A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nagy örömmel értesítelek titeket, hogy július 16-án 11:45 kor kisfiúnk Zalán világra jött. 3220 g, 56 cm, mindenki nagyon jól van.

Vártnál gyorsabban és simábban ment a szülés, Emma jön később a részletekke.

Büszke Apuka

Kép
Kép
emma1976

Büszke Apuka:Gratulálok Zalán megérkezéséhez sok-sok tejcsit!!!!!Ha lesz időd képeket kérünk. :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!!

Emma: Nagy nagy gratula Zalánhoz :) Sok boldogságot az egész családnak!

Emi: Neked meg nagyon mennek a szurkok. Minden okés lesz :wink: ++++++++++++++

Na ilyet már rég láttatok, újabban csak már kikerült babák képeiben gyönyörködhetünk, most itt egy még bent lakó :lol: :oops:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Emma és a Büszke Apuka: Gratulálok Zalán érkezéséhez, jó egészséget, sok tejcsit kivánok! :D
Vendég

Sziasztok,

Zsú és Apuka: Nagyon-nagyon gratulálunk nektek, Isten hozott Marci baba! Zsúnak millió ölelést és gyors felépülést kívánok!

Emmáék: Gratulálunk Zalán születéséhez! Képeket várjuk! Sok tejcit!

Remélem mindenki jól van ebben a döglesztő melegben, ma kb. 40 fok lesz, pihenjetek. Tegnap a hiradóban bemondták, hogy "fullon" vannak a szülészeti osztályok mivel a nagy meleg miatt, rengeteg szülés beindul. Aha! Faszomkarate! 8)

Uxi: VISZKETÉS
DOLICHOS PRURIENS 9 CH napi 1-2x5 golyókiütés nélküli bőrvizsketés, a vakarás nem hoz enyhülést.
STAPHYSAGRIA 15 CH napi 1-2 x 5golyó
érzékenység, megbántódás után is felléphet, testszerte jelentkező, vándorló viszketés, amely vakarásra javul.
APIS 15 CH fél óránként 1x5 golyóa bőrön viszkető szúró fájdalommal járó csalánkiütések jelennek meg, a tünetek hidegvizes borogatásra javulnak.

Andrea
Kép
kindernay

Zsuzsi: a császár után - orvos ha beleegyezik - nagyon jó szedni a SATPHYSAGRIA 30 CH nevezetű homeós bogyót sebgyógyulásra, és fájdalomcsillapításra (napi 2x5 golyó).

Ja és szülés utáni depresszióra:
SEPIA 15 CH napi 1x5 golyó
lehangolódás, sírások, egyedüllét keresése, nem kívánja a vigasztalást.
NATRIUM CHLORATUM 15 CH napi 1x5 golyó
a depressziós hangulatot erős kimerülés kíséri, fáradtságérzet, nagy alvásigény, egyedül - sírdogálás
PULSATILLA 15 CH napi 1x5 golyó
érzékeny, szomorú, könnyen elsírja magát, igényli a vigasztalást amitől általában megnyugszik

Andrea
Kép
kindernay

Néhányszor írt ide Zsanett26! Nemtom emlékeztek-é rá, Most hívott, hogy megszületett Marci 4290 grammal és 52 cm-rel :D
Majd ő jön és élménybeszámol. Bakker ekkora gyerek hogy fér ki azon a pici helyen???? :shock: :D

ceniko
Szeged

Isten hozott Marci baba és Zalán baba! Húha, zuhanyrózsa elteker, s gyün az árvíz. Pocakos mamik, kapkodjátok a fejetek, nehogy elüssenek. :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Baszkett, az előbb mondja apa, hogy hívta anyós, jönnének vasárnap. Apa meg versenyen lesz a 7végén, Adriám szülinapi zsúrra hivatalos, uhhó megaszontam apának, hogy üljenek csak nyugodtan otthon (faszomkarate). Gyerek már 13 napos, engem a gyerek 8 napos korában keresett anyós (mikor apa nem volt az országban), há most a játékszabályokat én állítom fel. Mett ha nem, akkor beolvasok, s megaszondom a magamét. Azétt mett nem lett 5ik alkalommal sem fiúunokája, attól még leszarhatná a fejem, na de ő le sem. Há ja. Nehogy én szarnám le az övét.
Bocs. Uff. Beszéltem.

Kép
kissmanó

Most nézem, akkor júli 16 tök fullos nap volt. 5 bébi.... amindenségit

Kép
kissmanó

Na, csajok, asszem a szgép beteget kezd jelenteni. Ha jól sejtem, nem müx a ventillátorja, s kezd bűz lenni. Cserére szorul. Na, míg ez megtörpénik, addig kímélni köll, uhhó most én kikapcs. Majd azért néha benézek.
Csóközön

Kép
kissmanó

Micsoda babaesö van itt.Mondjuk nem is csodálkozom hallottam,hogy a szülészetek tele vannak.Most hívott anyós pajtás is,hogy az ö osztályuk is tele van nincs szabad ágy.Ráadásul a szülő szobák is foglaltak.Ők is más osztályon helyezik el az anyukákat.De azért nekem van hely biztosítva.Zsanett26 gratulálok nektek is isten hozott kislegény a világon.Sok tejcit!!!!Szinte óránkén jönnek a babák.Csajok csak így tovább ha így folytatódik hétvégére mindenki megszül.Jövő júliusba tarthatunk egy nagy partyt.Egy jó kis medencés party....... :wink: :P :P :P :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jó reggelt!

[size=12]Emma és Büszke Apuka: Gratulálunk a kis Zalán érkezéséhez!!! Sok boldogságot és sok-sok tejecskét!!![/size]

Zsanett26: Le a kalappal!!!! Gratulálunk Marcibabához! Sok örömet és sok tejecskét!!!!

Kép
zsuzsi**

Zsanett: nagy gratuláció nektek! Üdvözlünk Marci baba, sok boldogságot nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Zsú és Dani!
Gratulálok Marci babához, nagyon komoly kis(?)legény! Gyors gyógyulást, sok tejcsit!!

Emma
Zalán babához is gratula! Várunk nagyon a részletekkel!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsanett
Isten hozta Marci babát!!! Gratulálok!

KépKép

KépKép
szivvi

Lynia Emi
Nagyon sokat gondolok rád! Szorítok, hogy rendben és gyorsan menjenek a dolgok!
Móni
Drukkkk!

KépKép

KépKép
szivvi

Emikém: Mennek határtalan drukkjaim!!! ++++++++++++

Móni: Neked is drukk-drukk+++++++++++++++ Várunk a hírekkel!

Andi: Köszi a bogyót! Felírtam, majd rákérdezek!

Kép
zsuzsi**

Lassan szervezhetjük a babás topik talit!!! Ha jól látom, 12-13 béb vár a sorára (állandó versenyzők)!! De jó!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsanett26: Gratula a szép nagy fiadhoz! Sok tejcsit!

Már nem tudok úgy benézni hogy ne legyen új bébi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő: Kifér! Még nagyobb is. Mikor bent voltam oxitocin teszten a szülőszobán akkor szült egy lány. 1 baba, sima szülés.
Bébi 4760 gramm (nem elirás) és 58 cm!
És minő szerencse, ott derült ki hogy itt laknak velünk szemben. :D :D :D Szonja még rongyá fogja verni Andrisomat. :D
Vendég

Vagy ő lesz Don Tömzsiné!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Móni: ++++++++++++++++++++++++++

Emi: sok sikert, mennek a drukkok neked is!

Andrea
Kép
kindernay

Zsu, Emma, Zsanett, hatalmas gratulám Nektek, sok sok tejcsikét és mielőbbi felépulést kivánom Nektek.

Csajok iszonyat meleg van, mi nagyon nehezen viseljuk Bogival, szegénykém nagyon szenved.
Komolyan mondom, hogy már epekedve várom a lehulést, és a tetejébe ma kell mennunk dokinénihez tanácsadásra, pont a legnagyobb melegben...
Vendég

Tegnap felhívott a barátnőm, meséltem, hogy csaszi lesz. Neki is az volt egy éve... Mondta, hogy ő használt egy sprayt a sebre, amit egy barátnője ajánlott (a barátnő gátsebre használta). Fújta vele a varratszedés után, és 3 nap múlva már csak egy halványpiros csík volt. A termék az Aloé First névre hallgat. Én kipróbálom. Az tutteroni!

Kép
zsuzsi**

Emma es Zalan Apuka! Nagyon gratulalok kisfiatok erkezesehez! Sok sok tejcsit!!!

Zsanett! Nagy nagy gratula, sok tejcsit, sok boldogsagot!!!

Varunk Titeket vissza a reszletekkel!!!

Emi, megy a drukk, kitartast!!!

Itt is nagyon meleg van :(
Nalunk nagy valtozas nincs, ugyanugy egy centire van nyitva a mehszaj, puhult. Jovo hettol heti ketszer kell majd mennem.
Ma kerdeztem ra, itt kiirt idopont utan egy het-tiz nap utan kell majd befekudni a korhazba...
Vendég

Emma! Nagy-nagy gratula! Szép nagy baba és gyönyörű!!!! Gyors felépülést nektek!

Zsanett! Neked is hatalmas gratula! Akkor emiatt nem voltál eddig? De jó, hogy már babázhatsz!!! Sok tejcsit!

Enikő! Jó nagy poci!!! Nemsokára kint lesz Manócska! :D

Egon most bealudt.
Ma kell menjek tgyást és társait intézni. Reméelm, hamar végzek. Addig a keresztanyuka vigyáz Egonra.

Tegnapi kép:

Fürdés után:

Kép

Ébredezünk: :-) Kép
molkata

Zsuzsi! Nekünk is van Aloe First. Tök jó, a sebes cicire is és a babapopsira is :-). Sebre jó még az aloe zöld gél. Én vettem. Jó alaposan be kell kenni. Gátra is jó!
molkata

De jó, Kata, akkor te is egy példa vagy... mert én először nem nagyon hittem benne...

Kép
zsuzsi**

Csajok már kész vok...
Bogi 5ora ota, csak 10-30perceket alszik, folyton felébred és enne vagy csak ugy szimplán sirdogál, olyankor sétálok vele, de már szét szakadok, olyan nehéz, hogy fáj még mindig a gátsebem mikor dajkálom...
Bocsika a panaszért, de eddig Bogi olyan jo babo volt, mindig aludt 2-3-4orákat két etetés kőzt, de szerintem neki is ez a hulye meleg a baja, el sem tudom képzelni hogyan megyunk ilyen nyugősen tanácsadásra...

Babások, Ti hogyan viselitek ezt a hulye időt, a Ti babotok is ilyen kis nyugős?
Vendég

Hencsi
Üdv a klubban :wink: Tegnap Lilkó óránként, másfél óránként evett...Most spec 2 és fél órája alszik. Este rendszerint 7-11-ig nyüglődünk, mire elalszik. Nekem bevált még, ha a babakocsiban ringattam, próbáld meg!

KépKép

KépKép
szivvi

És pont ma kell a 40 fokban tanácsadásra mennetek? Amúgy milyen tanácsadás? Mi majd csak 3 hét múlva megyünk..

KépKép

KépKép
szivvi

Kata
Egon baba sokat nőtt sztem!! Nekünk nem megy a cumi :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Lányok!

Megjöttem...8-11-ig ültem a kórházban, egy élmény volt :?

Gratulálok a ma született babákhoz, annyira padlón vagyok, hogy nem is tudok visszaemékezni, hogy ki szült.

Megyek is lezuhanyzom, hátha jobb lesz.

és egyébként minden rendben, a labor negatív :D a méhszáj zárt :roll:
Viszont ma tudtam meg, hogy itt a kórházban a kiírástól számított 2 hétig hagyják még várakozni a kismamákat :shock: na ez az amit nem szeretnék :roll:
Abba már csak-csak beletörődtem, ha kihúzom a 40. hétig, no de a 42. hétig?! Azt már nem :evil:

Na léptem.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Szivvi: Én sem hittem ezekben az aloe-s cuccokban, egészen addig amig el nem kezdem használni néhányat.
Sőt, mostmár tagja vagyok az LR nevű hálózatnak, amiben kezdeti bizonytalanságom ellenére nem csalódtam. (A Forever Livingben igen)
Az LR-nél is van rengeteg aloe-s cucc. Én most szereztem be ilyesmit.
1 db Aloe Vera koncentrátum 100ml
1 db Aloe Vera Propoliszos krém 100 ml
1 db Aloe Vera Elsősegély Spray 150 ml mindössze 8490-ért.:)
Bocsi, nem reklámnak szántam. :oops:
Vendég

Kérdés: Ha bébi kengurut vettünk, abba ugyi bele lehet tenni a 3 hetes Tömzsit? Azt irja hogy kiválóan tartja a baba fejét és gerincét. Nem akarok ártani Tömzsinek. :roll:
Vendég

Sziasztok!!

Én is megjöttem NSTről.. Babus persze már megint nem produkálta magát. Viszont pénteken csak fél2re kaptam időpontot! Meg fogok gyulladni!!
Ha pedig nem bújik ki hétfőig,akkor a Péter befektet :cry: Mondtam neki,hogy jó én ezt most meg sem hallottam.Majdnem elbőgtem magam ott helyben.
Már nagyon unom. Tiszta víz a lábam,vizes törcsi rajta,az kicsit lejebb vitte délelött is... valamivel ki kellene csalogatni ezt a lánykát!

Ja gratulálok azoknak akiknek ez már sikerült!! Éljenek a Marcik meg a Zalán! Remélem nem hagytam ki senkit! :oops:
Vendég

Orsi: Péter mondta neked, hogy mikor megy szabira? Nekem azt mondta, hogy az én műtétemet azért nem csinálja meg, mert szabira megy. 25-én már nem lesz bent, azt mondta... Hmmmmmm :? :roll:

Kép
zsuzsi**

Gurgi barátnőnk és Samu baba is gratulál minden újdonsül anyucinak a babákhoz! Ők jól vannak, Samu picit hasfájós, de jól viseli, szopizás is kezd jobban menni.
Mindenkit puszilnak! :wink:

Kép
zsuzsi**

Annee: Szerintem a bébikenguruba belerakhatod Don Tömzsit. Mit ír rajta? Hány hetes kortól ajánlott? Vagy ez nincs rajta? Lehet... ha bébikenguru...

Kép
zsuzsi**

Annee- hamarosan le kell adnotok a Don Tömzsi titulust. Gyün hátulról az erősítés. Látom, a Donna Tömzsit születésileg még tartjuk. No, nem tom meddig. Látom elindultak a nagybébik.

Aloe First - jó, kitűnő pl. égési sebre, ha azonnal használod, másnapra mán azt sem tod télleg égetted magad, avagy álmodtad.
Gátra.... hmmm nekem asszem nem vált be. Legalábbis nem olyan szinten ahogy gondoltam. Homeós inkább. De persze ahányan vagyunk.....

Enikő - böcsületes pocó. Húj, de távolinak tűnik az enyém.

Csajok - hétfő reggel még 10 kg + volt rajtam, ma mán csak 8,5. Ha Grétire nem lenne befolyással, jövő héten még bevállalnék egy dinnyenapot. De azért inkább nem, nehogy Grétunak baja legyen tőle.

Cumi - há ha extra nyűg a jány, akkor jöhet, másképp vigye el a farkas.

Annee - ennyi idősen Adrit már vittem hordozó kenguruban, de most + 2 nővérrel nem. Inkább autó. Mert ugyi hálisten az van.

Holnap nem leszek, valszínű csak este, a gép megy irodába, szgépes srác megbuherolja, kicseréli a coolerét.

Persze amilyen formám van, ismét elszalasztok pár bébet (pl. Emiét, Orsiét)

Na, gyermekem dzsungelezni akar, húzhatok elfele.

Kép
kissmanó

Nálunk is sírás van egész délelött óta. Kb. 8 óta, 20-30 percet aludt eddig. Néha, már akkor is sír, ha kézben van, de az azért általában megnyugtatja egy idő után.

kétfiús anyuka
babdorka

Zsuzsi: Mondta a 25-ét,meg azt is,hogy addigra pólyába kell rakni ezt a gyereket. Na jó ezt még a 36. héten júniusban mondta... Péntekig megígértem magamnak,hogy nem sírok! Utána jön a kétségbe esés!! Bár én is vasárnap születtem úgy,hogy anyunak hétfőn be kellett volna feküdnie velem...
Manó: Az a veszély nem fenyeget,hogy elszalasztod ezt a gyereket,mert már kezdem úgy érezni,hogy én maradok le róla! Kis piszok lapít! Pedig tegnap 3x feljöttem gyalog a 3.ra + elvittem a nygiék kutyáját sétálni, vettem be C vitamint( Állítólag az is beiindíthatja...) Nem tudom mi kéne még.
Ma az ebédet lehet h nagyon elb..sztam. Mákosnudlit ettem, aztán jól bekábítózik a gyerek és ki se jön,mert várja a további extra szolgáltatásokat....
:shock: :roll:
Vendég

Orsikám: nagyon együttérzek veled, nálam is helyzet változatlan 2 naponta CTG, meg vizsgálatok. Majd meglátjuk. Látom gyerekeink tojnak a melegre! Drukkolok, hogy nálad is beinduljanak a dolgok. Lábam-kezem nekem is tiszta víz, borogatom én is ezerrel. Nem vizsgált meg a doki kézzel? Szedsz homeós bogyókat? Málnalevél tea?

Aloe cuccokról én is vegyeset hallottam, van egy kismama vitamin termékük nekem az nem jött be. EGyébként a legjobb ha sima növényt veszel leszakítod egy levelét, és azzal kenegeted amit kell. :wink: plusz lehet kapni a gyógyszertárakban is aloe termékeket, amelyek szintén nagyon jók és szerintem nem olyan drága. Bár amit Annee írt, az is jó áron van.

Móni: azt hiszem veled tartok zuhanyzás ügyileg, aztán megyek ebédelni, majd jövök. Örülök a jó eredményeknek, ne izgulj nem húzod olyan sokáig, bár látod én is azt hittem a 38. héten már megszülök, és már a 40. héten is túlvagyok! Szeded a homeós bogyókat? Ja és nekem a 38. héten kezdődtek a felpuhulások, rövidülések és társai addig C3000 voltam... :wink: mint egy atombunker!

Andrea
Kép
kindernay

Lynia üzeni, hogy bent van a kórházban. Ma nst és uh és épp a saját dokija van bent. Holnap oxitocin terhelés, de csak akkor indítanak, ha gond lesz. Vagyis akkor császár.

Most megyek tgyás és társai intézésére.

Olyan nehéz itthagyni Egont, teljesen idegbeteg vagyok. Ez az első alkalom..... És taxival jövök-megyek, mert képtelen lennék még időt pocsékolni a busszal...
molkata

Halihó!

Voltunk vásárolni, nekem akartunk papucsot venni. Naná, hogy nem találtunk (lábujjközes puha szivacsosat szeretnék, de csak olyan durva merev talpú carok vannak, még a márkás -nike, adidas és társai is kemények, buzgerálja a lábujjközemet és idegesíííít :evil: -)
Aztán hoztunk ebédet, teljesen leszokok itt a főzésről basszus, annyira nincs hozzá energiám ebbe a millió fokba... :shock:

KinderAndi: Te milyen homeós bogyókat szedsz????

Orsi: Apával egy kiadós szex? Az a legjobb szülésmegindító állítólag. Bár ha ez igaz lenne, akkor én már rég megszültem volna.... :roll: :lol: :oops: Egyéb öltésem nincs, ezt a C vitamint még nem hallottam, de lehet én is nyomok be :D

Enyim kölkök egyikse cumizott, és a pici se fog, nem adok neki és kész :) És akkor nem kell vacakolni a leszoktatással se majd :lol: Persze ehhez nem biztos, hogy sikerül tartani ám magam :) De egyelőre ez a terv...

Nektek a párjaitok hány nap szabit kaptak szülés után????

ceniko
Szeged

Apropó ügyintézés! Ti megvártátok, míg kiküldik postán a TB kártyát (Szent Imrében azt mondták, ne menjünk érte, mert kiküldik), ha megvártátok, akkor mennyi időn belül küldték ki?
Vagy inkább bementetek hamarabb érte, hogy tudjátok a támogatásokat intézni?

kétfiús anyuka
babdorka

Cenikő, 5 nap szabi jár apának.

kétfiús anyuka
babdorka

Nagyon mérges vagyok! :evil:
Elküldtem apát homeós bogyókat venni és már az 5. gyógyszertárban van és nem kap (avagy nincs a megfelelő -elég erős- hígításban) :evil: Tegnap este még bevettem, ma reggel már nem tudtam, mert elfogyott :(
Úgyhogy most Gurgi után szabadon.... faszomkarate :evil: :evil:
Honnan a picsből szerváljak? áááááááááááááááááááá

ceniko
Szeged

sziasztok!

GRATULA MINDEN ÚJ JÖVEVÉNYNEK ÉS ANYUKÁJUKNAK, SOK TEJCSIT!

Hát ebben a melegben mi is nyügik vagyunk, de ki nem? jóhetne már a lehülés!

Dorka! Én megvártam amíg kiküldik, bár én szegedi vagyok, itt gyorsan kiküldték. Az anyaságit és a családi pótlékot már el is intézte párom, letöltöttem az internetről a nyomtatványokat kitöltöttem aláírtam, és kb. 5 perc volt az ügyintzés

kitartás mindenkinek!
Emi

Kép Kép
emi_25

Enikő! A kígyó patikában van szerintem, de ha nincs megrendelik és másnapra már lesz, vagy esetleg a SaS patikában próbálkozzatok.
Emi

Kép Kép
emi_25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: