A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Benszike!

Olyan késön kell beadni??? :shock: Ez a találkozó hol lesz?Mármint valami parkban vagy kávézó vagy hol?? :oops: Ja és ezt a szurit adják izomba,???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na szép napsütéses napot mindenkinek!
Sajnos a kedves munkásemberek ismét nekiláttak a munkának fél 8-kor...De legalább amíg nem érnek a mi emeletünkre tudok napozni... :lol: Ennyi jó van benne...Kint nálunk 37 foik van....Most néztem. A lakásban 30. Szegény párom szenved is, ő olyan 20-22 fokra van beállítva. De a klímát nem tudja bekapcsolni, mert a hungarocellt össze vissza fújja.....

Nyunyi!
Tök jól haladsz a szurival...Nekem a puregon helye fáj mindig, és kicsit belilul....Pedig sztem jól adom.... :roll: :lol:

Estrella!
Na, igen, mostmár remélem maradsz végíg otthon...Nem hiányzik, h baj legyen!!!!!!
Vendég

Nyunyi!
Nekem olyat írt fel a doki, amit bőr alá kell beadni...És bizony sajnos elég későn kellett nekem is, azt hizsem éjjel fél 1 kor.....Vagy még később! :shock:
Vendég

Nyunyi én az ügyeleten adattam be, vittem a stimulációs lapomat, azon rajta volt és nagyon rendi dokinő volt, nem is fogadott el pénzt sem, pedig már volt vizitdíj.

Judit

jucicuki

Nyunyi!
Igen nekem fenékbe kellett beadni!A táblázaton ott van,hogy Tétényi út 46-48 asszem ez egy ovoda!
Vendég

Sziasztok Lánykák!!! :D

Jucicuki, annyira éreztem, :wink: nekem is ő a dokim, annyira imádom, de jó, én is nála szeretnék szülni.. :D :D :D :D Te hozzá jártál itt a meddőségiben is, mert mi onnan ismerjük.. nekem ő csinálta a laparom is és nagyon rendes és tuti vigyáz a babákra is meg Rád is..

Nyunyi, te nagyon ügyes vagy.. Én nem mondhatom el magamról ugyanezt, nekem fáj. Azt vettem észre, hogy a bal oldalon sokkal jobban, mint a jobbon, úgyhogy valami defektem van tuti.. :lol:

Benszi engem is agyonvágnál?? :?

Komolyan mondom, már a melóhelyemre is csak úgy jövök be, mintha már nem is tartoznék ide, én péntektől már tápra megyek (mert napi 2 órát utazok oda-vissza- buszon 40 fok), így a munkáim leadtam és elbúcsúztam.. :roll: Olyan fura.. Bárcsak ne kéne visszajönni (nem a munkám miatt!!) :wink:

Elan, hát mi kaptunk Augmentint is anno, pár napig szedte azuram.. De én úgy tudom, hogy ha baci van a fiúknál akkor is azt adnak és egyéb gyuszicsökkentőt, és ugye azok sem csökkentik jelentősen.. :? Jó biztos van egy kis szelekció, de szerintem nem lehet akkora..

Rebe, K.O. a panel, én mondom, egyszer lehet, már költözünk is családiba..

Kriszti, mai 5.20-kor :!: :!: :!: arra kelek, hogy valaki kotorászik a ház előtt, hát csak úgy sercegtek a szívlapátok a csatornaelvezetőben.. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kisregényem végéhez értem.. :D
torolve_20130114141731

Vikkata!
Mindenkit agyonvágnék,aki picit szarul van babás és dolgozik!

Sajna van aki nem teheti meg,hogy ne dolgozzon,de csajok mi kűzdünk azért hogy legyen babánk ne csesszük már el azzal,hogy jófejek vagyunk a munkatársainkkal!Fordított esetben megtennék nektek is ezt?És ez nem arról szól,hogy mártíromságot kell a terhességből csinálni,csak ha megoldható,akor inkább otthon kell lenni és várni békésen a 9 hónapot!
Bocsi mindenkitől,nem kartam okos lenni!Csak egy kicsit legyünk fontosak önmagunknak és a babáinknak!!!
Vendég

Benszi!
Én igérem 9 hónapíg itthon leszek, csak sikerüljön!!!Még azt is bevállalom, h végígfekszem...... :lol:

Kata!
Kellemes lehetett!!!!! :evil: :evil: :evil: Nálunk is furnak faragnak....még jó, h nem megyek ma dolgozni.....Az édes semmittevésnek élek.Annyira mozdulok csak ki,míg a tüszőrepesztő szurimért elmegyek....

Egyébként tök érdekesen nézhetek ki...Ugye az erkélyre nem ülhetek ki, mert itt dolgoznak...Befeküdtem az erkélyajtóba(pont nem látnak ide),hasra vágtam magam még elér a nap....És irogatok.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggel!
Csak egy gyors bekukk.
Nyunyi, én is olyan tüszőrepesztőt kaptam, amit bőr alá kellett adni, mert nekem is valamikor éjfél környékén kellett szúrnom és a dokim azt mondta, hogy ezért ne menjek ügyeletre. Rendes volt.

Na, dolgozom picit, mert aztán dél körül megyek temetésre :(

Pusszantás
süni76

Én is, én is.. Fekszem.. csak sikerüljön mááááááááárrrrrrrr :? különben még főzni se fogok két hétig, mert azt is rendeljük.. Nem tudom milyen lesz "csak" feküdni, de elhatároztam csak feküdni, olvasgatni és TV-ni fogok a beülti után.. :D Apa meg kényeztethet.. :wink:
torolve_20130114141731

Kriszti!
Remélem is!Sajnos mi nem az a spontán teherbeesősök vagyunk!Én sem fekszem szigorúan,mert strandolok,shoppingolok,moziba járok,tehát csak annak kell feküdnie akinek baja van!A munka meg elkerülhetetlen feszülségekkel jár,így azt mellőzzük!
Süni!
Temetés 40fokban?Atyavilág!Sajnálom!
Vendég

Vikkata!
CSak az első 5 napban feküdtem utána nagy bevásárlás,főzés stb.,mert addigra már beágyazódnak!Emelni nem kell csak lájtos életmód!A szigorú fekvés sem jó 2hétig a dokik szerint!Én napozgattam is közben!
Vendég

Amúgy, most azért szórakoztatok mindenkit itt, mert szinte nem is dolgozom.. :? vagyis csak úgy csinálok mintha.. mennék én haza is, de azt meg ugye nem lehet :roll: Már csak 3 napot kell kibírnom.. :?
torolve_20130114141731

Sziasztok!
Sikerült visszaolvasnom.
Dugó, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Nem tudok mit mondani, amit meg lehetne már elmondták előttem.

Bocsi lányok, hogy nem írok mindenkinek.
Benszi, Kriszti! Tiniről tudtok valamit, olyan ritkán jön?!
NEfke
nefke

Hu Lányok!!!

Köszi mindenkinek az infot,szinte mindenki válaszolt a tüszis kérdésemre!Nagyon édik vagytok! :wink: Mi a neve annak a szurinak amit bör alá kellett beadnotok!?Hátha meg lehet dumálni a dokikámmal ,hogy ilyet adjon nekem is! :roll:

Vikkata!Nekem a jobb oldalon amit adtam az fájt egy ikicsit,de szerintem azért mert tul gyorsan adtam be!Nem baj tudod a cél érdekében mindent!Te most hogy is állsz???Bocsika de elég szétszort vagyok! :oops:
Ma én is sokat leszek veletek ,mert szerintem nem lessz valami tul sok vevőm!Megyek 13-re dolgozni!Csak az árut kell beáraznom meg kipakolnom! :wink: Most megyek teregetni,majd még jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!
Kisfia lesz és jól van!Minden ok Tinivel!Sajna most nem beszéltem vele hétvégén!
Vendég

Sziasztok ebben a döglesztő melegben!

Gyorsan bekukkantok, mert nem voltam a hétvégén, pancsiztunk a Balatonon. ami
Holnap meg indulunk Svájcba másfél hétre. Legközelebb augusztus elején jövök.

Benszi,

Én valószínűleg megyek a talira, ez még nem 100%, de szeretnék. Egyébként teljesen igazad van, a baba a legfontosabb, a többi nem érdekes. Én eredetileg úgy terveztem, ha sikerül a baba akkor amíg tudok, és nincs semmi baj dolgozom. De miután én vagyok az akit a főnököm a legkevésbé bír, magyarul ki nem állhat, nagoyn gondolkodom rajta, hogy amint6 lehet lelépek innen. Nekem nem hiányzik a stressz. Megkédezte visszajönnék e? De asszem nem szeretnék.
Azon gondolkodtam, hogy lekezdek egy műkörmös pedikűrös tanfolyamot, és utána otthon is lehetne dolgozni. az egyik barátnőmnek bejött, pici gyerekm mellett csinálta és van egy csomó ideje nem gürizik másnak és tök boldog. Ne ez rólam most nem mondható el. És nekem nem lenne ciki 2 diplomával műkörmöt építeni otthon. Sokkal boldogabb lennék, mint így. Arról nem is beszélve, hogy ehhez a munkához sem kell túl sok ész, és nincs előrelépés semmi. Úgyhogy alig várom, hogy leléphessek. Ha azt mondja nekem valaki, hogy le kell még itt húznom éveket, akkor bedilizek. De most hogy elkezdtük a BMC-s járatot nem könnyű, meghát ugye a pénz kell.
Viszont ha összejön a baba baromira nem fog érdekelni, hogy itt mi történik. És egyre jobban gondolkodom azon, hogy azonnal ekmegyek betegállományba.

Dugó,

Sajnálom, nem tudok mit mondani, de közhelyeket meg nem akarok.

Mindjárt visszaolvasom még a többieket, nem nagyon volt időm, így a szabi előtt, sok mindent el kell intéznem.
vic12

Vic!

Jó nyaralát nektek!!!!!!!!!!! :lol: Nekem szerencsém van ,mert nekem nagyon édi fönök asszonykám van! :D Imádom!Olyan mintha anyukám lenne! :)

Krisztike!
Meg tudod nekem ,mondani annak a szurinak a nevét??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella,
Örülök, hogy otthon maradsz. Csak pihizz, meg ami jólesik! Vigyázz magatokra!

Nefke,
De jó, hogy rákérdeztél Tinire! Pont én is rá gondoltam. Benszi, köszi az infót! :D Gratula neki a kisfiúhoz!

Vikkata,
Sikerülni fog, szorítunk :!: :!: :!: :!: :!:

Vic,
Teljesen megértelek. Főleg, hogy ilyen a főnököd. Mindenképpen csináld majd azt amihez kedved van!

Különben már én is alig várom, hogy otthon legyek. Pedig nekem tök nyugis helyem van, a főnököm is rendes, de mégis. Minden álmom, vágyam az, hogy otthon legyek babát várva. Volt olyan amikor el sem tudtam volna ezt képzelni, most meg ....

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi!
Amit én kapok, az az ovitrelle......
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali a múlt héten, sajnos csak most értem rá ide ülni! Iszonyú meleg van. Pénteken bevalottam a munkahelyemen a lombikot teljesen normálisan fogadták. Nem akrtam eltitkolni és csak augusztusba megmondani a táppénz előtt. Azt mondta a fönököm az én dolgom akkor augusztusba a baba az övéké meg a termelés. :D Hát remélem így is marad és nem raknak ki az utcára ez miatt. Mindenkinak sok-sok babatapit kívánok!
nikó

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali a múlt héten, sajnos csak most értem rá ide ülni! Iszonyú meleg van. Pénteken bevalottam a munkahelyemen a lombikot teljesen normálisan fogadták. Nem akrtam eltitkolni és csak augusztusba megmondani a táppénz előtt. Azt mondta a fönököm az én dolgom akkor augusztusba a baba az övéké meg a termelés. :D Hát remélem így is marad és nem raknak ki az utcára ez miatt. Mindenkinak sok-sok babatapit küldök!
nikó

Sziasztok Csajok!

Köszi a bíztatást mindenkinek!

Benszi:
Azért ne vágj agyon légy szíves, köszi. :shock:
Nem lett volna semmi baj, ha ez nem történik meg, el lettem volna a munkahelyemen, így is félnapoztunk 4-5 órát meg simán kibírtam.
Sajnálom hogy így alakult, de így most legalább rá lettem kényszerülve a pihenésre. Azért örülök, hogy a kórházba nem kellett bemennem.
Vendég

Krisztike!

Köszike!Akkor az ovitrell az amit bör alá kell beadni!?????

Szia Niko!!!!!!! :D Rég jártál felénk!Jó hogy igy fogdta a fönököd!!!!!!!! :P

Csajok!Én most lépek ,mert ebéd lessz lassan a kicsimnek!És utána pancsi és megyek dolgozoba!Jövök olyan 13-30 fele!Pusza nektek! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Dugó!
Most olvastam. :cry: :cry: :cry:

Gabi!
Nagyon helyes, szervezd csak a nyaralást! Mikor lesz, és hova mentek?

Gil!
Ti mit terveztek nyaralásügyileg? Remélem el tudtok jutni Ti is kikapcsolódni egy kicsit!

Kriszti!
Ne legyen benned kétely! Legbelül igenis érezd azt, hogy nem is lehet más az eredmény, mint egy(két) kisbaba. Kívánom, hogy Te nyisd meg a babaesőt!

Szurizós Lányok! CSak ügyesen! Látom, mindenki szépen belejött az öndöfésbe. Dehát nekünk ez a sorsunk.

Pénteken végre uh. nálunk is! Hurrá!!! :) Már ezer éve nem láttam a gyerkőcöket! Remélem minden oké velük.

Hajrá mindenkinek!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Még új vagyok ezen a listán, de sajnos rutinos lombikos. Miután sokadszorra sem sikerült a beültetés úgy döntöttünk, hogy megpróbálom egy másik intézetben.
A topik címéből látom, hogy a Budai Meddőségi Centrumba jártok, illetve ha jól olvasom van aki csak járt, mert azóta kisbabája is született.
Nem tudtok ajánlani valakit? Valakit aki nagyon alapos, ugyanis senki nem tudta idáig megmondani, hogy mi a vetélések oka.
A Czeizel doki a Koncz Jánost ajánlotta, de napok óta nem lehet elérni az intézetet. Ti milyen számon szoktatok időpontot kérni?

Szimó
szimó

Szia Szimó,

Üdv itt! A telcsiszám: 458-4579, vagy -4580
És inkább délután próbáld, hosszan és kitartóan csörgetni, mert elég nehezen veszik fel!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok! Azt nem mondom, hogy szép napos délutánt, mert az ugye adott :D

Benszi, nagy élmény lehetett látni a ficánka picúrokat! Örülök, hogy minden rendben Veletek! :D Jót mosolyogtam a megfogalmazásodon: 20-25 gr/darab gyerök :lol: De ugye dkg? :wink:
Gil, mi is így vagyunk ezzel: a jó hírt bezzeg már úgy, de úgy mondanánk! De figyeld meg, hamarosan eljön a mi időnk! :wink:
Nyunyi, én is Ovitrelle-t kaptam, magamnak adtam be bőr alá, 1,5 fecskendőnyit (előretöltöttek, mint a Decap.).
Már beteg a laptopod? :shock:
Vikike! Örülök, hogy jól sikerült a tábor.
Gabicsibe, hová és mikor mentek nyaralni?
Elan, Bömbit mi kétszer is megnéztük :D Egyszer egy pillanatra megsimiznem is sikerült. Pár hónappal később Nyíregyházán is jártunk az állatkertben, és legnagyobb meglepetésünkre 5!!! azaz 5 db kisoroszlánt (3+2) láttunk! Azokat persze nem harangozták be a tévében.... gondolom azért, mert nem BP :?
Rebe, megértelek és egyet is értek. Nekem is jobb ez így.
Kriszti, továbbra is jobbulást....küldök Neked baciűzőket!
Ne aggódj, bízz Magadban és a babá(k)ban. Sikerülni fog, nagyon jók a megérzéseim Veled kapcsolatban :lol: Milyen is az a vigasztaló szandi? :P
(Az új táblát nagyon köszönöm :D )
Estrella, jajj! Pihenjél sokat és vigyázz Magatokra!
Süni :( :( :(
Vikkata, én kívánom, hogy ne is kelljen visszamenned :wink: Sikerülnie kell!

Vikkata, Kriszti, Rebe, a filmmel kapcsolatban sorsot húzok és jelentkezem valamelyikőtöknél :lol: Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok!!

Csibe32, nagyon eltűntél :( Mizújs Veled, hogy vagy? Hogy telik a nyár?
anett_1

Sziasztok,

Anett, vagyok ám, én csendben olvaslak Titeket. Aranyos vagy, hogy hiányolsz. Várom aug. közepét, mert akkor derül ki, hogy mikor kezdünk. Szombaton indulunk Lengyelországba. Nálatok mi zujs?

Gabicsibe, Gil, Dugó nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :cry:

Stimusoknak drukkolok, hogy minél több petike érjen be :wink:

Benszi igazad van terhesség és munka kapcsolatában.

Szimó, Konc aug. 5-ig szabin van.

Kép

csibe
csibe32

Gica!

Gratula a babácskákhoz!!!Nem sokára már személyesen is láthatod öket!!!!! :D

Szia Szimó!

Üdv köztünk!Én is ugyan azt a két számot mondom ,mit rebe,de van egy 3-is!0613552735 nekem ez is megvan még!Tényleg délután probáld olyan 13-14 között ! :wink: Sokáig kell csögetni öket! :evil:

Anett!

Köszike az infot!!!!! :wink: Már nem beteg a laptopkám!Elállitottam rajta valamit!Apa Macim megcsinálta!!!!! :wink:

Köszike mindenkinek az infot a tüszi repiről!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Csibe!!!!!!!

Agusztusba keztek!?Hajrááááá!Köszike a drukkot!Én is alig várom már ,hogy mehessek!!!!!!23 uh és akkor már talán tudom mikor mehetek az inszemre!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!
Itt Fehérváron nem jártam a meddőségiben, Aleftyina egyből Pestre küldött.
Úgy találkoztam a Barnával, hogy a Szűcs doki mondta, hogy próbáljam meg itthon megcsináltatni a HSG-t, mert hosszú volt a lista a BMC-ben és Aleftyina hozzá küldött, így az én laparomat is Ő csinálta :lol:
Nagyon rendi volt, akkor döntöttem el, hogy ha sikerül, akkor csak Ő kell dokinak.

Judit

jucicuki

Nyunyi nem tudom, hogy mikor kezdünk, lehet aug. vége vagy szeptember vége. Szívem szerint sürgetném, de hát a szervezetet is valamilyen szinten figyelembe kell venni. Inkább várok egy kicsit, hogy ne érjen kudarc.

Kép

csibe
csibe32

Csibe! Egyet értek veled!Én is kicsit türelmetlen vagyok! :oops: De türelem rózsát teremt!

Na engem is elért a fej fájás,meg álmos vagyok! :oops: Mindjárt elalszok!B... front!!!!!!!!! :evil: Be is vette az anti front kapszulám,fél óra és jobban leszek!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Csibe :D Örülök, hogy itt vagy, ha csak olvasó üzemmódban is... :lol: Lengyelországban még sohasem jártam, de családtagjaim csak szépeket meséltek róla. Biztosan nagyon klassz lesz Nektek is. Mennyi időre mentek?
Mi jól vagyunk. A napok szépen telnek, mindig van valami programunk, így aztán végképp nem unalmas. Nyaralni szeptemberben megyünk, így a lombikot csak utána kezdjük el. Nem sürgetem az időt, így is olyan gyorsan elmúlik a nyár. Mondtam is a férjemnek valamelyik nap, ő erre azt mondta, hogy legyen már a baba a pocimban és akkor ő sem sürgeti.... :?
Az is biztos, hogy a szervezetnek kell a regenerálódás, legalábbis az enyémnek biztosan. A lombikig nagyon megbízhatóan, pontosan működött..... de a június a mensi jegyében telt. Egy hónapon belül 2,5x menstruáltam (két nagyon erős között egy kis lightos), és mondhatni egész hónapban "maszatoltam", és hetekig fájdogált a hasam. :(
anett_1

Szia Szimó! Üdv itt és sok sikert a továbbiakhoz!

Nyunyi, szívesen :D Már megijedtem, hogy egy-két nap után elromlott... de mire jó az ügyes férfi a háznál? :wink:
Jobbulást!
anett_1

Anett!

Köszike drága vagy!Megyek kávézni egyett! :wink: Az én kicsi párom mindig mindent meg tud csinálni! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Anett sajnálom, hogy így megjártad menstri ügyben. Nekem fogigátlót kell szednem, így csak 1x volt lombik óta rendesen meg ( na de akkor rendesen megvolt) és azóta szednem kell a tabl.-át.
2 hétre megyünk . Útitervben van Lengyelország ( körút) és végcél elvileg Észtország lesz, és 1 napra lehet, hogy átmegyünk Finnországba is. Hát egy kicsit nagyobb kirucanás lesz, de hát ugye utánna egy ideig ( min. 3 évig :wink: nem nagyon lesz ilyenben részünk) Ti hava mentek szeptemberbe?
Érdekes nálunk szerintem én sürgetem jobban a lombikot, habár nem mindenapos téma nálunk. Csináljuk az előirt dolgokat az előirt időben, :wink: a cél érdekében ( kacifántos mondat lett :oops: )

Kép

csibe
csibe32

Csibe, én sem örültem neki, de most már remélem, hogy minden visszaáll a régi kerékvágásba. Mondjuk azt még nem tudnám megmondani, hogy a mostani ciklusom már a megszokott 26 napos lesz-e :? Emlékeztem rá, hogy Te fogigátlót kaptál. Segít a kilók elleni harcban (is)?
Nagyon szép utat terveztek :) Ki is kell használni az időt a pihenésre, vakációra, mert utána jön a lombik ééés a baba :wink:
Mi Olaszországba megyünk, 12 napra (Velence, Pisa, 7 éj Szardínia szigetén, Firenze).
Én ahogy írtam is, nem sürgetem. Valahogy úgy érzem ez a babaprojekt türelemre és alázatra (is) tanít. Elfogadtam sorsomat, és ha ez kell, akkor kivárjuk a sorunkat. Mert abban biztos vagyok, hogy lesz gyerekünk! :)
Persze, az eredményhírdetés után két hétig én sem voltam a csúcson, de elég sokat beszélgettem magammal ahhoz, hogy visszatérjen belém az optimizmusom. Most így jó.

Értettem azt a kacifántos mondatot :wink:
anett_1

Nyunyi :D :D :D Megyek, én is iszom egyet :wink:
anett_1

Na, megjöttem...
Benszi, hát igen, valóban nem volt kellemes :( De le van tojva a meleg. Mi ez a 40 fok az ő szenvedéséhez képest :(

Anett, de jó lesz nektek, meg Csibének is! Mi majd csak augusztus végén megyünk pár napra valahová belföldre. Ott is ünnepeljük a házassági évfordulónkat. Viszont azt a pár napot úgy tervezzük, hogy teljes ellátással, kaja, pihi, úszás, jacuzi, masszázs stb. Aktívan pihenni :wink: Utána teljes erővel koncentrálni a szeptemberi kezdésre.
süni76

Sziasztok Lányok!

kicsit el voltam tűnve, de le voltam törve nagyon :(
Kiskutyánk szemével szenvedünk nagyon, és eddig csak köcsög állatorvosokba botlottunk.
most hétfőn talán találtunk egy lelkiismeretes rendes állatorvost aki megint megműtötte, ott álltam végig és néztem ahogy vágdossák a szemét (én se vagyok ám normális)
Rendesen felkavart, pont azon gondolkodtam ha majd a babánkat akár egy sima oltásra kell majd vinni és tuti végigbőgöm :(

Talán most már jobb lesz a szeme szegénykének, bocs hogy offoltam.

Mindenkinek szurkolok ám, aki meg megy nyaralni azt egy kicsit sem irigylem főleg ebben a hidegben :)

bonya,
fel a fejjel talán lassan vége lesz a megpróbáltatásaidnak.
Én Orgametrillt szedek napi 2-öt , melleim megnőttek meg iszonyatos uszógumim lett , heti 5 aerobic óra mellett is :evil: :evil: :evil:
MÁr anniyra nem izzadok, vagyis lehet hoyg inkább megszoktam, a hüvelyszárazság meg iszonyatos nálam is :oops: :oops:
Augusztus 1-jén talán nekem is vége a gyógyszer szedésnek....

Erikának akartam üzeni hogy ne foglalkozzon a szüleivel bár tudom nagyon nehéz ha meglátják a végeredményt már emlékezni se fognak semmire :)
Egyébként az egyik unokatesóm is ott lakik.ő is mesélt szép sztorikat a lakosságról :roll:

Nem írok mindenkinek külön, de úgyis mindenkit számontartok ám :) :)
madrin

Anett!Jó volt a kávé?Nekem jót tett!Már nincs fejfájás! :D

Szerintem teljesen ,normális dolog ,hogy türelmetlenek vagyunk,mert mindenkinek egy a cél!!!!!!!Baba!!! :P :) Édes kicsi baba!

Madrin!Kitartás,egyszer vége lesz ennek az időszaknak!Pusza :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni! Reméljük, hogy jó lesz, de Ti sem panaszkodhattok :wink: Kipihenten, kisimulva kezdhettek majd!
Mi is augusztusban ünnepeljük a házassági évfordulónkat. :)

Madrin, kitartás!!!!
Kiskutyáddal mi történt? Én biztosan nem tudtam volna végignézni :( Jobbulást neki is!

Nyunyi, megittam. Jólesett :D Látom, Neked is :wink:
anett_1

Anett!ja! :wink:

Csajok megyek zárok!Majd olyann 19-fele jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Hazaértem a BMC-ből. Sajnos nem jó hirrel.
Lehet, hogy nem kezdjük az inszemet. 2 cisztát talált a doki.
Ami még nekem soha nem volt. Ugylátszik itt minden előjőn.
Szűcs doki nagyon aranyos volt. Sokáig tanakodott, hogy most mit csináljon velem.
Nagyon mesziről járok be és nem akarta, hogy főlöslegesen utazgasak.
Lényeg pénteken vagy hétfőn ujabb uh, hogy felszivódik-e, ha nem kapok 3 hétig gyógyszert.
Beválaltam a plusz utat, plusz szabit.
Nem akarok fölösleges gyógyszert szedni, igy is van mit.

Nyunyi

Ugy néz ki, hogy egy hónapot csuszunk.

Kriszti

Igazad van, Tényleg nagyon aranyos Szűcs doki. Ritkán találkozok olyan orvossal, aki nem csak a betegséget látja, hanem az embert és körülményeit.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok Lányok!

Gyorsan elköszönök, mert holnap megyek nyaralni. Vigyázzatok magatokra. Gondolok rátok majd és szorítok a távolból is azoknak akiknek kell ebben a 2 hétben.

Majd jövök az élménybeszámolóval, puszi mindenkinek!

Vic
vic12

Na halihó!!!!
Fejfájás újra beindult...Ne tudjátok meg, mi van itt!!!Épp erősítik rá, vagyis furják rá a hungarocellt a betonra......
Lexi!
Készülj fel, ha jössz, hoyg a baba kiugrik!!!! :wink: Akkora a zaj.....Lehet meg sem hallom a csengőt..:CSak telón csörgess meg......

Nefke!
Jó látni téged is...:Szóval akkor indultok hamarosan......Örülök neki!!!!Tini írt a másik topikra.... :wink:

Csibe!
Jó nyaralást!Örülök h jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, dobok fel a szandikámról fotót......
Kissé homályos a kép, mert a telefonnal csináltam.....(a gépem még mindig sz@r.....

Kép Kép
Vendég

Erika!
A doki valóban tündér...Mindig megtalálja a köztes utat...Nekem sem csinál felesleges köröket...Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :lol: Sajnálom, hogy van cisztád!!!Az oylan szörnyű!

Még most látom, az előző üzenetem nem küldte el, akkor mikor megírtam...Mert ugye akkor jött Lexi,és elmaradt.....No, mindegy.
Tábla kész, lassan azt is dobok fel....
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: