A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek :) Remélem ezzel a vonalzóval elégedett leszel! :wink: :lol: :

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!
nem is próbálkozom a visszaolvasással, megint olyan vagyok, mint a borravaló. ;) Franciák el, mi holnap meg lelépünk pár napra a Balcsira, jó lesz a vízben ázni. Szal még pár napig megint annyit írhattok, hogy a végén már teljesen elvesztem a fonalat, dehát valamit valamiért. ;)
Mi ma a babával mélyhűtőt olvasztottunk, amit rühellek, de ebben az időben jobban esett, mint a vasalás. :D
Még estig tán leszek, és esetleg olvasni is tudok.
neet
neet

Sziasztok, Lányok!

Hála nektek, már nagyon sokmindent megtudtam a kórházról, ha tudtok, légyszi segítsetek ebben is:
Van hűtő minden szobában, vagy valahol a folyósón közös ( a rokonaim nem ismerik a mértéket, ha kajáról van szó :lol: ) ?
Enni egyébként hol lehet? Bent a szobában vagy van külön étkező?
Ha valakinek van ilyen irányú tapasztalata, mennyire alapos, esetleg túlzásokba eső a kórház, ha mondjuk a baba besárgulásáról vagy esetleges streptococcus-fertőzésről van szó ( a MÁV-ban pl. senkit sem érdekelt, hogy Streptococcus-fertőzésem van, a Rókusban pedig ugyanezért már szülés alatt és utána is antibiotikumot kaptam és a baba is 2 hétig)?

Márti
borossné becz márta

Ma reggel történt: kiszaladtam a postáshoz, (hozott ajánlott levelet), és mondtam B-nak, hogy vigyázzon Ábelre addig. mire visszajöttem, Ábel sirt a mozeskosárban, Bálint meg simogatta a lábát, és mondta neki, hogy: "Ne sirj, cukorkám, itt vagyok veled" :)
Tegnap este meg megkérdezte Zsolót, hogy "Mikor apa leszek én is?" :o

Deni,
:) :D :wink:
nálunk is ilyen hasonloan élvezetes este volt pénteken :lol: (B elment hugomékkal) mi filmet néztünk, együtt aludtunk, senki nem turt ki az ágybol :D és még egy orát beszélgettünk is utána (szülésröl, nagyon jo volt) :D
Bencus 6 kilo 8) :lol: én is kiváncsi vagyok Ábel sulyára, mert irto nagy tempoban nö, érzem, ahogy cipelem :P :)
Balalajkán jot röhögtem :lol:
szombaton megyünk Bajára, egy hétre.

Macs,
:) 8) :D
fibi

Márti,
folyoson van hütö, és a szobában lehet enni. az ágyon leginkább, mert asztal az nincs 8) (vagy csak én nem értem fel :lol: )
fibi

Márta,

2db hűtő van , meg egy mikro, meg egy mosogató, asztal, meg kempingszék. ezeket a gyerekágy folyosóján találod, egy kis étkező-benyílóban. A kétágyasban tutira van asztal-szék. Enni ott, ahol szimpibb. Nekem nem jött be a kórházi kaja, konkrétan egy falatnyit sem ettem belőle, de van akinek meg ízlett... evvan. (biztos finnyás vagyok, vagy mi :mrgreen: )

Ha a baba besárgul, kék fény alá teszik és akár tovább is bent tartanak, strepto-nál, antibigyós kezelést kaptok. Szerencsére ez utóbbi kettőt csak hallomásból ismerem....

egyéb? :mrgreen:
macskanyu

Van asztaaaaaal a szobában? :shock: én egyszer sem találkoztam iylennel...... (csak 1db kempingszékkel) sem 1ágyasban, sem 2ágyasban (csak a vajudoban...)
fibi

Fibi,
ekkkkkora májer lennék? :shock: :shock: Ahol én voltam, ott volt asztal, 2 szék, sőt a szomszéd szobában is....
macskanyu

Elment a szerelő.... 10 napig nem lesz sütőnk... :( ...... :cry: ....... Kép
macskanyu

Macs,
igen, valszeg téged a májer oldalra raktak. Amelyik a szülőszoba felé van, igaz????
milyenkben sem volt asztal, csak egy műanyag szék.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatást, Zsanci, neked a telefonszámot is külön.
Felhívtam Barna Pétert és úgy tűnik el tud vállalni, mert péntek 20.-ra kaptam időpontot a rendelőjébe.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a benyomásom róla és hogy miket fog mondani a szülésemmel kapcsolatban, majd beszámolok, de lehet, hogy csak júl. végén írok, mert 21-től Balatonon leszünk egy hétig.

Márti, köszi szépen az orvosod nevét, egyenlőre most megpróbálkozom Barna Péterrel, mert őt elég sokan ajánlották.

Addig is mindenkinek minden jót,

sziasztok

Muha
muha

Muha,
várunk vissza! :wink:
remélem minden menni fog!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nuk jelentkezik... 8)

Regel elmentünk sétálni (posta-dédi-kertészet, cirka 3 km), fél 12-re, a hőségben értünk haza... Tiszta kivoltam... Persze a gyerök meg békésen dumcsizott a babakocsi tetejének redőivel egész úton.

Aztán meg bevetettem a szervezőkészségemet: a (nekem nem vérszerinti rokon) nagymama meghalt a hétvégén. Még kb egy évvel ezelőtt vett István atyának új "temető-ruhát", mert a régit kopottnak vélte, hogy abban temesse majd el. De persze István atya most nomád táborozik a Börzsönyben... Szal bevetettem az ismerőseimet és valahogy eljutottunk István atyáig, még nem 100%, de lehet, hogy haza tud jönni!!!

Ja és plusz megégett az arcom, meg sztem kaptam egy enyhe napszurit, mert kicsit kótyagos a fejem, pedig nem is ittam... :wink: :wink: :wink: A hülye fekete hajamtól nagyon könnyen megszúr a nap... :roll: :roll: :roll:

nukada

Indi:
Remélem, rendben hazaértetek!!!!!!

Kerti-parti akár a jövő héten is lehet, ha normális idő lesz!!! Ötleteket várok a dátumra!!!

Macs:
Sütő :cry: :cry: :cry: :cry: hogy sütsz muffint? Bár ebben a melegben tán jobb is, hogy lehetőséged sincs...

Fibi:
B@Á (ha-ha, majdnem C@Á) ééééééééééééééééééééééédes. mingyá esírom magam /olvadós szmájli/

nukada

Hol van Szrek??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk,
remélem, nem kaptál napszurit!!! :? (még jo hogy Réka jol elvolt a babakocsiban/-val) :wink:

Ábel is már elvan 20-30 perceket "egymagában", ma pl a kertben a leveleket bámulta csomo ideig, forgatta a szemeit, olyan édes meg érdeklödö :) (bátyja is imádta a faleveleket nézni) És már többször rámvigyorgott teli szájjal, meg kell zabálni :D
fibi

jaaaa, most jöttem rá, hogy nem hányást akartál imitálni (BOÁ), hanem az & jelet cserélted fel a @ jellel :lol:
fibi

Indi:
Ígérem, nem nyaggatlak már annyit a kendő-témával, de szerinted Nanduból melyik méretet vegyem? XXL vagy LL? Köszi és bocsika... :oops: :oops: :oops:

Réka "szinte" egész nap egyedül játszik, a többi idő torna, evés, altatás. Lerakom a szőnyegre, körbebástyázom színes mindenfélékkel és tökre teccik neki, állandóan magyaráz... És ma locsolt velem: nyűgi volt, ölbe kellett vennem, egyik kézben gyerek, másikban slag 8) 8) :lol: :lol:

nukada

jajjajjjajajajjajjajjajjajjajjaj FIBI,
BOCSIKA!!!!!!!!!

BÉ-ÉS-Á-t akartam természetesen: B&Á

-földalásüllyedtem-szmájli-

nukada

nem azért irtam, hanem mert nem értettem elöször :lol: meg hát kissé kiszivta az agyam ez a kánikula :? :lol:
fibi

Nuk,

muffint nem, de pl. tegnap palacsinta-hegyeket sütöttem Kép :mrgreen: szóval feltalálom ám magam...

Nem találtam a kedves "elásom magam" szmájlimat, de helyette használhatod ezt :Kép

bocs.. :mrgreen:
macskanyu

köszi Macs... :lol: :lol: 8) 8)

nukada

Mivel így közelítve a 8. hetet 4 napja újra vérzek ott alant, és szerintem ez tuti nem mensi, mert ahhoz igen csak gyér, írtam ma reggel BS-nek SMS-t, hogy véleményezze már a helyzetet - mindezidáig no reaction...

szóval tényleg csak FÉListen.... :cry:

Öcccsém, ilyen gyerek is létezik hogy tök egyedül elvan????? Csöndben nézi a faleveleket, meg amit anya körépakol???? :shock: :shock: :shock:

Nuk, Fibi!!! Ne fájdítsátok már a szíííívemet!!!! :(

De azért gratula a gyermekeitekhez, ti mázlisták!!!! :wink:
Böcsüljétek meg őket érdemük szerint!!! :D

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni:
Az én gyerekem már elég "öreg", hogy ilyeneket csináljon, türelem (atyaég, miket írok... :o :o :shock: :shock: osztom a' észt)

Előbb "readonly"-ztam egy kicsit és az egyik topicban azt olvastam, hogy az anyuka nem vízzel adja be a homeós bogyót (mert nem szereti a gyerek a vizet), hanem tápival... De akkor ugye nincs is értelme... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Jó éjt, átadom a helyem az éjszakai baglyoknak 8)

nukada

Nuk,
táráááááááááááááááááááám! :D itt vagyok :lol: :lol: :lol:
remélem, nem szurkált meg nagyon a napocska :) eljátszogató drusza :D rulez

Macs,
sütő :? nyufin hiány :cry: :mrgreen: :lol:

Deni,
nagyon kúl 8) :D :lol: :D :lol: 10pont ;)

Fíbsz,
B&Á nagyon édesek! apa, falevelek :o :D

Neet,
jó Balcsizást!!!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi! Bálintapuka :lol: s a cukorka tesóka :lol:

Nuk! no hogy érzed lett belőle napszuri? mostanra már biztos kijött volna ( nem :?: )
én még a mai napig fél kertet egyik kézben gyerekkel locsolok (több mint 9kiló, s a kert bazinagy :mrgreen: ). de szép a karizmom :lol:

Deni! férjed szövegén behaltam :lol: s gratula a szép növekedéshez :lol:

Leni! püztem neked.

Macs! megkaptam az emiljeim?
gödibarbi

macs! megkaptad :oops:
gödibarbi

ZSAN és Hugh Laurie hívek:
nézni, összehasonlítani:

http://www.youtube.com/watch?v=__DrJI7m ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=e0SXH5Y9PEc

a keze olyan, hogy behalok nyálát csorgató szmájli
:mrgreen: és elolvadós szmájli
gerontofil szrek :mrgreen: (na jó nem annyira ;) )

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
Fogzáshoz +++++++!!! És tényleg érdekes fognövesztése van Ábelednek :lol:

Kata,

Rylie,
Esküvő szuper lehetett :)

Indi,
Remélem rendben hazaértetek ebben a hőségben?!

Deni,
Hűha :shock: szép mérete van Bencusnak :D és ne aggódj biztos jó kezekben van Bálintod. Bár tutira én is így tennék, de hát ez az anyák sorsa :wink:

Leni,
Milyen jó is az első mosoly :D

Fibi,
Miért lennél kirekesztve? Ne viccelj!! :wink: Ne sírj cukorkám, itt vagyok veled :lol: Nagyon édes Bálintod :D

Macs,
Sütő :( Teknős fürdő nagyon tuti :D

Neet,
Jó balcsizást!!

Nuk,
Remélem nem kaptál napszúrást! Én egy hétig nyomtam az ágyat, az volt életem legrosszabb betegsége. De ha vki a 60 fokban a tűző napon a 38 fokos vízben ücsörög, az ne csodálkozzon :mrgreen:

Barbi,
Nagyon aranyos vagy, köszi a felajánlást, de azért a hétvégén senkit sem támadnánk meg a deddel :wink: A kép meg egyszerűen frenetikus olvadószmájli :D

Kép Kép
curse

És tutira nem vagyok magamnál. Most találtam ki a nagytakarítást, ablakpucolás, függöny, sötétítő, drapéria mosás, vasalás.
Szerintem ma lazában fogytam olyan 5 kilót :lol: és még mindig nem vagyok kész. Most látom mi a hátránya egy háznak :? :lol: Ennyi ablakot :evil:

Kép Kép
curse

Sziasztok,

tegnap(előtt) este hazaértünk. És jóóóóóó volt kikapcsolni, és jóóóóóóó volt hazajönni is. Most bekukkantottam, és látom, hogy esélytelen vagyok a visszaolvasásra, de azért törekszem rá. Mertmivel iccaka vagyon, és a szemem már kifolyik a meló miatt, kicsit olvasgatok.
Mindenkit puszilok addig is.

Jóéjt. :)
zsugyu

Jó reggelt mindenkinek 8)

akinek van kedve játszani egy kicsit és bírja minimálisan az angolt

http://www.myfootprint.org/

persze jó sok helyen bele lehet kötni a kérdésekbe, de azért elgondolkodtató........

Barbi,
megkaptam :)

Zsu,
üdv itthon

Curse,
ezt tuti hogy valami tudatalattiból előlopakodott, különösen mazochista fogyókúra miatt csinálod :mrgreen: 40C-ban nagytakarítani... nemmondom, ha kézzel mosod a függönyöket, akkor legalább a víz hűt... :mrgreen:

Nuk,
homeobogyót valóban nem illik/érdemes másfélével bevenni, de igazán az aromás cuccok (pl. mentol, ánizs stb.) amelyek kimondottan semlegesítik, vagy erőst befolyásolják a hatékonyságát. Vannak alkoholban oldott homeósok is pl.
Tehát igazából akkor a leghatékonyabb, ha semmit sem isz/esz az +- fél órában, minden más gyengít rajta, aromások meg egyenest kinyírják a hatást... valahogy így...

megyek, locsolok :)
macskanyu

totál elvesztettem az önelásós szmájlit, egyszerűen nem találom...

de találtam egy ilyet:

Kép

meg egy ilyet:

Kép

elnézést, de muszáj volt.... :mrgreen:

eldugultam...
macskanyu

Vajon Indiék rendben hazaértek????

Napszúrást kicsit kaptam, nálam hányinger, hányás, fejfájás szokott lenni. Tegnap nagyon fájt az arcom (mer ugyi leégett) és kótyagos voltam, úgyhogy este még megittam egy fél üveg Heinekent :wink: :wink: :wink:

nukada

Macs... :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Leni,
a 20 perces falevél nézelödés azután volt, hogy aludt vagy 4 ora hosszat, evett mindkét ciciböl, és tiszta volt a pelusa, szoooooval elégedett és nyugodt lehetett :D
de ne irigykedj, mert rászokott az éjjeli sétára is: ma 1-kor és 6-kor is csak igy birt visszaaludni :roll: én meg majd elestem vele a fáradtságtol :(

Curse,
nagytakaritás 40 fokban :shock: tényleg nem vagy semmi :lol:
Azért éreztem magam kirekesztve, mert mindenki egyetértett valakivel, csak az én véleményemmel nem igazán :?

Macs,
jooooooook ezek a képek :lol:

Nuk,
jobbulj gyorsan!

KépKép
fibi

Fibi:
Ábel már 1 hós... :D
Éjszakai séta :cry: :cry: :cry: de valahol legbelül á én is érzem, hogy ez az alvás téma nem lesz így nálunk sem mindig... Este evett, 5 perc alatt elaludt, kelt 4:41-kor, evett, mire visszajöttem a fürdőből, már aludt is és 7:40-kor ébredt. Biztos fog, meg ilyesminél meg lesz ennek a böjtje... :?

nukada

Drágáim,

(Bár Fibinek nem mondok sztem különösebb újságot )

szóval az alvás-téma mindig változatos. Az első 4-5 évben nagyon ritka, hogy állandósuljon az alvási szokás. Ráadásul, a pici(1 év alatt) babáknál sokkal jobban befolyásol, egy egy fejlődési ugrás, fognövés, frontok, pocifájás, anyahiány, kieset-a-cumi-a-számból stb. Szóval ne várjatok hosszabb ideig, ugyan olyan alvást..
macskanyu

Nuk, jobbuljál, és ilyen extrém-túrákkal vigyázz! :)

Zsanci, imádom Igit, olyan szép és olyan édesen roszcsont :D
és B mint mond az indiántáborról?

Deni, párod játékszétszórási felajánlása :mrgreen: sztem jól nyomjátok, élvezzétek csak a pihenést!!!

Fibi, én is úgy éreztem, hogy tök sokan reagáltak a hsz-eidre...

Barni, a kép nagyon meghitt :) azért BS-ben sztem van vmi, ami őt a többi dokitól nagyon megkülönbözteti, poz. értelemben...
az is ritka az én tapasznyalataim szerint, hogy a szülésznek bármi kapcsolata/érdeklődése legyen a már megszületett baba iránt...
De világosítsatok fel, ha én gondolom rosszul :wink:

Szia Zsugyu!! :D

Márti, nekem mind2-höz (strepto, sárgulás) volt szerencsém 3 hónapja.
A streptót itt nagyon komolyan veszik, mármint hogy adnak AB-t, és amióta pár éve ez a protokoll, állítólag nem volt még streptós baba az osztályon! a menet az, hogy ha poz. a streptód, akkor lehetőleg "korán" érjetek be a H-ba, ill. minél hamarabb. Elvileg négyóránként kapsz AB-t (és ha hat, akkor a baba nem kap, különben a baba kapja meg). Bár, én kicsit másképp kaptam, miután beértem, egyetlen egy infúzót kaptam, ezt a szülésznő bekötötte a vajúdóban, lecsöpögött 10 perc alatt, és mivel volt is ideje még hatni, ennyi volt az egész.
Persze ez arra az esetre, ha nem vagy penicillin-érzékeny, mert abban az esetben kicsit bonyolultabb, mit kaphatsz/mit nem.

A sárgaságot sztem picit túlreagálják, Liliróza jól szopott és nem is fogyott szinte semmit, és icipicit magas lett a vérében az érték, és puff, azonnal bevágták a kékfénybe. de akkor épp vmi "járvány" lehetett,mert minden 2. gyerek szolizott :mrgreen:
viszont mobil kékfények vannak, és ha jut nektek, akkor végig melletted lehet a bébi így is.

Muha, hajrá Barna Péter :D ismétlem magam, sztem tök jó választás. szakmailag is!
tegnap a Bártfaiban jól letámadtam egy csajszit, akinek ő az orvosa, és tök jókat mondott rá!!! a szülésznője pedig a Picúr (Mészáros Erzsébet), BP javasolta, és ő is szuper! figyelmes, türelmes, megnyugtató... már nem emléxem, ki volt, aki ugyanennél a párosnál fog szülni, de az biztos jól jár :)

mennénk már a napközibe,a beste kölke meg átalusza a napot :?

Neet, nektek jó Balcsizást!!! bújjatok a víz alá, most ott a legjobb! :D és még halacskák is vannak :wink: - elvileg... :D

votiv 8)
votiv

Votiv:
Holnap megyek Rékával a fél 1-es babatornára, nem jöttök Lilivel? Vagy Istit minden nap délben el kell hozni?

nukada

Most ugrott be, Barbi fényképéről. Én nem ismerem az orvosokat, kivéve az enyémet :D meg egy igen jóképűt aki nagyon szépeket tud mondani :) .
DE: az én babám nagyon mufurc képet tudott vágni, szemöldökét összehúzta, igen mérges kinézetű kislegény volt az első napokban (is :D ) és akkor a csecsemőre bejött egy orvos, aki - bár fogalma sem volt kik vagyunk - megsimogatta a babámat és gügyögött neki néhány szót és a baba arca kisimult és még olyan mosolyocska féle is sikeredett. A dr bácsi mondott néhány kedves szót nekem is és eltűnt. Sosem láttam előtte és többet sem. BS volt - a képről. :)

Kép
akata

Votiv irta:
"Fibi, én is úgy éreztem, hogy tök sokan reagáltak a hsz-eidre... "

Igazatok van!! Ezennel mindenkitöl bocsánatot kérek, hogy nyavalyogtam tegnap! Igy utolag ugy látom, hogy valszeg én is csak egy kis buksisimogatásra vágytam volna (mint Zsanci és Indi), meg talán hogy azt érezhessem, hogy érdemes volt leirni a véleményem, mert eljutott valakihez, és talán más is hasonloan vélekedik. De biztos csak a hormonok szorakoznak velem is.... vagy már PMS, nemtom :roll: :lol:
Ja, és tudom, hogy az hogy ki milyen reakciot kap, az rengeteg dologtol függ: kinek mennyi ideje van éppen, milyen hangulatban van, kivel szimpatizál, mire emlékszik, mire végigolvassa, stb stb. Ezt általában figyelembe is veszem, csak nem mindig tudok tiszta aggyal reagálni. Én már csak ilyen NÖ vagyok 8)

Kata,
ez aranyooos :D

Votiv,
a szülés utáni kapcsolatápolásrol még az jutott eszembe, hogy anno BS kérte tölem, hogy a 6 hetes kontrollra vigyek egy fotot a kis csakádrol. és nagyon örült neki, könnybe lábadt a szeme, amikor megkapta 8) [/quote]
fibi

Sziasztok lányok!

Csiripelték a verebek, hogy emlegetettek :) Nagyjából visszaolvastam, így képben vagyok.

Elolvastam azt a bizonyos hozzászólást is. El tudom képzelni egyébként, hogy igaza van a csajnak, ha tényleg csak a rossz oldalát nézi a dolognak.

Nekem egyik szülésem sem volt könnyű és egyszerű, a második meg aztán végképp nem, de mind a kettőt el tudom úgy mesélni, hogy pozitív kicsengése van a dolognak (még akár Barniét is), és úgy is, hogy csak a negatív dolgokat hangsúlyozom.

De a dokikat konkrétan egyik esetben sem hibáztatnám, mert gondolom, hogy ők mindig a legjobbat akarják kihozni az egészből. És azért nekem a két szülésnél a kórház 2 legjobb dokija asszisztált, nem beszélve a profi szülésznőmről :) , mégsem úgy történt, ahogy szerettük volna.

Na, most mennem kell, mert Gréti mindjárt felébreszti BArnit.

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok,
csak gyors kukk, mert Levi bezavart dolgozni, és ha megtudja,h nem dolgozom,hanem pofázkodom, akkor EGYÁLTALÁN NEM LESZ CSALÓDOTT, mert ismer már engem. Viszont nézhetem a szomorú szemét, amiből kiolvashatom,h mennyire szomorú, és ő mindent megtesz,h nyugodtan dolgozzak, és én mégsem.
szóval ,ezután sipirc el...

Votiv,
:oops: imádom, ha dicsérik a fiaimat.
Tegnap B totál odavolt a táborért, erre ma reggel alig akart ottmaradni. :?
Mondtam L-nek, h siessen érte du.
Tegnap vettem jégkrémet,h mindenki örüljön (különösen én) Igi evett belőle pár falatot, aztán már csak azt láttuk, h kipakolja az etetőszékre, és keni szét mindenhol.
Mi meg apával este, MEGETTÜK AZ EGÉSZ DOBOZT...sosem bünöztem még ekkorát, na jó, talán valamikor, de olyan jó volt egy egész doboz karte dóóór végére járni... :lol:

Fibi,
virtuális hugs and kisses... :wink:

és Leni tegnap irt az Igi-mosolyról, hát jelentem én is megkaptam aznap az első igen hosszú Meme-mosolyt, reggel, amikor még mindenki aludt, és ő a pocakomon terpeszkedett, és egymás után sok sok mosollyal bombázott, még kuncogás is volt benne, és én akkor egész elbizonytalanodtam, h ez most gázmosoly vagy szociális mosoly (bruáháhá) de rá kellett jönnöm, h ez bizony gázmosoly volt (mert többet azóta sem csinálta) de én ANNYIRA BOLDOG VOLTAM, h hálát kell adnom a Jóistennek a gázmosolyért!!!!!!

Votiv,
a kismami, akivel beszélgettél nem szőke volt véletlenségből????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, jelentem tök boldog vagyok, mert számomra már biztos, hogy BS mégis csak egy félISTEN!!! :lol: (vagy olvassa ezt a topikot, és látta, hogy nyavajogtam, hogy nem reagált az sms-emre, vagy már megint a boszi topik, mert csak elsóhajtottam itt magam, és ma már jött is tőle az SMS, hogy híjam föl, és lőn, és ő megmondta nekem a tutit ) :lol:

Egyik legjobb érzés a földön, mikor nem kell csalódni olyan valakiben, akiben nem szeretne az ember.... 8) jeh

Zsanci, én is ugyan úgy örülök a gázmosolynak is, mint a nyitottszemes szoci-mosolynak!!! Mindegy nekem, csak vigyorogjon a kiskrapek! :oops: :wink:

És most üssetek agyon, de megyek aludni, mert szinkronalszik a két krampuszom!!! :D :D :D

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Zsan,
babamosoly rulez :D
melyik az a gázmosoly? amikor tátott szájjal vigyorog, és a szeme is mosolyog hozzá? mert olyat én már sokszor kaptam Ábeltöl :)

Leni,
és mit mondott BS? már menzi?
Te olvastad azt a babaszobás linket??????? (a csalodásrol jut eszembe........)
fibi

ja, és engem is lehet agyonütni, de szinkronalvásbol kifolyolag én is el szunyni :D
fibi

Szrek: hát én olyan galád anya vagyok aki már asszem a 3 hós dedet simán magára ill Anyámra hagyta, mert feltétlen DM koncira kellett, hogy menjen 8) ja nem iiiiis 3 hósan Miklósa Erika koncin voltunk Anyuval és akkor Apája vigyázott rá, a DM konci az még csak ezután jött 8) aztán kezdődött a suli és hát aludt már nélkülem a ded elég sokat, de eddig még olyan nem volt, hogy idegen helyen+apa-anya nélkül.
Azt hozzá kell tenni, hogy újabban Kamilla máshol egyszerűen nem hajlandó aludni! :? Valszeg az új infók, hely stb miatt, de pl Anyunál se tud délután aludni csak itthon!!
Este azért volt némi hiszti Anyu bevallása szerint, meg éjjel is megriadt és Anyunak el kellett mondani, hogy mi merre vagyunk, kint sötét van stb és erre megnyugodott a ded és visszaalvadt.
Szó mi szó, túlélte a Csirike bár Anyu jobban elfáradt mint ő ;)

Indi: ti már otthon vagytok? Út milyen volt? Otthoni helyzet?
Egyébiránt még a múltkorira reagálva én nagyon szeretek mesélni a babicseknek, mert azt hiszem, hogy ez a kulcs ahhoz, hogy a későbbiekben is szeresse a könyveket és szeressen olvasni. És biza én rászólok ha csak nyökög nekem ahelyett, hogy mondaná, hogy mit akar, mert tudom, hogy tudja mondani!

Fib: írok majd püt

Deni: párod :lol:

Nuk: egyetértek Curse-al, gyerekkorom egyetlen ámbár legdurvább betegsége egy napszúrás volt....annyira gyenge voltam, hogy kb 2 kmre volt a gyerekdoki és Anyám cipelt a hátán haza én meg voltam kb 11 éves ! Szóval tessék vigyázni a nappal!!!!

Minden magában el levő gyerek édi lehet és ajándék a sorstól! :)

A többi gyerek is ajándék persze, de néha én is úgy értékelném ha enyém ded is el tudna játszani magában... :roll:

Neet: Balcsi miatt úúútállak de azért ússzál helyettünk is ;)

Mi ma du leugrunk a Vitukiba asszem..egy kis úszás rám is rám fér 8)

És most szerintem Mirkának a legjobb, mert
1. tutti nincs melege
2. kedvére pucérkodhat
3. kedvére lubickolhat
4. cipelik a seggit 8)

Rylie
rylie

Senkit sem ütök agyon :lol: úgyhogy Leni, Fibi jó szunyálást!!! :wink:

Fibi :) Isten éltesse 1hós Ábeled!! :D Bálintod Ábelnyugtató szövege :lol: :lol: Éjjeli séta? hol? bent a házban vagy a kertben?

Leni :) És mit mondott BS? nincs baj, ugye??

Indi :) Merre vagy?? Sikeresen hazaértetek ebben a hőségben??

Nuk :) Jó kis 3km-es séta ebben a melegben :shock: remélem már rendben vagy?!

Macs :) Palacsinta rulez :D ma én is azt sütök a nagyfiamnak, mert imádja :D sütődnek bulást! és ezek a képek :lol: :lol:

Zsugyu :) Szia! :D majd mesélj!

Curse :) nagytakizás pont most :shock: nem tudtak várni jövőhétig az ablakok?

Zsan :) fagyiiii nyami :D :D Sztem ez a Meme-mosoly már simán lehet szándékos :wink:

Votiv :) "már megszületett baba iránt...
De világosítsatok fel, ha én gondolom rosszul"
Akkor felvilágosítalak :lol: :lol: a mi dokink is ilyen :wink: Bent a kórházban mindig megsimizte a bébit is, amikor meglátogatott és kért képet a gyerek(ek)ről a 6hetes kontrollra is, vittem is neki és nagyon örült :D (egyből elpanaszolta, hogy mennyire vágyik már unokára)

Na megyek, várnak a palacsinták 8)

Kép
Kép
denizsa

Palacsinta sütés ilyen melegben??? :o
kalapemelgetős szmájli....

R
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: