A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

SZiasztok!

Megjöttem uh-ról, most már tutkó pasi. Láttuk a heréjét.

Adatok:
BPD 97
HC 344mm
AC 340mm
FL 73mm

Súlybecslés 3447 g :shock:
(remélem tévednek!!! még van két hét hátra! Emi a 41. héten 3100-zal született...)

Jó szívműködés blablabla...átlagos magzatvíz.

Lepény III. fokban érett (a doki erre azt mondta, öreg a lepény, csinált egy áramlásvizsgálatot, de az rendben van).

Tegnap óta keményedik a hasam, meg nagyon feszül már. MOst már fájdalmas is, de még mindig nem szülési fájás, csak helyezkedik szerintem.
Hát, lehet meggondoltam magam, így nem akarom kihúzni a terminusig, pláne túlhordani :shock: , mondjuk 20-a után jöhet. :wink: Aztán úgyis ő dönt...

KépKépKépKépKép
uxi

Kata, irigyellek a szopi miatt!

Emi anno 10-20 grammot szopott kb háromnegyed óra-egy óra kínlódás után, s ez nem nőtt, csak 30-40 grammig, a végén két ciciből másfél óra alatt lett nagy néha kb. 50 g. S ezt akarta kétóránként. Nem is hízott a lelkem semmit még 3 hetes korára sem, nekem meg már szétnyíltak és tiszta gennyek voltak a bimbóim. :?
Talán azért van ilyen ellenérzésem a dologgal kapcsolatban.

3 hós korára tanult meg szopni, akkorra már nem fájt, s a tej is megszaporodott, néha sikerült reggelenként egy mellből 120-at is :D .

KépKépKépKépKép
uxi

Baszki Uxi, ez durva. minden elismerésem. Ilyen cirkuszos indítással meddig is bírtad? Mert gondolom nem 3 hósan adtad aztán fel. Szal azért nem semmi nő vagy ám te sem.
S ja, meg sem dícsértem az anya-lánya párosról dobott fotót. Szupik vagytok mindketten.
Eccer is írtad vala, hogy pocilakó ha fiú lesz, megszívta, mert ráadod a rózsaszínt. De ugyi nem a szoknyásakat, ruhácskákat? :wink:

Kép
kissmanó

Uxii!
Gratula a fiúcskához, szép kis méretek..nem semmi.

Viszont akkor én ezt nem értem, Samunak 2 hete 93mm volt a BPD-je....és akkor 3kg felett volt vmennyivel..Áhh BDP alapján nem lehet megtippelni a súlyt..
torolve_20131003125716

Ja, megvettem a gátmaszsá olajat a MOM parkban. Jobb későn, mint soha...
Meg vajúdóolajat is, de azt mondták, azt nem szabad szülés előtt használni, csak ha beindult, mert beindíthatja a szülést.

KépKépKépKépKép
uxi

Manó, szoknyát nem adok rá :wink: . De van egy pár rózsaszínnek látszó hosszú ujjú bodí, azt menthetetlenül hordani fogja. Nem az a barbirózsaszín, inkább "hússzínű", minta és csipke nélkül.

Szopi: hát, 7 hónapig húztuk. Végülis azért fejeztük be, mert leforráztam magam egy alkalommal (kifőztem a fejőt). Na persze pont a mellemet forráztam, másodfokú hólyagos égés a bimbóknak, irány a kórház, eltiltottak a szoptatástól (annyira nem bántam). Viszont fejnem kellett, hogy be ne gyulladjon. Szóval egy hónapig csak fejtem, addigra meggyógyult, de őméltósága már nem kérte a cicit, hiába próbáltam, kényelmesebb volt az üveg.

Mivel úgyis félig már tápszeres volt, úgy döntöttem, elég a napi 3-4 óra fejésből, s egy hónap alatt abbahagytam. Nem volt tovább kitartásom, nem is láttam értelmét.

Azért midnennek van határa, a napi 3 óra fejés már sok volt. Én biza örültem, hogy vége az egész kínlódásnak, hirtelen rengeteg szabadidőm lett a fejés helyett, inkább játszottam vele, meg hasonlók.(merthogy a fejés is sokszor úgy ment, hogy ott unatkozott mellettem, de muszáj volt fejni).

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok csak gyors bejelentkezem.Péntek óta itthon vagyunk.Még nem tudtam visszaolvasni, de aki azóta szült gratulálok neki,aki meg előtte áll kitartást!Olyan furcsa volt most belépni ide,utoljára még terhesen írtam,most meg már több mint 1 hetes a kis drágám.Puszi mindenkinek.
pillangó7

Sziasztok!

Kockára aludtam a fejem. És még tudnék aludni. Látom, szépen alakulgatnak a dolgok Nálatok. Nálunk jóslók sincsenek már. Szerintetek ez hogy lehet? (Efelett még mindig nemtok napirendre térni.) :| Már a múlt héten csütörtökön a doktor úgy látta, hogy a hétvégén találkozunk. Ja, hogy melyik hétvégén? Azt nem mondta!

Nadine: ha jól emlékszem tegnap írtad (lusta vagyok visszanézni), hogy szülés elötti nap még teljesen zárva voltál és ennek ellenére nagyon gyorsan ment minden. Ilyen szép méretű babát, ráadásul gyorsan, nem semmi. Szerencsés alkat vagy. Tényleg, mennyi idő alatt született meg a kislányod?
Én is csak bizakodom, hogy nem lesz hosszabb, mint az előzőeknél volt.

Lányok! A lábam katasztrófa ahogy kinéz, rettentően vizes. Sztem. Bár a védőnő és a doki szerint semmi, nekem érzésre is nagyon rossz. Van vkinek jó ötlete? Előre is köszi.

Tücsi
mtücsi

Uxi: Nekem 2 lány után jön fiú. Szted tele vagyunk kék cuccokkal?? :lol: Hehe csak nem lesz nagykorába identitászavaros buzi, mert csecsemőkorában egy két lányosabb ruciban nyomult :shock: :lol:

Gurgi: Én úgy tudom, hogy nem csak 1 méretből saccolja meg az UH gép a baba méretét, hanem a többiből is (Femur,Bpd..stb és átlagol...)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Pillangó: Üdv újra itthon :) Képet kérünk a kispillangóról :D Hány nap után is engedtek haza???

Babdorka: Neked is akartam írni, hogy Isten hozott benneteket újra itthon :) Apa télleg állatjófej :wink:

Tücsi: felpolcolni a csülköket és pihenni, pihenni,pihenni. Természetes vízhajtók pl a sárgabarack, káposzta, alma ezeket enni, esetleg. Amúgy meg szvsz ezen csak a szülés segít.... :roll:
Amúgy nekem is ritkultak a jóslóim az utóbbi időben (amióta lehűlt a levegő) :shock: :shock: :x :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Uxi: gratula a fiúcskához, most már érted miért akartunk előbb szülni??? Hát igen! A súly miatt! De nekem legalábbis nem jött össze, most meg izgulhatok.
Puszika

Andrea
Kép
kindernay

Köszi, Enikő! A felpolcoláson már túl vagyok. A pocakom súlya miatt pár perc után el kell fordulnom oldalra, mert nagyon kellemetlen így a hanyatfekvés. Amíg tudtam a hátamon feküdni, nem is volt ilyen vizes a lábam. De most az elefántbébiéhez hasonló csülkeim vannak. :(
mtücsi

uxi: úgylátszik ezek a fiúk mind ilyen nagyok lesznek? :D :D micsoda????? a vajúdó olaj beindítja a szülést?! Lehet, hogy az kell nekem. :D :wink: Aztán ha mégsem.... :?

mtücsi: az én lábam is nagyon vizes, semmit nem tudott mondani rá a doki, polcoljam fel sokat, és kész...azt mondta szülés után lemegy, bírjam ki valahogy. Tudom hogy szörnyű, nekem is nagyon zsibbad, ráadásul semmi normális cipőt, papucsot nem tudok felvenni... nagyon gáz :? én iszom egyébként a zsurló teát, de nem mondanám hogy ér is valamit. ( igaz csak enyhe vízhajtó hatása van, épp ezért lehet terhesen is inni)

Móni

Kép
Kép
moni1973

andi: vajúdó olaj kell nekünk bakker, nem gondolod?! Hogy ez eddig miért nem jutott eszünkbe?! :wink:

Kép
Kép
moni1973

uxi: és mit mondtak, ez a vajúdó olaj minben segít? csökkenti a fájdalmat, netán lerövidítheti a vajúdást?!
Húúú, most nagyon ráizgultam erre a témára, nehogy elmenjek venni egyet. :wink:

Kép
Kép
moni1973

zsú: gratulálok a robogóhoz!!!! ezt a mázlit :wink: Remélem, hogy erre az örömre mégnagyobb öröm jön, és előbújik a bébi is.... :wink:

Kép
Kép
moni1973

na megyek készülődök, megyünk vásárolni. Beújítok még valamit a kis digi-dagimnak ( nincs még elég :D )

Sziasztok.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni, köszi! Megpróbálom én is a zsúrló teát.Legfeljebb nem használ. Még a hígabb bodza teát gondoltam, de korábban úgy olvastam -már nem tudom hol-, hogy kismamáknak nem javasolt.
Amúgy már régóta papucsot hordok, esős időben pedig még bele tudom tuszkolni a lábam a jól kitaposott edzőcipőmbe, de mintha már az is min. fél számmal kisebb lenne.
Ugy látszik ma panasz napom van. :?
mtücsi

Uxi: igen, engem is érdekel ez a vajúdós olaj. Tudnál kicsit bővebbet írni róla? Előre is köszi.

Tücsi
mtücsi

Mtücsi!!
Kockafej :lol: na ez az melyik hétvége? látod a doki sem tudja tutira megmondani..
nekünk is azt mondták ez a hét..ma meg, hogy 1-2 nap..aztán lehet, hogy még ráhúzunk 1 hetet (na azt nem kéne mert akkor óriásbébünk lesz)

Moni!
Digidagikádnak egyem meg..újítsál csak be..

Én is ezt mondtam Atinak, hogy basszus vettünk egy csomó 56-os body-t..meg rugit, aztán lehet, hogy nem is lesz rá jó pedig annyira szépek..
torolve_20131003125716

Megint aludtam 2órát! De még mindig tudnék, nem értem állandóan álmos vagyok, legszivesebben egész nap aludnék :roll:
Jóslóim nekem is eltüntek, vagyis átalakultak, szinte egész nap kőkemény a hasam :? Ha ülök akkor még elviselhető, de ha felállok, hát brutál és fáj is!

Tekerítónéni elment, lakás csillog-villog. Ma összerakjuk a srácoknak az emeleteságyat, holnap jön a matrac bele. Hátha Samuka csak erre várt, hogy legyen végre ágyikója is :lol:
Holnap valószínű én is megyek NST-re, remélem mostmár dokibá is megvizsgál és történik végre valami.

Gurgi: 1-2nap? Drukk, hogy így legyen :wink:

Móni: jó vásárlást!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szerintem biztos nagyon jó a vajúdós olaj..de én már nem veszek mert most már tutkó, hogy EDA lesz..majd szaglászom a levendulát meg talán a muskotályos zsályát..

Vegyetek csak vajúdós olajat!! :lol:

Nenőke írt, ma nézték a magzatvízet, minden oké..holnap megint..reménykedik hátha beindítja a szülést ez a nézegetés..egyelőre még nem..
Már nagyon szeretne Ő is szülni..egyem meg, lassan 3 hete, hogy bent van a kórházban.. :(
torolve_20131003125716

Dorka, Pillangó: jó, hogy megint itt vagytok!

Zsú: gratula a robogóhoz! Mázlista :lol:

Ilyen vajúdóolajat hol lehet venni és hogyan kell használni? Engem is izgat a dolog :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigike!!

Keményedés=fájás, nekem ma az NST-n 40-50-es fájások voltak..semmit nem éreztem basszus..
Állítom anno az extrabrutál mensis görcsök simán voltak 100-asok, mert akkor szinte fetrengtem..

Ja Brigi! Úgy legyen 1-2 nap..lálálá látnám már ezt a kis csöppséget..Sameszunkat
torolve_20131003125716

Pilllannnnnnnngóóóóóóóóóóóóóó!!
Legyetek üdvözölve újból immár babával a karodban! tádádámm
torolve_20131003125716

Enikő
Mind a két csaj 52 cm volt, Zsani 3800g, Gréti 4100g volt

Tücsi
Igen Grétivel a 41+3 napon a legvékonyabb csővel tudták megnézni a magzatvizet annyira zárt volt a méhszáj. Másnap enyhe derékfájásal mentem be megvizsgáltaz ambulancián a dokim 9 óra után 2 ujjnyi voltam és enyhén zöld magzatvíz, felkocogtunk a szülőszobára ott kitöltöttem a papírokat, előkészítettek 10:45.kor jött a dokim a burkot repeszteni, akkor már 3 ujjnyi voltam és az az enyhe mensi szerű derékfájásom volt csak. Na nekem innentől volt brutál másfél óra és 12:19-kor lett meg Gréti. Nagyon gyors volt és intenzív. Mondjuk így utólag azt mondom még egyszer ilyet kérek.

Nadine
KépKépKép
nadine

Gratula minden mostanában szült Mamácskának akinek még nem volt alkalmam gratulálni!!!!!!!(és persze jó egészséget a babáknak!!!)

Látom Dorka már bejelentkezett, pont akkor engedték haza őket ma a kórházból, amikor bent voltam!!!!
Dorka: nagyon szép kis család vagytok, gratulálok ezerrel!!!

Nálunk minden rendben, Doki nagyon örül, mert 1 ujjnyira nyitva a méhszáj, mondta, hogy Ő ráér a hétvégén...... (én mondjuk a Balcsira megyek, úgyhogy remélem még nem szülünk a hétvégéig.....)
A vizsgálat óta vérezgetek, de hát Istenem, október óta nem volt semmi, most tiszta nosztalgia a betét......

Móni: Te hogy szeded a homeós bogyókat? Bakker én megvettem, és nem is szedem, tökre kiment a fejemből!!!!!Gondolom ugyanazokat és ugyanúgy kell szednem mint neked.....

Mindenkinek nagyon cuki a gyerekes (és pocakos) Képei!!!!! Tényleg topmodell topic!!!!!

Gurgi:Honnan tudod ezeket a fájáserősségeket? Ezek hol vannak elrejtve az Nsts papíron? Én nem naon érdeklődtem, hogy mi micsoda, de érdekelne már......

Zsú: Gratula a robogóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi: Minden rendben lesz a Királylánnyal, egészségesen fog megszületni!!!!!! Én is úgy születtem, hogy a Mamámnak megindították a szülést.....( jó, hogy nem császár, de én még nem akartam megszületni!!!!! és semmi problémám nincs!!!!! :-))))

Kép
barbuli

Sziasztok Csajok.

Jelentem ma már sokkal de sokkal jobban vok, kőszike az egyuttérzést Nektek.
Olyan rengeteget irtok, hogy ilyenkor csak gyors átfutom őket, amig Bogi fel nem ébred.

Tegnap voltunk EGY HETESEK.
Olyan fura, olyan mintha már tők régota itt lenne velunk, ja és kőldőkcsonk még nálunk is van, pedig nem bánnám ha már lepottyanna.
Szopizás terén mi sem állunk a helyzet magaslatán, van tejem, de nem olyan sok, és ezt a Bogi ki is szivja rendesen, mondtam is a Robinak, hogy olyan erő van ebben a gyerekben, hogy ugy tudja szivni, hogy a mellszivo semmi hozzá képest, és sajna muszály potolnom tápszerrel, pedig iszom a tejelválaszto teát, dehát gyerekem akkora étvágyu, hogy azt el sem tudom mondani.
Viszont azt mondhatom nagyon jo baba, az este 5orát aludtunk, aztán felkelt, rátettem cicire, és elaludtunk mindketten, reggel ébredtem fel, hogy mellettem alszik a Bogi édesen.
Kicsit megijedtem, félek nehogy ráfekudjek.

Csajok, Robi olyan jo apuka, nem is gondoltam volna.
Olyan ugyesen megcsinál mindent, és ő szokott bufiztetni is, meg van mikor a tápszerből etetni is.
Vendég

Nadine: ez tényleg gyors volt. Bár, nekem is a 2. babámmal mindössze 3ó 20perc volt onnan számítva, hogy éjjel egyik oldalról a másikra fordulás közben elfolyt a magzatvíz. De a kórházban az utolsó félórában -pedig már nekem is brutál fájásaim voltak és ki voltam nyílva , így nem tudom miért - oxytocinos infúziót kaptam. Kíváncsi vagyok, hogy most miként alakulnak a dolgaink. Igen, én is elégedett lennék, ha újból ennyi "időt futnánk". :D

Tücsi
mtücsi

Barbuli!
Az NST papíron van 2 görbe (ugyebár 2 övet tesznek rád) az egyik a szívtevékenységet nézi, ugye ott kell nyomnod a gombot ha mozog a béb..ennek egyenes arányban kell lennie a pulzussal..amikor megnyomizod a gombot fel kell ugrani a pulzusnak, akkor jó az oxigénellátása a babának.
Alul van egy másik görbe, na az méri a méhtevékenységet..van egy 100-as skála..és ott van oldalt az értékek..10-sével vagy 20-asával..ott tudod megnézni, hogy mekkora a kilengése.. Ez a méhösszehúzódásokat, azaz a fájásokat mutatja.

Hencsi!
De jó nektek, nagyon örülök, hogy ilyen jókat írsz..Pusszantás a családnak!
torolve_20131003125716

El is felejtettem mesélni Nektek, képzeljétek, Bogi miután megszuletett elvágták a kőldőkzsinort rátették a pocakomra, rőgtőn megnyugodott olyannyira, hogy egyből lekakált.
Akkora rőhely volt a szulőszobán, hogy nem semmi lányunk van, én meg csak néztem, nem semmi, már tojik rám, de persze én is jot mosolyogtam a kis vacakomon...
Ja, és mint irtam a Robi rosszul van a vér látványátol, hát ott nem volt, simán végignézte ahogyan jőtt ki Bogi, azt mondta, hogy annyira féltett minket, hogy eszébe sem jutott hogy most neki rosszul kellene lennie.
Vendég

Gurgi.

Nektek is hamarosan ilyen jo lesz hidd el, csak egy kis turelem, bár tudom én hogy a turelem ilyenkor már édes kevés, de hamarosan Veletek is ott lesz a kicsi Samu.

Mano.
Jo ez a két székre ulés dolog...
Én azt sem bánom, ha jo darabig nem tudok leulni a fenekemre, csak menni birjak, ez a fekvés dolog nagyon nem jőn be nekem, bár ma már egész sokat mászkáltam, de még muszály fekudnőm, hogy ne nyiljon tovább a sebem.
Annyira mennék már babakocsizni, viszontmár Bogi apuval levegőzőtt picit a bébihordozoban.
Vendég

Hencsiii!!
Cuppantás..kis kakisnak! Robi rendes kispapa

Megyünk sétálni..végre kimozdulok..tsók
torolve_20131003125716

Brigi! Gyanús, gyanús, gyanús. Na, nem rögtön, de max 4-5 nap. Nem tom, ez a szüleid miatt belefér-e.
Monnyuk magamból s az exkeményedéseimből indulok ki, na meg utána mennyivel jött Grétula. Mán nem tudom bittosan, de asszem vasárnap keményedtem be extrán, s utána maradt a betonkemény pocó, s csütörtökön a lelkecskémnek a kemény vacka mán nem volt megfelelő, felváltotta egy puhább kintivel.

Gurgi - há asszem ha doki 1-2 napot saccolt, akkor csak nem lógtok át majd jövő hétre. Az azért extra melléfogás lenne.

Hencsi - jó lehetett a kakás poén. S gratula most külön s utólag Robi apunak, hogy túltette magát a véres rosszullétén. Ügyi-bügyi, s a segítsége sem mellőzendő.

Na, mék s kiszedem a képeket a masinákból, s elleplek titeket.
Ha nem bánjátok.

Kép
kissmanó

Kukucs!:)

Zsú: Gratula a járgányhoz! :D Lehet hogy célzás értékű Marcinak...
Hogy ugyanmár robogjon kifelé! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Henchy:Nem semmi a lánykád nagyon jót röhögtem rajta.Azért tényleg nem semmi amit az apukák is ki bírnak mellettünk.Szegény férjemnek is el kell viselni egy hisztis feleséget...stb.Köszönjük apukák,hogy vagytok nekünk!Pillangó:Gratulálok!Üdv újra köztünk!Képeket azért kérünk.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gurgi.
Átadva Boginak.
Jo sétit, hátha holnapra lesz valami eredménye.

Mano.
Átadva Robiapunak.
Kis ugyesem, ugy csinál mindent ám, szépen belerázodott az apuci szerepbe, bár persze van segitségunk is, a nagyik jonnek főzni mindig...

Na lépek csajok, Bogi éhes...
Vendég

8 órás Grétabéb Kép

Kép
kissmanó

Készen állunk a hazajövetelre. De addig pihi.

Kép

Kép
kissmanó

Manó:Nem győzöm csodálni lánykád annyira szép!Komolyan mint egy hercegnöö!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Kössz. De asszem a hercegnő státust valaki mán lenyúlta. Hencsi talán?
Mi csak gyöngyvirágok lennénk.

Kép
kissmanó

Köldökcsonk volt, nincs.
Avagy asszem imádom a fürcsit.

Kép

Kép
kissmanó

Elég tiszta vagyok?

Kép

Kép
kissmanó

Anya, add a puszit, essünk túl rajta. S aztán hamar ám ide azzal a cicivel.....

Kép

Kép
kissmanó

Gurgikám: akkor én szerencsésnek mondhatom magam a 90-es fájásaimmal, amit nem is éreztem! Akkor remélem így tovább, a szülésem is ilyen lesz! :lol:
És irigykedem, hogy doki bácsi besegített, én hiába kértem, hogy igazgasson ott bent...

Pillangó, Hencsi üdv újra itt! Kérjük a képeket!

Manó: tényleg annyira aranyos, kis dundi kiscsaj, olyan nyugodt kiegyensúlyozott! Imádnivaló Gyöngyvirág! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Na, a semmi fájásról kár, hogy nekem nincsenek adataim. Pedig kíváncsi lennék most utólag, hogy azokat a ti felétek használatos masina mennyire taksálta volna.... volna volna

Kép
kissmanó

Ja, s mióta átköltöztünk ebbe a házba, nem tom hun van az ősöreg mérleg, így azt sem tudom mennyiket szopizunk, meg azt sem tudom mennyit szedtünk vissza, vagy netán már elkerültük-e az induló 3800-at.
De valahogy nincs is kedvem megkeresni a mérleget. Mert akkor lehet kiakadnék tényleg, hogy hova fér annyi kaja a gyerekbe. Így soxor csak azt látjuk, hogy kaja után teljesen ki van ütve, még levegőt is alig bír venni, arra már alig jut ereje.

Kép
kissmanó

Köszönöm a gratokat, tényleg mázlista voltam most!!!

Andi én a 100-nál is csak keményedést éreztem, de Bori mondta, hogyha tartósan ott marad az már fáj. Mert ugye nekem ezek csak kiugrások voltak.

Én is kivi vagyok, mi lesz holnap. Remélem engem is jóóóóóllll megvizsgál a doktorbácsi.
Manó, Gréti egyszerűen Csodaszéppppp!!!!!!!!! Azt nézem, neki mindkét csuklóján volt karszalag? :shock:

Annee, nem robogó érzékeny ez a gyerkőc!!! Bár ma voltak már fájdogálások. Olyan furik, más mint eddig. Hát majd meglátjuk.

kispiskóta

Hencsi, néked már bizony vonalzót kéne cserélned!!! :lol:

kispiskóta

nagyon kiváncsi vagyok, hogy azok, akiknek van kitérés az nst-n, hogyan nyilatkoznak majd szülés után. mármint hogy tényleg jobban fáj, ha gauss? mert nekem kezd kétségem lenni sajűt fűjdalomtűrő képességem irányában, ha ilyen sokan mutattok fapofával magas értékeket :roll: :roll:

Szoptatás - 3 óránként. Nekem nem lenne ellenemre, ha nem óránként szoptatnám a fiamat. Spec ő nem javasolja, hogy sokat várjak, és ezt igen határozottan tudja értésemre adni :wink:
Azt én sem tudom, hogy a többedikeket hogyan lehet igény szerint etetni :shock: :shock: :shock:

Ma kis undok hangulatban voltam, így kitaláltam egy jó kis beszólást, de senki nem mert édelegni velünk, pedig a fél tecsót végigsírta elsőszülöttem.
Alig várom, hogy bevethessem:
- Jaj, hát miért sír úgy ez a kisbaba, mi baja van?
- A globális felmelegedés! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(csak az a baj, hogy a "mi baja van" kérdésnek kell elhangzania hozzá. de még próbálom fejleszteni. 8) )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: