A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Enikő: mármint egy olyan össznépi taliban (Kati, Szilcsi stb) :-D

Purc: idióta vagyok. Én kértem a képet, oszt nem kommentáltam :lol: Nagyon szuper a szék!!! Amikor kintvoltam Ámerikában, imádtam a hintafotelokat, ez majdnem olyan :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: Naná :wink:
Boni: Köszi :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Elballagtam a háziorvoshoz a védőnőtől kapott beutalómmal, merthogy ugye naplósorszám! Reggel 8kor, mert nem bírom a meleget. Persze voltak vagy 40en, nemhogy klíma, még egy nyamvadt ventillátor se volt! Sorbaálltam vagy 10 percet az asszisztensnél (ehhez nem kell az orvos, csak az asszisztens csaj) de mivel elkezdtem szédülni a fülledt meleg, a tömeg, meg a reggeli hiánya miatt, így előrefurakodtam (sűrűn elnézést kérve!) és mondom a nőnek: had hagyjam itt ezt a papírt, majd ha ráér ráírja a sorszámot, én meg visszajövök érte pár óra múlva. Na de hogy mit képzelek én, itt mindenki erre vár (és nyilván mindenki 28 hetes terhes) neki erre nincs ideje! Mondom hogy nem kell most! Majd ráér, én meg később visszajövök. Hát azt se lehet, mert elkeveri, és nézzem meg mennyi a dolga, jöjjek később. Köszi! 40 fokban, és akkor se biztos hogy kevesebben lesznek, én meg nem tudok ekkora hőségben órákat sorbanállni már. :cry:
Vendég

((((((((((((((((((((((((((((ÁFI))))))))))))))))))))))))))))))))))))

asszisztens biztos enm volt még 28 hetes terhes :twisted:
Vendég

Jobb reggelt!!

Enikő:gyönyörű pocid van.Zalán reméljük azt a pár napot a lehülés alatt spécizte ki magának :wink:

Babim:köszi,remélem most nem csalnak a megérzéseim.

(((((Áfi))))))):a magyar EÜ megint tanubizonyságott tett,hogy vannam még toleráns és remek "szakemberek" ebben a szakmában :evil: Az asszisztenst ki kéne rakni a napra vagy 2 órára!!!! :twisted:

Képzeljétek tegnap hogy beégtem :oops: :oops: .Mentünk a fiammal kocsival,és a mellettünk levő autónak tök lapi volt a kereke,és elég csálé is volt.Mint lelkiismeretes sofőr szóltam nekik,hogy sztem defektje van.Én pirosat kaptam,és a tükörben láttam,hogy apjuk és anyjuk kiszáll,megnézik,és visszaülnek,és elmennek.Asszem nagyon szöszi voltam.A gyerek fulladozott a nevetéstől,hogy megszivattam szegényeket :oops: :roll: .(azt persze nem tudom,hogy most tényleg az volt e,de elmentek)
vedresandi

Andi azé még nem biztos, hogy nem volt defekt :wink:
Vendég

Verőfényes szép napot nektek!

Zsú: HATALMAS GRATULA A BABÁHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!! :D :D :D

kata: Mizújs? ++++++++

áfi: micsoda egy tapló emberek vannak az eü-ben. Miért vannak az ilyenek emberek közelében? Így is olyan nehéz megszokni ezt az új rendszert, nem hogy még az ilyeneket is elviselni... :evil:

boniko: Annnnnyira hiányoztál. Merre jártál? :D

ceniko: szép pocid van :D

andi: nagyon gyanús vagy :wink: :wink: :D :D

szezso: hogy vagy? :D Mi fog következni nálatok? Átjárhatósági? Jól emlékszem? :oops: :oops:

bettike: melegszel, melegszel :wink:

Összeszedtem valami nyavaját (igen, ott lent :oops: :oops: ), nagyon kellemetlen. :(

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok,

Most csak ennyire:

Zsúnak Kép
Kép

Sok boldogságot!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

8 ötlet , hogy hogyan viseljük el a nyarat az irodában

--------------------------------------------------------------------------------

1. Munkába menet előtt zuhonyozzunk le öltönyben vagy kiskosztümben.

2. A ruha alá tekerjünk egy slagot, és munkaidő alatt cirkuláltassunk benne hidegvizet.

3. Adjunk a ruhafogasra egy fűszoknyát és rángassuk madzaggal.

4. Hozzuk be a könnyező pálmát a lépcsőházból, szórjunk alá leheletnyi homokot, amikor pedig senki sem látja, toljuk le a nadrágunkat és heveredjünk alá.

5. Vezessünk 12 V-os áramot egy zománclavórba, és kész a minijakuzzi. Ha nincs transzformátor, megpróbálkozhatunk szifonpatronnal, vagy szívószálból saját levegővel is.

6. Kenjünk le magunkat naptejjel, és dugjuk be a fejünket a pénzvizsgáló UV lámpa alá. Ha nincs ilyen a háznál, ugorjunk el a legközelebbi bankba.

7. Tegyünk a számítógépre Karib-tengeres háttérképet, és kérjük meg kollégáinkat, hogy néha hullámozzanak.

8. Ha a Balatonnál akarjuk érezni magunkat, együnk minden nap lángost, tegyünk ki a padlóra egy döglött halat, és beszéljünk németül.

Kép
Vendég

Szilva: szeptemberben laparoszkópia :lol: addig spontánkodunk.... az átjárhatósági (HSG) már megvolt tavaly decemberben...
Viszketős nyavalya?

SzezsoKép
KépKép
szezso

valami olyasmi :?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Klara! Hűűű, millió gratula!
(((((Áfi))))))
Szilva! Gyógyszertár, Canesten v. Pevaryl G, v.orvos.

babaimádó
Kép
babaimado

Szilva, Pevaryl G hüvelykúp!!! Nagyon jó!!! El fog múlni! sajna tapasztalt vagyok!
kata05

Köszi, köszi csajok! Ma venni is fogok. Csak nagyon érdekes lesz, most fog megjönni :lol: Vagy nem? :roll:

áfi: :lol: :lol: Ezt a meleget most így lehetne kíbírni. :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva, viszont ha megjön, akkor nem fog viszketni, mert a vér, fertőtlenít és kimossa a bacit! Egy fontos dolog, ne használj most tampont, ha szoktál!!!! Ezt a dokim mondta, és tényleg így van, mert ebben is volt "szerencsém"!
kata05

Volt már valamelyikőtök Wildalpen-ben, Ausztriában?
Coca, te nem kerékpároztál még arra?

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok!

zsú: nagyon édes marci baba :lol: még egyszer gratulálok :D

andi: gyanús vagy! teszt?

ceni: szép poci :D

szezso: hétvégén megbeszéljük a közös talit. :D

áfi: sajnálom :cry: magyar egészségügy :evil:

szilva: gyógyulást!

rólam: éjszaka bejött mindenféle bogár a lakásba, fél éjszaka őket űldöztük. :twisted: most apa munkahelyén vagyok, bejöttem hűsölni, beállítottam a klímát 21 fokra :lol: :lol: :lol:

kati
katica30

Milyen bogarak? Amik másznak? Brrrrr.... :roll:

Szilvi

szilvaqueen

Na hát, igen.... így is ki lehet bírni a nyarat, ahogy katica csinálja :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Hahó!

Kiscsaj alszik, így jöttem egy picit...

Szezso: szépek lettek a körmeim,köszi. Aloe Firstet, gélt, zöld és propolisz krémet használunk.

Ceni: vmiért én is azt hittem, hosszú hajad van. :oops:

((((((((((((((Áfi))))))))))))))

Andi: :lol: :lol: :lol:

Kati: klíma irigy-irigy.... :wink:

Szilva: drukk, hogy ne jöjjön meg. :wink:

Zsu: de édes Marci! Még1x gratu!

Gaby: mi a mai program?

Coca: ha nagyon ráérsz, lejöhetsz egyedül is akár délelőtt is a játszóházba! Ez mindenkire vonatkozik. Szeretettel várlak Titeket!

Bettike: számolgatunk, számolgatunk? Én nem szoktam!!! :oops: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggelt!

A hajnali séta után még visszafeküdtem egy jó nagyot aludni.

Puszi Zsúéknak, és mélységes elismerés a szépséges Marcibaba ööszes szülőjének!

Kép
zölddisznó

Hahó!

Óriási gratula Piskótacsaládnak! Megkukkoltam én is a kis Marcit, nagyon édes! :wink:

Katica! Csak neked (tegnapelőtt este ez a dög nem szállt le róla, olvastam a teraszon, ő meg mindig visszajött a fényre. Olyan 4-5 cm-es lehetett a kis drága, és ragadnak a kis tappancsai, utálom :roll: ):

Kép

Áfi! Sikerült végül elintézni a dolgot? Fene az asszisztens jódógát! :evil: (az én védőnőm ráírja a naplószámot is :shock: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szilva: repülő, aztán a szőnyegen, ágyon szaladgáló bogarak. amikor megláttam egyet, vísítva rohantam ki.

snufi: mi majd megyünk aug elején hozzátok :lol: tudod, uraink megbeszélték az időpontot :lol:

szirmi: ronda egy jószágot raktál fel. jaj! :?

rólam: olyan jól levettem a hőmérsékletet, hogy szinte fázok :lol: egy óra múlva megyünk apával szúnyoghálót nézni az ablakokra, erkélyre. akkor majd nem jönnek be ezek az ocsmány dögök. :twisted:

kati
katica30

Cerambyx scopolii, vagyis kis hőscincér.

Kép
zölddisznó

Sziasztok! Zsu férje vagyok. Köszöni a gratulációkat! Íme pár kép Marcibabáról. Az egyiken én vagyok :oops: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kispiskóta

Marciapu! Kisprüntyi gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!
Anya hogy van?

Kép
zölddisznó

zsú: nagyon édes marci baba :D mikor jönnek haza a kórházból?
zsú hogy érzi magát?

coca: majd lefotózom én is a bogarat, és elküldöm neked szakvéleményezni. jó?

kati
katica30

Legkorábban szombaton jöhetünk haza, de még meglátjuk. Zsu jól van, csak fáj a sebe.

kispiskóta

Zsu, Apuka, Marci babához gratulálok!
Gyönyörű család!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hűűű de esz a penész ilyen szép baba láttán! Én is szülnék, babáznék már. Enikő, te hogy állsz a kérdéshez? :wink: :lol:

Szirmi,
visszaküldtem apát :oops: én ilyen időben nem megyek sehova, apa ment vissza, persze az asszisztens csaj ismer minket, rögtön tudta miért ment, a hőség miatt 11kor nem volt senki, így fél perc alatt rákerült az a nyamvadt naplósorszám! (Hogy állna sorban érte pár órácskát étlen szomjan terhesen hőségben aki kitalálta!!! :evil: )
Mi tegnap este sáskát üldöztünk. Vagyis apa, én csak a háttérből segítettem :D
Vendég

Áfi: Még kérded? :lol: Bár lehet, hogy ebben az ezer fokban nem lenne kedvem vajudni és szülni a 40 fokos szülőszobán... :roll:
Nem is tudom mi lenne a jobb, maradni amíg a hőség tart vagy osztódni :lol:
De az lenne a legjobb ha lehűlne az idő 20 fokra mondjuk holnap reggelre, és én holnap éjjel megszülnék :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csajok mi csak csótánnyal vagyunk tele (munkahelyen) borzalmas undorodom tőlük, biztos gyilkosnak tartotok, de ma már 10-et öltem meg.
:wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Zsu: milyen nagy a baba, legalább 1 hetesnek néz ki..... irtó édes!!!! Éniskarok, Éniskarok, Éniskarok, Éniskarok, Éniskarok!

Kati:8.-án, asszem. Várunk!!! :D

Coca: nem reagáltál!

Tesókám: el vagy tünve...

Kata: :?:

snufi

Én csatlakozom Snufihoz akarás ügyben, olyan édi bédi! Hát én sem mondanám rá, hogy most született! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Snufi! Ha te azt tudnád, hogy milyen kombinálásban és számolásban vagyok! :roll: :lol:

Jaj Szilva! Biztos, hogy az? :roll:

Andi, Boni! Ennyire dolgoztok????????????????????????

Ceni! Bocsi, hogy 1 héttel elírtalak, de már tudat alatt én is segíteni akartam szülésileg! :wink: :D

Kép
bettike
Eger

1 cn.
kata05

:(

Kép
bettike
Eger

Kata! :cry:

Snufi! Átsiklottam felette. Mit kérdeztél?

Kép
zölddisznó

Kata! Milyen nagynéninek lenni?

Csajok! Meddig érvényes egy beutaló! A beutalón nincs dátum! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike:sajna munka volt,de már itthon.Holnaptól megint 4 nap forog.Szalma vagyok szombatig,nincs düdögés,ha babanetezem :lol:

Zsu-Marciapu:tündérbogár Marci.Ha vigyázni kell rá,csak szóljatok :wink:

Szirom:elég undi ez a soklábú micsoda....úúútálni bpgárkár,rovarkák.

Klarissza:látom van babás vonalzód,gratulálok hozzá :lol: Dokkerhez mikor mész???

(((((((((((Kata))))))))))) :(
vedresandi

Katica:holnap reggeltől kezdek tesztelni.a 10es fajtával,amit most Zöldi is vett szerintem a Telepes u-ban.
vedresandi

Drága lányom leesett az ágyról (állt rajta) egyetlen csavar áll ki, ő nemcsak megtalálta, de rögtön 2 helyen állt bele (az 1 csavar!) a jobb combjába és a vádlijába. Egészen randa sebek. Leragasztottuk "gyógyítós" sebtapasszal mert véreztek is. (És első mérgemben jól le is kiabáltam mert előtte 1 perccel szóltam hogy így le fog esni.)
Vendég

Sziasztok!

Marcianyu és Marciapu, óriási gratula ehhez a gyönyörű kislegényhez!!! Jó egészséget kívánok nektek!!! :lol:

Kata sajnálom. Én még reménykedtem benned... :cry: De hátha Marcika meghozza a kedvét a ti babátoknak is, és gyorsan megérkezik hozzátok!

Kati, kezet foghatunk bogárügyben, nekünk sincs szúnyoghálónk, és éjjel arra ébredtem, hogy zúgnak a bogarak a hálószobában. Namost nekem iszonyatos bogárundorom van, felkeltem levadászni őket, erre apa bemorcizott, hogy aludjak már. Kettőig hallgattam a zúgásukat nyakig húzott paplan alatt, nehogy rámmásszon egy, aztán mikor a fejem mellett 5 mm-re húzott el az egyik kis dög, fogtam magam és átmentem a nappaliba aludni. Apának fel sem tűnt, csak reggel hétkor, arra ébredtem, hogy félkómásan kiabál, hogy hahó, hol vagy??? :lol:

Snufi, de sajna 40 fok van kb a lakásban, iszonyat, apa ráállt ezerrel a légkondikeresésre, mert ma mehint rosszul lettem, biztosan a melegtől, meglátogattam a nagy fehér porcelánistennőt, minden kijött belőlem. Erre a doki ma közölte, hogy a véreredményeim alapján kevés kalóriát fogyasztok, vagyis keveset eszek és híznom kellene. :shock: Pedig tegnap is töltött káposztát ettem... Ilyen dokkert se láttam még, akinek az a baja, hogy keveset hízik a kismamája. Most tartok olyan 3 kilónál kb. És volt valami fertőzésem is, de enyhe, már nem is kell rá gyógyi, csak ha az ismétlés is rossz lesz. Uh majd este lesz, elcsúszott a klinikán a rendelés, és akkorra szabadul fel a gép, de rendes volt a doki, mert mondta, hogy behívhat, de nem akarja összecsapni, hanem mindent részletesen megmutatni és elmagyarázni.

Kép
szilcsi

Még szerencse,hogy gyógyíós sebtapasz elég volt a sebekre.
Nagyon megijedt a lányos? Vagy Te jobban?
(anno mentem mentővel a HeimPálba mentővel,ujj elvágás,5 öltés mister Daninak)
vedresandi

Szezso, tali okésos, majd max csoportos kórházlátogatás lesz Ceninél. :wink: Szóval mi csütörtöktől már biztosan vagyunk, és szombaton reggel állunk ismét tovább. Vagyis nekem mondjuk csüt. délután agy péntek bármikor jó, nem dolgozom úgysem, bár Kati sem, szóval nem lesz nehéz összehozni szerintem.

Áfi jajj, nagyon fáj Enikőnek? Negyedjére mész cukorra??? :shock: :roll:

Szirom, remélem, találsz müzlit! Hátha neked is segít, legalább ideig-óráig. Miksa nagyon vagány ezzel a frizuval! :wink: És azok a kék szemek...!!! :wink:

Andi, rajtad a világ szeme!!! +++++++++++++++++++++++++++

Bettike, kíváncsi leszek a ciklusodra... :shock:

Purc, ez a szép ez kész!!! Nekem is kell!!! Baromi jól néz ki és iszonyat kényelmes lehet! Ti vesztek légzésfigyelőt? Apa ezzel nyúz engem, de én nem akarok, tiszta szívbaj az a ketyere, egy csomószor feleslegesen riaszt.

Boni, éljen a szép tüszőcske!!! Apára fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilva, ha most fogsz mensizni, szerintem ne használj semmit. Nekem is volt ilyen, mensi előtt viszketett meg égett, ugye dokihoz nem tudtam menni mensi miatt, és utána semmi bajom nem volt, kitisztult magától.

Kép
szilcsi

Szilcsi,
én is szenvedek a melegtől! A töltöttkápi a kedvencem! És gyere majd valamikor az UH után mesélni!
Andi,
én először borzasztó ideges lettem, mert MONDTAM hogy ne kreténkedjen türcsivel az ágyon állva (előtte zuhanyoztunk mert melegünk van) tudtam hogy le fog esni. Másodpercekkel később le is esett. Jól letoltam, de akkor még nem láttam a sebeit. Aztán félóra tutujgatás, fájt szegénynek nagyon. De azóta már azt magyarázza hogy "csak okosan ugrálunk az ágyon!" :shock: Megőrülök!
Vendég

Áfi a lányod kész... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt meg hol hallhatta???
Sajna nem tudok jönni uh után, apa visz haza rögtön, mert neki meg munkája van még otthonra. De igérem, ha lesz valami érdekes, Ceni jelentkezni fog a hírekkel! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi,
én szoktam mondani neki hogy "okosan egyél" vagy "okosan játszál" ebből következik egyenesen, hogy az ágyon is okosan kell ugrálni. :twisted: De hogy 2 lyukkal a lábán nem azt érti hogy nem ugrálunk az ágyon, hanem hogy "okosan" kell ugrálni... én is kész vagyok tőle!
Vendég

Nemsoká indulunk, dokibácsi hétre vár minket. Szép estét, kívánok mindenkinek jó alvást, bár ebben a hőségben...

Kép
szilcsi

Kata: a p****ba!!!! :twisted:

snufi

Sziasztok!

KAta((((((((((((((())))))))))))))) Vizsgálatokra fel drága!

ZSu párja! NEked is gratulálok ehhez ahelyes kislegényhez! gyorsan összehozunk neki egy arát! :lol:

TEsókám a meleg miatt nem jövök! :lol: nem ám! sok a munka! egyszer majd kijutunk hozzátok is!

Szilcsi vigyázz magatokra!

Enikő gyógypuszikat küldök!(Áfikám ugye átadod?)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: