A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jó reggelt!

Na mire ébredtem? Na mireee?

Ildi sms-e: Pintér Botond Levente 2007. július 13-án, 23:39-kor, 3750 grammal, 61 cm-rel megszületett. A körülményekhez képest mindketten jól vagyunk!

GRATULÁLUNK ILDI!!!! Ügyes voltál! Kicsifiadnak sok-sok tejecskét!

Kép
zsuzsi**

ESZTORA: Gratulálunk Álmos Zétény érkezéséhez! Sok boldogságot és sok tejcit!!!

Kép
zsuzsi**

Szivvi: Ugye csaszi volt Esztorának, ahogy tervezték?

Kép
zsuzsi**

Ildi
Szeretettel köszöntjük a világban a kisfiadat! Gratulálunk, szép nagy baba lett! Jó egészséget, sok tejcsit!!

KépKép

KépKép
szivvi

Azt hiszem igen! De nem tudok semmit..
Te hogy vagy drága??

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora!

Gratulálunk kisfiatok születéséhez! Sok boldogságot!!

Lidikóka!
Szintén nagy gratula Botond érzkezéséhez! Sok boldogságot!!

Sok tejcikét mindkettőtőknek!!

Hipp-hipp hurrá!!

(pityergek)
torolve_20131003125716

Én csodásssan! Nagyon várom, hogy leteljen az én időm is, és végre a kezemben tarthassam a kis huncutomat. Annyira cuki volt tennap az NST-n. Csuklott végig :D Imádom!

Kép
zsuzsi**

Gurgi
Ne pityeregj, húzzzál bele :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi
Van, hogy Lili 3/4 órán keresztül csuklik! Annyira rossz, hogy nem tudok rajta segíteni...Bár őt elméletileg nem zavarja.

KépKép

KépKép
szivvi

Ti jól vagytok? Lilkóról új képek? Balázs imádja nézni a topikbabáinkat :D Mutatnék neki új fotókat. Én eddig az összeset lementettem! :lol:

Kép
zsuzsi**

Szivvi!
Meghatódtam..

Húznék én..de Samukám túl jól érzi magát odabent..
torolve_20131003125716

Egyem meg Lilkót, csuklik a kisangyal..
torolve_20131003125716

Frissítettem a táblázatot, vannak fent új születéstörténetek, de még mindig hiányoznak adatok. Segítsetek összeszedni azokat!

kétfiús anyuka
babdorka

Esztora!!! (itt is) Nagyon Gratulalok Nektek Almos kisfiatokhoz!!! Tenyleg nagyon szep!!!!

Likidoka!!!!!!!!!! Nektek is nagy gratula, ugyesek voltatok!!!

Mindkettotoknek sok sok tejcit, sok boldogsagot!!!

S termeszetesen mindenkinek megy a drukk, hogy jojjenek a babak!!!!
(Hozzank csak a taifun jon egyelore...)
Vendég

Esztora nagyon gratulálunk nektek! Isten hozott Álmos Zétény!

Andrea
Kép
kindernay

Lidikóka! Gratulálunk! Sok boldogságot nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Jaj Gurgika ne pityeregj, nemsokára mi jövünk!

Andrea
Kép
kindernay

Egyébként nem pici fiúk születtek?! Na remélem mi is csatlakozunk majd méretügyileg!
Gurgi: Zsú hányra is ment? Vagy 2-re megy?

Andrea
Kép
kindernay

Esztora! Sok-sok gratula! Sok tejcsit és egészséget mindkettőtöknek!!!

Ildi! Gratulálok!!!! Már nagyon vártam a hírt rólatok!!!! Sok tejcsit!!!

Szép nagy babák lettek!!!
:D :D :D :D

Mi most elmegyünk szopizni! :P
molkata

Gratulálok az újabb babák érkezésékhez.Szép méretekkel rendelkeznek,főleg a cm-k.

Én is kínlódok a tejjel,pedig még fejem is,hogy több legyen de nekem is csak kb.5O-6Oml között van 2 mellből.Most pl.úgy jártam,hogy szegény 4O percig nyamogott rajta utána lemértem és kiderült ,hogy semmit nem evett és akkor készíthettem a tápszert.Ja és eltelik 1O perc és elalszik a cicin alig bírom felébreszteni.

Nem tudom egyedülálló problémám van-e,de lehet rám tört a szülés utáni depi.Minden este bőgök,és még nem érzem azt a földöntúli boldogságot amit vártam.Igaz mikor alszik a kis manóm alig várom,hogy felébredjen.Most hozatok anyámékkal vmi homeos bogyót aminek egy kis feszültségoldó hatása van.Még nem érzem azt,hogy mintha mindig is velünk lett volna érzést.Biztos önző vok.
pillangó7

Esztora Üzije:
Tökfej igazi pasi.Az első felkelés igazi rémálom volt, mostmár jobb.

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora, Ildi: Gratulálok nektek, jó egészséget, sok tejcit, és minden jót kívánok!

Nem semmi, jó nagy babák...

Most gyorsan levizitáltam a pocakomat, basszus lehet, hogy nekem sem kellett volna 56-os ruhákat vennem?!

Mi lassan indulunk, majd este jövök.

Remélem újabb jó hírekkel vártok!

Pusz,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Mi a pisztoly? Az ember kiteszi a lábát és potyognak a bébek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora, Ildi: Gratulálok! Jó egészséget, sok tejcsit! :D [img]

Megyek mégegy kört, hátha mire visszajövök esni kezd! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 934.37.gif[/img]
Vendég

Kép
Vendég

Azért az tök jó hogy mind a két Anyuci kidobhatja a ruhatárból az 56-os cuccokat. Sőt, Ildiék már a 62-est is! Azt az 1 cm-t felveszi a pelus. :D :D :D :D
Vendég

Kinderke!!
Hát kíváncsi leszek, hogy mekkora lesz a 2 Samu +1 Marci...
Basszus pedig nekünk nagyon sok 56-os cuccaink vannak..jó van ami nagyobb..picit..C&A-sok..

Zsu!
Nemrég telcsizett.
Meg volt a magzatvízvizsgálat, eléggé fájt neki, leizzadt..de minden rendben, tiszta a víz, a méhszáj 2111-es. Hétfőn megint megy..

Esztorának és Lidikókának sok szeretettel gratulál!!

Mi most jöttünk fel a piacról..simán ment, néha keményedtem..1 hónapja nem voltam a piacon..most meg, tök lazán mászkáltam..
torolve_20131003125716

Visszajöttünk egy marha nagy sétából, fájogatok, de még nem úgy... nem értem én ezt... Már nem tudom mivel lehetne kicsalogatni! Apa mindenesetre a holnapi napra tippel, remélem bejön neki! Nagyon car a kedvem, és morci is vagyok, már a környezetem is nehezen visel el. Ez már azt hiszem a vég... megyek és elaltatom Rolcsit, azután magamba fordulok!

Gratulálok az újdonsült anyuciknak a szép nagy babucikhoz!!!!

KépKépKép
dikó1

Annneee és a többi mami!!!

Tutira nem lesznek jók a nagyobb babákra az 56-os cumók???
(jajj, pedig annyira szép és vagány ruhácskáink vannak..nemááá és ráadásra nem kaptuk hanem vettük őket..) brrrr... :evil:
torolve_20131003125716

Micsoda hírekre jövök vissza pedig csak vásárolni voltam.Hatalmas gratula Esztorának és Ildinek nem semmi mértekkel rendelkeznek a fiúk.Sok tejcsit nekik.Na a meleg front csak meg hozta a hatását.Kíváncsi vagyok,hogy fog a hétvége alakulni.Na én léptem főzni hátha egy kis csirke paprikás fini ubi salival az én kicsi fiamat is ki csalogatja. :) :P Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Na Gurgi én meg majdnem csak 62-es rucikat vettem, ajándékba kaptam 56-os rucikat (na azért vettem hozzá egy-kettőt én is) de akkor jó, hogy felkészültem...
Szerintem van olyan 56-os aminek a mérete 56/62...

Pillangó: nem vagy önző, sok nő átesik ezen, szedjed a homeos bogyókat aztán majd elmúlik a depid! Minden okés lesz! Ne keseregj!

Kép

Jaj de izgi, mi is átnyargalunk anyóshoz aztán még benézek. Csocsika nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Lidikoka: Millió gratula nektek Botond születéséhez, húha jó sokat szenvedtél érte, hogy ha egész olyan késő estére lett meg.... :roll:
De a lényeg hogy jól vagytok! Nagyon kiváncsi vagypok a részletekre :wink: Jó egészséget nektek!

Én meg egy csomó 50-es bodit túrtam, meg szerváltam, mert a 20. héttől nyíltam és a dokim mondta, hogy nem fogjuk kihúzni... :lol:
Na mindegy majd jók lesznek a lányaim játék babáira ezek az apró ruhadarabok, ha tökire kicsik.... :lol:

Ez a ruhaméret kérdés azért is érdekes, mert nagyban függ béjb testalkatától: Pl Violának egész hosszú a felsőteste a rövid csülkeihez képest, és míg bodyból 68-as hotdott, addig rugdalózóból 62-est sőt 56-ost :shock:

Voltunk kint a Metróba bevásárolni, kb 30 kilós táskát cipeltem fel, a derekam kész van.... :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

[quote="gurgula"]A írta:gurgulannneee és a többi mami!!!

Tutira nem lesznek jók a nagyobb babákra az 56-os cumók???
(jajj, pedig annyira szép és vagány ruhácskáink vannak..nemááá és ráadásra nem kaptuk hanem vettük őket..) brrrr... :evil:

Enyim gyerek 52 cm-rel született. az 56-os rucik pont jók, merta pelus felveszi a többit. Szerintem egy 58 és egy 61 cm-s babára nem jók, vagy csak nagyon rövid időre. :D :D
Vendég

mértekkel =méretekkel :oops:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ildi és Botond béb! Isten hozott anya-fiaként a kinti klubban. Egészséget, anyának bőséges tejtermelést, no meg mihamarabbi felépülést. Gratula.

Kép
kissmanó

Na, bakker. Ez a fenti szín az Ibolya?

Kép
kissmanó

Na, nem beijedni Andris béb ruhatára miatt lányok.
Grétu ugyi 53 cm-el született, de símán jók (még) az 50-es culibulik rá.
Szal télleg bébméretfüggő.

Kép
kissmanó

Ja, apa hozott egy kis napozót dajcséktól, s első ránézésre megkérdeztem, hogy métt nem kisebbet vett. Erre kiderül, hogy 56-os. Há én símánszki 68-asnak néztem.

Kép
kissmanó

Na, akkor két kismamink ráhúzott a péntek 13-ra.
Én mondám vala Gurginak, hogy bevállaltam vóna eme dátumot, hisz nálam a péntek 13 mindig nyert. Nem tom emlékeztek-e erre. Akkor vót, mikor Gurgi nekem a pénteket jósolgatta, s nekem egyáltalán nem felelt meg, lemaradt a szmájli, s ettől Gurgi morcosnak titulált (vagy harapósnak, vagy mittoménmi).
Akkoriban volt egy kis babaeső, na kíváncsian várom az elkövetkező napokat.
Minnyán július közepe van, hogy telik az idő............

Kép
kissmanó

csajok! Most nézem a táblában, Nenőkének a holnapi nap a kiírt. Vajon hogy vannak? Újabb hír róluk?
Ki is ott a kapcsolattartó?

Kép
kissmanó

Ja, még akarám megjegyezni, Enikő, te sem vagy teljesen ép, 30 kilós pakkot cipelni?
Zalán ha kitekint, majd jól megaszongya neked :lol:

Kép
kissmanó

És télleg: hun van Orsi?
Eldobta a keresztszemesét, oszt most azt keresi, s nem találja?

Kép
kissmanó

Pillangó,

Próbáld meg minden alkalommal, mindkét mellből szoptatni. Ne add fel a szoptatást, mert idő kell a mennyiség növekedéséhez. Nekem kb. 60-70ml/mell a mennyiség. Nekem is van úgy, hogy 10 perc után bealszik evés közben, de akkor pici szünet (pl. büfiztetés, vagy megpróbálom lerakni az ágyába) és néha ismét felébred ezekre, majd eszik még egy picit. Az etetések sem mindig egyformák nálunk. Van úgy, hogy 10 perc evés után, alvás és 1 óra múlva ismét hiszti a kajáért, de van úgy, hogy 30-40 percen keresztül zaba, ami után 4-4:30 hosszan alvás. Tegnap éjszaka pl. két 4 órás alvást produkált Bali, ami nagyon jól esett nekünk is. :lol:

Sírás: néha én is elpityeredek, vagy a meghatódástól, ha ránézek vagy a fáradságtól vagy a fájdalomtól, mert a szoptatás nekem néha igen csak fáj (harapós a fiacskám), vagy ha nem eszik eleget éppen, akkor a kudarcélménytől.

kétfiús anyuka
babdorka

Manó : eddig se voltam ép teljesen :lol: , és direkte lett felcipelve általam a nagy pakk, ugyanis ma icakás a szülésznőm :wink: Reménykedem, nekem írtó nagy szervezés ez a szülés mizéria. Nincsenek kéznél nagyszülők. Ha azt szeretném hogy apa is bent legyen (már pedig azt szeretném, vagy nagyi, vagy tesóm) akkor most hétvégén kéne szülni, jövő héttől ugyanis, megint semmi nem fog klappolni :( És ugye a már meglévő 2 gyermekre is kéne valakinek vigyázni :roll:
De eddig volt olyan szerencsém (kopkop) hogy mindkét gyerekem akkor indult be (spontán) amikor a szülésznőm volt ügyeletben :wink: :D Remélem most is így lesz, pl ma :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Haliho!
Hu de nagyot aludtam.
Hát én továbbra is nagyon jól érzem magam.
Kiszámoltam a fogantatás napjától, hogy juli 18-ika az pont 38 hét vagy 266 nap. Szal remélem nem indítanak hétfőn vagy kedden.

Köszi a ruci infókat. Majd meglátjuk mekkora lesz Samukánk. hihi..

ENikőkém!
30 kg-t cipelni..hát, az kemény..ne csinálj sztem ilyeneket.
Megértelek hidd el, hogy mennyire szeretnél már szülni..vagyunk így egy páran de nehogy valami bajod legyen a 30kg-tól..Féltelek ám azért írom ezt!

Tényleg Orsi hol van?

Na kiruccanunk egy capuccinora vhová.
Este jövök!

De jó annak aki már babázik,cicizik, stb..lálálá :lol:
torolve_20131003125716

sziasztok!

Gratula Esztorának és Ildinek! Nem semmi méretek! Sok-sok tejcsit!

Babdorka! Adatok a táblázathoz név: Sándor Lilla Enéh súly: 3610gramm 50 cm szüléstörténet készülőben, vonalzót csináltam

Mindenkinek megy a drukk akik még egyben vannak

Rajtunk lógnak az 56-os rugik és bodyk nagyon viccesen nézünk ki :D
vennem kell egy pár kisebb ruhát.

Ceniko! Megy a drukk hogy ma beinduljon, és mégegyszer Barbara szuper csaj, hála neki és a dokimnak nincs negatív élményem

Pillangó! Tejcsi nekünk sincs még elég de szorgalmasan fejem és szoptatok hogy beinduljon még jobban, ne add fel lesz elég tejed, bár néha én is elkeseredek, de csak beindul.
Emi

Kép Kép
emi_25

Gurgi, július 18?! Akkor te vonalzód se százas?! Én megnéztem a naptárat nekem meg július 17. van "kiszámolva" de még csak a legelején mutatta az UH, így az is lett beírva a kiskönyvembe... Szóval fene se tudja, mert az UH már a végén július 9-ét mutatott majdnem mindig, tehát most túlhordásban vagyok, vagy még nem töltöttem be a 40. hetet?! :shock: Na jó inkább eszem egy kis dinnyét!

Jó capuccinózást!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Esztora, Lidikoka.

Hatalmas gratulám Nektek, nagyon ugyesek voltatok, mielőbbi felépulést Nektek, és sok tejcsikét a nagyfiuknak.

Sziasztok.
Jelentem Bogi tegnap ota napkőzben a kiságyában alszik, csudijokat.
Éjjel mellettem, igazábol ez is csak az én kényelmem miatt van, mert ha felkel, akkor csak elé a cicit azt kajcsi.
Meg persze jobban érzem magam ha ott van mellettem.

Szivvi.
Bogim is elég sokat csuklik, én olyankor adok neki pici vizet, de csakis felforral lehutőtt vizet, bár biztosan tudod, majd probáld ki, mert még ha nem is mutatja Lilko hogy nem rossz neki, de szerintem a csukli osszerázza a pici gyomrát.
Kiprobáltátok a szopis párnát?
Vendég

Gurgika.

Ne szomorkodj, a lényeg, hogy már van valami jele, hogy hamarosan szulni fogsz.
Nekem hétfon este kezdett el folyni, reggelre mégjobban és kedd délután szultem meg, de persze ugy, hogy beinditották, hát inkább nem kellett volna, mert az istenárt nem akart tágulni a méhszájam, Bogi meg jőtt, igy az lett a vége, hogy szétrepedt a méhszájam, de viszont ha meg nem inditják meg, akkor meg ki tudja meddig szenvedek még, mert a fájások nem multak.
De majd kreálok én is egy szuléstőrténetet, de még a géphez nem birok odaulni, ezen a vacakon meg nincs meg minden ékezetes betu, de egyszercsak...
Szal kitartás Gurgi, hamarosan eljon a Te időd is.
Vendég

Ckatról tudtok valamit???

kétfiús anyuka
babdorka

köszi csajok a biztatást.puszi érte.
pillangó7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: