A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Most megint van egy percem....

Zita, tényleg nagyon szépek a gyerekeid, büszke lehetsz rájuk! :D

Zsanett, Enikő mi a helyzet?

Zituska, Boti nagyon nagyfiú a képeken, csatlakozom a rajongótáborához :D

Bea, privibe írd már le légyszi nekem a bőrgyógyid számát meg nevét, köszi! Grétinek grat a szobatisztasághoz! :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nagy a csend a pocakosok körül.Hahó kismamik hol vagytok????

Kép
Kép
zitacicu2

Én is rakok fel néhány képet, mi is voltunk rózsafesztiválon (szőregi jány vagyok), meg arcfestésen a várjátékokon.... Kép Kép Kép Kép Kép

nyúlanyó

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184240149.53.jp
g[/img] Barni itt ette a csokis mézespuszedlit! [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184240188.28.jp
g[/img] Még mindig összegömbölyödve alszik!
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184240281.58.jp

Kép
bibi226

Kép

Kép
bibi226

Kép

Kép
bibi226

Kép Kép Kép Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184240536.13.jp
g[/img]

Na most sikerült feltennem a képeket!!!
Az utolsó képen a nővérem gyerekeivel vana Barni!!
Mi Pécsváradon voltunk azért nem jelentkeztünk.

Kép
bibi226

Exi,köszönöm szépen!!! :wink: :lol: :lol:

Bocsi,volt amit nem sikerült,volt amit 2 sikerült feltennem......... :oops: :oops:
Nagyon béna vagyok!!

Anikő,Zsanett, hét végére megint jönn a meleg!
Talán jönnek a babák???

Szóval Pécsen voltunk a hétvégén,Barni szétvolt csúszva a hegyektől,álladóan direkt elesett!!
Annyira elnyomta a levegő,hogy reggeli ébredés után 2 órával,már mondta hogy csicsis,és kereste a cumit is!
Az első nap 5fok volt,és éjjelre lehet látni a leheletűnket!!!

Zitacicu,Timika,Nyúlanyó,Zituska,nagyon édik a gyerekek!!!

Kép
bibi226

Bibi, nincs mit...de ha ide kellenek a képek, lekicsinyítés után szívesen feldobom. :)

Zitacicu, jók a képek...

Nyúlanyó, édes a lányod, és nőfaló a fiad...látom, nagyon el tud ő is révedni. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zitacicu!Visszanéztem,csodaédesek a gyerkőcök!!!!

Bibi!Barni is nagyon aranyos,főleg az összegömbölyödős alvós kép,az csúcs!

Nyúlanyó! Pipi nagyon helyes kislány,és Tomdi is kis édes!

Enikő,Zsanett mi van veletek?????
20140113113746

Sziasztok!

Éjjel brutál jóslóim voltak, 11től kb 3ig. Fél 4 fele aludtam el, keményen 5ig akkor kelt a zuram. :shock:

Délelőtt bementem a klinikára, ugyan nézzenek már meg, méhszáj ügyben, bakker ha már fájásaim vannak (rendszertelen összevissza, nem egyenletes erősségű... :? ) akkor legalább a méhszáj nyiladozzon már.... Ahham,persze, hogy nem nyílt :( Vagyis stagnál 2110 értéken :?
Megnéztek UHval is 95 a BPD és 3100 grammosra becsülték a súlyát, ami elég szar, mert hol van még hóvége, én meg 3 kilós gyerekre vagyok hitelesítve :shock: Már amikor Bogarat szültem akkor mondta a doki, hogy ha nagyobb lett volna ki se fér, mert keskeny a medencém :shock: (Bogi 41.hétre 2980grammal és 49cmel született!!!!!!) Szal most becartam :oops: :shock: :( Na mindegy max kikapják valahogy, ha nem fér ki lent... :shock: :roll: :cry:
Amúgy a lepény III fokban érett, a feje annyira lent van béjbnek, mint amennyire már egész a szülés előtt közvetlenül szokott (1 hónapja így van a feje...) ezért érzek folyamatosan székelési ingert ha megmozdul.... :shock:

Éééééééééééééééééééééééés taliztam Zsanettel a CTG-be, brutálnagy a hasa van :shock: És már rohadtul elege, amit tökkkéletesen megértek.... :roll:
Holnap befektetik :? :shock:
A CTG-én voltak méhösszehúzódásai, de még nem elég erősek.....
Hogy utána mi lett vele, ki értékelte ki a CTG-jét azt nemtom.... Én jöttem haza. Próbáltam aludni, de nem jött össze :( Zombi vagyok :cry: :evil: :x

Zitacicu, Bibi, Nyúlanyó: nagyon éédesek a kölkök :)

Megyek bocs, hogy nem reagálok, de olyan nyomiiiii vagyok :(
Cuppanós...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zitacicu!
Nagyon édipofák a gyerekeid! Gyönyörűek!!! És mekkorát nőttek!!!! :lol:

Bibi, Nyúlanyó!
Nagyon aranyosak a képek, édesek a gyerekek!

Karmen!
Nagyon jó az a vami amiben alszanak a gyerekeid az utolsó képen.Az ilyen félsátor?Milyen pontosan?

Enikő!
Gondolok rád!!!!!

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!!

Hát röviden annyi volt amit Enikő leirt!!!Lennt az ambulancián beadtam a ctg papirt majd két perc múlva kihozták aláirva és visszavittem!!!! :)
Ennyi volt!

Enikő!

Örülök,hogy találkoztunk!Lehet legközelebb már mindketten babázni fogunk!

Lányok nagyon aranyosak a kis pasik meg lányok!!!

Holnap befekszem és,ha minden igaz már csak MARCIVAL jövök ki!! :D
Addig is mindenkinek szép nyarat,jó pancsolást!És persze a pocakosoknak kitartást!Ha van valami fejlemény Enikőnek irni fogok!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett! Remélem nem sokáig maradtok bent!! :)

Enikö! Kitartás Neked is!

Nyúlanyó! Nagyon jok a képek, nekem a napszemüveges irtóra tetszik, olyan kis vagány! Tomdi is sokat nött, az a komoly nézés, haláli:)

Bibi! Irtó aranyos, hogy lehet igy aludni? Az enyémek sosem probálták, de nagyon tetszik.

Csibe! Strandsátor a neve. Lehet kapni sokhelyen, ált. nagyobb áruházakban. Van olyan aminek a falán van szellözö, nekünk olyan van, hát talán ez jobb mert amugy még ebben is belül nagyon megáll a levegö, ami most jol jött mert hüvös is volt azért adtam Norbira ruhát, de jo idöben irtó meleg bent hogy a levegö igy sem tud mozogni. Az ára 3-4e ft körül van, nagyon könnyü felállitani.

Zitacicu! Most látom hogy Norbi szöke, Niki barna? Aranyosak a képeken, mi is imádjuk a Vadasparkokat.

Zozo! Én feküktem bent olyannak akinek másnapra ki volt irva megforditják a babát és aznap éjjel magátol befordult a picike. 4kg?? Hát remélem nem lesz ö is ilyen nagy, szoritok.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsanett!Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj olyan izgi.Kinek mikor születik meg a babája milyen szülése lesz...hát én ezeket már nem fogom átélni :? :cry:

Köszi mindenkinek a dicséreteket tényleg nagyon büszke vagyok rájuk:)

Karmen!
Igen Norbikám szöszi Niki barna de régebben korom fekete haja volt.(illetve születése után)Norbikának mondjuk akkor haja sem volt:)Illetve három szál de az is szőke.

Nyúlanyó!

Mi is voltunk a várnál Mátém ugrálóvárazott és láttam a lányodat.Nagyon szépen volt kifestve csillogott a kis pofija nagyon tetszett.Jól meg is nézett magának én akkor éppen terelgettem Norbikámat vagy állitottam fel mert elpottyant már nem tudom de a lányodat felismertem a képen:)

Enikő!
Szép mérete van a babónak :)

Kép
Kép
zitacicu2

Zsanett!Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!

Zsuzsu! Ábelnek nagyon boldog szülinapot kívánok!!!Ünnepeljetek!
20140113113746

Enikő!

3 baba? Pusztán fizikai akadályai vannak :lol: már csak a plafonon van hely :lol: Szóval, ha nagyobb lakásba sikerül költöznünk, akkor jöhet csak a bébi... végül is ráérek akkor is van 10 évem, ha 35 fölött nem akarok szülni :wink:

Szerintem egyáltalán ne vedd komolyan a súlybecslést... még nem láttam olyat, hogy ne lőttek volna mellé... fél kilóval simán elnézik bármikor.
Vendég

Sziasztok!

Csajok! Valaki tudja, hogy a szoptatás alatti fogigátlót (carezette)csak addig kell szedni, amíg szoptatás van, utána más fajtát írnak fel?

Vesm: köszi a gratulát, írtam neked e-mailt még anno, de visszadobta, mert nem jó már az az e-mailed...

Üdv.
szerika

SzErika: Igen az csak addig "hat" amíg szoptatsz. Utána (hormonváltozás) miatt már rendes fogigátló kell :wink: Jól vagytok?? Dobhatnál egy fotót a manódról....

Gira: Hehe, ez igaz, te időbe hozzáfogtál a gyerekszüléshez! :D Hát lehet, hogy az UH melléfog (én is ebben reménykedem :wink: :D )de érzem, hogy nagyobb mint a csajok voltak, és sokkal intenzívebben mozog, szvsz focista lesz, mert ekkorákat csak azok tudnak rúgni :shock:

Zsanett: nagyon drukkolok :wink: +++++++++++++++++++++

Délbe megyek CTG-re, sztem semmi nem lesz, azóta nem voltak jóslóim.... belémbetozták a gyereket :shock: :lol:

ceniko
Szeged

Zsuzsu! Isten éltesse az 1éves Ábelt sokáig!!! :) :)

Zitacicu! Annyira édesek a gyerekeid!! Képből sosem elég! :)

Nyúlanyó! Látom Pipi is szereti az arcfestést, Tomdi meg komoly naffiú. :)

Bibi! Barni cukorpofa de ezt már írtam párszor! :)

Zsanett! Drukk nektek, várjuk a gólyahírt!! :) Ma péntek 13 van, sztem jó nap. :)

Enikő! Majd augusztusban mond hogy belédbetonozták a fiad. :lol:
Méretsaccolás: az alig 2,5 kilóra saccolt Lotti 3100 grammal, a hatalmas 4 kilós Linda 3280 grammal született.

Szerika! Igen, szoptatás után más tabletta kell. Képeket valóban tehetnél fel. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő!
miért kell ilyen sűrűn ctg-re menned?????????
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dicsiket :D Zita, ránk szólhattál volna, én nem figyeltem és őszintén szólva a gyerkőceidet is csak mostantól kezdve ismerném fel.... :oops:

Bibi, Barni nagyon helyes kisfiú, tényleg édi ahogy alszik, Tomdi babának aludt így.

Enikő, saccolásról nem tudok nyilatkozni, nekem egyiket se saccolták, de remélem picuritok ha még nagyobb is símán kibújik, ha már annyira be van ékelődve...bízz a természetbe ne stresszel magad ez miatt.

Zsanett, már gondolom nem olvasod, de minél hamarabbi és gyorsabb szülést!

nyúlanyó

Nyúlanyó: Nem stresszelem magam, úgy döntöttem, hogy ki fog férni :wink:

Zozo: Minden pénteken megyek CTG-re, a tegnapi csak ilyen be nem tervezett volt!

Melinda: Asszem felkötném magam, ha agusztusig nem jönne ki :shock: :x

Taliztam Zsanettel, még egybe vannak...ma délután megy majd le a CTG-be, amúgy jól van, reggel befeküdt, ugye....semmi új infó, ha lesz írok :wink:

Bezabáltam egy negyed dinnyét, 10 percenként pisijárat :lol: :oops:

ceniko
Szeged

Hali.

Enikő, ne aggódj, leszel te nagyobb babára is hitelesítve, csak nyugi!!! Na látod, nekem meg brutálszéles a medencém, aztán mégis van egy vágásom, szóval Zalán tudja, hogy neki jobb lesz segítség nélkül kibújni! És tuti, hogy nem kötött beléd - teljesen. (Mondjuk én is pont ezt gondoltam Petivel.)

Zsanett, hát ezt már nem olvasod, de a drukkok mennek!!!

Kármen, Peti törpének mindig úgy aludt, ahogy a képen Barni, mindig felhúzott lábakkal. Sőt szülésfelkészítőn Inci elmondta, hogyha hason alszik a baba, ha tudjuk, tuszmákoljuk a hasa alá a térdeit, és akkor nem fog a pocija görcsölgetni. Na nálunk nem kellett erőlködni, Peti magától tudta a dolgát. :D

Zsuzsu, Ábelt Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából! Kép

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert pakolnom kéne...

Zsuzsu, Nagyon sok boldogságot kívánunk Ábel babának! :) :)

Zitacicu, köszi az infót. Gyerekeid nagyon édesek, jók a képek, tegyél fel gyakran!

Anita, köszi a köszöntést! A Te gyerkőceid is gyönyörűségesek! :)

Enikő, Zsanett, mennek a drukkok!

Hú, apuci is hazajött, mennem kell, holnap megyünk Bajára, aztán a Balcsira. :)most meg ki Zsombóra. Majd még talán jövök mostanában. Mindenkinek üdv!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hú csajok,a jövőhétre 43 fokot is mondanak,nállunk pedig most lesznek leszerelve a redőnyők,mert cserélik az ablakokat.................... :evil: :evil:

Zsuzsu,Ábelnek boldog szülinapot kívánuk mi is!!! :D :D :D

Kép
bibi226

Sziasztok!!

NAGYON KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET MINDENKINEK!!!

Ma ügyintézős napunk volt, de természetesen 6:50-kor összepuszilgattuk imádott egyévesünket. :D Holnap lesz a tortás ünneplés, akkor teszek majd fel képeket. Most csak két kép:

Kép Ábel pár naposan a Klinikán

Kép Egyévesen

este jövök még

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

ZSUZSU! ÁBELNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

NYÚLANYÓ!
Én is csak most a képen ismertem fel a lánykád .Ott is nagyon tetszett annyira megfogott a kis helyes pofija szépen volt kifestve.Itt meg kapásból felismertem.Amúgy én sem ismertem volna meg. :wink:

Köszi mégegyszer a dicsiket télleg jól esik.....

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Csak 2 mondat:

Zsuzsu: Isten éltesse az 1 éves nagyfiút! Várjuk a tortás képeket :) A videó amit a múltkor feltettél csúcs :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :)

Zsuzsu :)
Ábelnek - kis késéssel - nagyon boldog születésnapot kívánunk!! :D :D :D

Zitacicu :)
Jók a képek nagyon!! Teljes joggal vagy büszke rájuk! :D :D

Nyúlanyó :)
Tomdi nagyon helyes kispasi, Pipi meg kész hölgy!! :D :D

Bibi :)
Barniról is jók a képek, régen tettél már fel! :D

Zsanett :)
Drukkolok nagyon!! :wink:

Enikő :)
Neked kitartás!!

CSAJOK!! SOS!!!
Hétfőn mennénk az Adriára egy hétre, Boti ma reggelre belázasodott...... Valszeg vmi vírusfertőzés, mert semmi más baja nincs - még... Dokinénit nem hívtam, mert úgyis csak akkor ad vmit, ha 2 nap múlva is még lázas.
Van vmi jó praktikátok, vitaminbombák, egyebek?????

Bocsi, akit kihagytam, de még mindig kapkodásban vagyok! 8)

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsu!
Ábelnek nagyon sok boldogságot kivánunk!!!! :lol:

Zsanettnak sok erőt!!!!

Zituska!
Szerintem csak kérdezd meg a doktornőt! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zsuzsi!
Ábelnek boldog szülinapot!!
Kép

Zituska!
Segíteni sajnos nem tudok :oops: , de már tegnap szerettem volna írni, hogy csudajóképű két pasi van kötülötted! :wink:
Remélem Boti meggyógyul! Jó nyaralást kívánok!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

szerika,

szia, nem tudom melyik emailemre írtál? a freemailest törölték a rendszergazdik, mert x ideig nem léptem be. a költözés miatt nem volt sem időm, sem netünk. Bár időm még most is csak igen korlátosan. A citromail-es e-mail címem viszont él: m_and_v@citromail.hu

Cerazette-t szoptatás alatt lehet szedni, utána mást írnak a dokik. Ha esetleg szükséged lenne arra, ami nekem maradt (bontatlan doboz, 3 havi adagos), akkor szívesen átadom. Lsd. 626 v. 625. oldali hozzászólásom.

Jól vagytok egyébként? Szopi van? Milyen érzés édesanyának lenni?

Minden jót nektek,

Mónika és Dórika

vesm

Sziasztok!

Köszi a válaszokat.

Enikő: köszi jól vagyunk és szépen fejlődünk. Amúgy szorítok nagyon neked, hogy minél könnyebb szülésed legyen!!!!!

Vesm: a freemailes volt meg, arra írtam, de akkor ezek szerint megszűnt. Most rögzítettem a citromailesedet. Nem hiszem, hogy szükségem lesz a Cerazette-re mert úgy néz ki, hogy lassan elapad a tejem az a kevés is, ami volt... :cry:
Egyébként jól vagyunk és fantasztikus dolog anyának lenni, persze azért fárasztó is nagyon főleg most az elején... de jól bírom :D
Dórika is hihetetlen milyen nagy lány már, úgy telik az idő!!!

Dobok pár képet:
illetve dobnék, ha ez a fránya babanet engedné. :twisted:
Na majd próbálkozok később is.

Puszi mindenkinek!
szerika

Kép Kép Kép
szerika

Szerika!
Azt a mindenit, máris hogy mosolyog! Nagyon szép baba :) Angyali :D
Vendég

Erika, Bali baba tiszta te! Főleg az utolsó képen hasonlít rád.

Zituska, remélem, mára jobban lett Boti, a lázcsillapításon kívül nincs jobb ötletem, mivel ha tényleg összeszedett valamit, azon már a praktikák sem segítenek, csak az idő...de remélem, semmi komoly!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! :)

Torokgyulája van Botinak, jó randa...
Végül kihívtam a dokinénit, aki rögtön felírta az antibiotikumot, mert annyira ronda, hogy nincs mire várni..
Így is megjártuk az ügyeletet még szombat este, mert 40,3-ról egy tizedet se mozdult lefelé Boti hője, és nem is ivott egy kortyot sem, annyira fájt a torka.
Kapott lázcsill. injekciót, amit izomba kapott..hát volt üvöltés rendesen.
Írtak fel Germicid C-t (amiről úgy tudtam már nem forgalmazzák, de mégis), és Cataflam cseppet.
Hajnal 3-ra ment le teljesen a láza, onnantól kezdve ma délutánig láztalan volt, de sajna megint felment neki, igaz "csak" 38,9-ig.
Most megint teli van lázcsillapítóval, már lejjebb is ment neki.
Doktornéni szerint ne aggódjunk, mert 2 nap után már jól lesz az antibigyótól, és a sós levegő is jót fog tenni.
Fel vagyunk szerelkezve gyógyszerekkel, és reménykedünk hogy minden oké lesz!
Szóval hajnalban elindulunk. Drukkoljatok!!!

Enikő :) Zsanett :)
Mostmár tuti meg lesznek a babák, mire hazaérünk!! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!

Pusz..

Kép
Kép
zituska28

Zitus, jó utat nektek! Szorítok, hogy Botival (is) minden rendben legyen! :)

Szerika, nagyon szép Bali baba! :)

Enikő, Zsanett, nektek meg gyors szülést kívánok, következő hét vasárnapig biztos meglesznek a babók! Kitartás a hétre! :D

Mi most Baján vagyunk, holnap indulunk.

Mindenkinek szép hetet! :) :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!!

NAGYON KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A KEDVES MEGEMLÉKEZÉST!!!

Zituska!
Jó utat, gyógyulást Botinak!!!

Szerika!
Jó egészséget nektek, Bali tündér, nekem a középső kép a kedvenc :lol:

Enikő, Zsanett!
nagyon vigyázzatok Magatokra!!!

Csajok!
Akik voltak-mennek az Adriára, tudtok valami bababrát helyet???????

Csináltatott valaki mostanában a kicsinek útlevelet?? mekkora a tömeg? Mikorra lett készen???

és akkor pár kép, gyorsan, mert Ábel nagyon virgonc, nincs kedve aludni. Biztos a meleg ....

Kép

Kép

Kép ajándék dömperben

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Zituska!
Problémamentes, nyugodt utat Nektek! :D

Zsuzsu!
Nagyon szép Ábel és a tortája is.! Az a kis piros autó!!!! :wink: :lol:
Mi Márkal még nem voltunk tengernél, nem is tervezem. Ha igen szerintem repülővel mennénk. Márk nem ül meg egyfolytában 10-12 órát. Igy biztos nem birná ki az Adriáig. :shock:
Meg amugy se . :wink:
Szóval, ha jól tudom Rab szigeten van homokos strand, amugy a legtöbb horvát tengerparti részen kavicsos, köves a part. :cry:

Enikő!???

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zituska!Jó utat és gyors gyógyulást Botinak!

Zsuzsu!Nagyon jók a képek,szép a torta,fini is volt?

ENIKŐ????Zsanettről tudsz vmit?Én tegnap este voltam bent a szülésznőmmel beszélni,figyeltem de nem láttam senkit a folyosón,igaz már 8 elmúlt!
20140113113746

csajok!Nagyon le vagyok maradva az itteni dolgokról,de totál gatya vagyok, megfáztam, tiszta takony vagyok, Réka is valamennyire elkapta tőlem,ezenkívül beindult a fogzás is....ja, és nem akar hízni!! :(
szóval tömören ennyi!
Enikő, Zsanett: kitartás nektek! :roll:

Kép
gyanixi

Hali.

Zituska, akkor Botinak mielőbbi javulást, de ezt nem hiszem, hogy olvasod, biztosan útra keltetek már.

Zsuzsu, jelentkezzetek be interneten keresztül, és akkor nem kell a tömegben várni. http://www.magyarorszag.hu/okmanyiroda/idopontfoglalas Rápillantottam, egy hét múlva tudnátok is menni. Ha nem olyan fontos, akkor ez jobb, mintha beállnátok a sorba... Most nem tudom, mennyi az átfutási idő, de két és fél éve nekem egy hét alatt megvolt az útlevelem...igaz, ez novemberben volt.
A képek nagyon jók, a torta saját készítésű?
Ja, az egyéves képen, Ábel fején az a hajtincs...mintha Petit látnám. :)

Niki, mióta nem hízott Réka? Szerintem ilyen melegben még a kis mértékű fogyás sem gáz, csak folyadék legyen elég, nem?
Mielőbbi gyógyulást nektek!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zsanett még egyben van, tegnap,tegnapelőtt voltak fájásai, de elmúltak. Ha hétvégéig nem lesz semmi akkor indítják....
Kitartás neki!+++++++++++

Én hajnal 4-kor fájásokra keltem, engedtem meleg vizet a kádba befeküdtem, nem múltak. No mondom ebből lesz valami. Sétálgattam a lakásba, csináltam reggelit, beraktam a mosást, kiterigettem, és fél 7kor visszafeküdtem, erre nem elmúltak a fájásaim :roll: bakker! 7kor bealudtam, 8kor keltem, mert a füvet vágták az ablakunk alatt :evil: és felriadtak rá a csajok is... Alig élek...
Most is keményedik a hasam, és fájdogál a derekam....az előbb elmentem a Vasasba, hogy nézzen már meg az ügyeletes doki, ne kelljen már bemászni a klinikára... hát nem vizsgált meg, mert a klinikára az ambulanciára kell mennem (horváthágnes féle rendelet -szigorúan kisbetűvel a neve- a jók¤rva nénikéjét azt! :evil: :x ) Úgyhogy hazajöttem....
Elmegyünk ebédelni a hóbigyóba vagy valahova, én nem főzök ebbe az ezer fokba, álmos vagyok, leszakad a derekam és elegem vaaaaaaaaaaaaaaan :evil:

ceniko
Szeged

Enikő!

Kitartás tényleg nem tudok mást írni remélem már úton van a kis kukacos ..... :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Niki!Gyógyulj meg gyorsan!

Enikő! Drukkk neked is ezerrel!!!!!!!Meg Zsanettnek is!!!!
20140113113746

Sziasztok!

Zitacicu: Nagyon édesek a gyerkőcök, klassz anyuka vagy hogy így elbírsz a hárommal :) És még negyedikről ábrándozni....nem semmi. :)

Zituska: Jó nyaralást nektek, remélem Botival nem lesz semmi gond, aki nem mellesleg nagyon jó képű :)

Zsanettnek drukkok mennek!!!!!!!!!

Vesm: Hova költöztetek? Merrefelé?
Dórika nagyon ügyes. Képet kérünk szépen :)

Zsuzsi: Hú, tényleg nagy lábon él Dini. Jók a képek ahol Kristóffal vannak. Biztos nagy zsivány a 2 fiú együtt :)

Nyúlanyó: A ti gyerkőceitek is gyönyörűek, és mennyire hasonlítanak egymásra :)

Bibi: Barni nem volt ilyen szőke, ugye? Édespók :)

Szerika: Bali baba is nagyon cukorfalat. :) Az a mosoly...

Zsuzsu: Látom Ábel nagyon élvezte a tortát. Te hogy viselted a szülinapot? :)
1-2 hét alatt megvan az útlevél. De mindkét szülőnek kell menni!

Enikő: Kitartás. Tudom, könnyen beszélek. :) De úgy sem tudsz jobbat....csak várni és tűrni :) Csajok?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsi!
Boldog Szülinapot Ábelnak!

Enikő!
írtam privit.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megpróbálok feltölteni néhány képet az elmúlt pár hónapból. Bocsánat, ha kicsit sok lesz, de lehet, hogy megint nagysokára tudok csak majd feltölteni.

Kép A szülinapi tortám

Kép ...meg is kóstoltam rögtön:)
Kép 1 éves vagyok - az ajándék ruhácskámat fel is próbáltam

Kép Van, amikor így alszok...

Kép ...és van, amikor így

Kép Számolok...de vajon hogyan is mondták édesanyáék??!!

vesm

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: