A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Cseka!

Már aggódtam, hogy nem jelentkezel! Mi volt az Istenhegyin? Tegnap mi is voltunk és negatív lett az eredmény. Moziztunk egy jót, nagyon tetszett, főleg a 4d-s.
bodjas

Oké. Bevallom: egy rendetlen disznó vagyok és nem tartom be az igéretemet, de most itt vagyok és eskü csinálok táblicskut.
Valaki emlegetett valami csillagos ábrát. Ha azt felteszitek, akkor a régi táblicskut felélesztem vasárnap (holnap sajna melózom)

Ja, és üdv mindenkinek, akivel eddig még nem :)
grillázs

Grillllllázs!
Nem hiszek a szememnek! :shock:
Hol csavargyároztál?
Remélem nem fogsz eltünni most már!
Mesélj, miújsi veled?

Február!
Nagyon szorítok neked! Remélem, hogy hétfőn jó híreket olvashatok itt.

Manóka!
Remélem jól sikerült neked a mai napod.

Mindenkinek kívánok jó hétvégét!
Üdv. Andi
l.andi

Yamita: jó nyaralást, de jó lesz Nektek :D

Én -mint újonc- emlegettem a csillagos ábrát, párszor láttam és ott szépen le van írva, hogy ki hol tart?

Ráveszem magam ha lesz időm, hogy végigolvassam a topicot.

Anikó
tatulány

Jó reggelt lányok!
Van itt valaki???
Tegnap elég sokan voltak apánknál,de ettől függetlenül nagyon aranyos volt.Viszont terhes az nem vagyok :(
Hétfőn kezdem a szurikat,inszemmel folytatunk,amit a Vass doki befejez.
hanyatka

Szia Hanyatka!

:( :( :(
De fel a fejjel, majd most sikerül.

Ahogy igy elnézem, nem vagyunk túl sokan a neten. :) Biztos mindenki valami vízparton élvezi a napsütést.

Jó pihit Neked is!
katóc

Szia Bodjas!

Sajnos semmi jót nem tudok mondani, ezért nem jöttem :cry:

De nagyon örülök, hogy Veled minden rendben van.

Puszi

Kép
cseka

Cseka!

Miért? Pozitív lett az eredmény? Az még nem jelent biztosat. Akkor még mehettek amniocentézisre. Éreztem, hogy lehet valami és azért nem írtál.
bodjas

Ha nem akarod ide írni, akkor írd meg priviben légyszi. Kiváncsi vagyok mi újság.
bodjas

Bodjas!

Elküldtem a privit!

Kép
cseka

Sziasztok!
Cseka! nem tom mi az anem jó ami van Veletek, de ha a nyaki redő akkoör ne aggódj! Júliámnak volt nyaki redője, és apánk elrettentően nyilatkozott róla, aztán semmi baja a lányunknak. Ha ez van veletek is akkor ne aggodj! Ha más, akkor is próbálj erős lenni! Szorítok értetek!
Február!Szorítok! +++++
tatutány! hajrá!
Ági! kívánicsan várom a további pozatav változást a cérnácsakákról!
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Vendég

Szia Baboca!

Eltaláltad, vastag a nyaki redő és jól rámhozták a szívbajt. Két napot végig bőgtem, de kezdek megnyugodni, mert a Macikának szüksége van bizalomra és nyugodt anyucira:)

Majd megyek amniocentézisre, de úgysem lesz semmi baj:)

Aranyos vagy, hogy írtál, köszi a vígasztaló szavakat:)

Puszi

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Február teszteltél?

Cseka nem lessz semmi baj.

Nekem jó lett az öszeférhetöségi vizsgálatom ugy örülök neki erre mindig is kiváncsi voltam.
zsembi

Sziasztok!
Február! írj már!
Cseka! Miután Dévait imádom és a legjobb doki a világon én is bőgtem három napig, amíg nem beszéltem egy genetikussal, aki megnyugtatott, hogy 3mm ig semmi gond, és inkább csak 6!!! mm ami okot ad aggodalomra, mondjuk úgyis tudod hogy ez attól is függ, hogy hányadik héten vagy. Szóval Fel a fejjel! Úgysem lesz semmi baj. Pontosan nem tom de nekünk 2,3 mm volt akkor amikor már ekkora nem lehetett volna... nem csináltam amniot mert úgy voltunk vele, hogyha nekünk beteg gyermeket szántak, akkor beteg gyermeket kell megtanulnunk szeretni. De valahol bíztunk benne, hogy nem lesz baj. Végül az AFP jó lett, aztán a 20 héten kiderült, hogy kevés a magzatvíz, akkor meg szav és vese problémára gyanakodtak, jól meijesztettek, aztán mint nmár mondtam, tökéletesen egészséges lányunk született, úgyhogy nem kell mindent elhinni az uh-nak. Tudom, hogy most nem egyszerű, de próbálj nyugodt maradni amennyire csak tudsz, de ha sírni, kell, akkor sírj ! Gondolok Rátok!
Puszi mindenkinek, akit nem írtam név szerint is!
Vendég

Jó reggelt Lányok!

FEBRUÁR :?: :?:
Úgy drukkolok, hogy jó hírekkel gyere!!!!

Katóc??
Neked is drukkdrukkdrukk!

Hanyatka,
de jó, hogy elkezditek az első -és egyben utolsó és sikeres :D - inszemet!

Zsembi,
szupi, hogy jó lett az eredményed!

Nekem szerdán lesz az inszem. 4 domináns tüszőm van (az egyik 22 mm), 10 mm a mnyh. Remélem ez elég jó indulási alap a sikerhez. :wink:

Ja, és kicsit emelnem kell a húsadagomat és elosztva napi 4 adagban enni...

Nyaralóknak jó pihenést, többieknek kitartást a hőséghez!

Bébé
bébé2007

Bébé ez nagyon igéretes de ez a husevés.
Én sosem tudok annyi hust enni.
zsembi

Sziasztok Lányok!

Cseka, emlékszel még Szikra mamira? Pár hete születtek meg az ikerlányai, Luca és Réka. Az egyik lánynál 2,8 mm-t mért a doki bácsi, a másiknál 2,3 mm-t, a határ doki bácsinál 2,5 mm. Szikra mami is bereccsintett, beszélt genetikussal, ugyanazt mondta, mint Babóca, 3-4 mm-ig nincs gond. Végül egészségesen születtek a gyerekek. Próbálj megnyugodni, szorítok Neked!! :)

Köszi Bébé, mostanra már síkideg vagyok. :roll:

Február, nagyon drukkolok és sokat gondolok Rátok!!!
katóc

SZiasztok!

Cseka ne kenődj el, tudod, hogy doki bácsink szeret paráztatni!! :-)
Ági28

Katóc,

Te hányadik napon vagy? Mikor fogsz tesztelni? És mikor mész apánkhoz?

Hú, nagyon drukkolok!!!!!!

Február :?:

Bébé
bébé2007

Baboca!

Apánk azt mondta, hogy 75 %, hogy semmi baja nem lesz, de azért jól be tud parázni az ember. Gondolom akkor ez Neked is ismerős érzés :lol:

Addig is bízom és reménykedem, mert ez tart egyben:)

Kép
cseka

Köszi csajok mindenkinek!

Olyan drágák vagytok! Már megnyugiztam egy kicsit:) És legbelül úgy érzem, hogy nincsen semmi baj. Talán a legbelső hangja az embernek csak nem hazudik... :shock:

puszilok mindenkit!!!

Kép
cseka

cseka tudod a ball lábam fenékre áll!!!! Kép
Ági28

Ha jól számolom, a 37. napon vagyok, szerdán megyek doki bácsihoz 9-re. Még gondolkodom, hogy holnap reggel megcsináljam-e a tesztet, végül is jobb, ha az ember itthon bőgi ki magát. Nem vagyok túl optimista igaz?
Néha legbelül úgy érzem, hogy ez most sikerült, de rögtön utána megszólal a kisördög, hogy miért pont ez sikerült volna.
SEMMIT NEM ÉRZEK! :shock:

Ági, Február még nem telefonált? Ülök a tűkön! :D
katóc

nem még nem, de egész hétvégén nem jelentkezett. Én is várom már, legalább egy SMS, vagy valami!
Ági28

Katóc,

szerintem az nem jelent semmit, hogy nem érzel semmit!Még nem jött meg, igaz? Szerintem nyugodtan bízzál benne, hogy sikerült!Sokat számít, ha hiszel benne é spozitívan próbálsz hozzáállni. Ha meg mégsem....na, de ezt le sem írom....- akkor majd mi megvígasztalunk!

Én is úgy izgulok Februárért, annnyira jó lenne egy kis örömködés a topicban!

Nem tudjátok hányra ment doki bácsinkhoz?

Bébé
bébé2007

Hú Ági, kemény vagy, mint mindig :lol:

És Manókáról tudtok valamit?

Kép
cseka

Sajna nem, de az biztos, hogy ha jelentkezik, akkor tuti lesz egy jó kis története.
Ági28

Ági azt sem lehet tudni, hogy hány babót kapott vissza?

Kép
cseka

Lányok a Ferenc körutról hogy jutok majd el a Dévai dokibácsihoz?
zsembi

zsembi BKV? Ha igen, akkor elmész a ferenciek terére, és onnan a 8-as busszal, a farkasréti temetőig, ott mész a villamossal két megállót, és onnan 8A bússzal az Irhás árokig.
Egyébként végig lehet menni a 8-assal,de most az érdi úton cstotornáznak, és ezért bonyolultabbnak hangzik.

Sajnos semmit nem tudok!
Ági28

Ági ilyen bonyolultan lehet odajutni?
zsembi

zsembi egyébként nem bonyolult, csak mondom most felbontások vanna, és a miatt.
De ahogy mész, rájössz, hogy nem is olyan bonyolult. Én is megilyedtem, mikor a 8-as buszon közölték, hogy hogy tudok tovább menni.
Ági28

És a farkasréti temetönél milyen villamos jár?
Más utvonal nincs?
zsembi

Zsembi az 59-es vili megy ki a Farkasréti temetőhöz. Ma mész hozzá először?

Kép
cseka

Cseka majd pénteken megyek és elöször.

Ági köszi majd csak odatalálok.
zsembi

Csajok, ki hogyan bírja ezt a baromi meleget? :?

Én már totál lekókadtam, pedig azt mondják, hogy holnap és holnap után még melegebb lesz.
katóc

Sziasztok lányok!

Nagyon várom a + teszteket, drukkolok én is.

Amniora 35 felett ugye kell menni automatikusan?

Hanyattka és Bébé: hajrá inszem, remélem ez lesz az utolsó nektek.

Most beszéltem Dévai doki bácsinkkal, szombaton megjött a mensim és este 7-re kell menni, hogy elkezdjük/megbeszéljük a lombikot. Legalább nem kell elkéredzkedni bentről.

Anikó
tatulány

Katóc: fürdünk a saját levünkben, nem jó a klíma benn, kb. 30 fokban ücsörgök :evil:

Anikó
tatulány

Katóc én megdöglök a lakásban megy a ventillátor de nem használ semmit 30 fok van igy is.
Kivagyok már most.

Tatulány mi az az amnio?
zsembi

Tatulány!

35 év felett és ha ICSI-s a babád, akkor kell.

Kép
cseka

Én is pörgetem a ventillátort, de csak meleg levegőt kevergeti. Sajna itthon nincs légkondi. :(

Hajrá Tatulány, ügyes legyél! :)

Amnio 35 felett ajánlott, de nem kötelező, a Te döntésed. Bár doki bácsink tuti szekálni fog érte, és nem nyugszik, míg meg nem csináltatod.
A 38 éves barátnőm ikres terhes volt 6. lombikra, ő nem csináltatta meg, mert azt mondta, hogy ennyi macera után nem születhet beteg gyereke. Hála Istennek egészségesek a babái. Igaz, hogy ő a Kaáliba járt, nem a mi szigorú doki bácsinkhoz.

A másik barátnőm 37 éves, igaz, hogy ő 'házi gyártású' terhes, de minden egyéb vizsgálatot megcsináltatott (tarkóredő, kombinált teszt, AFP, 4D-s UH), és miután a genetikus is kénytelen volt elismerni, hogy a leletei nem különböznek egy 25 évesétől, csak a kora indokolja az amniot, úgy döntött nem kockáztatja a vetélést.

A kombinált teszt már a 12. héten megcsináltatható, egy vérvétel az egész, ill. 25-28 ezert froncsi. Azután még mindíg dönthetsz úgy, hogy legyen amnio is.
katóc

Februárhíradóóóóóóó:

Egy szép petezsákocska lakik február pocakjában! Csak most még kicsit zizzent! :-)

Manóka pedíg 3 embrikét kap vissza ma! :-)
Ági28

Februárról még mindig semmi hír? :roll:

Tatulány!
Hajrá lombik!!

most voltam kint, hihetetlen forróság van.Főleg a légkondis szoba után... Kismamik, vigyázzatok!

Bébé
bébé2007

HURRÁÁÁÁ!!!!

Micsoda jó hír!!!!Február hatalmas gratula, vigyázz (most már) Magatokra!!!!

Ági,
a petezsák vagy Február zizzent még kicsit? :lol: (csak vicceltem)

Manókának is drukk a három embrikéhez!

Jaj de jó!!!

Bébé
bébé2007

Én is most közöltem a kolleganőmmel, hogy még egy hónap, és 3 évig legalább nem jövök vissza!
Ági28

Február: ha olvasol minket: ezer gratula! HURRRRRÁÁÁÁÁ!!!!!!!Sok puszi nektek!

Manoka: Neked is soksok babatapit küldök, hogy legyen mivel kapaszkodniuk!

Pusszantás!

Kép
cseka

Sziaztok!

cseka! Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek: TUTI NINCS SEMMI BAJ és NEM IS LESZ!!!!!

február! Hol vagy már te csaj? Izgulunk:)

Hát ez most tényyleg rossz, hogy túrják az utat a temetőnél- egyébként Dévai előtt tesz le a 8-as busz. Szóval zsembi, könnyű megközelíteni egyébként:)
cyprus

Nem tudom, hogy február be fog e jelentkezni ma. De gondolom holnap lehet, ohgy megy dolgozni, és akkor majd mesél! :-)

Modrooka is szorít értük, de nem tud sajnos belépni ide. Majd talán holnaptól!
Ági28

ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!! Február HATALMAS GRATULA:)))))))) :lol: :lol:
cyprus

Ja és persze manókának is szorítok és küldöm a babatapit:)))

Ági! ezt jól megmondtad a kolléganődnek:) Igazad van!!
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: