A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

moni1973: nincs, de a szülőszobában eléggé hűvös volt.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka: Képzeld ha van már nagytesó, vagy nagytesók akkor mit csinálsz egy újszülöttel??? :roll: :? (még én sem tudom mire vállalkoztam :lol: ) Amúgy tudod már ki tartogatná egész nap...
De az első gyerek mindig el van kapatva kissé.....
Sztem nem szabad hagyni hogy megszokja, hogy feszt kézben van, ne csesszél ki saját magaddal... ki fogsz készülni.....
Én az ágyban "tárolnám" amíg dolgom van, meg szerintem pihenni is csak ott tud igazán a béjb :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gyors bekukk, látom Zsúról semmi hír, már nagyon izgulok érte! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsikám: minden okés? Emi?

Móni: én nem nagyon szeretem a klímát, mígnem állapotos nem lettem. Az autóban sem használtam úgy idegesített. Most jól jönne... férjem kibírja, a ház elég hűvös, majd meglátom. Egyébként elképesztő ez a hőség, ma semmit nem csináltam azon kívül, hogy beraktam egy mosást és nem is fogok, kaját rendelünk, aztán pihenés!

Kitartás csajok!

Andrea
Kép
kindernay

Ceniko:Nálunk ma 34-35°C -van és semmi légmozgás.De állítólag péntekre ide ér a hidegfront és akkor ismét 20°C lesz.Molkata:Tőled akartam még kérdezni,hogy mikor jöttök manóval ismét Németországba?Meg mivel autó vagy vonat?(Gondolom repülni még ilyen pici babával nem lehet bár nem tudom)

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

hemej: reméljük, hogy a lehűlés majd felénk is jön. Ha lehet, megint számítanék a közreműködésedre, tudod felhők terelése Magyarország felé... :D legutóbb nagyon ügyesen csináltad, remélem most is sikerül :wink:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Köszi Dorka az infót.
A baba elaltatásával kapcsolatban nem tudok újat írni sajnos, ugyanaz a véleményem, mint amit írtam a napokban. Tudom hogy nehéz, és azt is, hogy most a babák is nyűgösebbek ebben a melegben, de én a helyedben megpróbálnám. Szerintem igaza van cenikonek, ha neked is a 2. netán a 3. babád lenne, sokkal lazábban kezelnéd, az biztos.
Ügyes legyél, remélem minél hamarabb megoldódik a "problémátok".

Üdv,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Értelek Andi, én sem vagyok nagy klíma rajongó, de most tényleg nagyon jó!!! Ma pl. 30 fok volt du. a szobában, bekapcsoltam 28 fokra, el sem tudom mondani, hogy mennyit számít a 2 fok különbség :D Mi nem szoktuk brutál módon lehűteni a lakást, annak tényleg nem találom értelmét.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Kata: Csak a bimbó fáj, de az veszettül. Köszi a tippet, kipróbálom a Bepantent.
Vendég

Móni:Ígérem mindent meg teszek.Ha más nem boszorkány táncot járok.Vagyis inkább medve táncot mivel sokkal jobban hasonlítok egy medvéhez mint egy boszihoz. :P

hemej

hemej: jó fej vagy, köszi :wink: :D

Kép
Kép
moni1973

zsuzsi, merre jársz?!

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok.

Mandarka.
Nagy nagy gratula nektek, sok sok tejcsikét jo egészséget.

Gurgika Samuja nagyon kis édipofa, Bogi is kis csucsfej volt mikor megszuletett, de aztán gyorsan helyreállt a pici feje, kőszőnjuk a képeket.

Mi is szenvedunk a nagy melegben, de azért mi birunk aludni rendesen, éjszaka is egész jol aludtunk, szinte végig aludtuk az éjszakát.

Cicitéma: na, én is csillagokat látok mikor Bogi szopizik, olyan iszonyat erővel szivja, hogy a mellszivo semmi hozzá képest...
Én a garmastant használom, nagyon jo, csak az a baj, hogy le kell mosni szopizás előtt, de nekem tők mindegy, én minden szopizás előtt átmosom a cicim, ki tudja mi telepedik meg rajta.
Csajok, Bogim ugy nől mint egy gomba, amiben hazahoztam eggyáltalán nem jo rá, rá sem tudom adni, olyan hosszu lett ez a csaj.
Vendég

Medvetánc?
Ellopod apácskánk táncikáját?
Suliban Medve volt a drágám beceneve.
Na végre, a harmadik kisbocs most beájult, igaz rajtam kezdte el, jól hátradőltem, s poci pocón volt, mígnem elállt a derekam, s letettem. Most hason húzza. Csak el ne szóljam, mert hallom épp mocorászik.
Döbbenet mennyi légy van az idén. Apa útálja az ablakon a hálót, há csak amőgy ömlenek befele. Apa vett egy elektronyos, lámpás, mágneses teres izét (jó drága pénzért) ami állítólag összegyűjti a röpködőket. De ezek rá sem rántanak, píz kidobva, s legyek vígan vannak.
Ma már az utazóágyat is beüzemeltem, miután egy légy jól felidegesítette a legkisebbiket, s felhúztam a szúnyoghálót, erre a kis ravasz, nem bevágta a nyűgöt, s utána nem aludt?
Holnap meg még melegebb. Rettenet.
Nálunk este 8-kor volt 36 fok, az autó annyit mutatott.

Kép
kissmanó

Jaj, kifelejtettem az előbbiből.

Diko, nagy gratula mégegyszer Jázminhoz, győnyőru kislány.
És a neve is nagyon szép.
Vendég

Cicibimbi sanyargatásban enyém gyerek is élenjár, tegnap reggel épp mondtam az anyámnak, hogy ha sok nő ilyet érez azok közül akik hamar abbahagyják a szoptatást, részben meg bírom őket érteni.
Úgy érzem néha, hogy a kispiócám satuba fogatná a tejcsapot. Csak tudnám métt bünteti ennyire.
Garmastan nálam is bevált. De azért csillagokat látom minden egyes kaja indításkor.

Kép
kissmanó

Aha. Hencsi igazad van.
Bár én nem vagyok a két utónév adás párti, de ahogy adták Dikóék a jánynak a nevet, nekem fölöttébb tecc.

Kép
kissmanó

Lányok, én elköszönök mára. Megyek vasalni :?

Holnap reggel 8-kor nst, majd nődoki. Utána jelentkezem. Már nagyon kiváncsi vagyok, hátha megtudok holnap valami izgalmasat :wink:

Később majd még biztos benézek, hátha jön valami jó hír Zsúról, és esetleg másról is!

Én drukkolok mindenkinek.

Sziasztok. Jó éjt.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Nem lehet igaz, hogy Marci béb még nem bújt ki.......

Kép
kissmanó

sziasztok!

mai nap egy rémálom volt!
nst-re ugyi 11.30, persze, hogy a legnagyobb melegben! :shock:
meg is lett a hatása éreztem, hogy nem stimmel valami, a kórházban le is vert a víz, aztán elücsörögtem nst-n, viszont kifele jövet szédülés, összes erő el, szal anyósékkal ücsörögtünk picit az aulában! aztán egy fagyi segített! :D szerintem leesett a cukrom is, az is baj volt!

amúgy minden oké, nőci megint kicsit ilyenolyan volt, most sem tetszett neki, hogy gyerkőc marhára nem csípi azt a tappancsot és amit rámteszi vadul elkezd alienezni! a szokásos programja ilyenkor...

kaptam beutalót, szóval holnap 10 felé kell jelentkeznem az osztályon :(
reggel nem biztos, hogy tudok majd jönni még, majd elválik, de majd írok Katinak úgyis!

GRATULA MAndarkáéknak! :wink:

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Mandarka: nagyon-nagyon gratulálok nektek!

Cicitéma: nálunk a barátnőmnél bevált a bimbóvédő szilikon nem kell mindig használni, csak ha már nagyon nem bírja az ember lánya, plusz én körömvirágkrémről hallottam még, hogy jót tesz. Hátha...

Móni: holnap még melegebb lesz, kb. 39 fok, nem tudom, hogy fogom bírni, de azért kitartás magamnak és neked is! Igen, a klíma most jól jönne... -2 fokért eladnám a házat! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Jesszus, Csajok! Percenként lesem a telót, házha Zsú üzen. De eddig semmi.:( Szegénykém... :roll:
Vendég

Mano.

Na én csajom is kb olyan kis pioca...
Megyek cicit szadiznitatni, lányom ébred, nehogymá tudjam nézni a barátok kőztet...
Bár kőzben azért nézem...
Vendég

cicitéme: bepanthen kenőcs + bimbóvédő nekem bevált. A kezdeti harapásnyomok, már begyógyultak, újak, meg nem keletkeztek. Állítólag (SztImre csecsemőse), nem is kell szopi elött lemosni.

kétfiús anyuka
babdorka

Csajok itt vagyok! Arik vagytok! Csak itt volt a barátnőm!

Tuti tippem van a cicifájdalmakra. AVENT bimbóvédő kenőcs. Nem kell lemosni szopi előtt, és szupersztár. Nekem az első három hónapban nagyon fájt a mellbimbóm, kisebesedett, hámlott. Nagyon szar volt. Ez a krém 1 nap alatt helyrehozta annyira, hogy nem sírtam, ha hozzáértem. Ajánlom mindenkinek. Olyan állaga van, mint a méznek. Tényleg nagyon-nagyon jó!!!

MANDARKA GRATULÁLUNK A PICIHEZ!!!! CSODACUKI NEVE VAN! SOK TEJECSKÉT!

Kép
zsuzsi**

Gurginak írtam, hogy nem tud-e valamit...

Esemes: Megszületett Marci 18.40-kor, 4060 g, 55 cm, csaszi lett a méretek miatt. Jól vannak!

Kép
zsuzsi**

ZSÚÚÚÚ GRATULÁLUNK MARCI ÉRKEZÉSÉHEZ! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK TEJCIT!!!!

Kép
zsuzsi**

A mai századik tusolás után, gondoltam benézek, mi újság?!

Érdemes volt!

Zsú: Gartulálok Marci babához, nagyon jó egészséget, és minden jót kívánok nektek.

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Nagyon jó, a mai nap is hozott két babát. Remélem jól tudom, és nem maradtam le semmiről?!

Csak így tovább csajok, lassan de biztosan, mindenkire sor kerül :D :wink:

Jó éjt,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Zsúúúúúú: Sok szeretettel gratulálok Marcihoz :D . Ezek tényleg nem semmi méretek! Bakker nem csoda hogy nem fért ki... :shock:
Gyors felépülést kívánok Zsúnak, és jó egészséget az egész családnak :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ezért kapcsoltam be: Zsú, gratulálok Marci érkezéséhez!

Nem semmi méretekkel rendelkezik! :D :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Mandarka, Zsú
Nagy gratula nektek , Sok tejcsit a babáknak!!!!

Mindenki megszül csak én nem..... Gurgi azt írta hogy 10, 17 esteleg 19-én lát valamit nekem, hát ebből már csak a 19-e jöhet be :) De nekem tényleg mindegy mikor jön. Ma voltam a dokinál, ma kezdtem a tényleg túlhordást... De még egy hét haladékot kaptam, mivel én mindig túlhordom. Legközelebb jövőhéten kedden kell jelentkeznem akkortól viszont napi szintű ellenőrzés. Na eddigre szeretnék megszülni.

Na megyek eldőlök, kiszívott ez a meleg (meg a vezetés, pedig hogy imádok vezetni)

Nadine
KépKépKép
nadine

Zsúnak nagy-nagy gratula!!!! Nagyon szép méretek ezek!!! Örülök nektek nagyon!

Annee! A bepanthenre nekem is azt mondták, hogy nem kell lemosni. A bimbóvédöö is segít (szilikonos), mindenképp jobb, mint fejni, mert az nagyon fárasztó lehet. Nekem nagyon bevált a bimbóvédő, amikor tiszta sebes volt a bimbó.

Emi! Kitartás!!! Holnap befekszel. Meglátod, nem lesz rossz és hamar előbújik majd a kis Maja. Nagyon sokat gondolok rád és szorítok nagyon!

Dorka! Amikor Egon nyűgös, nekünk bevált a séta. Én sem mertem először kimenni vele, de a kolleganőm mondta, hogy meglátom, mennyire megnyugszik majd. És úgy volt. A kocsiban szeret lenni, de lehet, hogy inkább a levegő használ.
Próbáld meg néha letenni is. Teljesen kifárasztod magad és az egyikőtöknek sem jó...

Hemej! Jövőhéten jön apa és akkor beadjuk az útlevél kérelmet sűrgőséggel (így is 5 napba telik). Előreláthatólag augusztus elején leszünk újra No-ban. Kocsival megyünk, de két részletben. Passauban megállunk és következő nap megyünk tovább. Így, amikor már elkezdődne a meleg nem leszünk úton. Féltjük ezt a kis maszatkát.
Takarítás? Lehet, hogy ez már a babaérkezés előtti láz? Szurkolok, hogy az legyen!
molkata

Zsú! Gratulálok! Gyors felépülést, és jó babázást kívánok!

Dorka! Nyugi! Még két hetes sincsen Balázs, kellesz neki minden másodpercben. Szép lassan fogtok tudni távolodni! Mi 11 naposan voltunk először sétálni. Előtte már többször próbáltam meg a kocsiban altatni. Ha 10 percet, akkor 10 percet. Aztán az első sétát úgy kezdtem, hogy amikor elaludt, betettem a kocsiba, és gyorsan leszaladtunk, 20 percet sétáltunk. Következő alkalommal ugyanez, de végigbőgte. Azóta vegyes. De már 2x belealudt a rázkódásba, valamikor meg fel sem ébred az egész lemenésre, szóval, alakul!
Az is jó, ha ketten mentek le, mert akkor ki tudod venni, ha sír. Én tescoból hazafelé, egyedül, csomagokkal jöttem haza kezemben a gyerekkel. Na, az egy kicsit necces volt...
Ja, és ebben a melegben csak vízzel indulunk el. Mert néha a szomjúságtól nyugtalan, és pár perc laufot lehet nyerni a vízzel.
De határozottan látom, hogy kezdi megszeretni. Már néz, és teccik neki, hogy változnak a fények. Ha megállunk, nyikorog, ha tologatom, nézelődik ;D

Csepegő cici. Nekem mindig csepeg, ha már 2 órája nem volt szopi. Ha 3, akkor szökőkút. Néha azonban bekeményedik, és feszít. Én olyankor kicsit lefejem (csak kézzel). Csak addig, amíg nem fáj a feszülés. Ha eszik, akkor a végén megkínálom a másik ciciből is, így kibírom a következő etetésig, amikor az a cici jön.
Vendég

Sziasztok! Zsu férje vagyok. Köszönjük a gratulációkat! Nem volt egyszerű menet, de megérte. Marci tündérbaba. Nemsokára teszek fel képeket.

Dani

kispiskóta

Kép Marcibaba

Kép

Kép

kispiskóta

Mandarka! Nagyon gratulalok Nektek, sok boldogsagot, sok sok tejcit kivanok!!!

Zsu, nagy gratula, ugyik voltatok, Marci fiatok pedig nagyon edes! :D Kis gyurodt buksijaval...
Vendég

Diko kislanyanak kepet csak most lattan, nagyon szep baba!!!

"Szaladok" orvoshoz...
Vendég

Sziasztok!:)

Bocsi, Zsú 10 előtt pár percel küldte a sömöst. Apáék aludtak már igy nem tudtam bekapcsolni a gépet. :oops:

Dani: Nagyon köszi a képeket! Nagyon ééédi baba Marci! :D :D :D
Kis Don Tömzsi 2. :lol: :lol: :lol:

Óriási gratula Nektek! Sok sok sok tejcsikét kivánok! :D
Vendég

Jó reggelt!

Emi: Nagyon drukkolok neked, küldd majd az smst-t meg az infókat, nagyon várjuk. Tudod már hogy mikor indítják a szülést?
Kitartás a meleghez, hétvégén már jön az enyhülés!!!!! :wink:

Ügyes legyél.

Szia, Móni

Kép
Kép
moni1973

Zsú/ Marci apuka! Gratulálok nektek mégegyszer. Marcibaba tündér!!! Köszönjük a gyors intézkedést fotó ügyben. Nem semmi, a képen is nagyon jól látszik, hogy milyen nagy baba. :wink:

Megyek készülődöm, 8-ra megyek a kórházba, ha kérhetek ilyet, gondoljatok rám, hogy minden rendben legyen.

Köszi,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Eminek és Móninak megy a drukk!!! :D ++++++++++++
Vendég

szió mindenki

még bekukk!

Zsú és Apuka, nagyon szééép Marci!!!!!

köszi csajok a bíztatást, meg a tegnapi hiányolást is!

igaz ma picit pityeregtem "titokban" (mármint Sz ne lássa) de még tuti elsírom magam pakolászás közben!
nem akarooom! :(

Móni, sajna nincs még kiírt időpont!
majd ma kiderül, hogy hogy is terveik a dolgokat! de tuti infóm: 5 kismama van akik 17re vannak kiírva és csaszisok! szóval csütörtökön biztos nem csinálják meg! :? aztán vagy beindul, vagy a keddi programban, de remélem addig nem kell várnom! marhára nincs kedvem 2 hetet kórházban lenni! :shock:

lynia-

és az az 5 csak az amiről én tudok!

októberben nagyüzemi volt ezek szerint a gyerekgyártás! :D

lynia-

Emi: Nyugiii! Lehet hogy bemész és azt mondja a doki hogy még ma babázol. :D
Drukkolok nagyon! Ha van kedved és időd, irj sömöst Nekem. Számom: 0620-222-1194
Vendég

hát annee, jó lenne!

csak itt hagyják 1 hetet még kínlódni az embert

szám mentve :wink:

lynia-

nnna, látszik, hogy idegesebb vagyok, rámjött a .... :oops:

lynia-

Zsú gratulálok Marci baba érkezéséhez.Marci isten hozott a világon.Csajok hát tényleg nem semmi méretekkel rendelkeznek a mi kis topikunk babái.Manó:A medvetánc jogát csak a terhességem végig lopom el.Utána vissza adom. :wink:Most veszem észre,hogy a vonalzó már egy jegyű számot mutat.Hát rögtön észhez is tértem.Hihetetlen nem rég teszteltem két csíkosat most meg....... :shock: :P

hemej

na léptem még fürcsi+kis pakolászás

JÓK LEGYETEK!

jajj de fura búcsúzni, legközelebb már én is babásan jövök :shock:

lynia-

Marci béb! Isten hozott! Hú, de szép kis vetélytársa lett Andriskának. Csudigyönyörű bébike vagy (avagy kész nagylegény). Zsú! Gratula neked, épülgess fel hamar fiacskád és apucija örömére.

Melinda - egyjegyű..... ugyi milyen izgi. Most újra átélem veletek, hogy milyen is volt nekem (is) egy jó kis idővel ezelőtt.

Emi - drukkok landolnak, hátha Majácska példát vesz Egonkáról, s nem várja ki a jövő hetet.

Ja, cicisanyargatás: asszem cici beletörődött, s már nem küldi az agy felé az sos-eket. Avagy már nem brutálkodna a jány?

Csajok, ma asszem ki sem dugom az orrom. Sajna holnap ismét uszi Adriának, s azt újból mi, csajokul kell intézzük.

Na, Renáta (a mosógép) végzett, kéne átlökni a szárítóba.

Kép
kissmanó

Ja, éjfélkor már ettem himlős nasit (Túró Rudi). Únnézki, meggyógyultam. Tegnap egy Bavaria perecen meg egy halom dinnyén éltem.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: