Nanica,
Kapukódot én is megadtam az ebédesnek annak idején. Meg az újságosnak is. Szerintem a haveroknak lehetett volna annyi egyéni intelligenciájuk, hogy felcsörögnek. Nekem vannak barátaim, akik tudják, mégsem használják, inkább felcsöngetnek. Én mondtam volna nekik, hogy várjanak kint az ajtó előtt, amíg elkészülök.
Súly:2800, 3700, 4960, 5690, 6180
Hossz: 50, -nincs mérve , 57, 60, 61
Fej: 32,5; 36; 37,5; 39; 40,5
Én is számmániás vagyok és szeretem a statisztikákat.
Csongria,
Reméljük, nem kell döfködni.

A 400 jó lenne, ha meglenne, de ha nem szereti a tápit, elég nehéz. A többiből nehezebb az energiafelvétel. Miket kap már? A banán még mindig nyerő? Meg ebben a melegben nem csoda, hogy nem eszik, gondolom nincs is hozzá kedve. Ha egyébként elvan, jókedvű, akkor nem kell aggódni. Csináltál neki súlygrafikont? Az jobban megmutatja, ha van gond. Igaz, még elég rövid, de valami csak látszik rajta.
Timocska,
Szerintem a 3-6 hónap közötti babák szórakoztatása a legnehezebb. Szerencsére ez pont a nyárra esik nekünk és már 2 hó sincs belőle.
Darázs?! A dög!
Mák:
Elég rég nem ettem, meg is hoztátok hozzá a kedvem. De azért még emlékszem angolszász ismerősi körre, amikor megtudták, hogy mi simán megesszük tésztával, sütiben. Azt a döbbenetet!
Nóri,
Natinál nincs meg egy csomó adat, pl nem tudom, mikor állt fel. Mérni fél évesen mértük utoljára, most már sajnálom, hogy több adat nincs. Pedig az ő gyarapodásával sem volt semmi baj. Az én adataim megvannak, nagyon érdekesnek találtam, amikor Nati született és anyukám ideadta. Az adatok egyébként jó támpontot adnak a későbbi fejlődés megítélése során. Ezen nem napi vagy heti adatokat értek, hanem havi, később negyedévi. Egy ütemesen fejlődő babánál pl problémát jelez, ha hirtelen "normalizálódik". Ezért jobb sztem tudni. Nati 6 hó és egy év között 1,5 kilót szedett össze, ami az előzményekhez képest nagyon kevés volt, de problémát mégsem jelzett. Úgyhogy azért nem kell agyonizgulni a dolgokat.
Ágiboldi,
Neked találtam, remélem jól rakom be: