Sziasztok Csajszik! Most nem olvasok vissza bocsi! Csak önzőzök!
Keltetek már arra hajnal fél 2-kor, hogy rendőrök kogotatják az ajtót, hogy: "Azonnal öltözzetek fel! El kell hagyni a házat! Tűz van!"
Na mi ma hajnalban erre ébredtünk! Tisztára mint a filmekben! Hihetetlen és még most is a hatása alatt vagyok!
A földszinten felgyújtották a szelektív hulladékost! (Úgy néz ki szándékos!) Szerencsére sem lakó, sem lakás nem szenvedett sérülést, kárt! Csak a hihetetlen füst miatt kellett "kimenekülni"!
Egész nap nem volt áram, most tudták visszakapcsolni! Hűtőből lekellett költöztetni a cuccost, meg ami még ezzel jár, délután meg elmentünk pecázni! (Még jó, hogy tegnap előtt kitakarítottam a hűtőt így ma kezdtem előről!)
Ezt egyébként nem lehet elképzelni, hogy mit lehet ilyenkor érezni, de most már tudom, hogy mit éreznek azok, akiket látunk a tv-ben, hogy ott állnak és ég a ház!
Tiszta hülye az emberi agy pedig, félálomba az volt a legfontosabb, hogy mit is vegyek fel (már mint hideg, vagy meleg van, sokáig kint leszünk, vigyünk cuccokat, kell menekíteni értéket) és mikor apjuk megkérdezte, hogy kész, akkor majdnem visszaszaladtam az órámért!

Egyébként már ekkor sem volt áram, így tök sötétben mindezt, míg apjuk elő nem vette az elemlámpát!
Bocsi, hogy így szófosok! Csak most arra jöttem rá, hogy mennyi minden hülyeséget tart az ember fontosnak! És bárkivel, bármikor történhet valami, így tényleg minden napot úgy kell élni, mintha az utolsó lenne!