Ezer éve nem voltam...nem írtam és nem is olvastam. Nem volt időm, aztán nem voltunk itthon, aztán meg nem volt net, aztán meg megin nem volt időm.
Nálunk nem rózsás a helyzet:múlt kedden mentünk Debrecenbe, megint talált a doki két sűrűbb cisztaszerű vmit a petefészkemben. Ezért elküldött mostmár laparra. Úgy mentünk kedden Debrecenbe, hogy Szoboszlón nyaralunk 4 napot, hátha többször kell menni dokihoz a héten. Hát így kellett is.
Ma már megjövőben van a menzim...úgyhogy a műtét ha lehet 23-n kellene, hogy legyen...mert jövő hét pénteken még jó lenne kb 45 embret levizsgáztatni a nyelvsuliban...ha meg előtte műtenének 2-3 nappal...az aligha kivitelezhető.
Szóval ezek vannak.
Nagy a hajtás itt nálunk, most nyitottuk meg a kis csemegeboltot alattunk (anyósomék vették), pénteken leltár, szombat, vasárnap takarítás ezerrel mert olyan szutykos volt a hely. Mi tökre kicsicsáztuk, feltöltöttük tök jó új árukkal...de emiatt roohangáltunk tegnap is meg tegnapelőtt is apárommal boltról boltra..mert a várt szállítók nem jöttek(a régi tulaj vmit elkavart). De most már sínen van és sztem szupi.
Hát ezek miatt nem értem rá mostanában...de pár nap és nyugisabb lesz a helyzet.
Puszi mindenkinek!!!