A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Nanica!
Én iszom teát, és semmi hatása Brigóra. Ha nem innék az jobban meglátszódna rajta! :oops: :lol: :lol: Kávézni amúgy sem kávézom, tejre meg allergiás vagyok (többek közt ezért nem kávézom). Néha eszem mákos gubát, meg ettem mákos sütit és szerintem nem lesz baja a gyerkőcnek tőle. Gyakorlatilag én mindent eszem, eddig nem láttam Brigin semmi jelét ennek. :)

A mérettábla szerintem jó ötlet, bár fejből én sem tudnám most megmondani, h 1 hósan mennyi volt Brigi. :oops: :lol: Majd utánanézek. :)

Reggeli: ma reggel virslit ettem. De szeretek mindent ami tojásból van, illetve a kedvencem mozarella paradicsommal, bazsalikommal, olivaolajjal és balzsamecettel. Igaz ezt előételnek szokták, de én reggelire szeretem.
lora7

Tehát a méretek:
3300g, 4120g, 5010g, 5590g
56cm-vel született és 3hósan 65cm volt. Közben nem mérték, és jövő hétfőn megyünk oltásra, akkor fogják mérni.
lora7

Ja, Nanica!
Én reggelire 2 csokis muffint ettem! Most ez a nyerő! :) :) Nagyobb reggelit csak hétvégén csapunk, amikor Bali is itthon van!

Most csípett meg egy bazi nagy darázs vagy mi a konyhában! :evil: :evil: :evil: Gyorsan megittam egy kálcium pezsitablettát.

Timi
Kép Kép
timocska

Meg nem jelentkezett Barbi :(
kami

Timi, jaj szegény, a kalcium jó!

Én is pont tegnap este gondoltam, h hol lehet Barbi, és h vajon én nem figyeltem-e és elutaztak..

Nanica, sztem mákot simán lehet enni, és én szoktam is, ipari mennyiségben. (Sajna) nem alszik tőle többet Boldi..

Itt áll a bál, kivagyok, a húgom is itt van, de ketten se bírunk vele, ordít mint a sakál, semmise jó. Kb fél óránként szoptatom, remélve, h úgysincs bennem annyi tej, h rosszul legyen, de azért bukik nagyokat. És dörzsöli a szemét, de aludni nem akar. Vizet is kap, hátha szomjas. Rémes ez az idő, h nem lehet kimenni..

Kép
Kép
agiboldi

Ja, főzni nem tudok, de mindenki receptjét gondosan kimásoltam, hátha... :D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Először is rossz anya vagyok! Nem mérem a gyereket! Vagyis mérem, de kb amikor kedvem van. Azt se írom fel. Az utolsó mért adatot megjegyzi, így tudok viszonyítani. Nem tudom, mennyit hízik egy hónapban... De kit érdekel. Cumisüvegből kapja a kaját, így tudom, mennyit evett. Meg csak rá kell nézni! Éhezik szerintetetk??? :-)
Szóval nincsenek adataim. Védőnő meg május óta nem látta. Nem érdekli... Tudnám, minek van!

Ti szoktatok főzni reggelire?? Én szinte soha. Max vmi natur joghurt, 10-15dkg gyümi + 2-3 ek zabbpehely. Hagyom állni amíg megpuhul. Finom. De általában kalács vajjal. Bármilyen kalács...
Vendég

Nóri!
Én felírom, az utókornak! :D :D
Én tökre sajnálom, hogy anya nekem annak idején nem vezetett naplót vagy nem irkált fel egy-egy fontos dolgot. Na, én megcsinálom a lányomnak! :D

Ági!
Sajnálom, hogy Boldi nyüszis. Tuti a sz.r idő miatt van. Mi azért majd lemegyünk sétálni 5 körül. Muszáj. Legalább fújdogál a szél.
Bali meg csak este 9 körül jön haza! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Na, Ágiboldi ismét sorstársak vagyunk. Ez a meleg nem a mi gyerekeinknek van kitalálva. Délelőtt aludt valamit, de amióta fent van csak vagy sír, vagy kajabál (ez a helyes kifejezés). Most is ezt nyomja (méhecskével a szájában). Ezen kívül, már kakilt ma 3X és ki tudja hányszor evett. Ráadásul az uszodai programot lemondta a barátnőm, egyedül meg nincs kedvem. Talán ha apuci hazaér előbb.
Méretek:
3830 (lement 3490-re), 55 cm
Utána: 4570 55, 5440 58,5, 6160, 62

KépKép
bozotka

Nóri
Ettől mért lennél rossz anya? Én sem mérem, csak a dokinál minden oltáskor. Nem tudom, h mi lesz majd ha már nem kell oltani! Nekem is az a fontos, h jól érzi magát és azért látszik hogy nem fog elfogyni. Bár nincs olyan jó húsban mint Lucababa! :)
Én sem főzök reggel. Én vagyok szerintem a világon az egyetlen csaj, aki tálcán kapja a reggelit. :) Minden reggel! :D :D :D Hát igen, az én áldott jó párom...!
lora7

Timo!

Én is vettem cuki rózsaszín naplót. Terhességit is. Abba a 16. héten írtam utoljára. Azt hittem mindenre emlékezni fogok. Most arra sem, mikor csinálnak mondjuk AFP-t. 16. vagy 24 hét??? Vagy más?? Most nem ezzel vagyok elfoglalva. Mikor babszi megszületett, írtam bőszen mindent. De már csak úgy vagyok vele, mint a D-vitaminnal... :twisted: :twisted: Mindig elfelejtem. Aztán bepótolom a dupláját..
Vendég

Lora!
Cuki az új kép a vonalzón! :)

Nóri!
A D vitamint én is van, hogy elfelejtem. De a fontos dolgokat, nem. Én vezettem pocakos naplót is, igaz a 24.héttől nem olyan gyakorisággal. Szomorú is vagyok emiatt.
Na, de nem vagyunk egyformák! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timo!

Vezethetnéd az enyémet is... én lusta vagyok hozzá. Tudod én könyvelő vagyok. Vagyis most controller... De bent az irodában vezetek mindet. Meg az ithhoni számlákat. Ezen kívül nem akarok számot látni... A francia kártyát is utálom, mert számok vannak rajta!! :-)
Vendég

Ági: kis hűsítő fürdővel próbálkoztatok? Nálunk az tegnap nagyon bejött!

Norc: én is csak a tanácsadáson mérem, ott lát engem csak a védőnő (eddig összvissz 3szor volt itt, meg tegnap összefutottunk az utcán)

Egyébként nem főzök reggelire! :D max tojást :) Nálunk is hétvégén vagy nagy reggelizés, meg amíg nem volt Linus, akkor mindig együtt reggeliztünk!

Egyébként ilyenekre gondoltam, mint amit írtatok! Főt ételek terén elég nagy a fantáziám, de a hidegkonyhában nem vagyok otthon :(

nanica

Nyáron a kedvenc hideg kajám (VESS MEG NORBI!!!!) Zsír (sertés) comb (kb 1,5kg szintén sertés) felolvaztom a zsírt egy fazékban, bele a jól besózott combot (kb félig merüljön a zsírba), amit egész köménymaggal is megszórtam. (jó sokkal) Sütök rá körbe egy fehér kérget, hogy az íz bentmaradjon. 1-2 szem paradicsom, paprika + 3-4 gerezd fokhagyma a zsírba és alacsony tűzön addig sütöm, míg a husi átsül. Kihűtöm, hűtőbe rakom. Kész a jó kis zsíroskenyér alapanyag, finom, sós kocsonyával az alján, husidarabkákkal, kovi ubival, paprika-paradicsommal.. Hmmmmm!
Vendég

Ja, eszembe jutott vmi, amit szeretek nagyon: túrókrém. Fogom a túrót, összekeverem a tejföllel, hogy jó krémes legyen. Só bele és zöldhagyma vagy snidling! Huh, nagyon jóóó! :D :D :D Magában vagy kenyérrel is.
Van, aki édesen szereti. Én nem.

Timi
Kép Kép
timocska

Fú Nóri ez jól hanzik! Na kimásolom és ha megműtöttek kipróbálom. Úgyis azt mondta a doki, h a műtét után kb. 1 hónappal már akár csülkös pacalt is ehetek. Mondtam neki, h a pacalt inkább kihagynám. De ez a comb igazi jó kis zsíros műtét utáni kajának hangzik! :twisted: :lol: :lol: :lol:
lora7

Ja és a kajához még egy kis sör is le fog csúszni az biztos. Most azt sem ihatok, még menteset sem! :evil:

Köszi Timi! A kis Lillus csupi képe is csuda helyes! :lol:
lora7

Timo!

Azt én is imádom. Néha kis kaporral, petrezselyemmel, hagymával...
Vagy vajkrém kb 3-4 gerezd fokhagyma, petrezselyem pirítóssal!

Jajj! Nem is említettem a világ legkönnyebb, legfinomabb levesét. Vajas, fokhagymás (legalább 7-8 szép gerezd) rántás + kb 1,5 liter víz + 3db tyúkhúsleveskocka. Felorr, összeturmix, hogy a fokhagyma ne legyen darabos. 1-2dl tejszín ízlés szerint. Ismét felforr, nehogy megromoljon. Némi finomravágott petrezselyem bele. Camambertes pirítóssal szoktam tálalni. Ez az aduász. Mindig sikerem van vele.
Na abbahagyom, mert átmegyek kajanetbe...
Vendég

Ja a fokhagymát préselni kell. Vagy lakaparni a rántásbatétel előtt..
Vendég

Barbi Gáborának írtam iwiw-en. Sztem hamarosan jelentkezik Barbi!! Nem kell aggódni! :-)
Vendég

Sziasztok!

Igen, hívott Gábor, hogy kapott egy üzenetet! Köszi :) Meg a hiányolást is.

Kami! Nem tudom milyen számot hívtál, de nem volt nem fogadott hívásom, pedig éjjel-nappal be vagyok kapcsolva. Egyébként még a múlt héten írtam (kedden vagy szerdán - már nem emlékszem), hogy ha ekkora meleg lesz ma, akkor én gyalog nem megyek - gondolom ezért kerestél volna ;)

Egyébként sűrű napjaink voltak, sokszor még olvasni se volt időm. Írni meg ma reggel akartam, csak Timi hozzászólása ("mostmár nem hal éhen" stb) elvette a kedvemet. Nem sértődtem meg, csak irtó szarul esett, és ez nem az első volt, csak az előzőeknél nem szóltam. Most se akartam, inkább nem írtam... Aki tud szoptatni, az úgysem tudja, hogy milyen érzés annak aki nem tud és hogy ezt milyen volt feldolgozni. Csak legalább légyszi arra figyeljünk, hogy ne gázoljunk bele a másik lelkivilágába! Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, nem tudom. De nagyon szarul esett... Mondom, sértődés nincs, akkor nem jelentkeztem volna, most csak egy kicsit befordultam :(
Vendég

Csajok! Nekem arany eletem van! Aron alszik, mar vagy 1,5 oraja, en meg kint ulok az erkelyen es napozok! Sut ram a nap, jo szagom van tole (szeretem a "napozos szagot") es jonnek az emlekek a regi szep idokbol, mikor meg hudemennyit napoztam! Kb 5 percenkent ranezek Ajronra (erkelytol 2 m-re szuszizik a szobaban, a FOLDON), hogy meg szuszog-e, nem szallt-e ra valami, nem fordult-e meg stb. Most minden olyan bekes! Imadom ezt a napot!!!

Ja, es vettem Scholl pattogos labhusito spray-t, mert megerdemlem.

Ha vegleg bejottem, visszaolvasok. Most kihasznalom az Aron-adta idot es sutkerezek, amig lehet.
kami

Bakke, Barbi, lehet, hogy a vonalasoddal SMS-eztem es azt is hivtam :D Valamiert az van beallitva alapertelmezettnek... na, mindjart megcserelem. Aha, arra gondoltam, hogy elhozom a te udulesi csekkedet is, es majd talizunk, dumcsi stb (nekem mennem kene nagyon mert kifogytunk mar a mosogatoszerbol is), de nem mertem, mig nem beszeltunk...
kami

Barbi!
Ne haragudj, abszolult nem akartalak megbántani! Téged főleg! De ha olvastál, utána javítottam (Kami felhívta rá a figyelmem), hogy nem kizárólag az anyatejre gondoltam. Hanem, hogy most már mást is ehet, nemcsak tápit vagy tejet. Szóval, érted. Na, ez most baromi magyarázkodásnak tűnhet, nem akarok. Kérlek, ne haragudj! Ismered a múltam, sosem voltam tápi ellenes és szopi szemellenzős! Emmát nagyon szeretem, meg téged is! Mégegyszer bocsi! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Barbus,
Szia! Ne csináld, ne fordulj be ezen. A Timi biztosan nem akart senkit ezzel megbántani! Főleg Téged nem! Ne vegyél már magadra ilyeneket. Neked is biztosan fontos lenne a szoptatás, de így alakult. Nem Te vagy az első és nem is Te leszel az utolsó aki tápszert ad a gyermekének. Ettől Te sem vagy rossz ember és az Emma sem lesz tőle másabb!!! Most gondolhatod, hogy könnyű nekem ilyeneket írnom, de csak kérdezz rá mondjuk pont a Timitől, hogy mi a véleményem a szoptatásról és a tápszerezésről!
Remélem ezen sem fogsz megsértődni és tessék jelentkezni!!!
Emma jól van? Mit csináltok otthon ebben a melegben?
Vendég

Jaj, Barbi, de jó, h megvagy! :D
Most jól megvigasztallak, én aki boldogan áldom a tápszer feltalálóinak nevét!! :D Tudod, h Timi nem úgy gondolta, sztem az anyatejet meg a tápszert egy kalap alá veszi az ember, és arra gondolt, h más kaját is lassan ehet. Most jól megvédem Timit is, mert mindig ő bulizza ki a babatalikon a tápit Boldinak, h kínáljam meg mindenképp, hátha éhes még :D
Amúgy én értem milyen érzés, én is berzenkedtem a hozzátápitól először, aztán mikor elkezdtük, azóta boldog vagyok, h "nem hal éhen, éljen a Nestlé" :lol: :lol: csak a kaka szaga hááát, khmmm :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi!
Pont úgy van, ahogy írtad. A tápi és tejcsi egy kalap alatt van, akár már mást is ehetnének. Erre gondoltam.

És Ágik!
Köszi! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Hú de lerohantatok :shock: :lol:
Nem haragszom!! De ezt írtam is!! Tudom, hogy nem nekem szántad, meg hogy nem úgy értetted stb (az utána levő dolgokat már csak utólag olvastam, mert reggel ki is léptem hirtelen felindulásból :oops: ), csak én meg bal lábbal keltem és ilyenkor hajlamos az ember minden sz.rt magára venni :? Engem nem zavar, hogy tápszert kap Emma, mert látom, hogy szépen fejlődik, kiegyensúlyozott, boldog baba! Csak időnként rosszul esik 1-2 anyatejes megjegyzés, ami szerintem a szoptató anyukáknak fel sem tűnik :roll: Na meg eszembe jutnak azok a napok amikor elment a tejcsi - és nemcsak a tejcsi a miatt, de ezt most nem részletezném :( Egyedül Gábor és anyukám élték át azokat a napokat velem, amikor sokminden más is történt, és ilyenkor mindig ezek is eszembe jutnak és ezek miatt leszek megint depis :( Tudom, most nagyon ködös voltam (ha emlékeztek, nem is jelentkeztem akkor jó pár napig), de nem szeretném ide leírni, hogy mi volt...

Szóval! Nincs harag :D Csak sz.r napom van oszt kész :? :lol: De majd túl leszek rajta - már csak 7,5 óra :lol:
Vendég

Barbus,
Egy sz@r napon a sz@r is le van...
Bocs, hogy letámadtunk!!! :oops: :lol: A holnap az már szép lesz, szép 41 fokos nap! Hogy szuperál a klíma?
Vendég

Kami! Én ezen a héten nem hiszem, hogy kimozdulok - buszozásra legalábbis nem vállalkozom a zárt ablakú, nem klímás távolságin :shock: De ha felveszed az enyémet is, azt nagyon megköszönöm!! :D (a többiek azt hiszem már elhozták a HR-ról, csak tőlük kéne elkérni) Aztán majd megbeszéljük, hogy melyik nap talizunk ;)
Vendég

Sági! Köszi :lol:
Klíma szuper! Áldom az eszünket, hogy megcsináltattuk és nem halogattuk tovább (már tavaly is terveztük...) :D Tegnap egész nap ment :shock: De nagggyon jó volt! Emmát így kicsit se zavarta meg ez a nagy meleg ;)
Levegőn meg annyit van, hogy reggel az első kajcsi utáni alvása az a babakocsiban van az erkélyen: akkor még árnyék és kellemes hőmérséklet van ;) (ez a vízpart előnye - éjszaka azért elég jól lehűl a levegő!)
Vendég

Barbi!

Ne aggódj, én is kicsit magamravettem a dolgot. Aztán megvontam a vállam, hogy pukkadjon meg minden anyatejes. Engem legalább nem akarnak elvitetni a rendőrrel ha megetetem a gyerekem az étteremben!!! :-)
És az anyatejesek közül aki meg mer sértődni annak irgum-burgum. Csak viccelődni próbálok.

Timi!

Nem haragszom Rád én se. Semmi rosszat nem mondtál. Inkább csak minket érint érzékenyen a dolog... Mint mikor a cigányokat le"cigányzzák" és negsértődnek! :roll: :lol:
Vendég

Barbi!

Ne aggódj, én is kicsit magamravettem a dolgot. Aztán megvontam a vállam, hogy pukkadjon meg minden anyatejes. Engem legalább nem akarnak elvitetni a rendőrrel ha megetetem a gyerekem az étteremben!!! :-)
És az anyatejesek közül aki meg mer sértődni annak irgum-burgum. Csak viccelődni próbálok.

Timi!

Nem haragszom Rád én se. Semmi rosszat nem mondtál. Inkább csak minket érint érzékenyen a dolog... Mint mikor a cigányokat le"cigányozzák" és megsértődnek! :roll: :lol:
Vendég

Nya, erre irtam en a multkor, hogy ovatosan fogalmazzunk. Akarmit is irunk. Korultekintoen.

Aron folebredt, vege a napozasnak. A hatan fekszik, mint egy lusta bogar es ezt mondja: "Eee-ee-ee!"
kami

Nanica,
Kapukódot én is megadtam az ebédesnek annak idején. Meg az újságosnak is. Szerintem a haveroknak lehetett volna annyi egyéni intelligenciájuk, hogy felcsörögnek. Nekem vannak barátaim, akik tudják, mégsem használják, inkább felcsöngetnek. Én mondtam volna nekik, hogy várjanak kint az ajtó előtt, amíg elkészülök.
Súly:2800, 3700, 4960, 5690, 6180
Hossz: 50, -nincs mérve , 57, 60, 61
Fej: 32,5; 36; 37,5; 39; 40,5
Én is számmániás vagyok és szeretem a statisztikákat. :wink:

Csongria,
Reméljük, nem kell döfködni. :( A 400 jó lenne, ha meglenne, de ha nem szereti a tápit, elég nehéz. A többiből nehezebb az energiafelvétel. Miket kap már? A banán még mindig nyerő? Meg ebben a melegben nem csoda, hogy nem eszik, gondolom nincs is hozzá kedve. Ha egyébként elvan, jókedvű, akkor nem kell aggódni. Csináltál neki súlygrafikont? Az jobban megmutatja, ha van gond. Igaz, még elég rövid, de valami csak látszik rajta.

Timocska,
Szerintem a 3-6 hónap közötti babák szórakoztatása a legnehezebb. Szerencsére ez pont a nyárra esik nekünk és már 2 hó sincs belőle. :wink:
Darázs?! A dög! :evil:

Mák:
Elég rég nem ettem, meg is hoztátok hozzá a kedvem. De azért még emlékszem angolszász ismerősi körre, amikor megtudták, hogy mi simán megesszük tésztával, sütiben. Azt a döbbenetet! :lol:

Nóri,
Natinál nincs meg egy csomó adat, pl nem tudom, mikor állt fel. Mérni fél évesen mértük utoljára, most már sajnálom, hogy több adat nincs. Pedig az ő gyarapodásával sem volt semmi baj. Az én adataim megvannak, nagyon érdekesnek találtam, amikor Nati született és anyukám ideadta. Az adatok egyébként jó támpontot adnak a későbbi fejlődés megítélése során. Ezen nem napi vagy heti adatokat értek, hanem havi, később negyedévi. Egy ütemesen fejlődő babánál pl problémát jelez, ha hirtelen "normalizálódik". Ezért jobb sztem tudni. Nati 6 hó és egy év között 1,5 kilót szedett össze, ami az előzményekhez képest nagyon kevés volt, de problémát mégsem jelzett. Úgyhogy azért nem kell agyonizgulni a dolgokat.

Ágiboldi,
Neked találtam, remélem jól rakom be:
Kép

Kép KépKép
lorca

Sajna én is ugyanolyan érzékeny vagyok, mint Barbi és most szarul esik. Az meg pláne, hogy Nóri te is most írod, hogy kicsit magadra vetted tegnap az írásom. Miért nem akkor mondod? Közben meg megy a jópofi? Ahhh, én itt írok szívvel-lélekkel stb., tartom a lelket mindenkiben, mikor szükség van rá, aztán tessék.

További szép napot!
Sági, akkor a megbeszéltek szerint! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Fogzás. Nesze neked rágóka...

Kép

A mai elmeállapotomról meg annyit, hogy a gyerekem hasrafordult a járókában. Én nagyban örömködtem, rohantam a fényképezőért, kattingattam...stb. Aztán rájöttem, hogy az már réges rég megy. Vissza nem megy!!! :?: :wink:
Vendég

Na túl vagyok a maradék ágynemű vasalásán. Azt utálom a legjobban vasalni. :evil:
Most mondták a híradóban, hogy a strandok meghosszabbított nyitvatartással vannak nyitva este fél 9-ig. Valamelyik délután nem megyünk ki közösen vagy amikor már "jobb" idő lesz akkor egy tali a strandon???
Vendég

Tudtam, hogy ez lesz. Az az igazság, hogy akkor is akartam írni, de mit írtam volna? Már akkor sem méltattam anyira a dolgot. Csak mosolyogtam magamon.Tudtam, hogy nem rosszból írtad. Csak mi ezt máshogy fogjuk fel. Nekünk ez egy kicsit trauma. Én akartam szoptatni. Legalább 6 hónapig. Talán csak irigy vagyok... Hogy másnak megy...
Vendég

Szupi lenne tali a strandon.... :D

KépKép
csongria

Lora,
Reggeli tálcán? Hm. Robinak még van hová fejlődnie!

Norcmorc,
Jó, hogy mondod a D-vitamint. Pénteken kapott utoljára. :oops:
Norbiról - Egy őt támadó interjún mondta, hogy az ő rendszere biztos jó, hiszen számos diabetikus dolgozik neki. Nem hinném, hogy a dietetikusai örültek ennek a címnek. Én meg nem hiszek egy olyan élelmezési szakembernek, aki következetesen téveszti ezt a szót. Nyelvtanár lennék vagy mi. :oops: :D

Nanica,
Reggelire volt japán osztálytársam receptje: sárgadinnye felkockázva és a cikkek tetejére sonka. Soha nem tudtam megszoni, de nagyon jól néz ki :D

Reggeli:
A forró keményre főtt tojásokat villával összetöröm, jól olvadó vajjal összekeverem, adok hozzá egy pici fej vöröshagymát, apróra vágva, só, bors. Kenyérre kenve nagyon fini, nem olyan durva benne a nyers hagyma.

A másik kedvenc:
kukoricát összekeverek egy kicsi tonhalkonzervvel és majonéz hozzá. Nyamm. Kenyérrel.

Sági,
Ágyneművasalás?? Ezt a luxusmamit!!! :D :D

Kép KépKép
lorca

Sullygyarapodásunk: 3180 gr-3880-4800-5480-5930-?( A védnő szerinti...) Hossz: 51-54-59-61-64-?

Szóval nem aggódom a gyarapodás miatt annyira mert most az itthoni mérleg szerint 6300 gr tehát megduplázta a születési sullyát! De hétvégén a strandon összefutottunk egy kolleganőmmel és látta Benit és azt mondta milyen kis hosszú sovány baba! Na hát az rosszul eset. :(

Lorca! Már eszik nagyon sok mindent...Barack, körte, banán, alma,krumpli, sárgarépa,sütőtök... De most mióta ilyen meleg van ezt se nagyon eszi... De szinte egyáltalán nem sír és nagyon jó kedvű gondolom nem éhes! :roll:

KépKép
csongria

Lorca,
A sárgadinnyés sonka isteni, főleg ha füstölt sonkaszeletekkel tálalják! Nyam-nyam. :lol:
Peti alszik, kimerült a pancsiban az erkélyen.
Kezd beállni valami rendszerre az alvással is. Délelőtt egy rövid 30perc, délben egy hosszú 1,5-2 órás és délután megint egy rövidebb 30- 60 percecske. Jót tesz neki a meleg, igaz bent jó idő van.

Reggeli: Mindenféle krémek. Kedvenc a padlizsánkrém, a halkrém, körözött.
Vendég

Nyam- Nyam jól megéheztem :D

KépKép
csongria

Szorakoztatas: hat, marha nagy szerencsem van a fiammal, mert o olyan jol elszorakoztatja magat, hogy ihaj. Most pl miota folebredt, a jatszoszonyegen hasal, probalgatja a kuszast, ebben a pillanatban "dobol" (padlo utogetese jobb kezzel), vagy megklaparint valami plussfigurat es behatoan tanulmanyozza. De oszinten szolva azelott sem volt ez maskepp, miota hasalni tud, azota nem igenyel bebiszittelest. Amikor rajon, hogy figyelem, vagy epp akor jovok be, szelesen elvigyorodik, zabalnivalo fejet vag es nagyon orul. Es en is neki :D Na, ismet a jatszoszonyeg szelet tepegeti... Asszem veszek meg egy ilyen jatszoszonyeget, tetszik, hogy ilyen nagy placc van neki es nem a padlo az...

Asszem en eldugulok most egy idore, mert nem nagyon tudok egyebeket irni. Ha tortenik valami ujabb baleset, arrol persze beszamolok :D De restellem mindig azt irni, hogy minden OK, van tejcsi, Ajron eszik rendesen, nincs melegunk, setalunk siman a 40 fokban is, magatol elalszik, forditgatok, nem sir, imad furodni, elfolglalja magat... Annyira oriasdognek erzem magam, es akkor ehhez jonnek meg a fotok nem kis mennyisegben... Figyelmesen fogok persze olvasgatni es tudom, ugysem fogom megallni, hogy 1-2 ugyben befogjam a szam, de mostantol probalok kicsit csendesebb lenni.

Azert ma is dobok fol 1-2 fotot :D: nyugis torna, siros torna, alvas mig anyu napozik, alvas utani jatek

Kép Kép Kép Kép
kami

Kami engem érdekel, hogy Áron jó gyerek, eszik meg mittudomén... Vagy az zavar, hogy nem tudsz arról írni, mennyire fáradt vagy az egész napos bömbi miatt? Sztem néha jó másról is olvasni. Igaz én sem örvendezek reggelente,hogy dejó, mert alhattam ennyi-annyi órát (max 5-6) Nekem este legkésőbb 9kor elalszik, leghamarabb reggel 8kor kel. Kb 11-12 órát szunyál. Annyit alszom, amennyi belémfér. Persze sajnálom azokat, akik alig alszanak, de fura lenne ha csak a rossz dolgokat írná meg az ember.
Áron amúgy is különleges nagy tehetség. Hatalmas bohóc (már ha nem sért meg a kifejezés) Iszonyú jófej gyerek, és igenis szeretem látni a képeit!!!!!
Vendég

Timo!

Bocs, ha ennyire megsértettelek! Nem akartam! Nem jövök többet! Mégegyszer sajnálom!

Nóri
Vendég

Na most nem értem a Norcmorcból lett névtelen??!! Azt hittem az előbb hogy már tényleg megőrültem mert nem értem hogy Norcmorc gyereke miért van a névtelennél. Magyarázza má ezt nekem valaki... Vagy úgy van ahogy gondolom hogy kilépet és az eddigi írásai névtelenné váltak :?: Tomm nagyon szőke vagyok :lol:

KépKép
csongria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: