A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jó reggelt!

Hát nem én Ildi megyek már szülni???? :) hajrá Ildi, mennek a drukkok!

nem jöttek ki újabb pöttyök, szórakozik a kölyök. Pár hónapja tele lett a feje bhimlő szerű kiütésekkel, 2 nap alatt gyógyult, doki szeritn is az volt. Most a homlokán és a kezein és alkarjain van tele pötyökkel! Közben körülnéztem hol játszott tegnap, és találtam csalánt, szóval lehet hogy attól van. Mindig ilyesztget a kölyök...

Manó én is kérem a történetet! bmano@invitel.hu és ha megadod a telcsiszámod annak is örülnék, mert Gurgié és Mütyürkéé megvan de nagyon valószínű, hogy egy időben szülünk, így nem akarom őket zavarni a híreimmel! :)

tegnap este, Mister dugesz nagyon enyhén távozgatott, (talán), azután olyan görcsös hasmarsom volt, hogy esküszöm rosszabb volt, mintha szültem volna! Most mégis itt ücsörgök, és semmi újabb előjel. Remélem a doki délután már bíztat majd valamivel!

Times, nagyon szépek a fiúk!

Na megyek vár a reggeli!

KépKépKép
dikó1

Na húzunk a bankba, utána földhivatalba, majd a másik bankba, aztán ctg-re, utána Obiba lámpát nézni, majd egy bútorbolt következik. :shock:
Ki kell használni, amíg lehet. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Emi, még ha észre is vette, szerintem már tiszta csupa ambicióból sem szól egy szót sem ezügyben.

Kép
kissmanó

Csajok. A gátas mizériám nagyvonalakban véget ért. Az este óta símánszki ülök rajta, nem fáj. Reggel még picit olyan volt, mintha csípné valami, de már elmúlt.
Szal én gyógyultnak nyílvánítottam magam. Két nap volt ez a qrva xar, de szerencsére volt a szolgálatos nagymami.

Anyóst télleg leszarom, még mindig nem jelentkezett. Remélem nem vasárnap akarnak látogatóba jönni, mert NEM fogadom. Itt lesz még Anyukám, meg a húgom is érkezik holnap apával, s nem kell más rokony. Na jó, a kedvenc sógornőm jöhetne, de velük majd csak 3 hét múlva találkozunk, ez tuti.

Kép
kissmanó

Annee! Sajnállak a kobak miatt, valamelyik nap nekem is volt, hát kössz, ha lehet benyújtani a kívánságlistát a mit nem kérekre, ez tuti rajta figyelne.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Megjöttünk, NST-n Samu megint 5-öst kapott, marha jól érzi magát odabent..görbe kiválóó..a méhszáj szerda óta változatlan..most elég kellemetlen a volt vizsgálat, volt egy kis tágítás..

Hétfő korán reggel, éhgyomorra, csomagokkal kell mennünk. Szal tutira maradunk..nem kérdeztem rá, hogy miért vszínű indítani fogja a dokker vagy passz.
Persze addig még be is indulhat..(az kafa lenne)

Lidikókának mennek a drukkok!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Zsuzsikám!
Neked is megy a drukk a mai NST-hez+prof. talihoz..

Ma tök nyugi volt a szülőszobán, apa is bejött, együtt NST-ztünk..(ági becsempészte) de egyébként meg teltház van a szobákban..
torolve_20131003125716

Rita, grat az Nsthez!!!

De miért indítják, hisz akkor csak egy nappal lépitek túl a terminust. :roll: Akkor találkozunk, mert nekem is kell mennem hétfőn, bár jobban értékelném, ha már benn feküdnék.

Nálunk is behívta Danit! :lol:

kispiskóta

Zsu!
Nemtom mi lesz sztem a dokim nem akarja a véletlenre bízni ezért kell menni csomagokkal, éhgyomorra. :shock:
Hétfőn töltöm be a 40-ik hetet.
torolve_20131003125716

Kérdezte a ciklusaimat..ami 32-35 nap de pontosan a 17-ik napom fogant..szal..nem kéne indítani sztem de Ő biztosan jobban tudja, maximálisan bízom benne.
torolve_20131003125716

Jó reggelt mindenkinek,

Ildi: HHHAAAAJJJRRRRÁÁÁÁÁ!!!!

Gurgi: ez tényleg érdekes, ha nincs semmi gond miért kell befeküdni? Nem megy szabira a dokid???? :lol:

Zsú: helyzet változatlan?

Zsuzsikám: mennek a drukkok ezerrel ++++++++++++++++

Én már nem tudok jól aludni, ezért minden reggel, visszafekszem még egy kicsikét, úgyhogy megyek is, de előtte reggeli... TÁDÁDÁM sz@rok a diétára... :oops:

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!!

Ildi! Nem megmondtam,hogy nélkülem ne?? Azért persze mennek a De nálam nem törént semmi! Drága férjem reggel éekelt egy csiga-bigát a gyereknek,mondtam neki,hogy egy esti nem olyan sebes elalvással előrébblettünk volna! Közölte,hogy 2 után elindulhat kifele, de neki 7re már Vácon kell lennie... Ilyenekkel képes poénkodni reggel!! :evil: :cry:
Szomorú vagyok!

Times: Édesek a fiúcskák!
Manó: vodka.@freemail.hu - ra én is kérek kedvcsinálót Babusnak!
Hajrá Zsuzsi a proffal!!

Reggeli után jövök!
Vendég

Kinderke!!
Nem megy szabira, sőt elvileg hétfőn szabadnapos lenne..
A méhlepény is oké..minden oké, az NST-n meg mindenki mosolyog, Samu milyen kis rendes..
Meg kell beszélnem Samukámmal, hogy ne várjuk meg a hétfőt, ne indítsa..vagy csaszi?? de azt sem indokolja semmi egyelőre..

Na megyek aztán nyomatom a tágulást meg a fájást hogy gyüjjön már Kép
torolve_20131003125716

Lehet azért nem bízza a véletlenre mert 35 éves már elmúltam??
:wink:
torolve_20131003125716

Manó: nagyon tetszett, köszi szépen, valahogy ahogy olvastalak tudatosult bennem, hogy HOPPÁ így is lehet szülni, na most erre gyúrok. Pusszantás neked!

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi: Azért nem értem, mert ha minden rendben van, miért kéne megindítani. A barátnőm 12 nappal hordta túl a kisfiát (36 éves) minden okés volt, és csak akkor indították el, mikor egyszer leesett a szívhang, de az sem indokolta mert utána minden rendben volt, csak már Ő kérte, hogy végre.... Szóval nem értem?! Ha nagy baba lesz okés, de akkor is kapsz EDA-t, tehát nemtom... Kérdezd meg a szülésznőt!

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke!!
Nemtom, ezt az indítást nem mondta, csak én gondolom..azért mert azt mondta, hogy éhgyomorra és csomagokkal, korán reggel..
?????????
Nagy babának tűnik az biztos..
Ja igen, kapok EDA-kapok akkor is ha indítják..

A szülésznőm azt mondta, hogy császárt csak úgy nem csinálnak..
torolve_20131003125716

Az orvosomnak 2 hete volt egy olyan megjegyzése a vizsgálat során, hogy hátrahajlik a méh..(ezt tudtam eddig is)
torolve_20131003125716

Emi: Tök ügyi vagy,hogy befejezted az ágyneműt!
Én tegnap már eldobtam a keresztszemest dühömben,mert elszámoltam magam :oops: Türelmetlen vagyok!
Vendég

Gurgi! A hátrahajló méh az eddig volt ciki. Mármint teherbeesésnél.
Kölök kijöveteléhez még nem tudok róla, hogy ez hátráltató tényező lenne.
Amúgy meg nem te leszel sem az első sem az uccsó 35-ön felüli aki bébet vár. Pölö én. S bármily hülye az itteni rencer, de azért ebben itt is van különbségtétel (mármint 35 előtt s után). De semmi köze az indításhoz.
Szerintem csak stimmolni készül téged a dokid, hátha az Samura kihatással lenne.
Amúgy meg lehet valami plussz labort akarna csináltatni, azétt az éhgyomri?
Különben passz.

Kép
kissmanó

Orsi! Azon csodálkozom, hogy eddig volt türelmed hozzá :lol:

Kép
kissmanó

Porontyom mán 3 órája kajált, s azon kívül, hogy édesen mosolyog álmában, sehun sámli. Na bezzeg, este 10-től éccaka 1-ig fújja a melódiát, eszünk 3 óra alatt legalább 4x-5x. Jobban díjjaznám ha azt a műszakot reggel nyomatná.
Na, de azért jobb ha nem panaszkodom, tuti másnak több oka lenne rá.
Na, majd ilyen ügyben kíváncsian várom Enikő, Mütyürke, Brigi, Dikó, Tücsi panaszáradatát. Csak, hogy én ezzel a francos nyavalyámmal fogjam bé a pufám.
Szal említett anyukák bébjei: ez itt a felszólítás helye: KIFELE. Ja, aki még nem határidős, s várni akar, arra akkor nem vonatkozik. Csak a miheztartás végett tisztázom magam.
Ja, s jól elvagyok itt magamban, veszem észre.

Kép
kissmanó

Andi! Kössz a dícséretet. Hátha nálad is bejön. Ha nem, hát annyi. Majd legközelebb. Vagy a 3-iknál. :wink:

Kép
kissmanó

Na, szóltam. De Gréta is.
Húztam. Csóközön nektek

Kép
kissmanó

Milyen jó a kényelmes szék a szg előtt. Tuti jól lehet benne szopiztatni, s követném a világ eseményeit, ha lenne amit. :roll: :roll: :wink: :wink: :roll: :roll:

Kép
kissmanó

Manóó!
Nem tudom, mondom nem mondott semmit..labort biztos nem akar mert az oké..NST oké, UH oké..
Éhgyomor főleg csaszinál van nem??
Ja ő egyébként nem engedi az ivászatot vajúdás alatt sem a szőlőcukkert..mondjuk EDA-nal nem is kell cukker..
Ági viszont azt mondta, hogy sunyiban nyugodtan ihatok szénsavmentes vízet..(ráadásra én nagyon sokat vedelek)
torolve_20131003125716

hello!

Megjöttünk a kórházból.
Nst szuper, csodás görbe. Panna végigcsuklotta az egészet, a méhösszehúzódásaim az eget súrolták, és semmit nem éreztem. A szülésznő csodálkozott... háhháá

Kókuszom negatív..juhhé

Éééés a fő attrakcijó a prof volt. Hát hogy az mennyire egy cuki ember! Gyerekeeeek! Nagyon kellemes találkozás volt, bíztatott, kedves volt, a nevemen szólított (nem asszonyomnak). Olyan jól esett. Balázst is behívta, hogy megismerkedjenek. Jött hozzá egy kismami, aki valszeg kontrollra jött. A nagyobbik gyereke, egy kislány is vele volt. Na, velük is elbeszélgetett egy 5 percet, mosolygott mindenkire. Pankám szeretni fogja.

Megbeszélésünk eredményeképpen 23-án megyek egy teljes laborra, kivizsgálásra, EKG-ra (a csaszi miatt). Majd 25-én szintén a választott vér miatt (mert vesznek vért még e miatt is). Ezen a napon kell asszem befeküdnöm, de ezt nem mondta a prof. Majd 20-án az NST után megmonnya. Az ellenanyag-problem nem problem, semmi baj a babára nézve, nekem meg felkészülnek vérből.

Ha beindulna a szülés, akkor azonnal be kell mennem, nem kell várnom, hogy milyen fájások között mennyi telik el, csak indulni kell és kész.

Kovács Panna Királylány július 26-án születik majd :D :lol:

Csajok, nagyon boldog vagyok!!!

Kép
zsuzsi**

Hát elvileg tele pocónál sem jó szülni, mert hányingered lehet, s ha visszaköszön a hami, az nem kánaáni érzés, s ráadásul erőt vesz el. Nem úgy pl. ha hátul találna távozni valami a nyomások kezdetekor. Hisz ha úgy is nyomsz.....
Na, jut eszembe, ezt is megúsztam. Pedig nekem sem álltak idő hiányban ilyen takarítást végezni bennem.

S ja, én ugyi szülés előtt az esti dinnyével voltam. A megfigyelési idő elteltével olyan éhes voltam, hogy a qrva xar vacsit (odakozmált tejberizs) símán megettem. Meg a két, nálam levő műzliszeletet, meg a zacsek kexet.

Kép
kissmanó

Gurgi: Szuper, hogy nálatok is minden oké! ne aggódj, Hegedűs tudja, hogy mi merre mennyi, nem kell félni. Sok minden miatt lehet éhgyomri behívás, nem kell feltétlenül valami rosszra gondolni. Nem hiszem, hogy csaszi lenne, mert azt azért előre megmondta volna... Nyugiii...

Ildi nekem küld sms-t, de még semmi...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Ennél tutibb hírekre csak az várjon, aki a csodákban hisz. Nemde? Gratula nektek a mai naphoz.

Kép
kissmanó

Ja, csaszival Zsuzsi igazat szólt.

Kép
kissmanó

Zsuzsi! S a legeslegeslegeslegjobb, hogy a profot cuki embernek láttad. Ez oooooooooolyan megnyugtató tud lenni.

Kép
kissmanó

hihihi mjnem csak infarktust kapott tőlem az egész család az imént hihihi :D :D :D :D :D :D :D

Sz óriáspárnáját rápakolta telefonomra, én ajtót rácsuk, irány almolni és fürdősikamika közben semmit nem hallottam, ecce csak valaki csaknem betöri az ajtót, na megállt bennem az ütő, hogy most erőszakosabb sötétbőrűek jöttek, de attán csak anyós kalapált rajta, mert hogy mi van velem, már mindenki ideg, hívtak és semmi! na bemegyek telón 11 nem fogadott! :lol:

jó van, anyám is kikészült, az is most hív, hogy mi van velem, Sz már ott is volt, tiszta ideg, már haza akart jönni munkából :lol:

mai adrenalin adagot megadtam nekik asszem! 8)

Gurgi, szerintem labor miatt! hiába van nekem is rendben, a keddi nst előtt csinálnak még egyet, és éjgyomorra kell mennem!
az indítást tuti mondták volna! veled is közölniük kéne!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Há ezt jól megcsináltad.
Most beszólhatsz Szilinek, hogy ugyi, te, aki semmit sem csinálsz naphosszat....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyám, kész vagyok. Úgy élvezem. Bár, ha családod helyébe képzelem magam, csöppet sem mulatságos. :roll: :roll: :roll:

Kép
kissmanó

Helllóóó!
Ildi
drukkolunk!!+++++
Zsuzsi
És milyen a paskó?? Colin Farrel, vagy Anthony Hopkins?? :lol:
Lynia Emi
Jól megadtad nekik!! 8)

KépKép

KépKép
szivvi

ja éjgyomorra mi :D szal éhgyomorra, hú ver ám az én szívem is, anyós csaknem rámtörte az ajtót, én meg rá is fordítottam a felső zárat, és nyitogatta is, csöppet betojtam azé :roll:

lynia-

Zsuzsi örülök neked nagyon! HAjrá 26.!! Az apukám júl.25én született,jófejember! :lol:

NA én lépek egy picit, örülök nektek és ök jó,hogy jönnek a babák,de csak szomorkodom,hogy mi még sehol se...
Majd jövök! Vigyázzatok magatokra!

pusz
Vendég

na ja azért nem vicces, de jól esik, hogy tudom, ennyire aggódnak! :)

lynia-

Zsuzsi!
Ezek naccerű hírek!! :lol: Látod minden rendben van és lesz is!
Panka.. :lol:

Ja, nem félek egyáltalán, sőt! én már szerdán ott maradtam volna..meg ismerősök vagyunk, biztos mondta volna ha csaszi lesz..
Atival már röhögünk, hogy akik látnak a házból, sík hülyének nézhetnek bennünket, csomagokkal megyünk, aztán vissza..
Szeleburdi család :lol:
torolve_20131003125716

Ja, ami viszont idegesítő, jövünk fel, szomszéd ajta nyílik, hogy na mi van?? de ezt állandóan eljátsza az utóbbi időben..

Apukám azt mondta, hogy ez a népszerűséggel jár..klassz..mi lenne ha tényleg az lennék.. Kép
torolve_20131003125716

ti csomaggal mentek nst-re?
más is?

lynia-

Csak életjel!
Minden oké!
Ildinek drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Manó köszi szuperjó volt :lol: én is így szeretnék szülni (csak nekem nem fog összejönni amilyen mázlista vagyok :? )

Kitartást a türelmetlenkedőknek :)
Nekem holnapi szuszááááááááááááááááá kell legyen, mert anyukámék addig Pesten vannak, a szülésznőm ma buliba megy, holnaptól viszont icakás :D :wink:

Eldugultam, szép napot......

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsuzsi
Jó hallani, hogy minden jól ment és így megnyugodtál :D örülök :D

Gurgi
Én is hallottam, hogy mindenki máshogy engedi a túlhordást: van akinél 1 vagy 2 hét belefér, de van ahol a kiírt időpontban megindítják.
EDA szúrástól nem félsz?

Emi
Jól beijesztetted a familit

Én most éjszaka is csak 4 órát aludtam, erre reggel többen megjegyezték, hogy készülődik ki a bébi. De dokim csak jövő szerdán jön vissza a nyaralásból, azelőtt nem lenne jó. Meg mondtam, hogy ne mondják ezt, mert lehet, hogy 3 hét múlva is itt tartunk.
Ja este 37,4 -et mértem és bevettem Algopyrint. AZ első gyogyi terhesség alatt. nem gáz, ugye?

Kép
Kép
emma1976

Tücsi! Tök jól megfogalmaztad az eda – eda nélküli álláspontodat! Ami ráadásul pontosan megegyezik az én érzéseimmel! ;)
Hálapénzt már párszor kibeszéltük, biztos nem voltál még velünk akkor. Nekem magándokker, 60t adtam. Rákérdeztem, és ennyit kért. Többieknek mi nem adtunk semennyit.
Emma1976! Hú, ez szarul hangzik. Sztem a babaruha projektet hagyd másra, és csak a pihenésre figyelj. Néha menj el sétálni, de én a helyedben főállású pihenő lennék most. Esetleg a dokidat felhívni szabad a héten? Hátha ő tud vmit ajánlani! Fel a fejjel, ha kijön, akkor legalább tudni fogod, miért nem alszol ;)
Szivvi! Ha a kungfuzás a verekedést jelenti, az Ádámnál a kakira várás tipikus jele. Verekszik a cicivel, meg a vállammal, meg karatésan ordít hozzá kicsiket.
Times! Én mindig is féltem az ikrektől (mármint hogyan lehet ellátni két gyereket), de ahogy így nézem őket a babakocsiban... Következőre én is ikreket szeretnék!!!!! (és akkor nem horoszkóp szerint!) Nagyon gratulálok! Sok energiát kívánok! És ügyi vagy a szoptatással!
Manó! Bocs, hogy megint belekotty. De sztem ne szívd le csutkára a géppel a durr cicit. Csak addig, míg felpuhul. Mert elvileg akkor cici rájön, hogy kevesebb is elég.
Na, persze, ha csárdát akarsz, meg feltöltött mélyhűtőt, akkor nem szóltam!

Jaj, kánikula lesz a hétvégén? Pedig én piknikelni akartam Párocska szülinapja alkalmából a közeli parkban (földieim: a bikáson ;) ugye van nem-feltúrt része is?)
És tegnap előtt nem volt félsátor a tecsóban. Hát hogy fog így velünk jönni a kis vérszívó???

Furcsa érzés a szt imre kórháztól 500m-re lakni! Múltkor Dorkáék, most Ildi vajúdik itt nem messze... De lagalább könnyen tudok energiát küldeni! :wink:
Hajrá Ildi!!!
Vendég

Emma!
EDA szúrástól nem félek.

Emi!
Azért mentünk kéccer csomaggal, mert a doki már múlt héten azt mondta, hogy ez a hét, aztán szerdán meg, hogy 1-2 nap..
Szerdán azt mondta, hogy miattam jön be és lehet, hogy maradunk mindketten...de gondoltam, hogy ma visszacuccolunk.. :lol: Murphy
torolve_20131003125716

Emma: Panadolt lehet terhesen Algopirint nemigazán kéne...
1 szemtől nem lesz bajod, még mielőtt sokkot kapnál, de ha egy mód van rá, akkor inkább Panadol vagy Paracetamol... de én csak 38-tól csillapítanám :oops: :wink:

ceniko
Szeged

Azoknak, akik valami miatt nem tudták volna megnézni, és azoknak akik újra szeretnék látni:

http://videa.hu/play.php?v=OOtvRYf02twqofHj
Vendég

Ezennel ünnepélyesen bejelentem, az imént kivel taliztam a mellékhelyiségben???? Na kivel??

Hát persze, hogy Nyák bácsival..fél lábbal még itt van..
Lálálálálálálálálá
torolve_20131003125716

ma voltam megint nst-n,meg flowmetrián minden ok!
viszont kicsi Lurkó átlépte a 4kg (4200 gr a becslés alapján)
meg ugye faros is.mondta az ottani doki hogy tui nem tudnám simán megszülni.
hívtam dokibácsit és ma még randizunk a kórházban v.mikor és végre történik v.mi remélem.azt mondta be kéne feküdni,remélem csak holnap.
jövök majd a hírekkel vagy küldök sms-t Szivvinek.

Szivvi tündéri aranyos a dokid ő uh-ot ma!mondta hogy feltétlenül üzenjek mekkora lett Lurkó mert az egyik program 3450 saccolja a másik 4200 de szerinte tuti 4kg felett van.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: A Te fiadnak lesz a legszebb neve :oops: :D :wink: Aztán hajrá hajrá :)

Gurgi: Üdv Mr Nyák Dugesznek! :wink: :lol: Végre történik valami :D

ceniko
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: