A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!!

Ági! A mai meleg is indokolja a délutáni tévézést! Ilyenkor nem is szabad mást csinálni.

Manóka! Gratula a 3 embrikéhez! Maradjon veled annyi, amennyit szeretnél!

Február! Nagyon tetszett a teszt-használatis beszámolód. Ha végre én is látnék pozitív tesztet, szerintem én is megnézném. Még egyszer gratulálok!

Beber! Ne aggódj, megoldjuk a fiad nősülését már most, ha kell. Napokon belül unokahugim születik. Benevezném a jelöltek közé! :lol:

Zsembi! Mielőtt mentem Dévai doktorhoz, olvastam itt a lányok írásait. Volt egy kép bennem róla, de rátett egy szép lapáttal. Eszméletlen, hogy mennyire figyel. Aztán amikor bementünk, mert UH-zott, meg megvizsgált, a férjem ki akart az irodából is menni. A doki meg kiabált neki a vizsgálóból, hogy ki ne menjen, itt ne hagyja őt ennyi nővel!! Remélem, ti is gyorsan belevághattok a babaprojectbe!

Tatulány! Problémás előélet! Ihaj!! Vannak nálunk nehezebb esetek is, de én még ennek a felét sem kívánom még az ellenségemnek sem. Volt néhány padló, amikor azt gondoltam, vége, feladom, nem megy. De simán felálltam és mentem tovább. Aztán rájöttem, nem lehet feladni, amíg egy icurka remény is van!
Hős vagy a szurival. Én is Gonal-t böktem eddig, meg tüszőrepinek Ovitrelle-t. Az első szuri előtt taknyom-nyálam folyt egybe, annyira sírtam, féltem. Most már két korty kávé között gyorsan, nehogy a kávé kihűljön. Neked viszont azt kívánom, hogy ennyire ne kelljen megszoknod!

Tegnap végigjártam a helyi kórházat. Vér, pisi, ekg, belgyógy, tüdő, amit doktor bácsink még kért. A nagyja meg is van, már csak a laboreredményeket várom. Az majd pénteken lesz kész. Mindenhol megkérdezték, mihez kell, és amikor elmondtam, egész máshogy viselkedtek. Mindenki sokkal "együttérzőbb" lett, és kivételesen senki nem talált meg egy jó kis történettel. Tudjátok a " az egyik ismerősöm is pont így járt, és amikor már...." jellegű sztori.
Kérdeznék is! Amikor a múlt héten az intézetben voltunk, a doki vett keneteket tőlem is. De nem beszéltük meg, hogy mi legyen az eredményekkel. Kell most nekem telefonálni, vagy ha valami gáz van, akkor ők hívnak? Mikor érdemes érdeklődni? Mármint a vizsgálat után mennyi idő múlva?

Most nézem, sikerült kisregényt produkálnom. Bocsika, ha sok voltam egyszerre!
zel

Iandi elvikleg nekem 10 nap mulva kellett telefonálnom a kenet eredmény miatt!
Gondolom akkor neked is akkor kell. És mikor kezdesz legközelebb. Legalábis jól gondolom, hogy valamikor te is kezdesz!

manóka, igazad is van, pihenj csak.
Ági28

csajok, lehet, hogy én bamba vagyok, de most kenet alatt ti mit értetek?
finch

Az nem a rákszűrés, az csak egy bacis vizsgálat. Apánk álltalában UH alatt lop egy kis kenetnyai mintát belőlled! :-)
Ági28

Én nem tudom, milyen kenetet vett le. Egyet az Uh-s fejről, meg kettőt belőlem is amiből az egyiknél megkérdezték, a jódra érzékeny vagyok-e. Volt áprilisban citológiám, de lehet, hogy azt csinálta meg mégegyszer, meg valami baktériumtenyésztést említett.

Kép
Kép
Kép
zel

Bocsika, fent felejtettem a vonalzóimat.
Pedig nem akartam, mert úgy látom ti nem használtok, és nem akartam volna kilógni... :oops:
zel

Ági! Ühüm! :o Mindig tanul valamit az ember. Tényleg volt olyan! Hihi
finch

Zel!
Szerintem maradhat nyugodtan, ha Te szereted használni.
finch

Poci de jók a képek, és még Dévisz kezében is sikerült lefényképezni a pöttömöt! :-)
Ági28

Zel, amikor külön vette le, az a rákszűrés, és a clamidia volt! :-)
Ági28

Ági!
Külön küldött clamidiára.
Meg is vagyok lőve, mert a dokim ilyen tesztet nem csinál és keresnem kell gyorsan valakit... Bár, úgyis csörögnöm kéne, hogy mi van a "kenetekkel", akkor rákérdezek. Ha múlt héten kedden voltam nála, akkor érdemes már telcsiznem?
zel

Hát ez jó kérdés, nekem a kenetre 10 napot mondott. A többit nem nagyon tudom, mert clamidiát tavaly cinált, és már nem emlékszem rá, mennyi idő is volt pontosan.
Ági28

Akkor még várok kicsit. Gondolom, ha ő szabin is lesz, valaki tud majd infót adni....
zel

Póci:
nagyon drága Robi baba, fürdetővödörben van a pancsi? Mit szól hozzá? Nagyon jó a Dévais kép, végül is ő "tette be" és ő segítette a világra is.

Finch:
a terminált együttlét nekünk Closty + Choragonnal volt, UH és kellő időben összebújni.

Cseka: meglátod hamarosan nagy Macikád lesz ha így nő.
Aki kismami (volt) végig TP-en voltatok otthon?

Zel: télleg figyel a dokink, azon csodálkoztam, h hétfőn mikor éjjel végeztem nála halál türelmesen foglalkozott velem 3/4 órát.

Anikó
tatulány

Zel, persze, tudnak majd felvilágosítást adni.

tatulány én még mindíg nem fogtam fel azt a fél 11-es időpontot, amit írtál.
Ági28

Sziasztok Lányok!

Fekete nap. Elhangzott a szokásos mondat, "az uterusban petezsák nem látható". Szóval most nyalogatom a sebeimet egy ideig. :cry: :cry: :cry: :cry:
katóc

jaj katóc ne már!!!!!!!!!!! És akkor most hogy tovább?????
Ági28

katóc! :(
finch

Katóc:
nagyon sajnálom, mást nem írok mert úgy sem vígasztal semmi ilyenkor :cry:

Ági: én sem értem, h bír reggel 8-tól éjjelig dolgozni.
Reggel mi az a legkorábbi időpont amikor beér, barom főnököm nem engedett szabira péntekre, tehát sietnem kell be.

Anikó
tatulány

Menj oda negyed 8-re, és akkor az elsők között leszel.
Ági28

Az a gond, hogy nem nagyon van már hely szeptemberre, de doki bácsi megpróbál beszorítani. Állati kevés pontot kapott az OEP-től, és már 28-an vannak előttem. Remélem, hogy beférek még.

A másik aggasztó dolog, hogy azt mondta Apánk, hogy technikailag már nem tud többet tenni. Én is úgy érzem, hogy maximálisan betartom azt, amit mond, sőt még ráteszek egy lapáttal. S mégsem sikerül. :cry:

Valszeg a betapadással lehet a probléma, mert minden egyes alkalommal beindult a sárgatest-termelés, csak elmennek a babók.
Tudom, hogy ez az én hülyeségem, de a visszaületett babákra csak úgy tudok gondolni, hogy azok már az én gyerekeim. És egy év alatt eddig 7-et veszítettem el összesen..... :cry:
katóc

Hát igen azt sajnos tudjuk, hogy jó sokan vagyunk szeptemberre! :-(
De azért felkerültél a listura?
Ági28

Felkerültem, de már csak a 'vonal' alatt, tehát akkor tudjuk elkezdeni, ha valaki nem nem megy el valamiért. Állítólag minden hónapban van ilyen, ezért reménykedem.

Most egyelőr augusztus 26-án találkozunk egy rákszűrés erejéig, mert ez a vizsgálatom lejárt. Remélem, hogy nem fog csúszni a mensim, és tudok menni.

Plusz még tuti lesz egy cisztapunkcióm is a stimu előtt, mert addigra újra megnőnek a cisztáim és le kell őket szittyózni, hogy a tüszők tudjanak nőni. Most is volt, hála Istennek negatív lett. De ezt simán kibírom, meg a szurikat és az összes macerát is, csak a tehetetlenség dühít. Úgy odavágnék valamit a falhoz.... :evil:
katóc

Katóc
Nagyon sajnálom, hogy ez történt. :(

Ági
Köszi a kenetes infókát. Azért majd felhívom, hogy akkor én hogy tudom meg az eredményt, ha már szabin van.
Amúgy Augusztusra gyúrok. :D
l.andi

Aug végére? Akkor majdnem együtt kezdünk veled is! :-) Nekem elvileg 20.-án jön meg! Én vagyok az igazi hazafi! :-)
Ági28

Katóc nyugi ahogy ismerem apánkat bele fogsz férni! :-)
Ági28

Ági!

Neeem! Nem aug. vége, hanem az eleje.
A Vas dokival is megismerkedem most majd. :) (Ha minden jól megy persze.)
l.andi

Katóc!

Nem igazán értem ezt a dolgot most. :oops:
Ezek szerint meg van szabva hónapra, hogy mennyi beülti legyen? Én úgy gondoltam, hogy éves szintre van meghatározva.
l.andi

ja így értem akkor! A lényeg aug! :-)
Ági28

Póci!

Megnéztem a kis drágátokat! Gratulálok hozzá, nagyon aranyos kis babátok van.
l.andi

Katóc, azt honnan tudni, h beindult a sárgatest?

Szeptember hamarosan itt van, csatlakozol a többiekhez :D mi is olyanok voltunk pld. akik a májusi listán voltunk és lemondtuk, mert eltört a lábam, majd szétrobbantam.....gondolhatjátok.

Most megyek szaunázni a metróba......szép estét mindenkinek

Anikó
tatulány

Én is oda megyek. Úgyhogy lépek is. Puszika holnap! :-)
Ági28

Doki bácsi megmutatta a listát, júliusra 65, augusztusra 51, szeptemberre 60 pontot kapott. Valahogy úgy, magyarázta, hogy a sima IVF 1,8 pont, az ICSI 2,7 pont. Ha átlagban 2,3-mal szoroz, akkor a 28 ember majdnem 65 pont, tehát túllépte a keretet. Az év hátralévő részére még nem kapta meg a havi bontást. Szóval valahogy így. Katasztrófa. :roll:

Tudod Tatulány, Te legalább lemondtad, de van, akire rájön, hogy 'most nincs kedvem menni', de b...ik szólni a dokinak. Csak foglalja az értékes helyet. Irgum-burgum. :evil:

A sárgatestet egyébként lehet látni az UH-n.
katóc

Katóc!
Ez tényleg elég necces. :? Nem gondoltam, hogy ez így van szabályozva.
Viszont, ahogy Áginak is, úgy nekem is az a véleményem, hogy megcsinálja biztos! Így most teljes erőből erre koncentrálj, ez fog most sikerülni és kész! Én szorítok neked!

Grillázs!
Úgy megörültem neked, most meg....
Tessék jelentkezni!
l.andi

Sziasztok Lányok!

Katóc nagyon sajnálom hogy nem sikerült.

Tatulány gratulálok a szurihoz.

Lányok pénteken engem is meg uh-áz meg megvizsgál a doki bácsi?
Én sajnos Apa nélkül megyek de azt mondta a a dokibácsi hogy nem baj.

Zel ahony most olvastam valószinübb hogy az októberi listán leszek rajta.

Ma én is voltam az sztk-ba 3 órát töltöttem ott na jó a terheléses cukor miatt mert ott 2 óra mulva újra vesznek vért, de az ekg-s azt mondta hogy kérjek kardiologiára is beutalót mert van egy kis eltérés.
zsembi

Katóc, együttérzésem!!!

Ez a hülye lista....most szembesültem vele, hogy ülök a babérjaimon...és nem fogokmost már tuti beférni szeptemberre. No jövő héten fel kell hívnom Vass dokit, hogy legalább az októberin ott legyünk...és addig még hátra van az a fránya méhizé...mert eddig vag én nem értem rá, vagy a doki ment szabira menzimkor:-(
modrooka

Katóc! :cry:

Zsembi! Tulajdonképpen én nagyon meglepődtem, mert azt hittem, csak szeptemberre, vagy utána fogunk beférni és mégis augusztusban kezdhetünk. A másik intézetben ahol az inszemeket csináltuk, októberre van időpont konzultációra. Abból kb nov-dec lenne lombik.

Mindenkinek jó éjt, szép álmokat!
zel

Jó reggelt Lányok!

Mennyit írtatok egy nap alatt, volt sok olvasnivaló! :D Nem hiszem, hogy mindenre fogok tudni reagálni, de azért próbálkozom.

Katóc,
:( :( Nagyon sajnálom. Pedig úgy reménykedtem, hogy Február elindította a babaesőt és Neked is sikerült!Hidd el, Dévai ki fog találni valamit, hogy babád legyen!

Amit a listáról, meg keretről írtok, nagyon durva és elkeserítő. Ezzel támogatják a gyermek születések növekedését. :evil: Úgy fel tud az ilyen dühíteni. Ahelyett, hogy még több támogatást kapnának az ilyen intézetek, és akkor talán több baba születne, még korlátozzák az orvosokat. :evil: Na, abba is hagyom a morgást.

Remélem mindannyian ráfértek a lehető leghamarabbi listára!!!!

Póci,
én is megnéztem, tüneményes a babád!És azok a képek a doki bácsival!Szupi!!! :D

Február,
van valami tüneted már? Émelygés, egyebek? Fel fogtátok már februárapuval, hogy megtörtént a csoda? :D A babás számlálón az intézetben 3-mal nőtt a terhességek száma hétfő óta. Gondoltam is Rád, hogy abból a Ti babátok az egyik. :D

Hanyatka,
nagyon eltűntél!Minden rendben megy az inszemmel kapcsolatban? Drukkolok, hogy Neked az első sikerüljön.

Nekem tegnap volt randim apánkkal. :lol: Komolyan mondom, teljesen odavagyok a doktor bácsinkért. Végig nevetgéltem az inszem alatt, mintha csak valami jó kis mókában lenne részem. :D Persze ez annak köszönhető, hogy apánk csak úgy ontotta magából a vicces beszólásokat. :D Úgy köszönt el tőlem, hogy ne is gondoljak arra, hogy ez most nem sikerült, mert olyan ideálisak voltak a körülmények, hogy ez lehetetlen. :D Én olyan vigyorogva, tele optimizmussal jöttem el tőle, hogy elmondani nem tudom. :D

Persze a Schwarzis poént most is elsütötte. :D

Így ma kezdődik a várakozós időszak. Persze próbálok majd e g y á l t a l á n nem ezen agyalni. Mert ugye ez olyan könnyen megy. Ti már csak tudjátok. :wink:

Most látom kész regényt írtam. Bocsi :oops:

Szép napot Mindenkinek, kitartás a hőséghez, kismamik, babás mamik vigyázzatok különösen!

Bébé
bébé2007

Bébé ne emlegesd Februárnak az émelygést,mert egyből érezni fogja magán! :-)

Ja és sziasztok!

Ja és Bébé remélem dolgoznak a fiuk benn,és sikerült a randi a csajokkal! :-)
Ági28

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Aranyosak vagytok, hogy így vígasztaltok, már jobban érzem magam. :) Pár nap és újra felszívom magam. Apával elmegyünk nyaralászni augusztusban, addig száz tennivalóm akad, aztán már csak pár hét, és kezdődhet az új menet. :D

Zel, lehet, hogy augusztusra könnyebb bekerülni, mert ugyan csak 51 pontot kapott, de talán kevesebben vannak, mivel sokan nyaralnak. Mindenesetre aki még hezitál, az mihamarabb jelentkezzen be. Ugyan az októberi pontszámokat még nem tudja Apánk, de biztos, ami biztos.

Ami pedig a gyermekszületések támogatását illeti, elég Horváth Ágnest hallgatnom, és kinyílik a bicska a zsebemben. :evil: Szerinte ugyanis még így is túl vagyunk támogatva a nyugati országokhoz képest. Csak azt hagyja figyelmen kívül, hogy fizetésünk a nyugatihoz képest a béke feneke alatt van. Lehet, hogy ha én is keresnék 3-4000 eurot, kevésbé verne földhöz, ha nekem kellene kifizetnem a lombikot. Na mindegy, nem akarok politizálni, bocsi. :roll:

Február, örüljünk most Nektek. Hogy vagytok ebben a kibabrált melegben?
Képzeld, az egyik csajszi, aki velem együtt volt punkción meg transzferen, és szintén csak egy embriót kapott vissza, terhes. Tegnap találkoztam vele, még nem meri elkiabálni, de pozitív a tesztje. Ja, és ez volt az első lombikja és 40 éves.

Szóval reménykedem, és nem hagyom magam lebeszélni, ha kevés a tüsző, mert rögtön Apánk orra alá foglak dörgölni Téged is meg Őt is. :lol: Úgy látszik, hogy most az egyből egy a nyerő. :D :D

Fúúú, egy kicsit hosszú lettem. :oops:
katóc

Béke=béka :oops: :oops: :oops:
katóc

Katóc engem is mondhatsz, februárban engem is le akart állítani, egyet kaptam vissza, és meg is maradt! :-)
Ági28

Helló Lányok!

Gyorsan benézek, hátha még bírja a rendszer ebben a korai időben. Tegnap is épp írtam nektek, mikor 1x csak se kép, se hang kiment az áram. Túlterhelt a hálózat és az áramszolg. is.

Katóc! Nagyon-nagyon sajnálom és ezzel mindent el is mondtam. Helyes, menjetek el nyaralni és akkor majd együtt megyünk egy csomóan szeptemberben.

Cseka! Remélem jól vagyJ)))

Modrooka! Tessék mihamarabb jelentkezni arra a fránya listára.

Bébé! Drukk az inszemhez.Akkor ez most sikerülni fog és készJ
cyprus

Szia Katóc!
Úgy tűnik ugyanabban a cipőben járunk.
Nekünk idáig 6 beültetésünk volt. Soha semmi gondunk nem volt a kezelések alatt, de a beültetés után sosem maradtak meg a babák. Próbáltam fekve, nem fekve, csokival (valaki ezt terjesztette, de csak a fenekem és a koleszterinem lett tőle több) és a nélkül, egy babával, több babával, de valahogy sosem tapadtak meg, sosem jutottam el a két csíkig. Még lélek búvárhoz is elmentem, de mikor belém akarta beszélni, hogy én, aki megtettem mindent, már lemondtam minden tuti dologról (imádtam cigizni), nem is akarok a lelekem mélyén igazán babát egyszerűen otthagytam.
Most elkészült az összes leletünk, minden vizsgálatot megcsináltatunk, amit csak lehet (már nem is merem összeadni, hogy idáig pénzben hol járunk, és hányan vizsgáltak már meg úgy)de a leletek alapján semmi komoly eltérést nem találtak, túl egészségesek vagyunk. Az egyedüli, de ez még csak részeredmény, (ha szerencsém van még a Szabolcs utca bezárása előtt meg lesz a végeredmény) hogy trombózis hajlamra heterózigóta vagyok, vagyis valszeg jó lett volna kapnom a beültetések után folyamatosan vérhiggítót. (még egy szúri mindennap a hasba) A Czeizel doki mondta, hogy ez esetleg okozhatott vetélést, de várjuk meg az eredmény végét.
Szóval tényleg ne keseredj el, előbb-utóbb sikerülni fog. Sőt!!! Mi például már csak az ikrekre hajtunk.

Szimó
szimó

Sziasztok!
Finch, sajnos már nem megyünk Dévaihoz. Ami egyfelől jó, mert nagyon nehéz megszervezni, másfelől viszont, érdekes, nagyon rossz. Hiányozni fog a légkör, meg a Doktorbácsink főleg. :)
Tatulány, asszem, félreérthető voltam. Persze, annak örülök, hogy nem húzták az időt, annak nem örülök, hogy meg sem próbálhattunk valami kevésbé radikális módszert. A progeszteron inj. egyébként izomba megy. A hasam már így is csupa lyuk :)
Póci, nemtom megnézni a képeket! :( És köszönöm a jókívánságot!
Zel, köszönöm! :)
Manóka, pihenni, pihenni, pihenni! :)
Jaj, Katóc, annyira biztos voltam benne, hogy ez most sikerülni fog. Ezt egyszerűen nem hiszem el. És igenis, vágj oda valamit a falhoz! Semmi nem lehet olyan drága, ami a kezed ügyébe akadhat, mint a szíved, vagy a gyomrod.
Zsembi, remélem, nincs komoly baj.
Bébé, nem, asszem, még nem fogtuk fel :) Semmi tünetem nincs, a hasam időnként szurkál, de már nem annyira, mint múltkor. Akkor mi vagyunk az 1672. szerintem szép szám. :)
Ági :P :) de jól ismersz…
Szimó, jól tetted, hogy otthagytad azt a lélekbúvárt, az hülye, és kész…
február

Hát február volt idő kiismerni téged, te kis hipohonder! :-)

Nekem meg lehet, hogy hamarabb jön meg, úgyhogy ha igen, akkor lehet, hogy szept közepén fogok csak kezdeni majd. :-(
Ági28

Igen, ilyen melegben előfordul, hogy hamarabb jön meg. Vagyis ilyeneket hallottam, mert nekem ugye ebben nincs igazán tapasztalatom. Bár, ha belegondolok, az évi egy menstruációm általában nyárra esett... :roll:
február

Ági,

jaj ne, maradjon még az a mensi ott, ahol van. Miért kell akkor szeptemberig várnod? Hány nappal jönne meg hamarabb??De nem fog!!!!

Február,

örülök, hogy jól vagy. És hidd csak el, ott van az a baba. (látod, már száma is van :D )

Bébé
bébé2007

Hát igen. egy bosszant, hogy útálom, ha valami nem úgy megy, ahogy én eltervezem. De hát pár hét ide, vagy oda!!!! Ha a Dévisz nem lenne szabin, akkor nem lenne gáz, de hát íííííígy
Ági28

Sziasztok!

Ági! Nekem is hamarabb jön meg, mint a doki szabija lejárna. Azt mondta nekünk, semmi gond, indítjuk Vass doktorral, és amint visszajött, átvesz.

Bébé! Hányadik inszem volt? Tüszők, nyh? Drukkolok nagyon!

Zsembi! Meg sem próbállak azzal vígasztalni, hogy október mindjárt itt lesz. Nekünk minden nap baromi hosszú.

Katóc! Ez a nyaralásos magyarázat fel sem merült bennem. Kicsit belassultam. Biztos a meleg... :lol:
Nektek viszont most biztosan jót fog tenni egy kis kikapcs. Tudod??Csak öleljétek, szeressétek egymást és minden rendben lesz!
zel

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: