Sziasztok,
szóval egyenlőre visszaolvasatlan vagyok, mert ebben a dögben még a gép előtt ülni sem nem van kedvem. Meg egyébként is olyan sokat termeltetek.

De ami késik, elmúlik...
Deni

, te kérdeztél: Szilvásváradon voltunk 2 napot, ott jókat sétáltunk az erdőben, völgyben, szuper volt . Kisvasutaztunk kétszer, a nyaralóház előtt volt egy két hete készített hatalmas fajátszó, na azt igencsak igénybevette a három lurkó, pezsgőfürdő vala a füszobában, azt is alkalmaztuk, a két srác pedig megmászta az ősemberbarlangot, ezért világbajnokok voltak. A faluban sétálgatva újra gyerkő lettem. Mintha nagymamámnál nyaralnék. A bácsik-nénik köszöntek, MOSOLYOGTAK, tyúkok, csirkék rohangáltak az utcán, meggy és szilvafák alatt sétáltunk, jó meggyes lett a cipőnk, még ez is jó volt. Szóval isteni volt. (2 hét múlva megyünk a nagymamámhoz tovább lelassulni. Ott olyan élet van, amit imádok. Aztán persze jó visszajöni a forgatagba, de utána újra vágyom vissza az erdőszéli paradicsomot:)
Aztán pedig az Aquaticumban voltunk Dembrecenben. Na, az pörgés-fürdés volt töményen, de nagyon jól sikerált. Este, vacsi után lementünk még fürdeni, és voltunk vagy 20-an az egész hodályban, a 10 csúszdára, 8-10 medencére. Minha saját uszodában lettünk volna. El is döntötte a család, oda (is) visszamegyünk még. Ja, kinnt villámlott, szakadt az eső, mi pedig mediterrán környezetben fürcsiztünk. Ésésésés lecsúsztam az ÖSSZES csúszdán, és óóóóóóriási volt. A család csak azt hallotta, hogy anya hangosan vihog közben.
Most töltögetem le a kéoeket, majd teszek fel belőle, ha gondoljátok.
Más. A szüléses témát olvasgattam, én erről már korábban leírtam a véleményem, ami nem változott, különben is vége vagyon, ezért csak egy mondat: Én borzasztóan hálás vagyok Istennek, hogy élek, és élünk, és egészségesek vagyunk, még akkor is, ha csúnya-csúnya császárral "szültem". (mindenki válogassa ki, hogy melyik csoportba tartozom

Fibi

)
Indi

Üdv otthon, mikó jöttök? (gondolom, ha élhetőbb az idő) Képeket várom nagyon.
Macs

Lábujjadnak gyógyulást, én ezt gyerekkoromban minden nyáron előadtam a kisujjammal. Nem kellemes, vigyázz magatokra. Mirkának pocaksimogatást, Fülinek puszit küldök. (és ha egyben lesz végre, akkor a képeket neked

)
Valaki kérdezte még elutazás előtt a fiammal való gondomat. Ígérem leírom, csak még magamban is meg kell fogalmaznom. (nehezebb, mint a szülés-sztory, mert nem tudom mi a baj, csak érzem jelekből, hogy valami nem jó)
Votiv

a képek csudajók, kis Pumuklid nagyon menő a cuccában.
Ez az olvasói levél meg... Csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki ilyenekkel tölti az idejét, valójában mit is csinál az életében? És mennyi méreggel lehet tele.
Ésésés Pilatesről mesélj! Nekem megvagyon ángilusul, de még nem vettem rá magam a prószára. Télleg olyan jóóóóóó? Merakkó nekiállok én is, ugyanis lánykám elválasztotta magát 14,5 hónaposan

és most akkor szabad a pálya, kivakarásznám alakomat a zsírpárnák közül.
Curse, hogy te milyen mazochista vagy? Én a főzéstől annyira izzadok, hogy zuhanyozhatok, te meg nagytakarítasz, ablakmosol???? Kalapemelgetős, hitetlenkedős szmájli. Lánykádnak remélem nincs komoly baja.
És minden kép szupi, bocs ha most egyenként nem mindenkit szólítottam meg, de most béfejezem magam, mék áldozni Szent Sparhertnek. (és izzadni

)