Hahóó,
na akkor én is gyorsan bejelentkezem! Eltüntem egy kicsit, tényleg, de regngeteg dolgom volt az utóbbi idöben, aztán meg hulla fáradtan már volt eröm ideülni a gép elé.
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!
Tegnap meg ma nagytakarítottam, csillog-villog minden! Ez is megvan!
Most már jöhet a pihi.
A fiam ma kiborító, egyszerüen iszonyat, hogy mit müvel! De mindjárt jön haza apjuk, oszt átadom neki a porontyát, egész estig!
Lányok, itt ma egész türhetö idö van, fúj a szél ezerrel, persze finom langyos szellö és kb 27 fok van, holnapra megint egy-két fokkal levesebbet mondanak´, úghogy ki lehet bírni. Gondolok rátok sokat, hogy hogyan bírjátok ebben a nagy melegben! De kitartás, jövö hétre már otthon is hüvösebbet mondanak!
Addig meg zuhany meg ahogy Emese is írta!
Hajni, jobbulást! Magzatvíz tényleg vagy elfolyik egyszerre, az meg ugye sok, vagy folyamatosan folydogál és nem tudod kontrollálni! Toxoplazmát meg kérdezt meg legközelebb a dokidtól, de ha lenne is, lehet kezelni gyógyszerrel, no para!
Üdv az újaknak!! Képeket kérünk majd!
Éva, egy napra vagyunk kiírva!
Vadvirág,
nagyon nagyon örülök, hogy tényleg kislányok vannak a pocidban, mint ahogyan szerettétek volna! Gratulálok hozzájuk!!
Tényeg lányok, már nincs olyan sok hátra! Föleg, aki császárral szül, annak ugye még 1-2 héttel elöbbre is jön az idöpont, szóval lassan értünk is izgulhatnak az utánnunk lévö topiklalók! Ez már olyan izgi!!
Én is lehet, hogy csaszis leszek, még nem tudom pontosan. Majd a 35-36 hét körül kiderül.
Na megyek az uram elé a kölökkel, hogy ennyivel is lerövidítsem az idöt, míg hazaér!