A június 28ikai események
Délelőtt kezdődtek el a kissebb fájások..... Nemtudtam eldönteni, hogy szűlni fogok vagy csak jósolgatok.......
17.30:
Találkoztunk a szülésznővel a H-ban, aki megállapította, hogy szűk két újnyira ki vagyok tágúlva. Nst-n volt egy két görbe..... Éva tanácsára elmentünk sétálni/enni és megbeszéltük, hogy 20 óra körűl ismét megvizsgál. Akkor meglátjuk változott e valami.....
19.00 óra körűl:
Elsétáltunk a Burger Kingbe.Ettem egy jó kis menüt. A melletünk lévő asztalnál ülő pár nagyon fúrcsán nézett, ugyanis 5 percenként abbahagytam az evést,mert jöttek a fájdogálások. Aztán mikor elmúlt a fájás, Zsoltim szólt, hogy siess, van öt perced
20.00 óra:
visszasétáltunk a H-ba. Fél 9 körűl bementünk a vizsgálóba. Éva megállapította, hogy már három újnyira kinyíltam és hogy előkészít, mert tuti szülünk

Szóltam Zsoltinak, hogy készűljön
21.00óra
Forró zuhanyt vettem és aztán bementem a szülőszobába

Ekkor kezdődtek inkább az erősebb fájások. De csak 5 percesek voltak. Na jó kb. 4 percenként jöttek
21.15:
A szülésznőm mondta, hogy szólt a dokinak, mert szerinte hamarosan megszülök és ha nem érne be 22-ig, akkor ismét megvizsgál.......
21.30:
Fájogattam..... labdára ültem...... beolajozták a derekam (mert az is kezdett fájni elég erősen) Hol a szülésznő masszirozta, hol Zsolti .....
21.45:
Bejött a dokim. Megvizsgált. Addigra megjött a kaki-inger is

Doki burkot repesztett, mert a buroktól nem tudott könnyen lejebb csúszni a baba....
Ekkor volt egy kis szünet a fájások között

Közben felraktak nst-re......
21.50körűl:
Doki és szülésznő szólt, hogy most feküdjek. Három fájás egyik bal oldalra fekve, három a jobb oldalra, aztán ha akarok, álljak fel...
Mire jött volna a harmadik fájás a jobb oldalon, már nyomni akartam
21.10 re
Szépen kicsusszant Levente

Nem kellett nyomni, csak szépen kifújni a levegőt

Sikerűlt a gátvédelem

Csak egy kicsi horzsolásom lett, de az sem kellett ölteni
Innentől már nem néztem az órát:
Pindurkám velünk volt, miközben folytak az "utómunkálatok" Szinte azonnal kijött a placenta, aztán meg kipucoltak
Éjfél körűl visszamentem a vajúdóba, mert a gyermekágyon nem volt hely
Vicces volt, amikor jött egy csajszi és kérdezte, hogy hány perces fájásaim vannak? Erre én: "Már túl vagyok rajta" A csaj meg meghökkenve: " És így űlsz itt?!

Törökülésben űltem az ágyon, mert nem bírtam aludni.......Aztán próbáltam elaludni, de a méhösszehúzódások miatt állandóan felébredtam..... Pokolian fájt, komolyan! Jobban fájt a méhösszehúzódás, mint a szülés
Másnap reggel mentem a csecsemősökhöz..... Levente aludt. Ott sétálgattam/űltem vele (kis szünettel) délig. Ugyanis délben kaptam ágyat.
Igazi cicifán a kicsim. Ennek nagyon örülök, mert Ancsihoz hasonlóan én is fejtem az Orsinak 7,5 hónapon keresztűl. Most már tudom, hogy akkor nem csak rajtam múlt hogy cicizzen a lányom.....
Azt hiszem ma szét OFFolom a topikot.......
képek is jönnek..... még ma
Mása