A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Zöldi:azért odáig nem ér el a kezem,de megteszek mindet!!!!

Ja és a mostani görbém,vagymi:
Kép

(köszönöm a bebocsátást)
vedresandi

Zöldi: túl sok időpontom nincs már, mert elutazunk most és köv. 7végén is,..., ezek lennének:
Július 17. 16.00tól
Július 20. 17.00tól
Július 22. 13.00tól

Pestről 1-1.5 óra alatt itt vagytok. Hmmm?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok! Jó "reggelt" mindenkinek!Tegnap este sikerült kicsit kibuknom, de ez ma reggel is folytatódik, de remélem ti jól vagytok! Pusszancska!

Libus
lilaliba

Andi: jó görbe eddig. Mennek a drukkok!!! Kép

snufi

Snufi:köszi.Hál istennek jól működöm,mert ilyenkor még minden görbém jó :wink: :lol:
Térjünk erre vissza 12 nap múlva :lol: :lol:
vedresandi

Coca és társai: szombati nap is jöhettek, de az akkor aug. 18. Előtte nem jó. :(

Libus: mi a baj? :(

snufi

Sziasztok!

Egy másik "inszeminációs" topicban tavaly írogatott "SEGÍTHETEK" .
(Valamelyik meddőségi központ dolgozója. Talán...)

Tudtok róla valamit? Itt van mostanában valami más néven a Babaneten?

Jó lenne megtalálni!

Köszi a segítséget!

Túró Rudi
turorudi6

Snufi! Én a 3-ra szavazok, de nekem mindegyik időpont jó. Vonattal az út 57 pec, és 1050.- pénz oda-vissza teljes áron, és a nyugatiból indul légkondis-kényelmes-tiszta-piros-motorvonat óránként. (Ezt a többieknek írom)
Többiek! Nyilatkozzatok!

Andi! Szerintem is király cucc! Szurok!

Liba! Mi a baj?

Kép
zölddisznó

Vedresandi listát kérünk! :wink: majd válogatunk! :mrgreen:

tényleg szép agörbéd, remélem később is így marad!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

turorudi6 én nem tom, hogy itt van é!

Tesókám! megoldjuk! :lol:
Vendég

snufi: tegnap voltam a klinikán... rengeteget kellett várni a dokira, jobban elfáradtam, mintha egész nap kapálni kellett volna a szőlőben! Meg is történt a hormonvérvétel, 2 hét múlva kell mennem tüszőnézőbe, utána pedig tejcsianalízis! Utána pedig diagnózis felállítás! szóval elnyúlik majd egy pár hónapra az tuti! Közölte velem a doki, hogy túladagolták a gyógyszeremet és csoda hogy nem lett komolyabb bajom ebből kifolyólag (mondjuk agyvérzés vagy hasonlók). A másik pedig... a légkör kicsit feltépte a régi sebeimet, ugyanis rengeteg volt a kismama, vagy a mákszemnyi babával hazatérő boldog családok... Kicsit összeszorult a szívem, hogy én anno nem juthattam idáig... Éjszaka nagyon sírtam és fel akartam hívni a páromat, de hajnal 2-kor még egy csomó ideig foglalt volt, utána meg már nem volt elérhető! Még mindig nincs bekapcsolva, úgyhogy küldtem neki egy nagy rkaat lecsesző sms-t, úgyhogy ebből se tudom mi kerekedik majd ki, de mire gondoljak? Kivel cseverészik hajnal 2-kor? Mert velem nem az is tuti! :cry: :?

Libus
lilaliba

Snuf! Az augusztusi túl közel van Szirmi bulijához! szerintem júliusban jobb lenne.

Rudi! Én is olvastam régen, de mostanában nem "hallottam" róla.

Kép
zölddisznó

Áfi vagyok,
Snufi,
Zuram üzeni hogy nyugodtan megmondhatod tied Zuradnak hogy nagyon jó bora van! Tegnap bepuszilt egy üveggel, és én is megkóstoltam (vagy 3x :lol: ) és nagyon finom!!!

Szülni készülőknek szorítok!!!
És mindenki másnak is, kinek kinek mihez kell :D

Ne mondjátok meg Katinak, de imádunk itt lenni, halál jó fej nő, lelkesen jön velünk mindenfelé, kaját is kapunk rendszeresen, még a TVt is kapcsolgathatjuk :D
katica30

Boni:kit mit ???milyen listát szeretnél??? :lol: Szőke vagyok,és elvesztettem a fonalat! :lol:
vedresandi

Vedresandi Hát azokról, akik Sanyit pótolhatják többieknek!( ÉN maradok Nála) :lol:
Vendég

Coca és társai:Ok!

Nekem a legeslegjobb a 17-e 16 h lenne, de a többi is jó!!!!

Vedresandi: nekem régebben a Hujber gyerek jött be, de amióta hazudozik jobbra-balra, meg kamerát dobál, kiesett a kosárkámból! :lol:

snufi

Úgyhogy most már hiába is kaparna,... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Snufi:nem nagy szám szerintem,bár őt pont nem ösmerem személyesen! :shock: :lol: 8) 8)
vedresandi

COCA:jó fej vagy :D csak én vagyok mostanában egy kicsit lelassulva, mármint szórakozás terén. Egész évben tanultam, görcsöltem, és most jön kirajtam a fáradtság. tudnék 10 órát is aludni. de azért jó volt titeket látni élőben is :)

KATICA :!: A KÖNYVEKET AMIT AJÁNLOTTÁL , NEM TUDTAM FELHAJTANI. VAN EGY SRÁC A SULIBAN, Ő MEGÍGÉRTE BESZERZI NEKEM . BENNE VAN VALAMI JEGYZETES TOPICBAN, AHOL CSEREBERÉLNI LEHET, OTT UTÁNA NÉZ.

nincs véletlenül valakinek, mikroöko példatára, átvenném, ha már nem kell :?: :!:

ja, igen .PETIKÉVEL MI VAN :?:
surmi
kockasfulunyul

Nekem jó a 17-e

Kép
zölddisznó

Surmi! Akkor alvásos napokat kívánok Neked, és szólj, ha bébisittelni kell, ugrunk! (Ez most komoly, és vonatkozik minden gyerekesre!) Akár egy mozi, vagy egy nap pihi apával kettesben, csak szóljatok, és megoldjuk!

Kép
zölddisznó

Zöldi:az én fiammal már lehet mozizni!Lassan azt hiszik rám,hogy a vén k..vának milyen fiatal a pasija :wink: :lol: :lol: :lol: vagy az öcsémnek hiszik 8) :lol:
Inkább ő visz minket bulizni :lol: 8)
vedresandi

Áfi vagyok,
Coca,
ha én akarok moziba menni, akkoris jössz pesztrálni? :lol: Mi neked az a 120km? :)
katica30

Pesti Csajok: júli 17. 16 h jó nektek?????

snufi

ja, hujberrel én is így vagyok! :lol:
Vendég

Nekem elvileg jó! :lol:
Vendég

Snufiék, Boni, Coca...eddig

Kép
zölddisznó

Sziasztok! :lol:

Azért nem semmi, hogy egyik taliból a másikba értek! :lol:

Szia Andi! Akkor tőled lehet rendelni! :lol:
Én még gondolkodom Bereczki Z. és Bálint Á. között jó? :lol:

Én már voltam városban és már sikamikáltam is, amit majd mindjár folytatok!

Kép
bettike
Eger

Katica!
Igen, minden képpen mintára hajtottam! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

bereczki az tuti :lol:
Vendég

Hát, sajnos nekem ma megint ki kell rúgnom a hámból...kolléganők...jajj, szörnyűűűű! :wink: Magyek is, cső!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkot!
Helyzet változatlan! :cry:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

lesz megint tali :?:

valaki látta a Harry Pottert, milyen volt :?:
állítólag horor.

köszi ,ZÖLDI, de az én gyerekem olyan mint egy makrancos kata, a bölcsiben is kiszoktak tőle borulni. de hétfőn ballag, úgyhogy nem kell őt sokáig eltűrniük. az óvonőket előre sajnálom, de hát ők választották ezt. majd teszek fel képet a ballagásról
surmi
kockasfulunyul

Surmi olvass vissza! :lol:

Most szervezzük a HP mozinézést!

egyébként ezek a részek nem gyerekeknek valók! Én olvastam könyvben mindet!

Zöldi ejnye bejnye :lol:
Vendég

Hahó!

Csak megütötte a szemem a Bereczki és a Bálint Á., aztán nem bírom szó nélkül hagyni, komolyan mondjátok csajok, hogy ezek jó pasik? :shock: A kötözködés szándéka nélkül, csak nem bírtam ezt most magamban tartani... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom:hát nekem se az esetem egyik sem,de kinek a pap,kinek a postás :wink: :lol: :lol:
kinek bálint á,és bereczki :lol:
vedresandi

én Harrison Fordra szavazok, ő olyan mint a jó bor :D

17-én 16-kor lesz tali :?:
surmi
kockasfulunyul

Andi! Igazad van, csak mégse nem értem :wink: Bár én már öreganyó vagyok, aztán lehet, hogy azért nem jönnek be ezek típusok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Harry Potter már rajta is van a neten. nahát :!: ez a kiskalózók milyen gyorsak :D
surmi
kockasfulunyul

Halihó!

Uccsó bejelentkezésem a kánikula előtt.

Áfi, Katica, Ceni, megérdemeltek egy hatalmas nagy leb@szást!!! Jólesett volna, ha szóltok, hogy taliztok... Szívesen elmentem volna én is, pláne hogy tegnap nem is volt nagymeleg... Szomorú vagyok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szia Andi, mióta próbálkoztok? Mészáros Árpid nincsen véletlenül? Igaz, kicsit kicsike, nade ez legyen a legnagyobb bajom... :lol:
Jaj vasárnap Macskák, már annyira várom!

Nem sikerült ultrahangot intéznem, itt a fizetősben csak élménymozi van, adatokat nem adnak a babáról (súly, hossza ilyesmik). És ez kerülne 13 rugóba! :twisted:
És kiderült, én vagyok a világ naivja: dokibácsim azt mondta legutóbb, hogy akkor kerülhet sor ultrahangra, ha a kispapa nagyon szeretné látni a babát. Én ezt eddig nem mondtam apának, nem értettem, ha csak én akarom látni, akkor miért nem lehet ultrahangot csinálni? Tegnap elmondtam végül páromnak és szétröhögte magát rajtam, hogy milyen naiv vagyok, mert szerinte ez annyit tesz virágnyelven, hogy fizessünk, ha uh-t akarunk. :shock: Ráadául apa is jól felcseszett, mert vacsizott a haverjával és nem szólt, én meg sütöttem vacsit, meg akartam lepni. Úgyhogy nagy bőgés lett a vége. :roll:

Purc, hétfőn megyek AFP-re, és itt nincs 16. heti kötelező uh, kettő van kötelező állítólag, a 12 hetes és a 20 hetes. Elég gáz, nem???

Piskóta, na nekem ez a rémálmom, nem akarom túlhordani a babát. Azért szorítok a mielőbbi kibújáshoz! Tetszik Gaby ötlete, most már van min kijönnie! :lol:
Snufi, örülök, hogy nem fájsz már. Pocakkép nincsen még, de majd csinálok, és teszek fel valamikor. :wink: Még nem igazán nagy, de már látszik.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Négy kötelező uh van, és ezt be is tartják a doktorok. Nézd csak, ez egy kórházi honlap:

http://www.golyahaz.hu/ultrahang?PHPSES ... f765caf706

A dokidat nem akarom bántani, mert nem ismerem, de hogy akkor csinál uh-t, amikor a kispapa szeretné, az nem megy a fejembe! :shock: Az pedig, hogy fizess, ha uh-t szeretnél, enyhén szólva sem sportszerű szerintem. Nekem sem ugrott volna be különben erre a dumára, hogy ez áll a háttérben. Akkor már tisztább, ha magánrendelőben elkérnek egy bizonyos összeget, és azért jár, ami jár.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsike: most úgy megölelgetnélek!!!! :-D
(23-tól Szegeden leszünk, akkor majd rendezünk össznépi összefutást, jó?) :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom, nekem ezt Ceni mondta tegnap, hogy már csak kettő kötelező van. A dokimnak nincsen uh-ja a magánrendelőjében, be kellett mennem a klinikára, ha uh-t csinált, és én ott nem adtam pénzt, meg nem is fogadhatja el, én úgy tudom. És szerintem semmi nem sportszerű a magyar eü-ben. Sajnos. Én csak azon döbbentem le, hogy nekem a 12 és a 20 hetes uh között egy darab kézi vizsgálatom volt 2 hete, ahol megállapította, hogy zárt a méhszáj és ennyi. Vagyis két hónapig a fejemre se tojik senki, na jó, a vérvételt leszámítva, amiből szintén most megyek az elsőre. Szal ez nekem nagyon furi, mások meg boldogan mutogatják a képeket a babáról meg folyamatosan vannak eredményeik, nekem meg semmi. Azt sem tudom, mekkora, milyen súlyú, semmit, és ez baromira idegesít. De már ez a 3. doki, akihez járok, bíztam benne és még most is bízok, jó fej, kedves-aranyos, megnyugtató, csak hna. Lehet, én vagyok ilyen hülye, hogy így beleéltem magam az uh-ba. :roll:

Kép
szilcsi

Szezso, meddig lesztek itt? Mert mi 21-én lépünk el és 25-én jövünk vissza, vagy 26-án, aztán 28-án megint elmegyünk. Azért remélem, sikerül összehozni a talit! :lol: És köszi az ölelést! :D

Kép
szilcsi

Szilcsi:ez az ötödik spirálmentes hónapom :oops: 8)
Már van egy 13 éves nagy fiam!
vedresandi

Gondoltam, hogy Bálint Á-val verem a biztosítékot sokmindenkinél! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak hogy megnyugtassak mindenkit, nekem nem a stílusa, hangja stb. jön be! Egyedül marhára tetszik az arca! Ennyi!
A Bereczkinél meg csak a személyisége szimpi!
A kettőből tudnék egyet csinálni! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Andi, gratula a nagyfiadhoz! Jó nagy korkülönbség lesz köztük. Direkt így terveztétek? Lesz legalább segítséged a pici mellett. :D
Mentem, sajna puceválós napom van, holnap lelépek anyuékhoz és nem hagyhatom az embert itthon dzsuvás lakásban, mert csak még nagyobb dzsuva lesz. :D Az tuti, hogy 3 napig el se lesz mosogatva. :D És vasárnap anya ittalszik majd nálunk, jön ő is a szabadtérire velünk, úgyhogy csilli-villi lakáskát kell varázsolnom ma délután. Odáig eljutottam, hogy a teknőseimet kitakarítottam délelőtt. :roll:
Pusszantás mindenkinek, kivéve akikre haragszom. :twisted: :lol:
Szép napot! :D

Kép
szilcsi

Szilcsi! Hát nem tudom, de én nem tartok annyival előrébb nálad, és az én doktorom adott nekem egy gépelt papírt a vizsgálatokról, amit most nem találok, de ugyanezek voltak rajta, meg még a többi vérvétel stb. Szóval én most is négyről tudok.
Kézi vizsgálatot viszont az én dokim is a 18. héten csinált először, így van az ajánlásban. Ezt onnét tudom, hogy amikor Miksával voltam babás, akkor a kórházas topikban egy csaj nekiugrott a doktornak többet között emiatt, és ez akkor hangzott el. Nem szívesen piszkál, inkább uh. Később még lesz méhszájvizsgálat, de nem sok. Jó, a végén már egyre több a szülés közeledtével, de az érthető. Viszont ha panaszom lenne, keményednék, görcsölnék, akkor nézné gondolom, mert attól nyílhat a méhszáj.
A sporszerűség tényleg nem jellemző. De mondjuk én sportszerűnek tartom, hogy ha a magánrendelőbe megyek az én dokimhoz, akkor tudom, hogy ennyit fizetek, és tudom, hogy mindent nagyon gondosan ellenőriz, uh-t is csinál, annyi kérdést teszek föl, amennyit akarok, türelmesen mindent elmagyaráz, nem akar szabadulni tőlem, már az elejétől tudja a nevem, mindig érdeklődik Miksáról, illetve mostanában vinni is szoktam, úgyhogy dumál meg viccel vele. Én így biztonságban érzem magam. Az meg neked nagyon nem jó, ha te nem érzed magad biztonságban, szerintem próbálj vele beszélgetni erről, mert a bizalom a terhesgondozásnál és a szülésnél nagyon-nagyon fontos.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi: 23-án érkezünk, 28-án távozunk…Ez így pont jó, nem? :-D

Andi: 13 éves a fiad?? A fotód alapján a kérdésem :arrow: Már nagykorú voltál egyáltalán, mikor született? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi:2000-ben elváltam.Végre megtaláltam a jobbik felem,és most nagyfiam beleegyezésével közös babócát szeretnénk :wink: :lol:
vedresandi

Még gyors válasz Szirminek:

Abban nem más az én dokim sem, hogy fél órákra osztja a betegeit, szóval ha bemegyek, fél órát csak velem foglalkozik. Mindent megbeszélünk, de tényleg mindent, direkt rákérdez, hogy van-e még kérdés vagy olyasmi, amit nem tudok, csak neki nincsen uh-ja, így minden alkalommal kézzel vizsgál. Szóval nekem már jó sok kézi vizsgálatom volt, 5 vagy 6, és 3 uh (6 hetesen, 8 hetesen és 12 hetesen). Gondolom, ez is dokinként más és más, kinek mire van lehetősége. Ismerősöm dokija uh-s doki is egyben, neki minden alkalommal van uh-ja is. De lehet, csak én agyalok ezen túl sokat, hogy nekem meg nem csinálnak uh-t. :shock:
Na tényleg léptem, pá!

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: