Gurgi! Engedély kéretik.
FASZOMKARATE-t akkor és ott használni mikor és ahol jól esik.
Apa hétfőn nagy kínok közt beadta a papírokat a Grétus születési igazolványának kibocsátásához. persze ajárt egy potyát is, mett valami kórházas papír nem vót (mi a büdös francnak nem adták...), azt beszerezte, majd a mindennapos zsúfolt programjába még eccer beiktatta a népesség nyílvántartó hivatalt. Ahol is azt írja az órarandben, hogy hétfőtől szerdáig 8:30-16:30, míg csütörtökön 8:30-18:30 a nyitvatartás. Szal apa hétfőn 16:02-kor már csak be bírta adni a papírokat, a másolatokat amik kellettek lecsekkolták az eredetivel, de a csajszit mán az ajtóban kapta el, így maradt, hogy menjen máskor utána (hja, hun vót még a 16:30???). Tegnap pedig napközben elfelejtette, s mikor eszébe jutott, nem akart odamenni fölöslegesen 16:00-ra. Ma pedig eccerűen nem vót ideje elmenni oda is, mielőtt indultak No-ba (így is a tervezetthez képest 1 óra késéssel indultak). Hát elmentem én (kölök jól bezabbantott, mondom csak megjárom 1 óra alatt, addig meg ellesz a mamával). S lőn. Aztán lőn pofára esés is. Apája adta be a papírokat, ő is kell kivegye. Hiába vagyok én a zannya (s ugyi ez hamarabb bizonyítható bármely esetben - na jó, nem ránk vonatkozik ez, csak símánszki megjegyzés

). Hát csöppecskét sem voltam ideges. ÁÁÁááááá, dehogy. Csak akkor kérdem, mi a p...csának kell az egészhez az én személyim is, ráadásul eredetiben felmutatni.
Anno az Adri szülibizijét én akartam intézni, hát akkor is jártam vagy 3 napig, sosem kerültem sorra (cigóék kismillióan voltak), a végén jött apa, kitátotta a pofiját (addig asszem eccer láttam annyira a felbőszült oroszlánt benne, mikor megütötték a - még akkor céges - ótóját. Addig ordított, míg bevitték a főnökhöz, s az megígérte, hogy 10 perc alatt meglesz, csak legyen csöndben. Hát mindenhova hangerő kell? Az összes hülye tökfilkót az ilyen helyeken kizsigerelném.
Bocs.