A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee: Mutogasd csak büszkén a fiadat!! Édes nagyon és a Don Tömzsi is abszolút találó név!!

Uxi: Nekem is III.as a lepényem,de 2 hete is uez volt. Az uh-on alig van változás a 2 héttel ezelöttihez képest. Csak a feje lett 1mmrel kisebb :wink: Mókás nem?
Vendég

Csajok! Engem az érdekelene baromira hogy csak 6 hét után lehet ejtőznöm a fürdőkádban??? :shock:
Én uuutálom a zuhanyt, fürcsizni szeretek. Már 1 hete nuku vérzés. Pancsizni vágyom!
Vendég

Dorka! Most tettem le, így jöhet a magánvélemény is. Mivel én azt tanultam az egyetemen, és ez a saját álláspontom is, mindig felvesszük, ha sír. (kivéve, ha depi vagyok, és egyedül vok itthin, akkor néha hagyom picit vergődni, de a végén akkor is fel szoktam venni, mert egy idő után megnyugtat a közelsége)
Szeretném én is, ha nélkülem is el tudna aludni. Úgy kezdtük, hogy Apukája tette le egyedül. Ciciztünk, aztán már csak nézelődött, meg vártuk a büfit. Apa átvette, és látta, hogy tök nyugodt a gyerek, de még nem alszik. Lerakta az ágyába, és legnagyobb meglepetésünkre elaludt. Ez eddig 2x volt. Mostanában kezdi, hogy egyre többet van ébren, és már nézelődik (így mi már a játékokat is bevetettük). Ha eleget evett, megvolt a büfi, de még nem alszik, akkor lerakom. Néha elalszik, néha benyügizik. Ha elalszik, néha 10 percet, de vmikor 3 órát is. Szal én is erőltetem az egyedül alvást, de ha sír, felveszem! Tanulja csak meg nyugodtan, hogy rám mindig számíthat!!!!!!
Vendég

400. oldal!!!!
295-nél mentem el szülni!
Vendég

Mutyurke!!! Nagyon gratulalok a kislanyhoz!!!:D

Ckat, Bors kisfiad tenyleg csodalatosan szep, nagyon nagyon aranyos!!!

Zsuzsi, ne tudod felhivni a dokid? Tudom a nyakdugo utan meg akar tobb het is eltelhet a szulesig, de a Te esetedben talan jobb lenne vele beszelni, marcsak a sajat magad megnyugtatasa erdekeben is!
Vendég

Sziasztok!!

Basszus ezt nem tudom követni!
Mütyür, Brigi gratulááálok Nektek :)

Gurginak és Zsúnak meg mennek a drukkok ezerrel....+++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gurgi esemese:

Megszületett Bárándy Sámuel - ma 14.35-kor, 3750 grammal, 55 cm-rel. Anya, Samu, Apa jól vagyunk! :)

GURGIKA: GRATULÁLUNK KICSI SAMU ÉRKEZÉSÉHEZ! SOK-SOK TEJCIT ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!! LÁTOD, EZ IS ELJÖTT, MONDTAM ÉN NEKED!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Annee
Don Tömzsi nem semmi!!! Gondolom már rántott húst eszik krumpival :lol: :lol: :lol:
Zsú
Szorítunk ezerrel!! Holnap már babázhattok ti is!!!

KépKép

KépKép
szivvi

GURGI és SAMU!
Szeretettel gratulálunk nektek!! Sok tejcsit, jó egészséget!!!
Siessetek vissza hozzánk!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgiiiiiii hatalmas gratula Samuhoz!! Soksok tejcsit és jó egészséget kívánok Nektek :)

Hogy itt milyen nagy babák születnek ebbe a topikba :)
Remélem enyim nem lesz majd ekkora :shock:

ceniko
Szeged

lábfetisisztáknak :lol:
Kép
néha kivillan egy nőies váll :lol:
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Mütyür: nagyon-nagyon gratulálunk nektek sok tejcsit!

Gurgika: Isten hozta kis Samut, akit már nagyon várt az Anyukája!

Ckat: Gratulálunk Bors fiatokhoz nagyon szép kiskölök!

Hú, micsoda nap! :lol:

Barbuli, Mary: én pont arra szeretném tanítani, hogy NE pakoljon, és ne legyen rendmániás (mint a papa)! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: ahogyan a kis mellkasára teszi a kezét... Zabálnivalllóóóó!

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Te Samud nem gondolta meg magát??

KépKép

KépKép
szivvi

Juppiduuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Gratula a családnak!!! Isten hozott Samesz! Nyiljon meg előtted tejcsiország kapuja, és ömöljön ama fehér nedü ezerrel! :D :D :D
Vendég

már 4 baba született ma!
Kép
Királyyyy
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi! Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget, és még több tejcsit kívánok.

Samu is jó nagy baba, de határeset, egy kis ideig jók lesznek az 56-os rucik :wink:

Kép
Kép
moni1973

Szivvi: Azt anyuja is enne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jajj, a kis Szőrmók! Cukiiiiiii! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szivvi: De fain! Képes beszámoló! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja nem is mondtam, beszéltem Esztora Brigivel! Minden okés, van bőven tejcsi, bár Álmos kicsit besárgult, éjjel megy a kékfénybe. Aztán, ha minden rendben, reggel hazamehetnek!

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok
Nenőkéről, Szücsiről, Rózsáról nem tud senki semmit??

KépKép

KépKép
szivvi

Üdv!

Ma 5 körül kezdik a császárt. Nincs még baj, de akkora a baba, h a dokik szerint természetes úton nem tudna megszületni. Pénteknél hamarabb biztos nem leszek.
Páááá!

jajj, de jót mosolyogtam a nőies vállacskán :lol: de annyira édes!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hajrááá Ági!

de jó, szal 5 béb tuti mai termés, és még ki tudja mit hoz a nap!?

lynia-

Ági! Megy a drukkhegy! Vazzzeee! És még nincs vége a napnak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bakker mindenki előz Ági, Brigi ...

kérdés: így, hogy szerdán be kell feküdnöm, a táskába szerintetek mit kellene még beletennem? a listás cucc benne van, de a többiről fogalmam sincs :oops: gondoltam ugyi plusz ruha, és még?

lynia-

Nem semmi hétfőnk van.Szerencsés dátum ez a jul.16.Gurgi hatalmas gratula neked és pici családodnak.Samu isten hozott!!!!Àgi megy a drukk!+++++++ Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ági: neked is drukkolok!!!! Ez a mai nap tényleg nem egyszerű....

Kép
Kép
moni1973

Annee,Szivvi nagyon jók a képek.Kérünk még annyira jó babás képeket nézegetni.Már én fotóznék de Benike csak nem akar ki bújni.Már én is ott tartok,hogy én leszek az utolsó. :cry: :oops: :( :(

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Lynia! Egy kis tartalék jó kedv elkél a kórházi napokra!!! :D :D
komolyra fordítva: olvasni való, keresztrejtvény, kézimunka, bármi, amitől embernek érzed magad! és sztem ne babás olvasnivalót vigyél!
Vendég

Hemej: Ne aggódj! Nem leszel utsó! Látod, én is megszültem, pedig a kórházban már azt mondták hogy kapok egy számot a homlokomra és betesznek a leltárjegyzékbe! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Csajok az állam leesett...

Szal...

Brigi, Diko, Mutyur, Gurgika, fogadjátok hatalmas GRATULÁM, nagyon ugyesek voltatok, sok-sok tejcsikét, és mielőbbi tthonlétet beszámolot és képeket...

Ckat nektek is nagy gratula.

Ági, Zsu, mennek a drukkok ezerrel.

Mindenkinek kőszőnőm a Bogikép dicséretet, nem valami szép képeket készit ez a gép bent a lakásban, de sebaj...

Szivvi.
Naná hogy van már fulbevalonk, mikor hazajőzzunk előtte egy nappal tették be neki.
Nyugtasson meg a tudat, mi is pont igy szenvedunk Bogival, szar semmit nem aludtam az éjszaka, délelőtt kint voltunk a tescoban bébkocsival, az tők jol elnyomta, majd délben felket, ugy ősszekakilta magát hogy őltőztunk meg furcsiztunk, utána meg egyszeruen nem akartunk visszaaludni, kőzben jőtt a védőnéni, végigorditotta a látogatását, szal én is kész vok, de most alszik, hogy meddig azt nem tom, de azt hiszem én is alszok picit...

Csajok itt most 41fok van árnyékban, valszeg azért ilyen nyugős Bogi.
Vendég

Gurgi, Nagy gratula Nektek Samu babahoz!!!

Agi! Megy a drukk!! Bar mar lehet meg is van a baby :D

Nagyon edik a babakepek!!!
Vendég

Drukkkkkk+++!
Mary
Ti hogy vagytok, nem ért el a tájfun, meg a földrengés?

KépKép

KépKép
szivvi

Ági: HHAAAJJJRRRÁÁÁ!!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Szivvi: nagyon jó a képes illusztrációtok! :lol: Samu most éppen megevett egy 3/4 doboz családi csokifagyit, szóval esze ágában sincs kijönni! :roll:

Emi: ne izgulj, én is így éreztem ma reggel magam, hogy basszuskulacs mindenki beelőz, de aztán örülök, hogy mindenki örül! Majd mi is örülünk, ki előbb, ki később, de jobb, mint soha!

Annee: nagyon husi a kisfiad, és nagyon szép csucsori szája van, imádni fogják a csajok! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

ja a vonalzóm pedig nekem is rossz, már meg kellett volna szülnöm vasárnap 15-én... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi azt írta, hogy:
Lányok, ez nagyon könnyű volt!Atiapa majd ír nektek. Ja, szépen szopizunk. Nagyon boldogok vagyunk! Tírárá! :lol: :lol: :lol:

Samunak rövid szőke haja van és hosszú ujjacskái. :lol:

Kép
zsuzsi**

ÁGI HAJJJJRRRÁÁÁÁ!!!!

Bakker csajok, mi lesz itt még ma??? :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Csajok Ná babája lesz a 20. topikbaba!!!! :lol: :lol: :o

Kép
zsuzsi**

Vajon Kismasnival, Babával mi lehet? Rózsáról és Nenőkéről sem tudok semmit....

Kép
zsuzsi**

Ééés Blur???? :roll: :roll:

Kép
zsuzsi**

olyan izgatott vagyok mikor bekapcsolom a gépet,hogy ki hol tart.De látom szép termés volt,már nem sokan vagytok hátra.Mindenkinek gratulálok a babákhoz.

Mégegyszer köszönöm a biztatásokat,meg is hatódtam rajta.Bori te olyan szépeket tudsz írni.
pillangó7

Hja leküldhetnétek ide Szegedre is azt a frontot, ami Pesten ennyi babát hozott, ugyanis ma nemigazán volt szülő nő a klinikán.... :shock: :roll: És azé ez itt egy nagy intézmény nagy "területtel"! És ehhez képest csak innen a topikból mennyien megszültek :wink: Érdekes...... :roll:

ceniko
Szeged

Sziasztok! Ismét Piskótaférj vagyok. Holnap 6-kor kezdődik a szülésindítás, Zsu kicsit izgul. (Én is.) Amint lesz fejlemény, küld sms-t. Reméljük nekünk is olyan rövid lesz a szülés, mint Gurgulának!

kispiskóta

Piskótaférj! Ne féljetek, ne izguljatok! Minden rendben lesz! És hamarosan a karotokban tarthatjátok Marcit! Zsúnak sok erőt kívánunk! Kitartás! :lol: :D

Kép
zsuzsi**

Zsú és Dani!
Nagyon sok erőt kívánok a holnapi naphoz! Már csak egy kis idő és elkezdődik életetek legnagyobb kalandja! Drukkkk!!

KépKép

KépKép
szivvi

Piskótaférj, nagyon drukkolunk Zsúnak, ++++++++++++++++ ügyesek lesztek! Hajrá Marci baba!

Na megyek, rakottkel a sütőben, még hátravan egy kis locsolás, a teregetés már megvolt! Csóközön, holnap reggel doki, drukkoljatok, hogy ... +++++++++

Mindenkinek ölelés, jó szopiztatást, babázást, szülést, alvást...

GUDNÁJT

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Gondoltam benézek, hátha újabb bébi született...

Andi: holnap drukkolok, írj majd, izgatottan várom!!

Zsú: : neked is szorítok nagyon, és Gurgihoz hasonló laza szülést kívánok. Piskótaférj, ugye hozol majd nekünk Marci fotókat?! Köszi előre is. :D

Gurgi párja is dobhatna fel nekünk képeket, én már olyan kiváncsi vagyok....Gondolom nem tud betelni Samuval, és semmi kedve haza menni a kórházból :D :wink: Nem csodálkozom!!!! De azért nagyon várjuk a bővebb beszámolót, és képet, képeket....

Dorka: te vittél be babaruhát a kórházba? a szülésznő azt mondta, hogy nem kell, adnak. De az vajon milyen? Miket vittél otthonról még a bébinek, amire szükség is volt?! Pelenka, popsitörlő, textil pelus oké, ezeken kívűl még esetleg valami? Ez most zsú kapcsán jutott eszembe, amit írt a Péterfys babaruháról.
Segítségedet előre is köszönöm.

Én is elköszönök, jó éjt mindenkinek!

Majd később még benézek, hátha lesz történés, reggel pedig írok.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Nahát! Ezt a babaesőt! Alig bírom követni. Táblázat frissítve, és gratula mindenkinek! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Móni, babaruhát nem vittem be egyáltalán, csak a hazahozatalhoz apának készítettem elő, hogy mit hozzon be.
Én vittem be a kézifejőmet még, hogy ingereljem a cicit, hogy beinduljon a tej.

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: