Sziasztok!
Aludtam egy órát. Természetesen úgy keltem fel, hogy szakadt rólam a víz, mehettem megint tusolni.
Andi: hát igen... nem úgy tűnik, hogy előbújik ez a bébi. Neki aztán tényleg jöhet hidegfront, hőségriadó.... tojik a világra. Ma is végig aludta az nst-t, már csak azért sem mozdult meg. Bezzeg utána amíg vártam a nődokira, majd kirúgta a hasfalamat.
Képzeljétek, várakozott még egy kismama "az én dokimra", ő már 6 nappal túlhordta a bébit ( de nagyon kis türelmes volt, csodáltam is érte), no de ma, amikor megvizsgálta a dokinő a méhszájat, abban a pillanatban elfolyt a magzatvíz. Már telefonált is a párjának, hogy jöjjön a cuccal. Ezek után mondtam a doktornőnek, hogy én is valami hasonlót szeretnék, de nem fogadott szót....ejnye-bejnye
Egyébként nyomom a málnalevél teát, meg a 2 féle homeóst ezerrel, remélem nekem is hatni fog!
Én egyébként csak azt nem értem, hogy amikor a Blankát vártam, akkor a 32. héttől szigorú pihenésre voltam ítélve, mert elkezdett nyílni a méhszáj, és a manó is nagyon be volt helyezkedve a születéshez. És hát mint írtam, a 37. hétig húztam akkor. Erre most.... No mindegy, ezen nem mérgelődöm, majd jön, amikor akar. Csak ne lenne ez az őrült nagy hőség.... nem bírom.
TAJ kártya: az én párom személyesen fog elmenni érte, én nem bízom a postázásban, ismereve a magyar ügyintézést, és hozzáállást...
Orsi: miért akar befektetni a dokid, azt nem mondta? Esetleg megindítja a szülést? Mert ha nem, akkor nem értem, tök közel laktok ti is a kórházhoz, ha bármi történik pikk-pakk ott tudsz lenni te is.
ceniko: én sem főzök, tojok rá... nem is kívánom a meleg kaját. Bár én könnyen beszélek, egyedül vagyok itthon, a párom meg úgy is ebédel a munkahelyén.
Szülés után pedig egy pár hétig valószínű, hogy rendelni fogom a kaját.... erre gondoltam.
Megyek dinnyézni!
Móni