Sziasztok,
Ma elkezdtem visszaolvasni a legutóbbi hsz-emtől, háááát, nem semmi a termés, de mostmár túl vagyok rajtatok
Utólagos BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Deni Bálintjának és BOLDOG NÉVNAPOT Votiv LiliRózájának
Fibi

erről a szülést hogy látjuk dologról beszélgettem éppen Zuzival nem régen. Csak én úgy fogalmaztam, hogy valszeg elképzelnek a kismamákok vmit, hogy, mit szeretnének, aztán a sors közbeszól, és naná, hogy a dokira, szülésznőre kenik rá a dolgot, holott sztem valahol mélyen magukban csalódtak, de erről vmiért nem beszélnek. Egyszerűbb csak másban keresni a hibát. Én is csalódtam magamban, de hála az égnek beláttam, hogy ami történt, az okkal történt és elfogadtam, hogy így alakult. Eszembe sem jutott bárkit hibáztatni miatta. Más tészta, hogy van, amikor tényleg a doki/szülésznő hibázik. + még, ahogy Deni is írta, az egyén hozzáállásán is múlik. Az én dokim esetében pl tuti így van. Elolvastam annak a lyányzónak a történetét és számomra a stílus, ahogy írt, kicsit bicskanyitogató volt. No, ha a dokival is ilyen volt, akkor vhol nem csodálkozom azon, ahogy vele beszélt. Elnézést, ha vkit megbántottam, vagy az elevenébe vágtam, nem volt szándékomban.
Szépek a fiaid
Recca

sok +++++++++++++++ ehhez a szörnyűséghez. És kitartást

És (ex)dokinőtök

Örülök, hogy végül mégis sikerült az első adag antibigyót belediktálni Benkébe

Én is így csináltam anno, ha kell, hát kell.
Votiv

ez az ovi szerűség tök jól hangzik

És bár nem nekem szólt, majd kifúrja az oldalam a kíváncsiság, mit írhatott Neked a bácsi
Zsanci

tök jó a hármas kép
Zuzi

gratula Pannusnak az üléshez, mászáshoz és fruttapurához
Deni

gratula az oltáshoz Bencusnak és nagyon szép a kis szülinaposod

Nagyon boldog a kis arca

Igen, éjjeli ébredések még mindig figyelnek. Bár – lekopogom – az elmúlt két éjszaka elég tisztességes volt. Példul az elmúlt éjjelen felkelt fél kettőkor – miután nyolckor már aludt – és utána kelt két óránként. DE ezt csinálja már kb. két hete és nem tudom, miért. Próbálom megnyugtatni az ágyában, hogy ne azért keljen fel, mert megszokja, hogy kiveszem, de nem sikerül a nyugtatás. Végül mégis kiveszem, két korty tejecske, visszaalszik, majd visszateszem a kiságyába és alvás a kövi ébredésig. Na, de most már lehet, hogy rendeződni fog a dolog, mert a napközbeni alvásai is változtak. Hosszabbak lettek, mások az éjszakák azóta is, hogy a három rágója átszakította az ínyt. A negyedik jelen pillanatban lila kicsit, várom, hogy kibukkanjon az is és remélem pihi következik. Nem hiába, a fiam 12 foggal akarja ünnepelni a 12 hónapos szülinapját

(Ha már a 11. hósat 11-gyel fogja….

)
Tinu

Tündinek mekkora haja van !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuk

voltatok már azon a szemész vizsgálaton? (vagy neurológia, de inkább a szemészeti beutalóra emlékszem…

) Ugye, hogy rendben van Réka?
Szép helyen voltatok a Balaton mellett, hol van ilyen szépen megcsinálva a part? Szépek vagytok a képeken, vigyázz a gyerekre témájú kép jóóóóó
Szuperek a talis képek, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni
Barbi

komolyan érdekelne ez a megfelelő körülményes dolog a cici nélküli elalváshoz. Én sem akarom elválasztani Mátét, de sokat agyaltam már rajta, hogy induljak majd neki akkor, ha elérkezett az idő. Eddig dunsztom sincs róla. Teljesen kiszámíthatatlan. Előfordult már, hogy este, illetve napközben elaludt cici nélkül, de nagyon-nagyon ritkán. Szóval, érdekel a Te bölcs köved
És utólag is részvétem apósod végett
Első mondat nagyon ééédes
Lindi

gratula Bajni második fogacskájához, és sok-sok drukk a hétfői vizsgálathoz

Tutifű

:D
Szrek

nekem beugrott vmi, hogy mi változhatott Rajtad…..
Deni, Votiv

fagyis recepteket tudtok adni? Mert nekem csak azok vannak, amiket a géphez adtak, de nem váltak be…. Bizti béna vagyok

Illetve még egy kérdés: nektek a gépben lévő víz, vagy mi megfagy a fagyóban, vagy csak jó hideg lesz???? Talán itt van nekem a kutyus elásva….
És mindenkitől kérdezném: Ti hogy próbáltátok a fogmosást? Máté már azt sem bírja elfogadni, ha a gumi fogkeféjével nyúlok a szájába, sírni kezd. Szeretném, ha már elviselné, mert a rágókba már mindenféle beleragadhat – eddig is jó lett volna, az eddigi fogakhoz, de nem jártam sikerrel -, és jó lenne, ha tűrné….
Leni

és végül minden okés volt az uh-n, ugye?
Johi

ugyanolyan zoknink van

, rendeződni látszik már körülöttetek a világ? Majd küldök Neked privit
Macs

Füliről, amit írtál, egy kis tündér lehet

És tudod, az nst alatti felvigyázásban ránk is számíthatsz

nagyon jó Füli a honlapon is és irigy-irigy, erre a gyönyörű, fás, fajátékokkal ellátott játszóért

Laza Füli rulez Afrikai népdal nálam is viszi a pálmát
Élien-eden jót nevettem, bocsi
Pocakfotó nagyon szép, és sztem sem mondhatod magadról, hogy bálna alkatod van, nagyon szép kismami vagy
Curse

harapdálás, meg karmolászás nálunk nem volt, sajnos, így nem tudok tanácsot adni. Máté mindig a saját kis kezeit fogja közben. És annyira csípem, hogy néha annyira szorítja a nagy igyekezetben, hogy kifehérednek az ujjvégei

Vele csak egy gondom van ilyen téren, amikor már félálomban van és kijjebb csúszik a cici a szájából, ő még reflexszerűen próbálja „fogni” és néha belemélyeszti fokozatosan, lassan a fogacskáit az udvarba, na, itt jön az, amit Deni is írt.
Ildi

tudom, hülye kérdés, de bölcsi/ovi váltást nem tudtok csinálni? Tudom, hogy túljelentkezés van, meg teltház, meg minden, de én magamból indulok ki. Én is sírva mentem az első ovimba és nem akartam anyut elengedni, hogy ne hagyjon ott – már nem emlékszem, miért, és mi történt, ami miatt így alakult, de aztán a másik oviba, ahova „eltanácsoltak” nagyon szerettem járni, alig lehetett kirobbantani onnan. Ja, és ott már tudtam aludni is!!!
Arwen

de jó, hogy otthon

Attila gyönyörűséges baba, ahogy ott fekszik, mintha azt mondaná „mondd anya, mit tegyek, hogy boldog légy?” Már megtette, hogy boldog légy, hisz megszületett

Örülök, hogy dokim is megnyerte a tetszésed
No, bocsánat a terjedelemért, így is egy csomó mindent írtam volna még
Vica