A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike! Ha ültem volna a szobában, Miksa ki akart volna hozzám jönni, biztosan! És nem adta volna föl!

2 óra, aha. És ez az 1-2 órás altatás sokáig ment, több mint 2 éves koráig. Eléggé ki is voltam purcanva akkoriban, és nem volt sok magánéletünk az urammal... Akkortól tudtam kijönni tőle úgy, hogy ébren van, amikor voltak itt vendéggyerekek, és hárman aludtak egy szobában két éjszakát, és akkor az elalvás is velük ment. Ők idősebbek voltak. Na és amikor elmentek haza, akkor ebbe belekapaszkodtunk, és onnéttól jövök ki a mese után. Mondjuk aztán még néhányszor fölhív... :roll: De most már egyedül alszik el.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mondjuk én könnyen beszélek elalvás ügyben, mert sosem altattam. Mikortól külön szobája volt Enikőnek, mese, puszi, jóéjszakát és kijöttem. De soha nem hagytam sírni. Ha sírt visszamentem azonnal, megnyugtattam, tudta hogy számíthat rám. Aztán kijöttem. Mikor 9 hónapos volt Enikő még velünk aludt egy szobában, látott minket az ágyából, napirendje volt (van) így mindig tudta mikor van alvás, nem volt gondunk. De ha a Barnussal nem is lesz ekkora szerencsém, biztos több módszert kipróbálunk, de sírni nem hagyom.
Vendég

Igazad van Áfi, sírni hagyás nálunk se játszott soha. Viszont neked azért mázlid is volt ám :lol:

Miksa is 1,5 éves koráig lakott a hálónkhoz tartozó gardróbban :wink: A kicsi is ott fog most. Tényleg, ti hová teszitek Barnust?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
kétségtelen hogy mázlim is volt a gyerekkel.
Barnus kiságya természetesen a mi ágyunk mellett lesz. Szoptatott baba lesz, nem akarok átmászkálni másik szobába éjjel ki tudja hányszor. Meg én úgy vagyok nyugodt amíg pici. Szuszogjon csak közvetlenül az ágyam mellett :) aztán ha megérik rá akkor megy át Enikőhöz.
Vendég

Aha, mi is majd később tesszük csak át. Mondjuk nálunk néhány méterre van azért a gardrób, de mindent hallok, ajtaja nincs, jó lesz, bevált.

Húzok kiflit sütni, az uram megismételteti a tegnapit, csak tegyek bele sonkát és sajtot is :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello Zsuról még semmi??????

Jövőhét pénteken megyek dokihoz, bár nem vagyok valami jól remélem azért nem lesz gond addig (iszonyatosan feszül és fáj a hasam, szerencsére nem görcsöl, de aludni nemigen tudok a fájdalomtól és csak a bal oldalon érzem)

Én sem hagytam soha sírni a fiaimat, igaz nálunk csak a kicsi volt sírós és csak akkor, ha anyján kívül más is hozzászólt vagy ért :lol: :roll:
A nagyfiamnál a zene vált be, ha bekapcsoltam a rádiót már nyomta is a lóbőrt, a kicsi nem nagyon volt alvós általában csak néztem az ágya mellett, vagy feküdtünk kettesben a földön, de feleslegesen nem vettem ki mondjuk nem is tartom jó ötletnek, hogy naphosszat ringassák a babát.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Még nincs baba! De már nincs sok!
kata05

Fúú azért ez nem egy könnyű szülés... :?
Kitartás Zsúúúú!!!!
Vendég

Helló!

Én ma éjszakáztam, reggel feküdtem le.
Zsúúúúúúúúú, kitartááááás!

Elalvás témához: tesóm amikor elkezdett porszívózni, Dávid azonnal ott ahol volt eleludt. Úgyhogy ő csak betett a kiságyba, bekapcsolta a porszívót a szomszéd szobában, és 2 perc múlva aludt is! :lol:

Asztrológus fasza.

Gaby! Bocsi, de 5-kor ébredtem.

Kép
zölddisznó

Hihi! Kaptam a UPC-től egy levelet. Megszólítás:
Tisztelt vezetéknév keresztnév Úr! ...na megyek és állva pisilek ezentúl.

Kép
zölddisznó

ZSúúú kitartás !!!!!!!!!!!!!!!!!

MArci baba kimáld anyát, gyere gyorsan!

Voltam ma UH-n, láttunk egy nagyon szép érett tüszőt, kb 20 mm lehet, így ma magamra rántom apát! :lol:

egyébként apa eredménye is megvan, minden tökéletes doki szerint átlagon felüli.

nekem a prolaktinszintem egy kicsit magas volt 540 de majd jövő hét végén néznek progit, ioll.prolaktint. a többi értékemet nem tudom leírni, mert elfelejtettem! így jöhet az átjárhatósági!

mindenkinek pussz
Vendég

Hello Lányok!

Zsú: hát, tényleg kemény napod van...de már nincs sok háááátra!!! :lol:

Bettike: készülj, mingyá' be kell vésned Zsú babáját a táblába :-D

Zöldi: hülyék ezek, hogy nem tudják, a Coca az lánynév???? :lol:

Ismerősöm ikerlányai is porszívóra szoktak néha elnyugodni...

Boni: olyan keveset jössz mostanság...(mondom én...haha.. :lol:

Áfi: ez már a hányadik cukorterhelésed? Asszem elvesztettem a fonalat... :lol: Mi az hogy TAJ kártya nélkül? :roll:

Lili: jó, hogy megnéznek hormon ügyileg...A másik doki meg tényleg egy kontár :evil: és ilyenek praktizálnak...

Szilcsi: hurrá, UH! :lol:

Purc: lefotózod a szoptatós székedet? Kíváncsi vagyok rá!

Szirom: cuki a kiscssávó :wink:

Klarissza: én még lehet, hogy nem is gratuláltam Neked?! :oops:
de pofátlan vagyok!!!

Katica: Ti otthon lesztek jövő héten?

Apa mosogat éppen :lol: én meg ülök a tök sötét szobában, és nektek firkálok :lol:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni: az a prolaktin épphogy határérték fölött van...(Ne csak ma, hanem holnap-holnapután is rántsd magadra Apát :wink: Biztos, ami biztos....Tapasztalatból mondom: ezek a tüszők még képesek nőni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso rendben! azon ne múljon! :lol: nálunk apa hiradót néz, de itt is tök setét van! :lol:

azé jövök ritkábban, mert hétvégén vidéken voltunk, ott nincs net, ma meg pakolásztam, mutána meg dokinál voltam! :lol:
Vendég

Kata: Zsúnak ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szezso,
ellopták a pénztárcám, benne összes iratom, a TAJ kártyám is, és eddig vártam hátha a drága tolvaj legalább az irataimat visszaadja. Így nincs TAJ kártyám, lehet hogy kivágnak az SZTKból, mert azt kérik először, de a védőnőm mondta hogy ennek nem kéne elmaradni. Hát ez van. Amúgy ez a negyedik cukorterhelésem lesz, s egyben garantáltan az utolsó, mert nem megyek többre. Elég volt. Ha ez is rossz úgyis mehetek diabétesz gondozóba... :evil:
Kata,
Zsúról mi hír?
Vendég

Áfi:no ez nem igazán jó hír,de remélem megértő lesz az asszisztencia,és nem a rosszabik fajtából való lesz!

Zsúról és babócájáról van már valami hír :?:

Boni:tüszönövesztő enerdzsi ezerrel.Klassz hogy apa átlagon felüli.Gondolom azóta dagadó mellekkel jár.Ez nem egy hátrány,elég sok önbizalmat ad a pasiknak!!! :lol:

Zöldi:pisilj akkor állva,de a deszkát ne felejtsd el felhajtani :lol:

Friss kismamik:lenne egy lehet fura kérdésem,mert én már nem emlékszem ősköri terhességemre.Nolmális dolog a 9 dpo-n,hogy nyomásra érzékeny a hasam?Az hogy feszül,fáj és szúr azt tudom hogy nem rossz.
vedresandi

Sziasztok!
Ismét itt vagyok. Eddig dolgoztam. :twisted:

Purc!
Nem hiszed el, de elkezdtem nagyon nevetni. Utána ismét elmondta és közölte, hogy ezt komolyan gondolja. Még mindig nevettem..... :oops: Kellett vagy öt perc mire felfogtam, komolyan gondolja. Utána jött még pár szörnyű dologgal. :evil: Megkérdeztem mennyivel tartozom ( ismét rohamot kaptam :shock: ), majd elhagytam a rendelőt. De most inkább rólad. összehúzódások? Ez már azt jelenti, hogy nemsoká babázol? :lol: Jó lenne itthon is ez a kuponos rendszer. Kitartás!!!

Bettike!
Sajnos igen. Megdöntöttem. :( De remélem ezt a csúcsot senki nem követi. Mi lehet a baj szerinted? A + teszted után volt neked is hosszú ciklus?

Andi!
Hidd el, baba van a dologban. Amit felsoroltál nekem megvolt, mind a kétszer. :lol: :lol:

Boni!
MIndent bele!! Lehet, hogy nem is kell az az átjárhatósági! :lol: :wink:

Kata!
MI van már Zsúval?????????????????????????????????????? Nem lehet egyszerű!! :? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Zöldi!
Megkaptam a teszteket köszi!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Áfi: tényleg, hiszen olvastam is, hogy kiraboltak, a szemetek :evil:
Csak nem dobnak ki a SZTK-ból egy kismamit...hiszen van egy csomó leleted, amin rajta van minden, Tajszám stb..

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata bocsika, de beírom a csajoknak, mert látom, hogy érdeklődnek,aggódnak!

Zsú megszült :wink: jól vannak, de majd Kata jön a részletekkel....Nem szeretném megfosztani őt a beszámoló örömétől :oops:
Sok puszi Nekik :wink:
Enikő

ceniko
Szeged

ZSÚ!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!! Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!

Jaj Kata! Részleteket kérünk!

Ceniko!
Köszi a közvetítést!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ceni, ari vagy de nyugodtan megírhattad volna!
Szval megszületett papp Márton Zétény 18:44 perckor, 4060grammal , 55 cm-rel! Sajna csajszi lett a vége, nem fért ki!!!
kata05

Kata!
Nagyon örülök! Sokat gondoltam rájuk. Nem lehetett egyszerű szülés. :? A lényeg, hogy jól vannak. Sok puszi nekik!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Zsúúúúúú: Sok szeretettel gratulálok Marcihoz !!
vedresandi

Halihó!

Zsu: GRATU!!!!!
Kép

Boni: hajrá vizsgálatok, hajrá átjárhatósági!!!

Szilva: ma nem főztem, és a héten nem is fogok már.

Lili: dokidra nem találok nyomdafestéket tűrő szavakat,.... :shock:

Szilcsi: remélem nincs 40 fok a lakásotokban, pihenj sokat!

Szezso: tényleg nem jössz sűrűn....

Coca: :D :D :D

Áfi: mosogatógép Őnagysága hogy van?

Kata: piri? Remélem sehol!

Sonjus: ????

Szilcsi, Szezso: engem kihagytatok....

Jó éjt:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

zsu, hatalmas gratula Marci babához. Sok egsészéget, sok tejet, és minden jót :P

Lili, igen vannak, na nem vészesek, de már érzem. Bár ahogy a topikot nézem, nem csak a fiú gyerek az átok, hanem a túlhordás is :lol: Holnap megyünk dokinénihez, és ELŐSZÖR fog megvizsgálni a terhességem alatt :lol: Lehet hogy eddig nyitott méhszájjal loholtam nap mint nap, de legalább nem idegeltem magam miatta :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ja és Szezso íme a kép:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Zsú! Gratulálok, sok tejcsit és jó egészséget kívánok nektek!

Szilcsi, drukk a doki látogatáshoz, hogy minden rendben legyen!
Purc! Ez a szék naggyon szuper!

Jó éjt!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kata,
Márton Zéténynek csajszi lett a vége??? :D :D :D Elírtad! :lol:
Zsúúú,
nagyon nagy GRATULAAA!!!
Sok boldogságot az új topikbabának!
Kép

Purc,
nagyon jól néz ki a szopis foteled! :)
Vendég

Éljen a legfiatalabb topikbaba, az anyukája, az apukája, a nénikéje, ....és és és minden szépet és jót kívánok mindannyiótoknak! Cupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok a Kispiskóta családnak!!!GRATULÁLOK!!
Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

zsú: gratulálok :D sok boldogságot, sok tejcsit kívánok!
Kép

boni: hajrá apára! :wink:

purc: teccik a fotel :wink:

stella: teszt? :wink:

szezso: persze, leszünk jövőhéten. melyik nap jöttök szögedre?

coca: :lol: :lol: :lol:

ceni: hogy bírod ezt a hőséget?

rólam: estefelé voltam vásárolni, de még akkor is olyan meleg volt, hogy majd összeestem :( holnapra 41 fokot mondanak, hőgutát kapok.

kati
katica30

Nem bírok aludni. ...elmentem napkeltét nézni...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Purc, jól néz ki a szék!!

Áfi, tényleg elírtam! :oops:
kata05

És a Várandosság-júliusi topicban vannak képek a babáról!!
kata05

Embertelen ez a meleg,ez minden volt csak nem alvás :evil: főttem a levemben éjjej :evil: :shock: :!:
Ráadásulmégmindig 37,2,még az is,melegvagyok.

Purc:eszméletlenül jó a foteled.Ránézésre is hivogat,és kényelmesnek tűnik.

Zsú:mégegyszer nagy nagy gratula.Meglestem a képeket,gyönyörű baba Marci.
vedresandi

Jooóóó Reggelt!

Én egyéb elfoglaltság miatt csak ma tudtam meg illetve láttam ezt a jóképű legénykét, aki tegnap született!

ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ!

Áfi reméelme nem lesz gond a papírjaid miatt!

Purc nagyon jó ez a fotel!

Tegnap sikerült elkapnom apát(pedig sógorom is fennt van, de bezavartuk szobájába! :oops: :lol: )

MIndenkinek babaragacs, akinek kell!
Vendég

Sziasztok! Hidegebb napot! :lol: :wink:

Zsú!!!!! Azta de jóképű "kis" legény! Gratulálok, sok boldogságot!
Várjuk a szüléstörténetet! :lol:

Kata! Na milyen érzés, hogy nagynéni lettél? :lol: :lol: :lol:

Purc! Én is ellennék abban a fotelben! :lol:

Lili! Foggalmam sincs, hogy mi lehet! :roll: A dokim sem tudott mit mondani rá, azon kívül, hogy nem volt pé-m nekem sem (vérvétel is igazolta azt a ciklust - 58 napig tartott)! De ezt tudtuk a hőből! És ugye elvileg attól, hogy nincs pé, még simán meg kellene jönnie! Azt viszont biztosra mondta, hogy attól még lehet simán, hogy becsúszik a bébi, hisz így akármikor lehet pé-d! Nekem csak annyit mondott, hogy tudja, hogy türelem játék, de úgy jobb lenne, ha magától jönne meg, mert előbb utóbb úgy is meg kell jönnie, ha közben mégsem csúszik be a gyerek! És igaza volt! Végül is 58 nap után megjött!

Andi! Hű egyre melegebb!++++++++++++++++++++++++++++

Jaj! Az nyert, aki melegebbre fogadott! Jó lenne még egy kis melegedés hőileg és akkor kapok fertytől pé-t és a szülés dátumára apukám szülinapját írja ki! De jó is lenne! :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

Boni naggyon ügyik vagytok, és tessék még hajrázni! :wink:

Szilva????????????????????????????????++++++++++++++

Ceniko! Te vagy a tábla tetején, mindjárt te jössz!+++++++

Jaj mutatok új táblalakós táblát! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike akkor drukkolok! :lol:
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Zsúúúúú! Szívből gratulálok! A háttérben izgultam nagyon érted!

ANdi! Nekem nagyon gyanúsak a tüneteid is meg a görbéd is.Nagyon drukkolok!

Bocsi, de lemaradtam:miért is kell gratulálni Klarának?

Boni! Hajrááá!!!+++++++++++++++

Kata++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! Kicsit bonyolult, de nem tudom megmondani a cn-omat. ANnyira fura volt a mensim, hogy nem lehetett eldönteni. Nem igazi mensi volt. Biztos a műtét kavarta be.

babaimádó
Kép
babaimado

babim! klarissza pozitívat tesztelt!

hogy avgy?
Vendég

Háj :)

Tényleg nagyon szép baba Marci :) Tündérbogáraranyfalat! :D

Bettike: Igen látom :) De még csak 38+3 vokk :wink: Ettől függetlenül szülnék akár most is :lol: csak lennék már túl rajta, bár ebbe a katlanmelegbe nem biztos, hogy szeretnék órákat vajudni... :roll:
Na nem mintha én dönteném el.... :lol: :shock:

Mai pocakkép:
Kép

ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Zsú: gratulálok Marci babához, megnéztem, nagyon szép, nagy baba :-D

Snufikám: hogy sikerültek a körmeid? Ja, meg még azt akartam kérdezni, hogy az Aloe First-ön kívül már aloe-s termékeket is használtok? Anyukám meglepett minket mindenfélével :-D
Most, hogy már be akartam fejezni mindenféle vitamint, mert elegem lett, hogy nem hatnak...

Kati: egész jövő héten Szegeden leszünk, asszem Szilcsiék 26-27-én lesznek otthon…Hétvégén megpróbálok felmenni msn-re, oszt megdumáljuk..

Bettike: sasszem vagy! :-D hogy kifigyelted, hányadik dpo-n lehetek :-D persze a 4 nem tuti, csak az elmúlt ciklusok alapján gondolom…
A hőd alakul, én most itt aládúcolnám a görbéd, hogy ne essen le :-D

Enikő: jó nagy már a pocid!! Neked mióta van ilyen rövid hajad? (Vagy már eddig is az volt, csak a fejedet nem raktad a képekre? :-D

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: Eddig is rövid volt, de nem ennyire, múlt héten vágattam le és festettem be vörösre :wink:
Jöttök le Szegedre? :D

ceniko
Szeged

Ceni! hát tényleg nem irigyellek benneteket a hő miatt! Kitartás!
viszont nagyon szép a pocaklakó lakása :lol:
Vendég

Enikő: megyünk ám :lol: jövő hétfőn megyünk és szombaton jövünk haza... :wink: ha épp nem szülsz, akkor benne lennél egy taliban?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: