Boldog Jenőnapot minden kedves topiklakónak
Indike,
EGY doki azér' van, akiről még jót nem hallottunk...
egyebekben egyetértek veled!
És neked is akartam írni már tegnap, hogy ha nyugalomra, pihire vágysz, bármikor jöhettek, egész napra, Mirka születése előtt és utána is bátran. Nem kell ám az egész napot velem tölteni, nyugodtan játszózhattok, napozhattok pancsolhattok, bármit, ami kis nyugi és pihi nektek. Tilások itt sincsenek, csak egy:nem közlekedünk a sziklakerten keresztül, már csak babavédelmi okokból sem. (marha nagyot lehet esni a görgős sziklákon).
Leni,
de örülök, hogy tudtál rni egy kicsit magatokról...Ignácodnak és nektek is kívánok mielőbbi sírásmentes, pihentető, mosolyteli napot!!!!
Szrekem,
kicsiny Élienem remekül van, tisztára Törekvés SC., mert nem adja fel a terveit, miszerint:
1., Ő igenis az oldalamon keresztül, saját erőből jön a világra, mint tojásból a csirke; hülye aki elszalasztaná ezt a remek lehetőséget ahelyett a szűk lyuk helyett, ahol amúgy kellene...
2., a lengőbordám nagy kedvenc, szó sem lehet róla, hogy otthagyjuk, tehát jönnie KELL, igyekszik is letörni..
3., mindentől függetlenül roppant vicces dolog, ha egy Pocakbaba faltörő kost játszik, fejjel lefelé, a medencenyíláson, remek fájásokat is lehet így generálni, ami úgy tűnik, szintén szórakoztató
(megjegyzem, én inkább beszélgetnék Zuzu Petals-al...)
4., a "dugd ki a könyököd" és a "dugd ki a térded" játék, szintúgy mulatságos, különösen, ha anya is beszáll és igyekszik visszatolni
5., nővérkéjével együtt imádják a "rúgd a tesót ahol éred" játék, a legjobb, mikor a Nővérkéje nekidől a pocaknak, ilyenkor kell belűlről, teljes erőből seggbe rúgni őtet
Szerintem ezekből a jelekből ékesen kitűnik, milyen dús és érdekes progikat tartogat nekem, miután megszületett... aki ilyen szűk helyen, így feltalálja magát?!!!
újaknak üdv

mindenkinek szép szülést és szép emlékeket kívánok. Ne parázzatok semmitől! ez itt egy remek kórház, ahol a természetességre helyezik a hangsúlyt és ha nincs gond, békén hagynak. Vannak, akik panaszkodnak, hogy rájuk sem köpik senki, a szülés után: nos, kérdezni, kérni kell! elutasítani, hessegetni nem nagyon szoktak, de egy zsúfolt kórházban, nm mindig van lehetőség arra, hogy mindenkivel egyénileg foglalkozzanak.. sajnos ez a helyzet. Ha baj van, ha elakadtok, lehet kérdezni, a szülésznők tuti segítenek (és nem csak a saját!)
Másik: a dokik is emberek, nekik is vannak rossz szüléseik, rossz napjaik, kevésbé humánus megnyilvánulásaik. Nem csak itt, bárhol. Ez nem öröm, nem kívánatos és végképp nem mentség, de ezt is tudomásul kell venni. Nincs olyan kórház és nincs olyan doki, ahol és akinek minden szülése egy álom, minden baba frankó és mindenki mosolyog... soha, senkinek nem kívánok ilyen helyzetet, de benne van a pakliban, tudomásul köll venni !!!
Csak az én véleményem, de az az igazán rosz doki, akiről elvétve, vagy nem hallani jót! Ez az igazi kerülendő!!!
na most megest észt osztottam...vazzz...

lőjetek le!!!!
szép napot mindenkinek!
csók
Macsek