Zsu mennek a drukkok. Az epidurálon én is gondolkodok, de majd közben meglátom, mennyire lesz durva a dolog
Lili, ne haragudj, hogy ezt mondom DE EZ HÜLYE VAGY MI BAJA VAN? Asztológus... Anyám, hát behalok, tuti szemen röhögtem volna. Basszus komolyan így én is gyógyíthatnék. Ez komolyan olyan, mint anyósom vádlija belilult, nagyon csúnyán, azt hitte elpattant egy ér, vagy trombózis vagy ki tudja, nem ütötte be, nem esett el semmi. Elmegy a körzetihez, mert ugye ő ad beutalót. Ilyet szól neki, ne foglalkozzon vele majd elmúlik

Hát mondom ez k...a jó. Vagy ha nem múlik, majd leesik, vagy mi.....
Kata, hányadik DPO-n voltál?
Áfi, örülök a jó eredményeknek.
Szirom, Miksa egyszerűen gyönyörű

Nem lehet betelni bele.
Andi, Kata én még mindig drukkolok.
Ceni, szerintem hétvégére tervezed a szülést, vagyis Lackó tervezi én erre fogadok
Snufi, édes vagy hogy érdeklődsz. Jól vagyunk, igazán semmi különös nem történt. Vannak már összehúzódásaim,nem vészesek, de vannak. Készül a szoba, nagy mosásban vagyok, sajna a szárító a szűk keresztmetszet

Meg lett a szoptatós székem, ilyen kényelmeset én még nem láttam

Ki sem akarok szállni belőle, ha beleülök, nagyon klassz. Ma megyek futok még egy kört, aztán már csak a légzésfigyelőt kell megvenni, azt meg majd 23-a után, mert van kuponom, és így olcsóbb

Marhára csípem itt a kuponozást, lehet keresgélni, gyűjteni, és spórolni vele
Ja, aug 2-án megyünk urulógus gyerekorvoshoz, elvileg a bébi előttre lett tervezve, de csak ekkora kaptam időpontot, ha már megszületik akkor vele megyünk