A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi,
sportos csajod van no de 6hetesen rohanni? ;) :mrgreen: :lol:
aranyos kép!
nincs ezzel semmi baj - tanárként nekem is volt diák, akitől kivert a víz de ugye nem mondhattam neki, hogy jesszus, inkább ne járjon órára mert nem bírom a fejét :mrgreen: meg édes és normális gyerekek is voltak :D BS se szimpizhet mindenkivel ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek! teljesen igazad van a szimpátia nem erőltethető.
gödibarbi

dedem tegnap kb 14x ébredt. gondolom fog. s remélem ma nem FOG! :mrgreen:
gödibarbi

jóélytet :mrgreen: :lol:
gödibarbi

Barbi,

kívánom, hogy ne :mrgreen: pü ment vissza :)

Mai éjjünk már nem leszen olyan... ded még mindig lelőhetetlen, nem irígylem a holnai felvigyázókat, mert ha ébresztenem kell, akkor hiszti all day!! :(

Ma a Ded, ezt kapta Apájától... hát azt a boldogságot még!!!! alig bírtam behozni este 8-kor... totál beleesett a teknős-medencéjébe... :mrgreen:

Kép

nos, jó éjjeket kíván mindenkinek

Macsek,

aki Votív babérjat elírigyelve, még kivasal 5 inget, kitereget és végül felmos, mielőtt fürödni és aludni menne...
macskanyu

SzuperpáörvumanMacs!
honnan van a tekenyősbéka medence? édes a csajod!és tessék pihenni! :D

Barbi,
kitartás :D

Kép

Kép

szrekuc

Indi,
őszinte leszek. Első reakcióm: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mi a frászkarika van????????? Később írod, hogy te sem érted. Hát én sem igazán :wink: Attól, hogy néhány ember pontosabban és szebben megfogalmazta azt, amit gondolok, és ezt kifejezésre juttattam, még nem hiszem, hogy te bárhonnan ki lennél zárva :shock: Áh, írok inkább privit.

Szrek,
arra várhatsz :wink:

Barbi,
gyönyörű :lol:
kisün

Votiv,
akkor beiratkozom hozzád egy alap-tanfolyamra, az energia mindig jól jön :lol:

Deni,
Dóci kommentjei Marci rombolásáról igazából nem tűrnek nyomdafestéket :mrgreen: Sok benne a "NEM!!!" és a "MENJINNEN!!!" aztán jön a kiszámítható "ANYAAAAAAAAAAAAA!!! VIDD EL MARCIT!!!!!" Vagy kitrappol a szobájából, kezében a puzzle, és jól becsapja Marci orra előtt az ajtót. Ilyenkor Marci bent sírni kezd. És mindkettőt sajnálom, de mindkettőnek drukkolok, és közben veszettül röhögök :lol: Kicsit tudathasadásos állapot :D

Macs,
nem semmi teknős :lol: Nálunk piros műanyag van, ma délután is kint tomboltak :lol: És ahogy elnézem az időjárást, lesz még ez így jövő héten néhányszor :D Éjjelhez és holnapi naphoz +++++++++++
kisün

Drága Indike, sztem ez egy hirtelen felindulásból elkövetett hsz volt :) sztem Te is jól tudod, hogy nem is igazán a külső körülmények számítanak (persze legyenek minél ideálisabbak, rugalmasabbak), hanem hogy mit él át belül az ember ott akkor, majd később uerre gondolva... (ráadásul ugye az agy képtelen különbséget tenni a valós történések és a puszta benyomások között :wink:)

Én úgy látom, a szülés már önmagában súlyosan traumatizálhatja a nőciket, anélkül, hogy a doki akár csak odaállna az ágya mellé :P
Kilenc hónapig készülnek erre, és óriási elvárásokat növesztenek, aztán pl olyan "apróságokon" csúszik el a dolog, hogy vki képtelen elengedni magát egy barátságtalan/ellenségsnek vélt környezetben, emiatt nem tágul, kizökken a term. diktálta tempóból... de állítom neked, hogy utólag még az is problémaként tűnhet fel, ha a sok beavatkozás miatt a nő úgy érzi, nem is ő szült, hanem megszülesztették :wink:
Netán még császár is lesz, és akkor aztán tényleg csalódhat magában, hogy "még szülni se bírt"... (a barátnőm 2 császár után is azt siratja, hogy neki nem adatott meg a szülés :shock: pedig hát simán elfogadhatná, hogy indokolt volta császár és kész...)
Sztem a mai embernek alapvető problémát jelenthet még az is, hogy túl sokat agyal és túlbonyolít, és a nagy hangzavarban nem találja a saját belső hangját, nemhogy rá is merje bízni magát a sötét, félelmetes ösztönvilágra... Adott esetben hiányzik belőle az ősbizalom is, vagy kívülről (az orvostól) várja, hogy megadják neki azt a biztonságot, amit magában nem talál meg...
Ha a new age-es szemléletet nézzük, akkor mindenki úgy szül, amilyen ő maga, és sokat tanulhatunk a szüléseinkből önmagunkról.
de azon kívül, hogy ezen párszor érdemes elmélázni, sztem az sem egészséges, ha mindenáron hibákat meg objektíve felelőst keresünk, ahogy persze az se, ha nem látjuk a saját részünket a dologban :)

"Mi a félelem? Leküzdhető-e? Le kell-e küzdeni? És ki garantálja, hogy a félelem nem tartozik a szülési élmények közé? Mint a fájdalmat, a félelmet is úgy éljük meg, ahogy azt a hozzáfűződő személyes viszonyunk megengedi."
ez egy nagyon érdekes cikkből van, a kedvenc kolléganőm írta, aki egyébként a másodikat már otthon szülte :)
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=96&cid=47071

votiv 8)
votiv

Votiv,

nemhiába nem mentem újságírónak.... gyönyörűen megfogalmaztad :)
én épp ezért érzem nagyon szerencsésnek magam, mert gyerekkorom óta rengeteg alkalmam volt megfigyelni,hogy különféle állatok (kutya, macska, ló, tehén, kecske, hal, szárnyasok, birka, kígyó, tengermalac, hörcsög, tüskés egér, törpe egér, degu, mit hagytam ki???? ) kicsinyei, hogyan jönnek a világra. Rengeteget számítottak ezek az élmények, mikor én magam is ebbe a helyzetbe kerültem, hogy világra kell hoznom egy pici lényt. Ezért nem volt bennem félelem, mert egy teljesen szokványos, normális folyamatnak éreztem és nem voltak 'elvárásaim', mert tudtam, bármi lehet menet közben is. egyetlen vágyam az volt, hogy nem akarok császárt (kivéve persze ha a baba élete követeli így). Vágyam teljesült és bár nem volt 'álomszülésem', de semmi rossz nem mradt bennem, mert arra koncentráltam végig, hogy minden egyes fájás, beavatkozás, nyomás stb. közelebb hozza a nagy találkozót a Lányommal. Nyilván sokat számított az is, hogy rövid, könnyű szülés sikeredett!!!!!
nos, megyek, mert indulnunk kell! Majd du elolvasom a terméshegyet :D

addig is hűsölésteli, kedves napot mindenkinek!!!!!

Medencére, kádra fel!!!

csóók

Macsek

u.i: tavaly, mikor a belvárosban laktunk, akkor Füles iszonyúan élvezte, mikor a szoba közepén egy lavórban, vagy a kiskádjában, 2 ujjnyi vízben pancsolhatott a kánikulában! Én törölközőket és gumis aljú fürdőszoba szőnyeget tettem alá és nem vizezte össze a lakást! Ekkor fél éves volt. Szóval kicsi babákkal is vízre fel!! :)

M.
macskanyu

Barbi :) Ez a kép megható és gyönyörű! Én is BS fan vagyok :)

indianyo

Votiv,
nem szoktam pozitiv dolgokban ennyire őszinte lenni, de szó szerint kirázott a hideg attól, amit irtál. Pusztán jó értelemben!
mondhatnám,h köszi, de ez már olyan elcsépelt lenne! :wink:

Barbi,
nekem is NAGYON tetszik ez a kép, de ha őszinte lehetek, a kicsi lányod egy hajszálnyival jobban tetszik a doki bácsinál!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aaaaaaannyira éééééédes, minnnyá elolvadok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nincsenek rá szavak! :lol:

Vica,
okés, privizzük le. Ruhákat ma szállitom Macsnak!!! :wink:

ez egy ilyen ŐSZINTE nap!

drága nagyfiam elment indiántáborba (napközis, tehát délutánig tart). Még sosem volt ilyen helyen, mindenki idegen lesz, most itt rágom a körmöm, minden rendben lesz e, nem fogják e bántani, bekenik e naptejjel, stb...
Deni,
úgy megértelek!!! milyen volt az első éjszaka??? Bálint hogy birta???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!:D

fogzásra ugye 15-ös kamilla kell? milyen adagolással? 5 golyó?már elfelejtettem mert volt egy kis szünet fog-ügyben de most megint őrület van :roll: :D

Zsan,
biztos minden rendben lesz az indiántáborban és tök jól fogja magát érezni és be fogják kenni naptejjel (ő már elég nagy ahhoz h ezt vele is meg lehessen pl tárgyalni, nem?) :D

Vot,
:D és a cikket is elolva tök jó :D

Kép

Kép

szrekuc

Huu, itt mindenki olyan szépen fogalmaz, és olyan okosakat ir! :)
Ha már ilyen öszinte napot tartunk, akkor bevallom, hogy nekem tegnap nem esett jol, hogy az én véleményemre szinte senki nem reagált :( (talán Barbiéhoz áll a legközelebb...) Nem kell, hogy egyetértsünk mindenben és mindenkor, tudom, csak mégis emiatt olyan kirekesztettnek érzem magam :? Az is lehet, hogy csak nem tudok olyan szabatosan és szépen irni, mint a többiek, és emiatt (is) félreérthetö voltam.... nem tudom. De írónak biztos nem megyek én sem :oops: (pedig régen álmodoztam erröl)

Barbi,
ez a kép szenzácios és nagyon széééééép :D

Deni,
Na, milyen volt az elsö éjszaka Bálint nélkül? :wink:

KépKép
fibi

Fíbsz,
:( bocsi h nem reagáltam megszólításra :(
a fogalmazás meg ilyen vagy olyan hangulattól függően meg türelemtől meg időtől ki-ki vérmérséklete szerint :wink: :mrgreen:

Ábel már 4 hetes :shock: :D ejha! :D

Kép

Kép

szrekuc

Vica, Votiv, Deni,
köszi az 5-ös keléssel kapcs. hozzámszolásokat :)

Szrek,
Neked is :)
fibi

Húúú de termékeny volt a hétvége! :lol:

Dokitémához nem szólok hozzá, mer' nem tudok újat mondani, DE amit Votív írt, tyűha.... :) imádom az esszéid és ezt a finom stílust. :)

Állatkertbe mikor???? mi is szeretnénk! :) - ha nem ezen a héten...

Indi,
jó mai hazatérést :)

Barbi,
csatlakozom azokhoz, akik imádják ezt a fotót :)
és a teknősben fürdő kisMacsek is ééééédes és Zsan 3 fia...ésésés :)

Gabi,
veled is lélekben együtt - nekem is pocsék hetem volt. és folytatódni látszik..... :?

Kép
akata

Kata,
?????? :o

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, nagyon kedves tőletek..
Úgy gondoltam, hogy megpróbálom Barna Pétert felhívni, de csak a rendelőjének a száma van meg, ott meg most nincs senki. Zsancikant, vagy valaki más, meg tudjátok adni a mobil számát?

Csak azért dilemmáztam idáig, mert ahogy tudom elég fiatal és azt már sokat olvastam róla, hogy nagyon szimpatikus, jófej, meg laza, de azt nem tudom, hogy mint orvos milyen, mennyire tapasztalt. Nyugtassatok meg légyszi, hogy remek szakember is, mert lehet, hogy nekem kicsit komplikáltabb lesz a szülésem.

Elnézést, hogy így parázom, de váratlanul ért, hogy hirtelen orvost kell váltanom, és szeretnék tuti jól választani.

Votiv: köszi a javaslatot, Lehet, hogy szülésznőt is keresek majd, de mindenképp szeretnék egy ovost is.

Márti, neked ki az orvosod?

köszönöm előre is,

sziasztok

Muha
muha

Szrek,
tessék????????????? :D

Kép
akata

Kata,
a rossz hétbe, a rosszullétekben vagy netán a rosszullét okában is osztozol? ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Muha,
én gyakorlati dolgokban nem nagyon tudok segíteni, mert nem BP az orvosom, de sok sikert kívánok és nyugi! :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :D
ja! neeeem, csak a pocsék hétben de semmi köze a rosszullét okozta pocséksághoz :)

Kép
akata

Kép: örülök, hogy nektek is tetszett. :lol: :lol: :lol: Félreértés ne essék nem BS fanklubot akarok nyitni, csak gondoltam csatolok vmi képszerűt ahhoz amiket én érzek. :lol: :D 8) :lol:

Fibi! Én értettem a tegnapi írásaid :D . S ahogy te is írtad, nagyon hasonlítanak az enyém véleményhez, s ezért nem is reag
S ezt már előtte leírtam minthogy olvastam a „vallomásod” :wink:

Vica! Már fogalmazom a bölcsek kövét. Nem feledtem ám! :wink:

Szrek! Köszi a tippet elmex nálunk is bejött :lol: . Igaz én is weledát kerestem, de a nagykerben ahol mi vásárolunk sajna már fél éve nem látok. :(
15ch chamomilla és egy adag +++++++++++++ tőlem :lol:

Macs! Teknősfürdő szuper! :D Hát még a benne lévő vigyorgó! :lol:
Mi az a degu? :shock:

Indi! Valszínű az előszelét érezhettem annak amit a többiek leírtak...
Milyen volt a hazaút?

Kisün! Mókás olvasni a testvérkéket! :lol:

A csajom az én papucsomban rohangál! :shock: :lol: Felveszi az egyiket, s megy benne szobából ki-be. S nagyon ügyes!
:lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

remélem Lindi olvasta azt a sok szépet amit írtatok...
gödibarbi

Muha!

Harsányi Lehel a dokim, én már 3x szültem nála, nekem nagyon jó volt!
A rendelője pedig a MÁV kh. kp.-i rendelőjében van a Podmaniczky úton. Ha kell elérhetőség, priviben elküldöm. Drukkolok, hogy akárkit választasz is, jól érezd magad és minden rendben legyen szülés közben!

Márti
borossné becz márta

Muha,
mindjárt előkeresem a mobilját és átküldöm priviben, de MA DÉLUTÁN és HOLNAP DÉLUTÁN 4-től rendel, tehát akkor biztosan hivhatod ott is.
És igen, fiatal, de azért nekik elég sokat kell gályázni ahhoz előtte,h szüléseket levezessenek, és sztem ha akármilyen probléma is adódik, meg fogja tudni oldani!!!
én elég alapos embernek ismertem meg.

Fibi,
én folyamatosan válaszoltam neked, sőt, és abszolút értettem, amit mondasz.

ma találkoztunk Maccsal és Votivval a Hban, tök jó volt, Macs piszok csinos, és hát persze Votiv és LiliRóza (személyes kedvencem) is, és tök jó volt, Igivel voltam, egyre rendesebb gyerek, egyszer már attól sem kell félnem, h elrohan, mert nem fog. Lili megAKKORÁKAT mosolyog, igazi NŐ!!!!
Dokimmal is találkoztunk, röhögött,h ott vagyunk, de hát ez már...ja, és RENGETEGEN voltak!!!!

volt nektek is olyan babátok, aki szánalmasan tudott nézni rád szopi előtt úgy, h közben remegteti a száját????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
az számít, ha én néztem így a gyerekre? :mrgreen: :lol: :roll: :lol:

gyerekem kódorog, kóvályog a fáradtságtól, de el nem aludna :( de muszáj lenne neki mert nekem meg muszáj elmennem nemsokára és ha ő akkor elalszik a kocsiban az borzasztó rosszul jönne ki :cry: :cry: :cry: miért nem alszik? édes aranyos énekelget meg röhög-sír fáradtságában - lassan már én is :roll:

Kép

Kép

szrekuc

lav, písz, hepinesz - alszik! 8) :lol:

Indi,
mi újság? megvagytok? milyen otthon?

Kép

Kép

szrekuc

szrek! mi másfél órával elcsúsztunk az alvással. szóval fel a fejjel, bizti vmi van a levegőben amit mi nem érzünk...
gödibarbi

Barbi,
köszi :D du beszerzünk - eddig ahol kérdeztem, nem volt :shock: +++okat is köszi ;) (szabadfelhasználású, vagy csak fogzásra lehet? ;) :lol: )

Kata,
helyes az avatar! :D :D illetve a fiad ;) :lol:

Tinu merre jár? No és Nuk? :D meg mindenki :D

Kép

Kép

szrekuc

mindenkinek igaza van, mindenkinek másban, de azon gondolkodtam el leginkább amit Votiv írt, hogy olyan a szülés mint amilyenek mi vagyunk...nálam ez nagyon igaz..de fejlődni szeretnék és persze változom is, ezért valszeg a következő szülésem már másmilyen lesz ;)
Egyébiránt a legutóbbi UM tapasztalatokból én spec annyit szűrtem le magamban, hogy továbbra is UM ámbár rá fogok kérdezni azokra a dolgokra amik nekem nem tetszettek pl lepény-kinyomás :? , és motozott már bennem a gondolat, de az itt olvasottak megerősítettek benne, hogy szülésznőt viszont váltok, mert volt két negatív félmondat amire a mai napig emlékszem szó szerint :roll:

Barbi: fotó nagyon szép, és igy legalább már én is tudom ki az a BS aki másodállásban félisten :P

Votiv: sangh-kung izé torna engem is érdekelne!!

GRILLEZNI mi is imádunk!!! CSak épp a csöpp erkélyünkön a 4.-en hülyén néznék ki, meg a szomszédokat se akarom az illatokkal és a füsttel stresszelni :? Igy bárminemű grill partiba benne vagyunk, ámbár Fibi és Barbi nekünk nagyon messzi van :cry: :cry:

És mi meg olyan jót buliztunk a hétvégén!!! Hogy TYŰ! :lol:
Régi cimbim esküvőjén voltunk, ami tulképp inkább házibuli lett és úgy érzetem magam, mint 17 évesen és kb úgy is viselkedtünk :oops: én voltam Zoltán Erika és a barinék a vokalisták és énekeltük a "jobbnál-jobb" slágereket 8) és rengeteget kacagtunk!!! Kamilla meg Anyunál volt, most aludt ott először és mi meg hajnalban jöttünk haza, kialudtuk magunkat és mentünk is érte. Az volt a vicces, hogy volt még egy pár akiknél baba van és hát mi buliztunk a legjobban és mi bírtuk a legtovább 8) Vicces volt :) Nagyon ránkfért ez a feltöltődés!!!
Kívánok mindenkinek hasonlókat!!

Rylie
rylie

szrek! ahogy gondolod :lol:

rylie! buli :lol:
gödibarbi

Mi még csak ezután, a legagyobb hőségben indulunk - este lenne kevésbé rossz a hőség miatt, de az a kölöknek szívás lenne az alvás és napi ritmus miatt, így inkább mindketten szívunk :wink: Hátamon a ded, vállamon egy nagytáska baloldalt, másik nagytáska jobboldalt, középen még lóg a kistáska és húzom a kisbőröndöt a kezemben, plusz a maradék kézben egy üveg víz. Átlag 20 perc gyaloglás megállónként. Aki ezt überelni tudja, kap egy fagyit!

Macs :) Féltem én azt a szép medencét, dugjátok el előlünk :wink:

csókolat!

indianyo

Barb,
ühüm :D :wink:
és csajod a papucsban édi lehet :lol:

Zsan,
persze-persze, csak hát ilyen defektes vagyok :? vagy lehet h nálam is már a PMS? :roll:
és nekem mindkét ded ilyen száj-remegtetös 8)

Kata,
akkor +++++, hogy jobb legyen ez a heted!

Indi,
Neked meg ++++++ a hazauthoz!!!!!! jaaaaaj, gondolunk Rátok! nekem az árnyékban is melegem van már :(
fibi

Rylie,
mér, ki volt a szülésznöd? :o
és Vicáék is messze laknak ám tölünk, jöhetnétek konvojban :wink: :lol:
fibi

Vica :) Állva alvás :( Kitartást Nektek a fogakhoz!! És az érzékeny ínyt onnan gondolom, hogy Bálint mondta már, hogy fáj, ha ott mostam ahol a leguccsó szemfoga bújik kifelé :wink: (milyen jó is az, ha már el tudja mondani az ember gyereke, hogy mi baja! :lol: ) És a fekete fogaktól nem kell tartanod, azért az nem egyik napról a másikra alakul ki és az sem mindegy, hogy mit eszik a gyerek, mert ha pl. cukros cumi lóg a szájában egész nap, akkor az tényleg kész fogszuvasodás, de Nálatok úgysem ez a helyzet! :wink:
Bencus szerencsére még nem kapott rá az éjjeli (pontosabban hajnali) gügyörészős együttlétekre, de ha erre lenne szüksége és így követelné ki, akkor ám legyen 8) Egyébként nem kell félteni Őkelmét, mert nagyon is eléri amit akar, még ha ilyen pici is :D úgyhogy kap elég figyelmet meg dajkálást. És egyáltalán nem kotyogsz bele, sőt :wink: :D
Persze fura érzés, hogy felnőnek a gyerkőcök és nélkülünk mennek ide-oda, de emiatt nem aggódom (inkább elérzékenyülök :oops: ), sokkal inkább azért aggódom, hogy jól érezze magát és vigyázzon rá, akire rábíztam, szóval érted :wink: Máté még nem tötött nélkületek éjszakát (márcsak a szopi miatt se), ugye?

Barbi :) Nagggyon édes ez a kép!! :D :D tisztára mintha a nagpapája lenne BS! (jaj, bocsi a hasonlatért, remélem nem haragszol!)

Szrek :) Ágyból kitúrás :lol: :lol: Fogakhoz kitartást Nektek is!!! Melyik jön? Sztem nyugodtan adhatsz neki chamomillát akár 1/2-1óránként egy szemet, de majd jönnek a tapasztaltabbak...

Fibi :) Lécci ne rekesztgesd ki magad, nálam úgysem tudod, mert mindig karámon belül maradsz! :wink: :lol: Bálint nélküli éjszaka élvezetes volt :oops: :lol: A szó szoros értelmében, mert végre nem voltunk hulla fáradtak estére Lacival. Sőt még egy órát beszélgettünk is gyerekekről meg rokonokról (ami egy férfinél nagy szó, hogy nem vágja be a szunyát azonnal :lol: ), Bencus is jó fiú volt, időben elaludt, csak 2xevett és fél7-ig aludt, úgyhogy most dúlnak bennem az energiák :lol: Csak nagyon hiányzik Bálint :( :( és olyan fura, hogy nagy rend van... Laci fel is ajánlotta, hogy szívesen szétszórja a játékokat, ha ez enyhít a Bálint-hiányomon :mrgreen: :lol: Mikor is mentek Bajára?

Macs :) Teknős-medence nagyon rulez és király benne a kiscsajod!! :D :D És kánikulás dedfürdőzésben nagyon igazad van, most naponta többször is öblítem/fürcsiztetem Bencust és nagggyon élvezi :lol:

Zsan :) Szájremegtetés :lol: enyimek így tudnak sírni! én balalajkázásnak hívom, mert a hangjukat is remegtetik hozzá és tisztára arra hasonlít :lol:
napközi rulez :D Naptej :lol: ha hiszed, ha nem, én még fel is hívtam anyámat, hogy a lelkére kössem, hogy kenegesse naptejjel Bálintot, meg adjon rá sapót és árnyék és-és-és.. :oops: :lol: úgyhogy én is megértelek!!! Az éjszakát állítólag jól bírta a nagyfiú (bár 2x legurult az ágyról, mert ott nincs támla), csak reggel tartott neki egy kis ideig, amíg rájött hol is van... de már minden okés. És csak 2x "anyá"-zott, de megbeszéltük, hogy ha nagyon rátör a honvágy, azonnal hazahozzák a nagyfiút.
Az indiántábor vmi speckó dolog vagy csak így hívod a napközit?

Vera :) Dóci kommentjei :lol: :lol: Tök édes és egyben fura lehet ez a "tudathasadásos" állapot, de mégis úgy örülök, hogy nemsokára megtapasztalhatom :D :D Ebben a nagy melegben remélem szorgalmasan látogatjátok kedvenc fagyizónkat :wink: :D

Muha :) Nálam Barna P. volt az ügyeletes a 2.szülésemnél, ő vizsgált meg és nagyon gyöngéd és kedves volt, meg tényleg jó a humora is, sztem nem kell aggódnod, csupa jót hallottunk róla!!

Ja és nem is írtam még, hogy ma voltunk védőnéninél méreckedni Bencussal és már 6370g :shock: mondjuk sejtettem, hogy kb.6 kiló, de mégis... 2 hónap alatt 2,5 kiló... :roll:

Kép
Kép
denizsa

Rylie :) Buli szupeeer! :D És hogy érezte magát Kamilla első különtöltött éjszakáján?

Indi :) Innen is megy Nektek a sok +++++ a hazaúthoz!!!!!

Fibi :) Árnyékban-is-melegem-van csapathoz én is jelentkezem, nálunk már 32 fok van a lakásban.... :roll:
denizsa

Ma délelőtt megkaptam Ignáctól az első telipofás, csak a maminak címzett vigyort!!!! :lol: :lol: :lol:

AZ ÉLET SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!!!

Az orvosos témához nincs mit hozzátennem, olyan szép kerek lett a vége - és még össze se veseztt senki!!! :wink: :D

Hát ezért beszélgetek én veletek mostanában annyit MAGAMBAN!!!, ha már a jelenlegi állapot nem engedi, hogy itt a gép segítségével in real life tegyem... De esküszöm, még így is klassz veletek dumálni! 8) :shock:

(és nem azért, mert senki nem szól be. hehe :wink: )

Mindenkitől köszi a +okat, boszitopik továbbra is műkszik: bár nehéz így segítség nélkül a két krampusszal, de érezhető a fejlődés, Igivel már 20 perceket "beszélgetek" és ő tágra nyílt szemekkel figyel, meg vicces hagokkal és pofákkal válaszolgat :lol:

Lassan 21 hónapos leánykám a hétvégén megkapta élete első papucskáját - 25-ös!!! Lelki szemeimmel már látom a kis 43-as körömcipőjében a drágát!! :lol: 8)

Állatkertbe mennénk mi is - csak ne ebben a 40fokban menjünk, és a Szrek felvázolta csoportos energiafeltöltés az állatkertben is nagyon tetsz!!! Szerintem hetekig címlapsztori lenne... főleg, hogy uborkaszezon van úgyis a hírpiacon :lol:

Megkérdem már, mert hátha: rajtunk kívül senki nem lakik a III.kerületben??? Csak mert hátha legalább azzal gyakrabban talizhatnánk... már ha szintén óhajtja...

Zsanci, ha mentek Ürömre, ki ne hagyjatok minket!!! :wink:
Nekem is örök parám, ha más vigyáz Hankára (még szerencse, hogy ez bazi ritka...), hogy bekenik-e, megitatják-e, adnak-e rá elég ruhát, ha fázik., stb... :wink:

Barbi, ez a kéééééééééééép!!!! CÍMLAPRA! CÍMLAPRA! CÍMLAPRA! :lol:

Deni, Bálintod meg annyira boldog 2 éves , hogy könnyem csurran! Még sok-sok ilyet ebbe az országba!!!!!!!!!!!!!!! (meg sok ilyen szülőt... akkor tán lesznek ilyen kőcök is... de ez már messzire vezet...)

Vera, amit Dóciékról írsz!! :lol: Próbálom magamban elvetni a hozzáállásod magjait: nagyon tetszik ez az egyszerre aggódós-egyszerre kiröhögős felfogás!!! :lol: Ha az ember kínlódik, legalább jókedvvel tegye... :wink: :lol:

á propos...
A múlt héten volt egy olyan du.-i altatásom, mikor mindhárman bőgve ültünk be a nagyfotelbe - én könnyeim között kínomban dalrafakadtam, és mire lement pár nóta, mindkét kölök aludt a karjaimban - mondhatom: amilyen szarul indult, olyan szép lett a vége :lol: És még a másfél órás elgémberedést se bántam, sőt azt se, hogy nem tudtam elaludni így, mert folyton csak gyönyörködtem bennük :lol: :lol: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Szia Energiadús Deni! :D :oops: :lol: :P

Bálintnak új csík jár ám! ;) :lol:

Indi,
+++++++++++-ok a hazaúthoz és remélem, minden okés lesz otthon! :)

Barbi,
akkor jó, ha bejött az elmex :D

Kép

Kép

szrekuc

Deni: jó méretű a kispasid. :-) Nem semmi...

Macs: medence nagyon jó és benne a Füles édes.

Nuk: Te mikor tervezed a partyt? Lassan már nekem is neki kéne állni, csak vártuk a mesteremberek ítéletét, hogy mikor jönnek lakástfelújítani, plusz abszolút nem látom át a nyarat, de jó lenne, ha nem szerveznék a Te bulidra semmit. :-)

Votiv: engem is nagyon érdekel a szuperenerdzsitorna... igy nekem is tanítsd meg léccccccccccccci.

Gyermekem nagyszülőknél nyaral, annyira hinyázik, hogy holnap meg is szeretném látogatni. De ő nagyon élvezi, annyira cukorfalat.

Indi: jaj éppen a legnagyobb hőségben jöttök haza.... kitartás, remélem minden rendben lesz.

Barbi: nagyon jó a kép B.S-ről és a csajodról.

Na visszaolvasok... szép napot mindenkinek

Kép
Kép
johanna1975

Állatkert: miiiiii is, főként, ha a csajom hazajön addigra. :lol:

Leni: Jaj ez az első mosoly olyan jóóóóóóóó.... édes lehetett a kispasid. jó nagy lába van Hankának, mi még a max.21nél tartunk.

Kép
Kép
johanna1975

Szia Leniiiiiiiiiiiii! :lol: :lol: :lol:
kitartás! és szép lehetett az altatás tényleg! :D (tényleg ;) )

Rylie,
wow 8) buli jó lehetett meg hogy a gyerekesek bírták legtovább- ki tudja, mikor lesz ilyen legközelebb :mrgreen: :lol:
éjjel milyen volt külön? mikortól lehet? nem mintha szeretném vagy tervezném, csak nem is tudom,mennyi idős kortól lehet egy éjre otthagyni

Deni,
ha van olyan, hogy alsó szemfog, akkor az, méghozzá rendezői jobb;) egyébként úgy nüveszt fogat, hogy szinte csak a bal oldalára :shock: :lol: jobb oldalán csak az első metsző van fent meg egy rágó hátul és ugyanez lent :lol: :lol: :lol: hát milyen gyerek ez? :mrgreen:
de Bálint is jó, ha utoljár szemfogat hagyott ;) van egyáltalán vmi sorrend?

Kép

Kép

szrekuc

Szia Johi!!!! partyra fel! :D

Rylie,
akartam még, hogy én se szeretnék mással szülni, mint UM-mel, szülésznőm nekem nem volt választott - valszeg ez megoldás lehet
vagy ha nem, akkor majd a harmadiknál, negyediknél és a többi és a többi :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Rájli,
mármint a megfelelő szülésznő kiválasztása a megoldás :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Nem is tudok mindenkinek reagálni.... valahogy szita az agyam...

Rájli,
ilyen bulik jóóóók :D

Leni,
sok ++++++ és gondolunk ám rád :D

Szrek,
éljenek az alvó Dedek

Zsána,
ezer köszi mindenért és Igi már igazi Big Boy :D bahltam, mikor elbúcszott egy laza, "na szia!"-val.. :lol: :lol:

Deni,
éljen az energia-feltöltés és a beszélgetés :mrgreen: megértem hogy hiányzik B.

Fibi,
macskáék felé sem vagy kirekesztve, meg sztem máshonnan sem :) csííírz áp!!!!

Mindjárt jön a sütőszerelő...legalább is egy órája ezt ígérte.....hogy mingyár' itten van...

Macska, akinekcsak21napvanelvileghátra.....

macskanyu

Szia Macs!
Mi volt nst-n? :D 21 nap? :shock: :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
semmi, de ez nem is meglepő, fél nappal a szülés előtt is lapos volt az a görbe....sőt, mikor elfolyt vízzel felvettek és csináltak nst-t, 2 ujjnyi méhszájjal, kerek 2 órával Füles kibújása előtt, akkor is "épp csak" valamit mutatott a gép, a fájásokra... :lol: :lol:

Egyébként Mirka előtte-utána majd1 kirúgta az oldalam, de ahogy feltették a tappancsokat, úgy döntött, Ő szunyál egy sort... jól le is lettünk szidva... :lol: :lol:

sok, vagy kevés a 21???
macskanyu

kevés :D mingyá szülsz :D
és mindjárt itt az augusztus ez azt is jelenti :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Macs :) "sok, vagy kevés a 21???"-nos sztem ez relatív, mondanám Neked baromi hosszú lesz (legalábbis nekem az utolsó pár hét volt a leghosszabbbb), nekünk meg elrepül... és nst-n ne izgasd magad, ez már csak ilyen...

Leni :) mosoly szupeeeer, de szép is ez :D :D én is olvadozok a mosolyoknál :oops: Igi hasfájása hogy van? wow :o 25-ös tappancsokhoz gratula Hankának!

Johi :) Szia, Te dolgozó nő! :D Milyen újra munkában? Mindennap bemész? és az idegeneket is vezeted?

Szrek :) Igazad van, majd gyártok új csíkot :wink: Ábel fognövesztése :lol: ne aggódj, majd kijön a többi is :wink: Tudom, hogy Ryliet kérdezted, csak most olyan friss az "élmény", muszáj belepofázkodnom... Szóval sztem az, hogy mikortól, ez egyaránt anya- és gyerekfüggő, mert nem mindegy, hogy Te mikortól vagy képes elengedni (nekem ez nagyon nehezen ment), ill. a gyerkőc természetes milyen, mennyire igényel Téged az elalváshoz, stb. Pl. nálunk anyám már többször is altatta B-t napközben, de idegen környezetben ez megint más, és az esti is más mint a nappali altatás, szóval érted... De valszeg túlbonyolítom az egészet és sokkal egyszerűbb is lehetne ez, pláne ha mondjuk a "szükség nagy úr" alapon kellene döntenem és nem ennyit törpölni rajta. Mindenesetre mi jó sokáig vártunk (B. 2éves koráig), mert az én maradi szemléletem szerint egy kicsi gyereknek az anyja mellett a helye :lol: de ha Bálint jól veszi ezt a próbát, akkor máskor is el fogom engedni :)

Zuzi :) Merre??? Kecskeméten vagytok???
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: