köszi a hófordulós gratulákat!
bringa, jól nyomod h mindenkinek lelki társ és hasonszőrű vagy:lol:
a bevállalásról: többször tapasztaltam már h ha kimondom azt, ami a lelkemet nyomja, akkor nem pusztán könnyebb lesz utána, de sokszor tényleg megváltoznak a dolgok! én abszolút hiszek a szó varázs hatalmában - még akkor is, ha írott. most már jó másfél hete sokkal békésebben élek együtt leánykámmal. vannak séta, utazás, karból letevés-para gondjaink, de mégis jobban bírom már lelkileg és ő sem bömbizik olyan sokat azt hiszem.
hallás: jól teszed, ha megmutatod szak-dokinak Lilit, de sztem lehet h bizonyos hangok számára egyszerűen nem ijesztőek, ill ha uazon az oldalon v egymás után sok különböző hangot próbálgattál, akkor egyszerűen hozzászokott h most ilyen fül-mellett-csörömpölős mutatvány van. ez meg nem azt bizonyítja h süket, hanem azt h okos, mert nem izgatja magát feleslegesen, ha nem muszáj
ilda, sztem is jól csináltad h bezártad az aggodalmadat a szíved egy titkos fiókjába. de feltétlenül írd meg h mi volt UH-n!!
pici, sztem sem lesz szükségszerűen az eleinte nyugis babákból sikítófrászos fogzó bébi. mondjuk beszéltem olyannal, aki azt mesélte h 6 hétig azt hitte h kikapta a világ legnyugibb bébijét - aztán bekeményített a kiscsaj rendesen

de sztem ez ritkább. anyukám szerint én kisangyal gyerek voltam: semmi sírás, nyugodt alvás, korán jártam és beszéltem, aztán no testvérféltékenység, jó tanuló (azért jó sportoló nem

), etcetera. és ez neki persze nagyon jó is volt - nekem viszont nem annyira

ezt nem ijesztgetésből mondom. persze, kicsit savanyú a szőlő, ez is igaz, de ennél fontosabb, több szakembertől is hallottam h a nagyon jó babák szüleinek azért kell odafigyelniük a csemetére, mert ők nem fejezik ki olyan intenzíven az igényeiket, amik pedig uúgy vannak, mint a "nehezebb" gyerkőknek. mellesleg néha az jut eszembe h Viktóriám pont azért ilyen h engem anyává faragjon - márpedig ahogy mondtam, nem vagyok egy született ősanya, úgyh van mit dolgoznia rajtam szegénykének
tegnapi mega-bénázásom pl az volt h lefekvés előtt nem adtam be neki a lázcsillapító kúpot

- éjfélre fel is szökött a láza

tiszta piros volt szegény babci - gyors kúp, gyors kakival ki az egész, újabb kúpért rohanás a konyhába a pucér gyerekkel a kezemben (ruhái is kaka-pisi mintásak lettek), aztán rohanás a szüleimhez h vki fogja meg a bébit (most tényleg nem akartam letenni h bömbizzen, amikor úgyis megvan a baja szegénykének), amíg én gyors megágyazok h mellettem maradjon és szopi, alvás. szerencsére negyedóra alatt lement a hője. de megint úgy éreztem h helyes lenne, ha a fejemet verném a falba h nem adtam neki előre kúpot
melcsi, dóri - hát nem semmi súlygyarapodást tudtatok produkálni!
rena, nemcsak balázs szép a fotókon, hanem anyukája is nagyon csinos.