Szivvi! Főni az elmúlt 1,5 hétben volt eddig 1x kaisersben 1x piacon, 3x kisközértben, 1x dmben, 1x tecsóban (gyalog), 1x önkormányzaton és bababoltban, és a többi napok nagy részén sétizni. Én begolyóznék, ha nem mennénk vhova minden nap. Meg a mozgás is hiányzik. És segítségem is csak alig akad (apa fesztiválozik és pénzt keres, többiek csak pénzt keresnek), így vásárolni is kell. Na, meg Apácska 30 éves lesz vasárnap, úgyhogy a neten meg nem rendelhető ajcsik beszerzése is folyamatban (bár, ebben segített anyám és a barátnőm is).
Téged még szigorban tart a férjed, vagy Ti is mehettek már felfedezni?
Ja, és hogy hogy bírjuk? Vegyesen… Mindenestre sírni már megtanult… Hordozókendővel kéne, de nem tudom megkötni… Szóval, ha bealszik, akkor jó, ha ébren van, és nem a kertek alatt sétizünk éppen, akkor megijed és üvölt. Ha kiveszem elhallgat, csak úgy meg nem bírok hazajönni.
VAN VALAKINEK OLYAN HORDOZÓ MEGKÖTÉSI MÓDSZERE (AKÁR ELVBEN IS JÓ
), AMIVEL 3 HÓ ALATT IS LEHET CIPELNI, ÉS ELÉG A RÖVIDKENDŐ??? Amit találtam (derékra, hátul kereszt, elöl kereszt, derékba fűz, megköt), az az én kendőmből nem lehetséges.
Emi25! Milyen szép gyerek, nem is 1 órásnak tűnik! Grat, és kellemes összeszokást!
Uxi! Émmeg ahogy olvasom a szoptatási paráidat (melyek abszolút jogosak), azon gondolkodom, hogy Te kaptál vkitől tanácsot? Mert többektől hallottam, hogy a szoptatási tanácsadók nagyon jó fejek, és bejön, amit mondanak. Nem akarsz előre rágyúrni egy kicsit, hogy ne félelemmel indulj neki? ((már bocs, hogy belekotty)
Zsú! A kétnaponta ctg, az kétnaponta van, tehát hétvégén is be kell menni, hiszen bébi nem ismeri még a napokat. Az istvánban ilyenkor nem az ambulanciára, hanem a szülőszobára kell menni.
Balázsapuka! Nálunk is így volt az alvás, aztán valahogy 2 hetesen kibírta az ágyát, és azóta éjszaka ott. Akkor raktam át, amikor engem már zavart, és úgy éreztem, ő is felébred miattam. Szóval sztem még várjatok kicsit, hátha magától elfogadja.
Meg esetleg lehet azt is, hogy amikor csak egy pillanatra rakod le, akkor teszed az ágyába, hogy lássa, ott is vannak a szülei, nem csak a nagyágyban.
EDA – hősködés. Sztem nem ez a jó szó. Nem azért nem kértem edat, mert dicsfényben óhajtottam fürdeni, hanem azért, mert úgy éreztem, ez az élet része. Na, meg k.ra nem akartam gyógyszert a fiam vérébe!!!!
Kata! Egon viszont tényleg ropi Ádámhoz és Andrishoz képest!
Orsi! Nekem hétvégén volt ilyen élményem a volt fesztivállal. Emlékszem, hogy ittam tavaly a páleszeket, mert akkor már eldöntöttük, hogy sziget után kezdődik a próbálkozás, és akkor tuti 2 évig nem bulizok, szal előre ki kellett bulizni magam. A sziget viszont nagyon fog hiányozni… Jövőre én már tuti kimegyek. Bébestől. Jól megnézzük Apát a cínpadon
Lidikóka! Nekem vasárnap du 4kor szinte lapos volt az nst-m, és hétfőn délben a kezemben volt a gyerek! Ja, és a nyákdugó hétfőn hajnali 6kor indult el.
De ha Annee-t nézed, neki 2 héttel a nyákdugó után lett gyerek. Szóval, csak annyit jelent a dugesz, hogy eccercsak szülni fogsz
Orsi! Manónak sem volt jóslója, és pikk-pakk kinyomta a kölköt!