Sziasztok!
Hogy mennyit írtok...
Indi, Ti most hol nyaraltok? Vagy már otthon vagytok? ÉS kész a felújítás? Bocs, rettentően lemaradtam...
Ildi, ez az alvás-erőltetés elég gázul hangzik! Elég rossz élményeim vannak erről ovis koromból. Mennyi idős Timi? Az én lyányom tavaly óta nem alszik nappal, nyáron még NÉHA elaludt cicivel, de amióta nincs, azóta legfeljebb egy hosszabb autóút alatt. Viszont 8-fél9re aludni szokott, reggel fél8-8ig. Ha alszik esetleg délután, akkor sokkal később alszik el este. Sztem egyszerűen ennyi az alvásigénye.
Recca-ez a doki nagyon gáz! Nehogymár Te érezd magad rosszul!
Zsan, nekem a nyakam fáj ugyanígy, a kicsavart póztól, amikor szopi közben elalszunk...
Macs, fotelos kép

!!
Deni, boldog szülinapot Bálintnak! Nagyon jóképű kissrác, és látszik mennyire örült!
Fibi, én is kicsit aggódtam amikor a lányom kifejezetten az Apukámra kezdett hasonlítani, de gyorsan változott a helyzet, és elkezdett Anyósomra hasonlítani, na ekkor már jobban aggódtam, de szerencsére ez sem tartott sokáig. Másodiknál az a vágyam, hogy a nővérére hasonlítson, mert ő a legszebb a családban!
Unatkozó nagytesó- emiatt lelkifuris anyuka-megint egy ismerős szitu...
Neet, Zuzi, gyerekszájak
Curse, ma engem is megharapott a ded, nem is gondoltam, hogy 2 ilyen kis miniatűr fogacska ennyire szúr... Felszisszentem ,mire ő csodálkozva nézett rám, kicsit meg volt ijedve, de amikor rámosolyogtam már nem. Ez még bizti nem direkt van, de meg kell tanulnia, hogy nem szabad.
Szopi téma: érdekes, az 1.gyereknél több tejem volt, többet is fejtem (na meg többet lógott a cicin a ded), a fejő simán beindította a tejleadó reflexet. Most kb2 hóval előbb abbahagytam a fejést, mert nem ment. Tejem van, csak a reflex nem indul be. Hogy mitől működik másképp a cicim, nem tudom.
És a (ex?-) szopimán nagylányom a minap közölte, hogy ő is akar szopizni, és TUDOTT! Pedig állítólag a szopóreflex hamar gátlás alá kerül, miután abbamarad a szopás. Mondom, hogy szopimán.
(Persze, nem szopott sokat, épp egy kortyot, sztem arra volt kíváncsi, hogy neki is adok-e.)
Votiv, ilyen tejbomba-golyócskát én is akarok csinálni, le is írtam a receptjét. Milyen pelyhet írtál, ami már össze van keverve? (Pont ezek a hozzávalók?) Napra/Holdbolt jó lelőhely? És mi ez a bábakönyv? (Több kérdésem nincs-egyelőre...)