A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Február hatalmas gratula jaj ugy örülök neki. :D

Manókának meg megy a sok babatapi.
zsembi

Cyprus: remélem, igazad van! Ennyi szarság után már csak a jó jöhet, ugye? (Bár csak halkan merem ezt leírni, mert rettegek Ági bal lábától :lol: )

Kép
cseka

FEBRUÁR
én is gratulálok, ez nagyon jó hír! :D :D :D
Nagyon örülök nektek!
l.andi

Február: Ez faaaaannntasztikus!!!! GRATULÁLOK!!!!! Nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!

Amniocentézis = magzatvíz mintavétel.....hát akkor nekem egyenes út fog odáig vezetni, de ez a vérvételes dolog kiváltja? Nem igen kockáztatnám a vetélést, ennyi várakozás után.

Ti a Dévaihoz fogtok/jártatok terhesgondozásra? Régi dokim a Schöpf-Méreis mizéria miatt kiesett, sajnos.

Drukk Manóka embrióinak is, hogy ügyesen kapaszkodjanak!!!

Anikó
tatulány

Cseka: hányadik lombik sikerült Neked?

Külföldön állítólag nincs is tarkóredő és még sok egyéb vizsgálat csak nálunk izgatják fel a kismamikat feleslegesen.

Anikó
tatulány

Rettegj is Cseka, bár most azért óvatosabb lennék! ! :-)
Ági28

Lányok ma megyek a körzetihez kérjem töle a teljes vérképet vagy az még ráér?
zsembi

Sziasztok lányok!

2007.07.08-án 23.00-kor 3800grammal,54centivel egészségesen és gyönyörüen megérkezett a kis Róbert fiunk!!!

Lányok mindenkinek tiszta szivemből kivánom hogy ezt a csodát,ezt a boldogságot amit nem lehet szavakban önteni minél előbb megismerjétek.

Nagyon szorittok mindenkinek.

Majd rakok fel képeket ,és megprobálok vissza olvasni!

Puszi mindenkinek!

Kép
póci

Póci gratulálunk. Puszilgasd meg a kis jövevényt helyettem is! :-)

Zsembi szerintem megcsináltatthatod nyugodtan, az elvileg egy évíg úgyis érvényes.
Ági28

Póci ismeretlenül is gratulálok neked olyan csodás lehet ez az érzés.

Ági szerinted azt az általános orvosi felmérést is kérjem töle vagy azt hogy hivják? állapot felmérés vagy mi.
zsembi

Póci,
én is gratulálok!

Zsembi,
gondolom az általános egészségügyi állapotodról való belgyógyászati szakvéleményre gondolsz. Szerintem azt is megcsináltathatod.

Tatulány,

én szeretnék mindenképpen majd Dévainál maradni babásan is és nála szülni (persze ehhez majd jól kell időzítenem. :wink: ). De azt nem tudom, hogy ez hogy működik nála.
Lányok, simán elvállalt idáig mindenkit, aki nála szült?

Bébé
bébé2007

zsembi az egy belgyógyászati szakvélemény. Az én körzetim egy olyan lapra írta, mint amire a beutalókat írja, és annyi volt, hogy nem állok semmilyen kezelés,alatt, belgyógyászatilag semmi nem akadályozza a beavatkozást. De kicsit szakszerűbben írta, mert ezt ahogy most elolvastam ekég hülyén fogalmaztam meg. :-)
Ági28

bébé köszönöm.
zsembi

Oké akkor ezeket megcsináltatom.
Van még valami amit körzetinél meglehet csináltatni?
EKg
Mellkasrtgn
teljes vérkép
Terheléses vércukor ezeken kivül?
zsembi

Vércsoport és ellenanyag.

Bébé
bébé2007

terheléses vércukor????????????????????
Ági28

Zsembi: teljes vérkép, vizelet, tüdőszűrésre beutaló, 35 felett mammográfia beutaló......a mammón ott vitatkoztak, h minek de végül megcsinálták

Terheléses vércuki nem kell.

Póci: gratulálok a kis Róbert születéséhez, még zugolvasó koromban megismertelek a klinikán, abba a ruhában voltál amiben az ide feltett képeden :D

Anikó
tatulány

A kis kukkoló!! :-)
Ági28

NA VÉÉÉÉGRE!! :D

Február, gratulálok, ügyesek voltatok! Nagyon vigyázz magatokra, pihizz, amennyit csak lehet, és no stressz (már ha ez lehetséges). :D Fúúú, de boldog lehetsz most!!!

Póci gratulálok Neked is az újszülötthöz, és jó egészséget kívánok! :D

Tatulány, ez a vérvétel nem váltja ki az amniot, de támpontot adhat. A barátnőm úgy mesélte, hogy mondjuk a Down-kórra 1:1500 alatt nagy az esély. Neki az 1:12000-hez lett a vizsgálat alapján. ( a számok pontosságában nem vagyok biztos, csak példaként írtam, hogy lásd az arányokat) Tehát ez jó eredmény.
De a legbiztosabb az amniocentézis.

Én szeretnék majd doki bácsinál maradni, ha elvállal. Szigorú, és tényleg szeret paráztatni, de én akkor is imádom. :)

Manóka, hajrá ezerrel! :D :D
katóc

Katóc,

Azt tudod, hogy mitől függ, hogy elvállal-e?

Bébé
bébé2007

terhesgondozás ára = konzultációs díjjal?????
Labor, egyéb olyankor a Nyírőben/Jánosban van?

Hjaj, annyit kérdezek de még semmit sem tudok :oops:

Télleg szigorú, én sokszor felhívni is úgy tartok tőle, úgy érzem, olyankor h zavarom.

Anikó
tatulány

Tatulány alkalmanként 10000 FT
Ági28

Bébé fogalmam sincs. Akiket én ismerek és ő csinálta a lombikot, azokat szó nélkül elvállalta.
Nekem is inkább lelkifurdalásom van, hogy még ezzel is terhelni szeretném, de önző disznó leszek :) , mert azt mondják, hogy nagyon jó nála szülni.
katóc

Én imádom a humorát, amikor jókedve van, az terápiának is jól jön. :D

És jó érzés tudni, hogy mindenre odafigyel. Még ha néha paráztatósnak, túl szigorúnak tűnik is.

Engem is érdekelnek ezek a kérdések, bár már ott tartanánk, hogy ezek lennének a fő problémáink. ..

Bébé
bébé2007

Köszi lányok a terheléses vércukrot én szeretném.

Bébé a vércsoport és ellenanyag az mi?
zsembi

Sziasztok!

Remélem, beférek közétek!!

A "fogamzás-sikeres inszeminációk"-ból jövök. Sajnos az elmúlt időszak sokunkat a lombik felé fordított..

Február! Gratulálok!!!

A Szabolcs utcai andrológiáról lettünk az intézetbe irányítva. Múlt héten voltunk a férjemmel egy megbeszélésen, ott kaptam egy laza listát, milyen vizsgálatok kellenek még. Szerencsére már csak általános dolgok, úgy mint EKG, vérkép, vannak vissza.

Az augusztus közepére várható mensimmel pedig már kezdjük is! Alig várom!

Még kellene kicsit olvasgatnom, hogy képbe kerüljek. De rajt vagyok a témán! :lol:
zel

ági: húhhh, nem semmi összeg :roll:

Anikó
tatulány

Bocsánat: ÁGI, nagybetűvel

Zsembi: vércsop + ellenanyag = vérvétel természetesen, pld. A rh+ stb....ha kellene vérátömlesztés.....engem ezzel riogatott

Anikó
tatulány

Tatulány de az minden mütéti papiromon rajta van hogy mi a vércsoportom.

Zel üdvözöllek.
zsembi

Zel üdv, akkor kb együtt kezdünk! Remélem ott megimerlek! :-)

igen nekem is ott van a műtéti lapomon, főleg, hogy nekem még piros betüvel ki is van emelve, hogy csak keresett vér adható!
Ági28

Hát igen tatu! :-) Én mikor februárban ott voltam,én megbeszéltem vele, hogy 3 hónapíg nála lennék, és utánna mennék át az orvosomhoz. Mondtam neki, hogy azért, mert én Bp másik felén lakom, és e miatt szeretnék váltani. Nagyon korrekt volt.
Ági28

Ági,

ezek szerint apánk alapból mindenkit elvállal, akinek ő "csinál" :D babát és a mi döntésünk, hogy maradunk nála vagy nem?
Megnyugodnék, ha így lenne.

Zel,
üdv itt!Szeptemberben sokan mennek babásodni a topicból, micsoda pörgés lesz itt!Csak úgy repkednek majd a pozitív tesztek! :D

Bébé
bébé2007

Bébé engem alapból úgy kérdezett, hogy és a terhesgondozást hogy gondoltam? És akkor mondtam el neki. De szerintem szeptemberben ha összejön, ismét gíy teszek.
Ági28

Akkor megnyugodtam, hogy van esély arra, hogy elvállal. Szeretnék nagyon nála maradni.

És naná, hogy összejön Neked (is) szeptemberben!Az már mindjárt itt van.

Bébé
bébé2007

Hát igen, még kicsit több mint egy hónap,és jöhetnek a szurik!
Ági28

Zsembi, amikor a hormonszinteket nézik, szerintem olyan mindegy, hogy egy fiolával többet vesznek le a vércsoport+ellenanyag miatt. Én már nem is számolom, hogy mennyi véremet vették el. :D

Miért szeretnél terheléses vércukrot? Ha terhes leszel, úgyis csinálnak, nem?

Üdv Zel!
katóc

Üdv. itt Zel: 6 inszemen vagytok túl?
hamarosan babaeső lesz itt :D

Bárcsak ott tartanánk már, h terhesgondozás, de nekem nagyon messze van, mi is a város túlvégén lakunk, lehet, h 1 helyen Ági?

Most rohanok haza, zuhany alá aztán 7-re talán odaérek.

Szép estét mindenkinek!!!

Anikó
tatulány

Tatulány te merre laksz?
Ági28

Zsembi! Én is ezeket a vizsgáatokat nyögöm, amit most te...

Ági! Okés! Menjünk együtt. Vagy legalábbis talizzunk majd! Én kb aug. 12-14-re várom a mensimet. Úgy eszéltük meg Dévai doival, hogy első napján telcsizek és amíg ő szabin lesz, Vass doki foglalkozik velünk.
Brrrr szuri. Eddig 40-et böktem magamba. De hát valamit valakikért!
Sőt, most várom is hogy szurizzunk, mert akkor már KEZDŐDIK!

Tatu! "csak" 4 inszemem volt. Az elejéről kezdve: lapar-endometriózis-GNrh- fél év klimax- kontroll lapar- 2 ovuláció indukció- 4 inszem- hiszteroszkópia. Közben "véletlenül" Szabolcs utca, ahol kiderült ezzel a spermaeredménnyel max. 3 inszem után a lombikot javasolják. Így kerültünk Dévai kézre.
zel

Bébé! Legyen igazad! Régóta várok már pozitív tesztre!

Kép
Kép
Kép
zel

Hát Zel, akkor kicsi csúszásban leszünk, mert nekem 20.-án jön meg. Igazi hazafi vagyok.

De most megyek haza pusszancsok!
Ági28

Ági!
Egy hét nem hét. Attól még összefuthatunk a váróban! :lol:
zel

Zel ebben igazad van, itt úgyis folyamatosan értekezünk, hogy ki mikor megy, és akkor tudunk egyeztetni!
Ági28

Megszereztem a beutalóimat.

Zel te mégis egy kicsit elörébb vagy azért.
zsembi

Sziasztok!!!

Itthon nekiduráltam magam, és végigolvastalak Benneteket!:-)))
Melóhelyen nem tudok, sajna belépni, mert a nagyfőnök gyűlöl a net magánhasználatot, és a németországi irodában már le is lokkoltatta.-( Viszont, ha minden jól megy, kiutzik, és cincoghatunk:-)

Február!!!:-)))
GRATULA!!!! Kitartás, no hiszti!.-)))

Póci, Gratulálunk! :-))) egy ici picit összefacsarodott a szívem, de csak egy kicsit vgyok sárg az írigységtől:-))) Egészséget mindannyiotoknak!:-)))

Manóka! babaragcs küldve!:-)

Landi, de jó éged is látni!:-)
Grillázs, el ne tünj megint!!!

Cseka, nem lehet annak a Macibabának semmi baja és kész! Tessék pozitívn gondolkodni!!!

Akit nem szólítottam név szerint, annak is szép estét!

Ági, köszi a közvetítést!!!!:-))))
modrooka

Zsembi!
Mihez képest vagyok előrébb? A beutalóim nekem is megvannak, holnap megyek dokihoz...
Vagy a sok inszemre meg stb-re gondolsz?

Modrooka! Neked is szép estét!
zel

sziasztok!

Cseka
csak bekukkantottam és olvastam a híreket.
Én ugyanezen mentem végig, nekünk a redő legkisebb mérete 3.4 volt, ez volt az átlag méret ettől volt nagyobb is. A redő az uh-n úgy nézett ki, hogy vastagon végigért a feje tetejétől a háta közepéig. Nekem azt mondta Apánk, hogy 75 %, hogy beteg. csinált róla uh képet, amit eltett magának nekünk nem adott, hogy ne beteg gyereket nézegessünk. Ez bevallom rosszul esett. Elküldött amniora a Baross utcába, ahol csináltak genetikai uh-t is előtte. a 23. héten volt az egész azt hiszem. Az amnio olyan futószalagos volt. Nem fájt csak kellemetlen volt mikor szívták le a vizet. Nézik uh-n a babát így nem tudják megszúrni, utánna két nap szigorú fekvés. 1 hónap az eredmény de ha rossz hívnak telefonon.
Nem bírtam ki és elmentem a 18. héten genetikai uh-ra az Istenhegyi klinikára 10.000 ft volt a 10 perces felvétel dvd-vel együtt ott lelkiismeretesen megnézték a babát és minden oké volt.
Ha mész ilyenre méresd le az orrmagasságot mert ha alacsony az utalhat down-kórra.
Az amnio jó lett szerencsére és voltunk szív uh-n is mert a Baross utcai genetikus szerint valami baja akkor is van, de az is jó lett.
Hát gondolhatod hogy kivoltam borulva bőgtem napokig, ráadásul nekünk az afp is alacsony lett, ezt a babát el akarták velem vetetni a baross utcai orvosok de ekkor már nem érdekelt semmi. Ha az amnio jó akkor nincs semmi baj.

Ne aggódj nálad sincs baj, ez a redő dolog előfordul apánk meg még hidd el mennyit fog paráztatni én már csak tudom nála voltam gondozáson és nála is szültem, viszont nagggyon érti amit csinál.

Most van egy gyönyörű egészséges értelmes babám.

Február
gratulálok.

Kép

Kép
Kép
bbeti

Szia BBeti :D
Épp most írtalak meg priviben Csekának mint szobatársam eseményét-mielőtt olvastalak volna itt- hogy mi volt veled-nyugtatásul :)
De vissza is olvasok gyorsan, mert úgy látom Februárral valami lett :lol:
beber

Éljen Február!!!! Jaja de örülök!!!! Ugye, hogy nem a menniyég számít? Egyet kapott vissza Február, jól emlékszem, ugye???
Póci, gratulálok! De jó neked! Mondom ezt én, aki szintén nem szomorú, de a szülés a legjobb dolog a földön, úgyhogy bármikor újra.

Bébé, Dévai elvállal, miért ne tenné, kifizeted a gondozást majd ha nála maradsz, úgyhogy nem fog elzavarni ha felkéred :) Mondjuk én meg sem kértem, annyira természetes volt valahogy, hogy ott maradok, ,hogy ő nem kérdezte én nem kértem. Ugyanez volt a szülésnél. Meg sem kérdeztem tőle semmit. Olyan egyértelmű volt meg annyira összeszoktunk már az elejétől. Szóval jó vele a gondozás is meg a szülés is marha jó volt vele, ,de ezt már írtam.

Gizmixxx-szel mi van? Jobban van már vajon?

PIstke 3 hét alatt épp 1 kilót hízott (ez a kisfiú egy őrült szopógép!!!! :shock: ), édespofa hurkabébi lett, ma épp 4 hetes és 4050gr. íme egy múltheti és egy tegnapi cumis próbálkozós kép (szegényt megerőszakolom a cumival ha trendi ez ha nem, mert őrület, hogy mindig szopna!!!)
http://kepfeltoltes.hu/070717/CIMG2153_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070717/CIMG ... es.hu_.jpg
beber

Sziasztok!

De jó, hogy mindenki jelentkezett. BBeti édes a baba.

Beber a tiedről nem is beszélve!
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: