csá lányok!
Kiborít ez a meleg,tegnap már babuci is kikészült igy vizes rongy és sok fürdés lett beiktatva a napirendünkbe,már gondolkodtam,hogy leköltözünk a varrodába,és megágyazok a szabászasztalra...ott tök jó hűvös van.
Akkor nekem szavam nincs,mert Martin egész nap alszik 3 órákat etetéstől etetésig,van hogy fent van két hami között olyankor mosoly album,és nagy dumálás,eőőőőőő-giiiiiii-aoooooooooo,én meg szét nevetem magam,ahogy formálja a kis szájával a hangokat és annyira mondani akarja,és közben nevet és nevet,2,5 hónapos?????
Most a sláger a pelenka szájba tömése,eddig csak a kis kezét rágta végig könyékig amikor büfizett,most ha hanyat fekszik akkor a pelust megmarkolja és tömi a szájába,szerintem az ínye viszket és ezzel dörzsöli.
Ma megyek védőnénihez,kiváncsi vagyok hány kiló???
gyorsan le akarom tudni aztán tűzök vele haza.....
Niki,karika témában elvonón vagyok,apa a nagy melegre való tekintettel frigót játszik,és teljesen hidegen hagyja a kérdés,
már jó ideje zöld jelzés van,mégse forszírozza a dolgot,pedig igyekeztem hogy ne maradjon sok súlyfelesleg rajtam,hogy ne legyek taszító számára,le is ment már az egész amit babucival felszedtem,mégse.
Pedig én már majd megőrülök,azon gondolkodom,hogy ráugrom??!!!
Pici,sajnos ez nem alku tárgya,4 napos a móka ez van,ezt kell szeretni....szerencsére másnap jön a barátnőm és itt lesz egy napot,talán ez a tény könnyebben elvislehetővé teszi a tudatot,hogy ő megint szórakozik,én meg itt porosodok a lakásban.
Tegnap bediliztem majdnem,nem kapok fürdőruhát magamra,és medencét se tudok venni az egész országban,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Forrásponton voltam egész nap.
Apa este megjegyezte hogy napok óta olyan szomorúak a szemeim,áh végre feltűnt neki hogy depis vagyok,ez már jó jel.
Kiváncsi leszek mit tesz érte hogy változzon a helyzet.
Mennem kell,indulok a védőnőhöz,puszi nektek
majd még jövök és reagálok a többiekre is