Sziasztok!
Megint itt vagyok, most nagynénéméktől!:) Aztán jövőhéttől meg anyukámékhoz megyünk 2 hétre Mátyásföldre, úgyhogy még jobban le leszek maradva, mint eddig!
Den!
De aranyos vagy, hogy mindig kérdezel felőlünk!
Jó, hogy Bence túlvan az oltáson! Második gyerkődnél is u.olyan para az ember? Vagy már nem annyira?
Főnököm azthiszem megbékélt felém, amiért visszautasítottam az előző helyet, viszont úgy néz ki, hogy még mindig nem biztos, hogy azt az óvit, sulit kapom majd, amiről tudok! Szeptembertől dől el hova kerülök és hogy milyen lesz! Remélem az előzőnél csak jobb lehet!
Egyébként meg is lett a sok idegeskedés eredménye! Most pajzsmirigy-gyulladásom van!

Kapok rá bogyókat (szteroidot), remélem jobb lesz!
Aminek viszont örülök, hogy Timinek kaptam használtan körbetámlás kanapét! Gazdagrétről kellene elhozni, de mivel 180x80-as, így személygépkocsira nem fér fel!
Ha tud valaki olcsón megbízható szállítót szól nekem? Állítólag 8 ezreket kérnek el ilyen szállításért

és akkor már nagyon úgy érezném, hogy nem érte meg!
Már nem aktuális, amit írok, de beleolvastam a "hisztikorszak" témába, amiről írtatok nemrég! Hát én megvallom őszintén múlt héten elmentem egy pszichomókushoz tanácsot kérni és kicsit megnyugtatott és nem mondott rosszakat!
Főleg az alvásprobléma miatt mentem (délután egyáltalán nem alszik Timi) amiből kifolyólag estig csak hiszti és nyűglődés van! Illetve ijesztő, hogy milyen mértékben nincs veszélyérzete! Például nem engedhetem el a kezét a járdán egyáltalán (de a kezemet nem hajlandó fogni) és itthon is folyamatosan figyelnem kell rá, mert égnek áll a hajam olyan dolgokat művel!
Szóval tényleg egy szörnyű korszak ez nekik (is)!

De ez is elmúlik!
Rec!
Fúú! Akkor már ennél is résen kell lennie az embernek, nehogy azt mondják, hogy csak lumbálással lehet megállapítani, aztán kiderül, hogy nem is szükséges!
Antibio bevételre nekem sincs tippem! Esetleg valami mesével körítve? Vagy mondóka, aminek a vége "hamm"? Ilyen hülyeségek jutnak csak eszembe!

Ezen a területen nem vagyok egy zseni és nagyon türelmes sem sajnos! Amikor Timinek 3 héten át kellett szedni u.ezt az eperízű vackot (Timi sem csípte), azt mondtam, hogy ha nem veszi be, kúpban kell beadnom! Ez rögtön bejött!
Votiv!
Örülök, hogy bejött a napközi! Biztos élvezi majd Isti a gyerektársaságot!
Macs!
Drukkok mennek!:)
Zsan!
Klassz a csoportkép!
Talis képek is jók!
Még akartam írni, de ez a gép nagyon lassú!

Majd holnap megint nekiülök!
Jó éjt!
ILdi