fodrász.

Annee,5 hetesen elmertek menni a Balcsira?Csak azért kérdezem mert mi is terveztük aug.végén még mielőtt nem született meg a kicsike,de most elbizonytalanodtam,hogy 2 hónaposan szegényt hurcolásszuk.Pedig úgy mennék.Az én fiam is kicsi sárgasággal jött ki a kórházból,fény alá is tették,de még mindig kicsit sárga pedig már 2 hete lesz holnap,hogy hazajöttünk.Mondta a dokinő,hogy figyeljük ha lustább,lanyhább lesz akkor vigyük be.Félek,hogy nem fogom észrevenni ha jobban sárgul,mert én most se látom rajta.

Nem tudom ez nálam egyedi-e,de székrekedésem van már 1 hete.Terhességem alatt nem volt egyáltalán ilyen gondom erre most előjött de,hogy mitől?
pillangó7

Annee: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajlaaaaat!!! Annyira édes, hogy nem igaz!

Ckat: Kész vagyok.... nem kommentálom! Úgy megpuszilgatnám! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Pillangó: Szeptember végén mi is megyünk egy hétre nyaralni Hajdúszoboszlóra. Akkor kb 2 hónapos lesz Panna. Akkor már simán lehet vele utazni. Csak a napirendjére kell figyelni. Ezt olvastam. A tapasztalt mamik biztos többet tudnak erről... :D

Kép
zsuzsi**

Hírek Gurgiékról...

Samu egy kicsit besárgult, ezért éjszaka kb 4 órát kékfényben volt. Vettek tőle vért, minden rendben van, azt mondták, nem kell megijedni. Elvileg holnap hazamehetnek. Gurgi ezt valszeg nagyon várja, mert 35(!) fok van a szobában! Nagyon rosszul viseli mindenki. A béjbek egy szál pelusban vannak, egy vékony textilpelussal letakarva, mert a body is meleg! Cukros vizet is adnak a babáknak, mert nagyyon nagy a folyadékszükségletük.
Drukk a holnapi hazamenésheeez!!!!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Édesek a babák!!! Szegénykéim ebben a hőségben. Biztos gondolják, hogy úristen, hova kerültem?!

Andi: nagyon drukkolok neked, hogy hétfőig megszülessen Samu, de miért is ne születne meg, addig még van idő bőven. Lábügyben csatlakozom.... Vigyázz magadra.

Pillangó: a nyaralással kapcsolatban én is bátorítalak, szerintem is menjetek nyugodtan. Addigra még rutinosabb leszel, nem lesz gond. A bébi meg ott érzi jól magát,ahol az anyukája is jól van. Nincs fontosabb a baba számára, mint a kiegyensúlyozott anyuka, na és a hami.... Örülök hogy jobban vagy, és ez csak egyre jobb lesz, majd meglátod!!!! Így tovább!!!! :wink:

Örülök, hogy mehetnek haza Gurgiék, köszi Zsuzsi a tudósítást. Azért így is elég sokat voltak bent, nem?
35 fok a szobában? Az kurva jó....H. Ágnesnek tudnám beleverni a fejét az asztalba, de komolyan....De nem azt írta Gurgi, hogy a Péterfyben van légkondi a baba-mama szobában is?! Én így emlékszem.
A cukrosvíz témát nem igazán értem, mint folyadékpótlást... Az okés, hogy szomjasak a babák, de miért nem sima vizet kapnak?!
Ezt nem írta Gurgi, hogy miért pont cukrosvizet?

dikó: nálatok is együtt a család, gratulálok. Ugye milyen jó egy kislány érkezése? Én anno nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy az első babám kislány... én olyan lányos anyukának érzem magam, biztos most egy kicsit fura lesz a fiú bébi, de biztos az is nagyon jó lesz....

Lányok, én ma érzem azt a késforgatós érzést, amiről ti a múlthéten írtatok. Nem túl kellemes....Ti már túlvagytok rajta?

Zsuzsikám: ne aggódj, 1 hét már gyorsan eltelik, és te legalább már tudod, hogy hol a vége.... bár tudom, ebben a hőségben mindennap egy örökkévalóság....Kitartááááás neked (is)!

Na megyek ebédelek, aztán pihentetem az oszlop lábaimat. Nem mintha sokat számítana....

Móni

Kép
Kép
moni1973

Lányok!

Ti, hogy intézitek a porszívózást a lakásban, a baba mellett? Amikor ébren van vagy amikor alszik?

kétfiús anyuka
babdorka

Hurrá, apa hazahozta gyógyultan a gépet.

Csudiszépek a gyerkőcök.
Azt a Bors vigyort amit apának megereszt....

Jázmin is aranybogárvirágszál. S télleg meglepi vót a rózsaszín?

Don Tömzsinek s anyájának drukkhegyek, hogy ne legyen gubanc ma dokkernél.

Pocisok - rettenet sajnállak titeket. Apa mondta, hogy nem lehet bírni a meleget az irodában, van vagy 45 fok. Na, ha ő nem bírja, akkor tuti gáz van. Köszönöm, drága gyermekem, hogy itthon lehetünk.

Szurkolok Gurgiéknak a holnapi naphoz. Össze kell az jöjjön.

Utazás témában asszem nem mi vagyunk az etalon. Ugyanis egy hósan mi visszük a törpöt Kovászna mellé a Tündérvölgybe a Trabis találkozóra. Pályázunk a legkisebb Trabi és a legkisebb versenyző díj elhódítására. Aztán rá 2 hétre megyünk le lakókocsival a tengerpartra, vagy 10 napra. Aztán szept. elején pedig vagy Szoboszló vagy Gyopárosfürdő, s az is lehet, hogy megtoldjuk egy No-i esküvővel.
Ja, s gyermekem tegnapelőtt be lett avatva az offroadozásba. Meglátogattuk apácskát a javítónál, készítik a most 7végi versenyre az ótót. Lányom mán csodálókat szedett ott is össze. Szal nem ülünk mi sem sokat 1helyben.
Ja, ma elgondolkodtam, hogy fel kellett volna apácskát hívnom, s megkérdezzem, hogy legkisebbik lányunkat kimossam a nagy szarból vagy inkább újat csinálunk helyette :roll: :wink: :lol:
Annyira belerottyantott, hogy body, blúzi, rugi után még a lepedő is szívott keményen. Aztán utána az anya pólója, mikor megreckírozta kihámozni a jányt a nagy sárga trutyákból. Ja, a vízcsap alá dugást nem díjjazta. A szar hanemegyéb melegebb volt.

Odakinn árnyékban itt is 36 fóka van, a konyhában meg 27. Gyermekem meg vágja a hunyát, vagy jó 2-2,5 órája, s akkor még a napozóra feladtam egy rugit, nem volt olyan rekkenő hőség. Na, de azóta..... gondolom csurig róla is minden.

Dikó - áldozás Avent istennőnek átadva neked, nálam elmúlt a rettenet durr (érdekes, másik kettő jánnyal egész álló hónapig tartott.....), s most azon izgulom szét az agyam, nehogymár elzárják a tejcsapot valakik. Ezért szedem az Urticat is kedd este óta (továbbra is hajlok arra, hogy a pocakom tett keresztbe a cicinek). Asszem Szivvi kérdezte, napi 2x szedem, CH5, 5 golyót.

Na, húzok én is zuhizni, csurog még rólam is a büdi nedű.

Kép
kissmanó

Dorka - nálunk pikk-pakk megy a porszípás, szőnyeg nem lévén. DE Grétus addig másik szobában horpaszt míg a többiben megy a takarítás.
Anno mikor én voltam kicsi (de nem pici), már símán jártam a lábaimon, nos én rettegtem a porszívó hangjától. Van is egy fotó, hogy veszik elő a porszívót, s én már ordítok, pedig még nem is működött. Szal ennek kapcsán, azért mikor bébek már elég nagyocskák voltak, mikor elővettem a porszippantót, mindig burrogtam nekik előre egy kicsikét, ne már az én sorsomra kerüljenek, s ordítsanak a gép látványától.

Kép
kissmanó

Kata - Emiről hírek?

Nenőke, Rózsa - jajj, úgy izgulok, remélem minden rendben velük is.

Andi - hát hétfő még 4 nap, remélem semmi hasonlatot nem érez fiacskád Álmos legényhez viszonyulni :wink:

Kép
kissmanó

Jajj, ezek a baba kepek tunderiek!!! Nem lehet veluk tenyleg betelni... Mar megjobban varom, hogy a sajat picimet csodalhassam a nap minden perceben :wink:

Megy a drukk Mindenkinek, akinek szuksege van ra! Kitartast lanyok!!!
Vendég

kissmanó: édes lehetett Gréta baba nyakig.....
egyébként egy pár napos nyaralást mi is tervezünk a bébivel, majd valamikor szeptember elején. Szerintem nincs ezzel semmi gáz, bár vinni kell a fél lakást, de megoldjuk....

[/b]

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: