Veráska! Mi vaaaan már, aggódom, bár Ex is irta az éber alvást.
Kmammy! Fú de szuper csaj vagy. Ti amúgy is kortalanok vagytok, nem is tudom Te meg tudod-e állapitani a földijeidről, hogy 20, vagy 40 évesek? Te mindenerestre letagadhatsz. És csatlakozol hozzám az öreg tyúkokhoz itt a topicban, én is 35 vagyok. Azt hiszem a többiek 20-asok, nem? Éljen a fiatalság!!!
Képzeld nekünk is ilyen békás tányérunk van(IKEA), de Beninek már 9 hósan felső karimáig keleltt rakni a tányért annyit evett. Az 3-4dl. Nagyon guszta a kajcija, nagyon ügyi vagy. Köszi az algás oldalt, megnéztem, de azt már 1 év alatt is lehet enni? Hol lehet biztonsággal beszerezni? A bioboltban talán csak száritott van, ha van!Száritva is jó? Vagy van belőle konzerv? Okosits ki minket. Jó, hogy otthonról küldik neked, igy tuti a minősége, de nem romlik meg az úton?Minden nap adsz rizst? Én biorizspelyhet adok naponta, de már a durumtésztát, rizst is leturmixolom neki. Irnál heti menüt? Kiváncsi vagyok.
H:
R: 6 óra anyatej, 8 óra:3 barack biorizspehellyel
E: 3 dl krumpli-répa főzi pipihusival
U: 150 gr túró almával
V: ebédmaradék
Kedd:
R: 6 óra tejcsi, 8 óra: 1 natur Danone joghurt 1 banán
E: brokkoli krumpli főzi sajttal
U: ebédmaradék
V: 2 alma kukoricapehellyel
Szerda:
R: 6 óta szopi, 8 óra 3 barack biobúzapehellyel
E: sütőtök pipihusival
U: 150g túró almával
V: ebédmaradék
Nem irom tovább, mert a reggeli, uzsi nem túl változatos, joghurt, túró és pelyhes alma, barack, banán váltakozik. Az ebég meg sookféle, bab, tök, cukkini, cékla, rizs, tészta, karfiol, borsó, stb. ami épp van. Adhatnátok ötleteket.
Beni most kezdte rágni a sonkát meg a kenyeret, és kis kockákban megeszi a sajtot, de mindezt csak desszertnek, mennyiségi kaja után.
Kmammy, érdekelne Kevin értendje! A rizsetek is más? jázmin rizs? azt is áttam a bioboltban csak iszonyú drága.
Méz: Julcsi nagyon édes, és hogy Te milyen fiatal csaj vagy!!!Ne csodálom, hogy Julcsinak akadt azonnal toló fiúja!!
Szerintem neked is, bár mire felnőnek már csak a szemüket legeltetik.
Ex: értettem ,közös szoba, nem közös ágy.
Már le sem merem irni, de tegnap amikor a Holt-Tiszán voltunk fürdeni, 6 kor bealudt Beni, és csak 8 kor került ágyba itthon, de egy hangja sem volt. Olyaaan jó, hogy ilyen laza és nem kell azon görcsölni, hogy jajj fél 7 re haza kell érni fürcsi időre! Lehet, hogy ebben közrejátszik hogy nem érez bennem kétkedést? Hogy e tekintetben laza vagyok? Aszondják a babákok megérzik ha görcsölünk. És eldöntötem, hogy egy jót bulizik a család, 6 kor még sütött a nap, fürödtünk, bekötöttem a parton a babakocsiba, rágcsálta a szandiját, mi meg ökörködtünk a vizben. Vagy őoroszlánsága kegyesen úgy döntött, na jóó, ennyi nektek is jár, pancsoljatok csak nyugodtan?
Na mindegy, most már ez a 4. alkalom volt, és nagyon imádom, hogy ilyen. El is határoztuk, hogy a Balcsi első napján úgy megyünk le a partra du., hogy viszünk melegebb cuccot meg sok kaját is, és megnézzük a naplementét, szóval egész este lent leszünk. Úgy döntöttem abban is partner lesz. Aztán kis cici után, átteszem az ágyba. Eddig mág aludt, remélem ott is fog. Persze nagyon fontosnak tartom a szigorú napirendet, de nyáron 5-6 alkalommal belefér ennyi nem? Mi a véleményetek?
Szép, hőségkibirós napot mindenkinek!

Mostanában így alszik
Szerinte erre való a nyakpárna
ilyen ügyin eszikl
pizzaevés
így cigizik a papa
ő így hűti magát ebben a melegben,csak kimászni nem tudott a hűtőtáskából,azért sír