A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na, Bogi bealudva...
Andi.
Kőszi, tők jo, hogy ujra itt vok, meg tők furi is.
Olyan fura, hogy már nem a pocimban van ez a kis pőttőm...
Majd teszek én is vmikor képeket, van egy csomo, csak még odáig sem jutottunk el, hogy leszedjuk a fényképezőről, a Bogi rendesen beossza ám az időnket...

Mano.
Hát, csodaszép Grétid, annyira kis édi.
A hercegnő státuszt a zuram nyulta le, kis hercegnője Bogi, meg persze a szerelme...

Zsu.
Hát igen, ideje volna lecserélni, de ráér az még, most őrulők annak is, hogy itt tudok lenni picit veletek, és szoritani azoknak akik még előtte állnak a csodának, mikor megpiilantják a kis tuneményuket.

Bocsika, hogy az ékeztes betuim kicsit hibásak, de ezen a vacak laptopon nincs minden ékezetes betu, meg az ő betunél van az é betu, szal.......
Vendég

Bori, ez jó! :D

legalább nevettem kicsit, mert most délután kibőgiszéztem magam, és továbbra is nagyon car a kedvem... Már jó lenne ha ezek a hisztis hormonok távoznának, mert elegem van, hogy ennyire érzékeny mimóza lettem!

Bármitől képes vagyok sírni, olyan apróságok felhúznak, és szegény gyerekeken csattan, mert ők vannak itthon velem egész nap4 :(

Már nagyon jó lenne túllépni ezen az időszakon!

MOst befekszem 1 jó kád forró vízbe, hátha az ellazít kicsit! Pocó kemény, csontjaim fájnak, csak nem terhes vagyok????

KépKépKép
dikó1

Na, vonalzo csere megtőrtént, a Robi választotta ki, meg segített, mert én ehhez a géphez hulye vok...
Vendég

Sziasztok!
Há mi is itt vagyunk, de ma lánykám nem nagyon tudott nélkülem létezni :roll: Végre elértük a 3300 gr-ot!
Zsú
Hidd el én is szeretném 3 óránként etetni Lilkót, de a kezdő nyüssztől kb negyed óra és már annyira ordít, hogy lila a feje..Azt meg már nem bírom tétlenül és hiába ringatom, énekelek neki (lehet ez a baj? 8) ) csak a kaja érdekli..
Ma pl 2 óránként kért enni, aztán 1/2 4-től 1/2 7-ig kibírta utána. Ki érti ezt??

Üdv minden visszatérő maminak és babáiknak!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Itthon vagyunk, minden rendben Lilla egy tündér. Majd rakok képet és születéstörténetet.

Megpróbálok visszaolvasni!

Minden pocakosnak kitartás!
Emi

Kép Kép
emi_25

Szia Emi és Lilla! Gratula mégegyszer!! Várunk a képekkel, sztorival!!

KépKép

KépKép
szivvi

Manó: remélem igazad van! Szüleim szempontjából már szinte mindegy, szombat reggel fél9-kor landolnak :lol:
Gréti nagyon cukkerfalat, olyan kis nyugodtbébi!

Henchy: jó, hogy már te is itt vagy. Remélem a sebed is hamarosan begyógyul!

Holnap fél8-ra megyek NST-re, hát tényleg nagyon kiváncsi vagyok.

Bori: tetszik a beszólás, tuti el fogod tudni sütni :wink:

Dikó: én is mindentől bőgök :oops:

Ma Máté akasztott ki. Először bedugott egy csavart a konektorba, hát gondolhatjátok, levert a víz mikor megláttam. Még mindig remegek ha rágondolok. Ezután leesett a lépcsőröl, ömlött a vér a szájából meg az orrából, felszakadt az ajka belül. Mostmár semmi baja, de ezt a napot valahogy kihagytam volna szivesen! Viszont azóta eléggé intenzíven keményedik a pocim már akkor is ha ülök :roll:

Na megyek megfürdetem és elrakom őket holnapra mielőtt még kitalálnak nekem valami programot :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hahó! Na, mielőtt vízszintbe átmennék, még visszanéztem.
Osztom a véleményt. 3 óránkénti etetést ha béb nem úgy akarja, csak akkor lehet tartani, ha szülészeten vagy még, nem egy kórteremben a kölökkel, s időbeosztásosan engednek hozzá. S közben reménykedsz, hogy a feje nem lesz cukroslötyivel, teával vagy tápszerrel megtömve.
Otthon ha a béb nem kapható eme hadműveletre, akkor szétordítja a fejedet, s úgy is engedni fogsz. Ha szerencsések közé tartozik embernek lánya, akkor mehet a 3 óránként, avagy netán mégtöbb.
Jelentem Gréta béb délelőttönként 3 óránként kajol, délután pedig inkább 2re redukál. Éccaka meg örülök ha kilátok a fejemből a kölökig meg a cici végéig, hogy a kettőt bírjam csatlakoztatni, nemhogy órát is nézzek. S ugyi azt mán tom, hogy épp az éhség miatt vagy netán puki, induló kaki, vagy visszaköszönő tejcsi miatt nyűgöl s aztán ordít a drága.
Aki kitart így a 3 óránkénti etetés mellett, hát sok sikert, s megértő gyereket kívánok.

Na meg mostan jóccakit.
Hallom, hogy az M3-on ismét borús az időjárás. Bébek potyoghatnának. Mondom én, aki túlvan rajta. De csak azétt, hátha valahogy olvasásra bírnám venni a bentlakókat, hogy tudják, mennyire óhajtva vannak ideki.

Kép
kissmanó

Dikó: felkészültem, 62-es rucikat vettem, de beijedtem, hogy mi van ha mégsem "akkora" és vettem meg kaptam 56-os rucikat is. Úgyhogy el vagyok látva bőven, és fel vagyok készülve. :wink: Jó fürdőzést "nektek" illóolaj? Levendula? Kamilla? Jól ellazít...

Zsú: igen, nekem is azt mondják, ha tartós akkor fáj... nekem is kiugrások voltak. Drukkoljatok, hogy holnap "nyitva" legyen az út! :lol: Zsú te mikor is mész legközelebb?

Bori: hát én is kiváncsi vagyok a fájdalomtűrőkémre, majd meglátjuk, mindenesetre elég furán néztek rám a szülésznők, meg a doki, hogy csak keményedéseket érzek! Egyébként nekem mensis görcseim sem nagyon voltak soha... :oops: Na tényleg majd elválik, hogy milyen beszari alak vagyok! :wink:

A szopizásról én is azt hallottam, hogy fő a rendszeresség, én is szeretném 3 óránként etetni, de igazából nem tudom, hogy majdani anyai szívem mennyire tudja elviselni, ha sír a kisbaba... és mondjuk éhes... majd meglátom... mindenesetre tényleg szeretném a rendszerességet bevezetni, de talán ráérek vele egy hónapos koráig. :wink:

Szivvikém: ma jön a Hősök! Videó bekészítve? Lilkónak meg nagyon boldog első névnapot kívánok!

Esztora?

Na pusszantás nektek, gudnájt itt a vacsora! Ma rendelős nap! Sült csirkeszárnyak, sült krumplival... :wink:

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Ajj Brigi! Ez gáz. Hát kívánok neked azért a jövőben nyugisabb kölkeket.

Üdv a visszatérőknek!!!

Most este elég böcsülettel fájt a fejem, tom adós vagyok az ígéretem betartásával, de még hétfő óta nem bírtam folytatni. Na, de majd 1cer.

Kép
kissmanó

Hencsi szép lett a vonalzód! :D

Szivvi, én csak az elképzelésem vázoltam, mármint hogy én hogy szeretném csinálni.

Bori, szerintem, amikor Gauss lesz akkor már nekünk is fog eléggé fájni. (bár spec én anyum egy fájás nélkül szült meg, neki csak egyfolytában "kakilnia" kellett, 1 óra alatt szült meg.)

Emi, pillango, üdv újra köztünk!!!

kispiskóta

Manó: És mit csinálsz a nagyokkal, addig amíg a kicsi cicin lóg???? :shock: Én ezen agyalok..... mivel oviszünet/bölcsiszünet lesz, még a Bogi csakcsak megérti, hogy hát dógom van, na de a Viola :shock: ? És egyedül leszek velük itthon bakker :shock: Asszem veszek örökös bérletet a pszihiátriába a gumiszobába :shock: :x :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Andi, holnap megyek fél 2-re. De akkor már lesz magzatvíz vizsgálat meg flowmetria az Nst mellett. Drukkolok neked, hogy nyitva legyen az út, de te is nekem. :wink: :D

Brigi, hát engem is kirázott volna a víz, az tuti!

kispiskóta

azaz levert volna a víz

kispiskóta

itt vagyok!
semmi fejlemény,nyákdugesz távozóban 1-2 görcsel aztán semmi további.
ne várjatok olyan sokat a vizsgálatoktól nekem méhszáj nyitás is volt aztán semmi pedig már c2222 vagyok.

megyek is mert medencét engedek le hogy a család tudjon fürdeni a jővőheti kánikulában.

Bridzsi

Kép
esztora

Na pancsin túl, semmi előjel, jót mocorgott közben! De legalább nekem jólesett!

Üdv Eminek és Pillangónak!

A holnapi vizsgálódóknak sok sikert, akinek kell az már szüljön helyettem is!

Most meygek befordulni, apa elugrott 5 percre, már legalább 1 órája, ilyenkor már hiányzik ő is... Különben is ki vágja fel nekem a dinnyét????

Na remélem reggelre babára jövünk!

Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
dikó1

Egy képet rakok Lilla babáról! A többi kép még a gépben van.

Kép Lilla baba 1 órásan

Emi

Kép Kép
emi_25

Zsú
Az elvek annyira hamar megdőlnek élesben, mint a fene :lol: :lol: :lol:
Egy csomót felállítottam, hogy én meg így, meg úgy, ááhh, a zélet mást produkál 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Emi
Jajj de szép kis hajasbaba! Édi nagyon!!

KépKép

KépKép
szivvi

Bori
Ti már tecsóztok?? Hú Főni már világlátott kisember! Hogy bírtátok?

KépKép

KépKép
szivvi

Mindenkinek kellemes éjszakát kívánok.Lányok itt mindenkinek olyan szép babája van.Én is babázni akarok.Lehet,hogy el is kapom apát hátha.... Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Irigy-irigy :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Sehol senki, na akkor pusszzzancs, jó éjt!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Újra itt!

Végig olvastam a délutáni termést, basszus nem jegyzeteltem, pedig kellett volna.

Gurgi: te már így eldöntötted, hogy EDA-val szülsz mindenképp?

emi, manó: édesek a babák, tündérfalatok :D

hencsi: örülök én is a jó híreknek, majd meglátod, napról napra jobban leszel :wink:

Lehet hogy én nem voltam elég figyelmes, de nem láttam, hogy uxi írt volna a vajúdós olajról. vagy igen?! Arra gondoltam, hogy lehet hogy mégis kipróbálta, és hatott :wink:

Nem tudom mi van velem, de álmos vagyok. Ilyen nem sűrűn fordult velem elő, az elmúlt kb félévben. Mármint hogy ilyen korán elálmosodjak....még próbálom egy kicsit húzni az időt, mert attól tartok, ha most elalszom, akkor éjszaka felébredek, és a plafont fogom bámulni órákon át.

Andi: én is vettem ma 62-es ruhákat, kezdek aggódni, hogy az 56-os nem sokáig, vagy egyáltalán nem lesz jó. Na de azért csak nem tesznek velünk ilyet ezek a manókák... :wink:

Húúú, nem tudom mit szerettem volna még írni. No mindegy, megyek tusolok, hátha jönnek közben az ihletek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Brigi.
Már szépen gyogyul, tők jo, bár még ulni egy darabig bizti nem fogok, de sebaj, a lényeg, hogy ne fekve kelljen már pelenkáznom meg őltőztetnem, mert azt már unom...
Zsu.
Kőszike, a Robi választotta, most ő akarta kiválasztani.
Emi.
Micsoda hajasbaba, győnyőru, gratula hozzá.

Na, lépek, még nem volt furcsink, de nincs szivem felébreszteni Bgit, olyan kis cuki ahogy alszik, gondolom majd pont a hősők alatt kelunk fel anya nehogy lássa, de sebaj, megbocsájthato.

Jo éjt mindenkenek.
Pussz.
Vendég

Bakker! Most esik le!

Szivvi: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK LILIKÉNEK!!! :D
Vendég

Móni, azt nem is kérdeztem :shock: . Szerintem gyorsítja a vajúdást, bár azt jobban díjaznám, ha a fájdalmat csökkentené.
Hehe, erre nem is gondoltam, hogy be lehetne vetni indításra.

Bár én kétlem, hogy egy olajtól megindulna. :shock:
MAjd holnap megírom az összetételét, ma már fáradt vagyok. :oops:

Nekem az NST-n nem kell nyomnom semmit, ha mozog. Nem tudom, honnan látják, de szokták látni, van-e mozgás.

Bori, én még csak Emi idejáből tudok nyilatkozni: szülés előtt volt 90-100-as "fájásértékem" is, észre sem vettem, csak keményedett.
Szülésnél szép szabályos "gauss alakú" fájásgörbe volt, 30-nál már kezdtem betojni, mert fájt, 80-90-nél meg padlót fogtam :shock: . Fájt mint állat.

Szopi: Emi az első 8 hétben kb. kétóránként evett, meg összevissza,aztán beállt magától a 3 óránkéntira, és úgy maradt 9 hós koráig. Akkor már nagyon nyűg volt az etetés, egyszer rájöttem, hogy nem akar annyiszor enni, csak négyszer egy nap... :oops: Most is kb 4-szer eszik, de csak 3 rendes étkezés van+egy uzsi, ami hol van, hol nincs.

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, gyereket ordíttatni én sem tudtam soha. Akkor inkább soron kívüli szopi, meg egyebek. De mit csináljak, ha kettő fog egyszerre ordítani?!

KépKépKépKépKép
uxi

Hájháj
Bakker brutál jóslóim vannak :shock: 3 terhességem és szégyen nem szégyen, nemtom eldönteni, hogy ez már fájás, vagy csak jólsó... :shock: :oops: :roll: A derekam is fáj meg a hasam kurvakemény és fáj (nem annyira hogy el kelljen lihegnem, de azé keményen érzem :shock: )
11kor kezdődött 14-16 percenként... Most olyan 8-9 percenként fájok :roll: Letusoltam az előbb jó meleg vízzel, azóta 1x volt. Most várok... :roll:

ceniko
Szeged

Hja most 0:47 van...

ceniko
Szeged

Reggelt!
Jelentem, összevissza olyan 8-3-5-10..stb fájásaim voltak, amik nem voltak annyira hűdenagyon erősek (de az eddigieknél erősebbek voltak jóval)
Kád melegvízbe beleül és abbamaradtak, azaz csak jóslók voltak... :roll: Fél 4kor sikerült elaludnom, egészen 5ig (akkor kelt apa ment melóba)
Úgyhogy kb alig élek :shock: :( Elhajítom a csajaimat aztán jövök haza szunyálni... :roll: :oops:

ceniko
Szeged

megyek nst-re meg viz nézésre.jövök majd és továbbra sincs semmi esemény nálunk!

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Emi25!
Üdv megint itt, mégegyszer gratulálok Lilla babához!

Én ismételten jól aludtam.
Semmi előjelét nem érzem, hogy a napokban szülnék.
Szokásos durva keményedések és görcsikék..slussz..
Holnap reggel doki..utána meg kedden..inkább jövő hét sztem..

Zsunak drukkok a mai vizsgálatokhoz!! :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Azon filózok, ezek a jóslók mi a fenére jók?Mert nem tágítanak, viszont szenvedtetnek.Ilyenkor nem lehetne bevenni egy nagy adag magnéziumot, hogy elmúljanak?
Csak tényleg neház megállapítani, ez most jósló, vagy szülés.

Ma én egy hatalmas vádligörccsel indítottam, úgyhogy befigyelt a magnézium. Utána emg hányinger jött :shock: . Kellett nekem éhgyomorra magnéziumot kajolni. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

jó reggelt!

Esztora, én azért remélem, hogy mégsem jössz! legalább pár napig :wink:

Bori, ez jó, jól indult a napom :lol:

Nálunk kölök mozgolódik ezerrel, jóslót csak onnan ismerem, hogy ti meséltek róla, mert nekem aztán enm igazán volt még :(

OFF, bocsi de le kell írnom, nem tudom magamban tartani
tegnap este odabújtam Sz erre semmi, na elmentem sírni, semmi reakció, aztán rákérdeztem, hogy mi is a baja, és: hát az a kib@szott (bocsi :oops: ) huzat, hogy még nem varrtam meg! és a többi ilyen...mondta, nem tudja milyen terhesnek lenni, de ő csak azt látja, hogy itthon vagyok elmosogatok és kész :shock: húúú, de ideges lettem, aztán felsoroltam, hogy söprés-felmosás-mosogatás-bolt-kézi mosás-vasalás volt a program, és utána az ájulás szélére kerültem, meg azért csöppet xar ekkora hassal mindent csinálni... :twisted:
én meg elmondtam, hogy abba belegondol, hogy az nekem milyen, hogy 7-16ig senkihez nem tudok szólni (mert itt nem ismerem az embereket) a másik meg az, hogy ő hazajön, már napok óta vele sem, szal lassan Sümegre visznek a diliházba! :cry: erre a válasz, belegondolt, attán ennyi na kössz! erre olyan sírógörcsöt kaptam, alig kaptam levegőt! :oops: de jó, hogy kijött

gratula a hazatérőknek!

uxiékat még meg sem dícsértem :oops: nagyon szépek vagytok!
Lilla és Grtéi is gyönyörű és Boldog Névnapot tegnapra Lilinek!!!!

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Én tegnap a szopis problémákon filózva úgy döntöttem, megint meggondoltam magam, jó lesz a hó végi szülés, nem kell előbb jönnie. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!Remélem mindenki jót aludt én nem igazán.Este durva keményedéseim voltak de jó meleg fürdő azért segített.A hasmenés engem is utolért.Most megyünk a punci vadászhoz(doki) kíváncsi vagyok mit mond.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Emii!
Basszuskulcs, sajnálom, tök megértelek..nem igaz, hogy a pasik nem fogják fel, hogy mi zajlik ilyenkor egy kismamában, meg amúgy is..(tisztelet a kivételnek persze)
nálunk is voltak ilyen megnyilvánulások régebben, ma már nagyon ritkán..de emléxem, ha megfeszűltem sem fogta az adást, olyankor földhöz tudtam volna csapni magam, hogy ennyire nem érti-érzi..
Nemtom-nemtom Emi de legalább most a kismamaság idején kéne kicsit jobban átérezni Szilinek a helyzetet. A pasik másképp élnek meg egy csomó mindent, az biztos, némelyik meg nagyon nem mutatja ki az érzéseit, együttérzését. (attól én megőrülnék)

Uxi!
Azt mondják az orvosok, hogy a jóslónál a méh készül a szülésre.
torolve_20131003125716

Lányok, jövő hét közepén 38 fok lesz..na az durva :twisted:
torolve_20131003125716

Sziasztok!!!

Én baromi jól aludtam, és csak 2szer :shock: keltem pisilni! :lol: :lol: :lol:

Fél 2-re dokkerhez megyek és bevallom, most félek tőle (mármint a vizsgálattól). :( Hál az égnek engem a hiper-brutál keményedések elkerülnek, vannak de nem annyira vészesek. Viszont enyhe görcsök, derék fájás az már annál inkább. Viszont érzésem szerint mi sem szülünk, tehát ebből túlhordás lesz.

Én meg azon gondolkodtam, hogy azt mondta két naponként kell majd menni vizsgálatokra, abban a hétvége is benne van vajon? :roll:

A páromnak azt mondta egy csaj (és ezt már a védőnőtől is hallottam), hogy a legjobb szülés megindító, kiülni napozni. Mert a meleg simaizom-összehúzódást eredményez és megindítja. Hátha jövőhétig semmi akkor lehet bevetem, legfeljebb megpirulva megyek vajúdni és akkor tényleg minden fájni fog.

Moni, én is tudom, hogy EDA-val fogok szülni. Ezt tuti fix, és ezt is álmodtam ma, hogy adják be.

kispiskóta

köfi gurgi, szal most tribla bűntudatom van amiatt, hogy nem tudok mindent megcsinálni, amit kellene :(
na de témát lezárom, csak kibukott ... :oops:

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Lehet ez a baba (a vonalzómon lesétál) a képernyőről?

kispiskóta

Emi, na nehogy már neked legyen bűntudatod!!! Még jó, hogy nem bírsz annyit, mint előtte, ha valami meg nem tetszik neki csinálja meg.

kispiskóta

Zsu!!
Nem fog lesétálni a vonalzódról a babuci.
Viszont a napozás jó ötlet.
Szerintem ne félj a vizsgálattól Zsu, ha picit nyitva van a méhszáj akkor tutira nem fáj..
A 2 naponkénti vizsgálatban a hétvége is benne van én úgy tudom.

Nenőkének ma is néznek magzatvízet.

Ja EMI!
Ahogy Zsu is írja, nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen basszuskulacs..utolsó napok a legnehezebbek ráadásra. :twisted:

Moni!
Nekem az orvosom és Ági is javasolta az EDA-t, most én úgy döntöttem, hogy szeretnék kérni, főleg Samu méretei miatt is.(már ha akkor, mint amekkorának jósolják, Ati szerint nem olyan nagy :lol: )
Aztán a varrást és a méhtisztítást inkább tompítva érezzem.
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

jszaka nagyon szar volt, keményedés, görcsölés, derékfájás, csontszétszakadás, de csak nem akar kibújni.. :(

Emi, megértelek, ráadásul érzékenyebben is reagálunk mindenre. Tegnap nekem is bőgős estém volt, szerintem a mai nap dettó ilyen lesz! Kitartás, a hormonokkal együtt az érzékenység is távozik majd, és észre sem veszed majd apa ilyen hülyeségeit! A beszólásokat meg ne vedd fel, ha zavarja valami, csinálja meg!

Zsú, csak nem, azért nem vagy te elefánt, hogy olyan hosszú vonalzó kéne! :D

Na reggeli, majd jövök!

KépKépKép
dikó1

Rita, ez tök furi, mert neem a dottore mondotta, hogy óriás lesz a Babuci, Ági meg azt hogy szerinte nem. :roll: Remélem ő nyer!!! :D

kispiskóta

Azt mondta Ági a szülésznőm, ha már egyszer van ilyenre lehetőség akkor miért ne..mit akarok én hősködni, ne akarjak hős lenni.
Úgyhogy én nem leszek HŐS.
torolve_20131003125716

[quote="dikó1"]
írta:
dikó1Zsú, csak nem, azért nem vagy te elefánt, hogy olyan hosszú vonalzó kéne! :D

Néha pedig úúúúúgy érzem magam. Ráadásként a fejem is dagi lett.

neem=nekem

kispiskóta

Rita, végig fogjuk nevetni a szülésünket, Ági meg meg fog bolondulni. :lol:

kispiskóta

No.nálunk pont fordítva, Ágitól tegnap kérdeztem, hogy szerinte lesz 4 kg is....ilyen volt az arckifejezése :wink: szal lehetséges..
ajajjj
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: