A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!!! Dóci már jól

Rec,
Benke :( úúúúúúúúúúúútálom a kullancsokat :( Jó, hogy időben észrevették, remélem, néhány hét múlva már csak rossz emlék az egész!

Zuz,
HELLÓ!! Már költöztök??? Ma vagytok a játszón? Mert akkor arra megyünk! :D De csak azért, hogy megcsodáljam titkos szerelmemet, az ergo-hordozódat :mrgreen: Beszóló nagymamák :shock: :evil:
Ancsiékról tudsz valamit?

Tinu,
szerintem a sebész csak 100000%-ig biztosra akart menni, szóval egy übergondos ember :D Te meg nyugodtan szoptass :D

Zsan,
MÁK :evil: :evil: :evil: :evil: Az én kedvenc hasonló történetem az volt, amikor tisztelt ELTE tanulmányi osztályának kellett egy igazolás, hogy befizettem a tandíjat, ezért átküldtek a SZOMSZÉD szobába, a gazdasági osztályra, hogy ott nyomtattassam ki az igazolást, majd vigyem vissza nekik... mindezt a számítógépek és a hálózatok korában :shock: :shock: :shock:

Macs,
éjszakai horror miatt részvétem :(
kisün

LILI!
BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT!!!

Ugye nincs más Lili?

Recca,
:( :( :( Benkének rengeteg drukk megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amit anno Bogárka mesélt..... :cry: nagyon drukk, h könnyebben, sokkal könnyebben megússzátok! És halál a kullancsokra!!!!!!!!!

Kisün,
az elte az egy külön tészta. :wink: :roll:

MÁKkal nekem mindig mákom volt, de azért együttérzek a bürökrácia hálóiban szenvedő alanyokkal. :)

Zuz,
azt hiszem, lemaradtam valamiről, mindenesetre jogosulatlan beszólásokkal keveset törődj (valamennyit úgyis kell, nem igaz?)

Tinu, Indi,
fognál én is kaptam helyi érzéstelenítést, terhesen és szoptatva is. No problem. :) És jobbulást!!!!!

Macska,
imádom a gifjeidet. :D ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! :lol: :lol: :lol:

Mi jól aludtunk, miután befűtöttem Eszter részén a galériát. Júliusban... oh, man!

Votiv,
amit a napköziről írsz, tökjól hangzik. Családi állapot meg... úgyis csak statisztika, sztem nem követik nyomon, vagy mégis? Egyébként nektek nem lesz kézfogótok? Lehetne megint szép ruha, fodrász, stb. ;)
Csajok, adjunk gyorsan össze minden leányanyát a topikban és tartsunk egy hatalmas bulit. :lol:
neet
neet

Neet,
az a szar, hogy egy csomó ember elfelejti, hogy egyszer ő is volt tanuló-vezető :( Tegnap pl. ment előttem egy tanuló 30km-es sebességgel, mégsem nyomultam rá, hogy mennyémá', mert tudom, hogy egyébként is égnek áll a haja, hát ha barmok még stresszelik is...
kisün

csak bekukk, nem tudok visszaolvasni, próbálok bababarát helyet varázsolni a kégliből, sütik sülnek :lol:

Várunk benneteket :D remélem a címet elküldtem Mindenkinek :oops:

Kép Kép
curse

Kisün, :D
sok ilyen kéne, mint te. Én azt se bírom, amikor a postán cisszegnek, h lassan megy a sor, pedig KI VAN ÍRVA, h tanulónk dolgozik itt, please be patient. Aki rohan, ne menjen postára, nem? :D
neet
neet

Hát nem lettem okosabb. Felhívtam a gyerekdokimat, aki nem tudott egyértelmű választ adni. Azt mondta, hogy azért valamennyi biztos bejut az véráramba, hiába helyi érzéstelenítő, de kérdezzek meg egy anesztest. Aha, honnan vegyek egy anesztest? :shock: Na de szerintem azért biztos függ attól is, hogy mennyi idős a baba, vagy hogy mennyi Lidocaint kapok. Legalábbis paraszti eszem ezt súgja. Asszem mégis maradok a fejésnél. Végülis egy napról van szó. :roll:

Kép
Kép
tinu

kullancsos tortenetunkhoz meg az is hozza tartozik (es kerek szepen velemenyeket), h a folttal elso utunk - termeszetesen? - a gyerekorvoshoz vezetett (ez a korzeti, nem TI!!!), aki azt mondta, h ez biztos, h nem lyme, mert... es itt egy csomo hulyeseget sorolt fel (pl. h az nem ilyen szabalyos, meg miniatur kullancstol nem lehet, meg egyebkent is vegig virusrol beszelt, pedig ezt bakterium okozza...) aztan felirt vmi gyulladascsokkento kencet, es beigert egy borgyogyaszati beutalot... szerencsere nem hittem neki... valahogy szamomra olyan egyertelmunek tunt a diagnozis: ezert mentunk el a Lakoshoz, ahol mar meg sem lepodtem, amikor mondta, h igen, ez az... na innen kezdve vegkepp egyertelmu, h gy.orvos-csere, nem is ez a kerdesem. hanem: azon gondolkodom, h talan fel kellene hivnom ezt az eltevelyedett baranykat, h kicsit(?) tevesen itelte meg a helyzetet. csak mintegy okulaskeppen... mondjuk akkor azt is kozolni kene vele, h nem tartok igenyt tobbe a szolgalataira... ennek gondolom nem fog orulni (marmint annak, h egy fejjel kevesebb penz fog csorogni a kasszaba...) szerintetek hivjam?

Macs, a Lakos honlapjan nagyon sok hasznos info van, sok keppel!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ezt írja a Lidocain betegtájékoztatója:
"A lidocain átjut a méhlepényen. Terhességben csak a haszon/kockázat gondos mérlegelésével alkalmazható, különösen a terhesség első harmadában. Az anyatejbe kis mennyiségben jut át. Ez gyakorlatilag nem jelent veszélyt a csecsemő számára, de szoptatás esetén fokozott odafigyelés szükséges."

Na akkor ez mit is jelent? Hogy nyugodtan szoptathatok, vagy hogy szoptassak és ha bármi rendellenességet észlelek, akkor meg rohanjak? Vagy hogy ne szoptassak, mert felesleges kockáztatni? :shock: (Aj, micsoda gáz, hogy az orvos is para és nem csak én vagyok a paraanya...)

Kép
Kép
tinu

Recca :) Esetleg érdemes vele tudatni, hogy a Lyme-kór másképp is kinézhet... Én nem tudok okosat itt mondani, ez annyira kínos kérdés, mindenesetre T.I. lehet a körzetitek is, nemde? Fene tudja, mi a jó ilyenkor. Azt, hogy átviszed Benkét máshoz, nem is kell vele megbeszélned, azt a következő gyerekorvos automatikusan intézi. Ha van kedved konfrontálódni kicsit, akkor hívd :wink:

indianyo

Tinu,
apósom tbk. anesztes is, ha kell este meg tudom kérdeztetni... :wink:

Rec,
Benkének gyors gyógyulást, halál a kullikra!!!!!!!!

Votiv,
nánu nánu.
Boldog Lili napot!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci: nagyon megköszönném, ha megkérdezed! :oops:

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Az a kérdés, kinek hiszel és mi alapján? ha msot a papír azt modnja: ne, a sebész is, a másik meg igen, akkor mi lesz?
Szerintem ezt minden esetben eldöntendő kérdés. Ha esetleg a megérzésedre hallgatnál? Az többnyire jókat szokott mondani - nekem legalábbis bevált már nem egyszer.

indianyo

köszi a Lili-névnapi köszöntés, aranyosak vagytok :D

ez Istók 1. napja (vagyis 2,5 órája) a napköziben, és mikor eljöttem, szépen ült a gyerekekkel az asztalnál, kalácsot evett tízóraira, pont, mint a nagyok (hogy otthon miért nem tud ilyen szépen enni? :roll: már érdemes volt elvinni :lol:)

és Neet, pöttyös hal lett a jele! :D

kifelé menet kicsit megkönnyeztem az elszakadás újabb mérföldkövét... aztán már a sarkon utolért az óvónő telefonon, hogy Isti vígasztalhatatlanul sír, menjek vissza azonnal :roll:
de mire visszaértem, már vígan játszott, tök nyugisan, úgyhogy az ajtóban megbeszéltük az óvónővel, hogy inkább mégse menjek be, nehogy összezavarjuk, de ha megint gáz lenne, hív. úgy örülök, hogy megnyugodott :)

Recca, szerintem hívd fel az (ex)dokit, hadd okuljon az esetből!

Tinu, van egy zöld szám, ami benne van a Kismama magazin címlistájában is, most hiába agyalok, nem jut eszembe, mi a neve, vmi Ambulancia, ahol telefonon megmondják, hogy várandósság és szoptatás alatt milyen gyógyszert szabad/lehet szedni, és mi milyen veszéllyel jár/nem jár. Ott a legprofibbak, sztem hívd fel őket!
a másik dolog, ami eszembe jut, szintén éjjel-nappal hívható orvosi információs zöld szám, 06-40-DRI-NFO.
az Országos Gyógyszerészeti Intézet ajánlásában azt találtam a Lidocainról, hogy kis mennyiségben átjut az anyatejbe, de ez veszélytelen a gyermekre.
http://www.informed.hu/?tPath=/ogyi/gyo ... betid=1727
nekem az egész nap szopiszünet utána soknak tűnik, sztem sokkal hamarabb kiürül az a szervezetből, talán elég lenne legfeljebb 1-2 szopit kihagyni (kifejni). De inkább kérdezz meg vki szakmukit!

votiv 8)
votiv

Indi: viszonylag rossz vagyok megérzésekben, mikor a paraanyu üzemmódban működök. :D

Kép
Kép
tinu

Votiv: köszi, fel fogom hívni a szakikat.
Máskülönben meg most beszéltem Szrekkel és mi is megyünk Curse-ékhez! Tök jó, most húzok gyorsan készülődni. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Bocs, hogy betolakodok ide, de szeintem tele vagytok olyan infókkal, amelyekre szükségem lenne!
Szóval, december-január körül indul a baba-projekt, és mivel az orvosom a Szent Imrében kezdett dolgozni, úgy fest, ott fogok szülni. Ez lesz a 3. szülészet, amit "kipróbálok", van már 3 kisfiam, a két 2 "nagy" a MÁV-ban, a pici a Rókusban született, most nagyon örülök a Szent Imrének, csak a szülésznőmet sajnálom! Hallottam, hogy nagyon jók ott is a szülésznők, de a MÁV-ról is ez a hír járta, mégis nagyon megszívtam a 2. szülésnél, szóval mindenképp kell választott szülésznő!
Amire kiváncsi lennék, hogy pl. a nem IKEA szülőszobák milyenek, azt nem nagyon reklámozzák a honlapjukon. Azt tudom, hogy egyágyasak, de mi van még bennük, lehet-e zenét hallgatni stb. Kényelmes-e a gyermekágyas osztály, érdemes-e fizetősbe menni, ha igen, mennyibe kerül? Itt be is tartják, hogy tilos a kórtermi látogatás?
A Rókusban azért kényszerültem fizetősbe, mert boldog-boldogtalan a kórteremben volt, egész nap látogattak valakit, hát így képtelenek lettünk volna a babóval egymásra hangolódni!
Előre is köszi a válaszokat!

Márti
borossné becz márta

Macs: hát remélem nem átok, csak egy egyszerű pech széria.

Tinu: nekem sem adtak Lidocaint a szoptatás alatt, a körmömet csak úgy nélküle műtötték, ezt hittem ott maradok. :-) Kétszer is,egyszer a terhesség alatt, egyszer szopi alatt történt.

Lilikének boldog névnapot.

Indi: igen igen Bálintnak holnap lesz szülinapja, úgyhogy én előre is minden jókat kívánok neki....

Deni: Bálintodnak előre is Boldog szülinapot, holnap zűrős a napom, és nehogy lemaradjak. :-)

Recca: Benkének nagyon nagyon gyors gyógyulást kívánunk és remélem nem lesz semmiféle komolyabb baja a folton kívül. És igen gyerekdokinak baromira beolvasnék, főként, ha úgyis gyere lesz, akkor mit veszthetsz??? Szóval hajrá... csapj az asztalra.

Zuzi: szuper a költözés...

Kép
Kép
johanna1975

Zuzi: banya nevelgesse csak a saját unokáját... no comment. Ne is foglalkozz az ilyen hülyékkel, nekem is gyakran beszólnak ilyesmit. A bölcsi tök jó hír, örülök, hogy mehet Bazsika. A dumája pedig fantasztikus. Fanni is dejjét mondogat. Pl. apa dejje épicsé gajázs.... állandóan garázst kell neki építeni legóból.

Nuk: mi is most hasonlót szívtunk az ikejával, de szerencsére megoldódott máshonnan. :-) Azért persze továbbra is ikeja párti vagyok. :-)

Kép
Kép
johanna1975

szia Márti,
gratula a sok sok gyerkőchöz!!!
és remélem nem fogsz csalódni kicsi kórházunkban! :wink:
Mivel nincs szobában látogatás, ezért ha nem ragaszkodsz ahhoz, h egyedül legyél, nem érdemes fizetősbe menned! Ha mégis, most épp 7000 Ft/nap. Két ágyas szobák vannak, szépek, kényelmesek, különösen a MÁVhoz képest, én tbk azért menekültem el onnan, mert rettenetesen nézett ki (bocsi! és a dokim sem volt a helyzet magaslatán)
A nem-ikeás szobák is szépek, itt vannak képek fent, és az, amire az van irva, h egyágyas szoba, az egy "normális" szülőszoba. És az utolsó kép is a szülőszobáról készült. Kényelmes ágy, sztem teljesen okés.
http://imreszul.neologik.hu/Main/
szülésznőkről mindenki mást mond. Függ attól is, h te milyen tipusú embert szeretnél. Anyáskodó, csöndes, alternativ, kicsit katonás, stb...fiatal, idősebb, szőke, barna...
kérdezz!!!

Tinu,
okés, megkérdezem!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és igen, zenét lehet hallgatni általában, ha biztosra akarsz menni, vigyél magnót, lehet kérni labdát, stb...mit szeretnél?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

végre sikerült mind a hármat EGYSZERRE lekapnom:

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,
igen, az egyetemek is messze hiresek arról, h totál hülye kisgyereknek nézik az embert... :shock:
úgy látszik ez mégsem állami intézmény függő (mienk egyetem nem állami)

képzeljétek, NINCS viz, de sehol...ki volt irva két hete, h lesz vizkorlátozás két hétig (már lejárt az idő, kiirás is eltűnt) erre most SEHOL nincs viz, még szerencse,h nem tápszerezünk, de még fogat sem mostam és kezet is szénsavas ásványvizzel kellett...(mondjuk selymes is lett a bőröm tőle... :wink: )

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: nagyon jóóóóó a kép, szuper édesek a dedek.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

VAsárnap este óta itthon vagyubk, először megpróbáltam visszaolvasni - én naiv!!! 8) - , de ma feladtam :roll:

Lényeg, megvagyunk, bár kipihenni nem sikerült magamat, lévén még annyit sem aludtam, mint itthon, de a szuperjó hír, hogy a bimbóvédő bejött, és elmúlt az ekcéma. Néha azért kap anélkül is cicit ignácom - csak hogy ne feledje, mi is az igazi "istencsászárság".

Próbálok jönni, de nem nagyon megy, mert gyümölcselrakás, meg hankanyomulás van eléggé, és igi kizásülag kendőben nem sír, ha ébren van, azzal meg nehéz itt ülni a gép előtt. Ha meg netán alukálnak a dedek, az anyjuk is húz befelé az ágyba, mert hétfőn már szédelegtem a kialvatlanságtól...

Így mivel senkiről nem tudok semmit - visszaolvasás híján - be is rekesztem magamt!!!

Azért puszi mindenkinek!!!

Annyit láttam, hogy LILIT ÜNNEPELJÜK!!! Boldogat neki! :D

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni,
szijja...

Johi,
köszi. 8)

csajok,
ti szotatok más sztimrés topikot is olvasni???? :shock:
most olllan durvát olvastam, totál kikészültem tőle...
:roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) Én nem szoktam, de te miylen topikokat olvasol a témában? linket ide, hadd készüljek én is ki, ha már a többiek taliznak mi meg csak otthoni ücsörgősben nyomjuk.

Igi akkor nagyfiú, hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű

Szia Leni! Szia Johi! Szia Macs!

indianyo

Szia Indike,

én nem talizom, mert tegnap bejelentkeztek barátok du.-i látogatásra, messziről feljővén kies székesfővárosunkba...
ülni, állni, feküdni nem tudok, mer1 tele a hasam gyerekkel, Ded szunyál a katasztrofális éccaka után (én irígykedem rá :mrgreen: ), a vájdlingban kel a túrós pogácsa, én meg mngyár' megyek folytatni a házitüncit...

Zsána,
másik topikot csak itt, a regesben olvastam. Te melyikre gondoltál?

Szia Leni :D
macskanyu

Mi furcsát láttok a képen?????? jelzem, nagyon elcsodálkoztam......

Kép
macskanyu

Macs,
hehehehehehe :lol: :lol: :lol:
egy ideig olvasgathatsz! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MAcs :) Mindenki neked üzen közel s távol, priviben :wink:

Ó, sajnálom az éjszakádat, nem tudtak volna a látogatók mondjuk holnap menni? Költői kérdés, nyilván nem .

indianyo

Zsána: ez a kép.....óóóó...olvadós smájli! Nagyon szépek a fiúk!!! :P
És hun van még SZI trotyik? Nekem csak Rátok van időm :)

Johi:+++++++++++++++++ minden rossz után jön vmi jó!!

Tinu: ez a körömfelvágás akár lidoval akár nélküle nekem :o igy is horror!! Szerintem ha rajtam múlna előbb esne le a lábam, minthogy orvoshoz menjek vele....

Egyébiránt amikor szülés közbe vágnak alul, akkor nem lidot adnak be?? :roll: ott meg ugye már rögtön cicire is kerül a baba, igaz akkor még csak egy-két csöpp jön...

PRODIGY mind mind rulez! Én má nem is emlékszem mi volt a kedvenc számom, olyan rég hallgattam :cry: szal Fibi köszecs a cd-t előre is ;)

Votiv: király ez a napközi! Szuper, hogy Istók ilyen hamar átállt rá ;)
Lilinek meg BÓDÓGAT az I. nevenapján!

Neet: az aki egy T-re rádudál csak is egy nagy nagy PARASZT lehet!! :x Fansziák itten vannak még?

Zuzi: dejóóó a költözés!! Én irigyellek érte! Sok fáradtsággal jár, no de utánaaa!!! :P
Játszós beszólósok: :x
Ancsinak üdv ha taliztok!
és elvileg nálatok van net a házban már, nem???

OEP,MÁK: én ezeket hírből se ismerem amiket írtok...milyen jó, hogy az én mh-m kifizető hely!! Lehet utálni 8)

Kisün és többi esőmániás:
az esőt én IS szeretem, jó az illata, frisseséget hoz stb. DE, nekünk nincs gumicsimmánk, sőt 1db szandálja van a jánynak, gondoltam azzal kihúzzuk őszig 8) , esővédős babakocsiban nem marad meg, én közbe hogy fogjam az ernyőt a fejem felett?? Nincs esőkabim nekem se. Kamilla homokozóba akart menni, ill labdázni..ööö hát ez esőbe nem megy a fenti felszerkó nélkül, és egyébiránt meg hót para vagyok egy újabb lázas élmény miatt. Szal most burokban van a csaj, mert örülök, hogy lassan több mint egy hónapja nem szed antibigyeszt ;)
De eső kell tudom-tudom..

Talisok: mi is jövünk csak kitudja mikor??? :o Mert csaj nagyon eldőlt...remélem időbe kel és akkor bevágom az autóba és már robogunk is!

Rylie
rylie

Sziasztok lányok! :)

Lilinek boldog névnapot! :)

Zsan! Naggggyon jó a kép :) Borisz és Igi mennyire hasonlítanak egymásra 8)

Recca! Gyors gyógyulást Benkének :wink: A foltnak milyen volt a felülete? (Grétiben is volt kb 2 hónapja kullancs, és 2 hete lett 2 folt a lábán, egy kisebb és egy nagyobb, de olyan érdes, száraz valami volt, és az egyik már múlófélben is van, de most tiszta ideg vagyok miatta)

KépKép
KépKép
lindicita

jaaj és ez lemaradt:
Recca: :o szegény Benke! Remélem nem lesz gáz belőle! És nekem is rögtön Bogárka jutott eszembe..
ezeket a fotókat megnézve, egyszer rég nekem is volt ilyen folt a lábamon... :? de ezek szerint meggyógyultam magamtól, vagy kezdjek el parázni :roll: kb Kamilla előtt 3 évvel...asszem...

R
rylie

Lilike, boldog nevednapját!

Kép
akata

33333333

HG.K

kaT
A
,S
359 ÉS MIFÉLE OVI2 *EZ
+H
OGY 62 ÉVES KORTÓL VESZNEK FELÉ?9*
0

indianyo

hehe, értitk, mit akartam, guye? :lol:

Rylie :) milyen fényképeket megnézve??????????????

indianyo

Indi! Képzeld kaptam kölcsön egy hordozókendőt, de én olyan béna vagyok hozzá :( Viszont én csak a hátamra szeretném felkötni Bajnit, és találtam egy ilyen hordozókendő és kenguru keverékét. Ez jó lehet? (ráadásul fenn van a szabásminta is, meg is lehet sk varrni)

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt.htm

KépKép
KépKép
lindicita

hali,
na megvolt az elsö bevásárlás hármasban, aztán az elsö igazán szivatós altatás - kettöt egyszerre - két órán keresztül.... most kivagyok rendesen. mellesleg B aranyos volt, ö is simogatta Ábel pocakját, hátát, meg mellé feküdt, aki egy istenért sem akart elaludni (cici, dajka, cumi mindhiába). a sirásátol B jol felébredt, felpörgött, játszott, aztán végül egyszerre aludtak el (Ábel a hasamon, B meg a kezemet fogta).

Zsan,
ez a kép marha jooooooo :D én legkisebbiknek is hasonloan kis kerek a feje a sok zabátol :lol:

Rec,
jaaaaaj, lyme :( ez ugye nem veszélyes, és meg lehet gyogyitani? mik a tünetek, foltok hol vannak?

Votiv,
Lilidnek nagyon boldog neve napját! :D

Neet,
ma reggel mi is befütöttünk kicsit, mert befagyott a sejhajom....

Leni,
sziaaaa :) már kerestelek, hogy milyen volt Miskolcon. ekcéma dejo, hogy elmult :)

Johi,
hellooo :)

Macs,
++++++++++

Deni,
hun vagyol?

Talisokra irigy, jo sok képet csináljatok!!

most L, kidölök.

KépKép
fibi

Lindi :) persze, ez a kötős kenguru, abszolút jó, én is abban hordom most Dominót, mert egy pillanat alatt fel tudom kapni a hátamra, mielőtt még a kedves segítőkész emberek belenyúlnának :lol: Mindenképpen csak háton hordozd azt az óriás legényt!

indianyo

én nem tudok sk varrni.
ki varrna nekem ilyet???

Fibi,
köszi... :wink:
és gratula az első közös alváshoz!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, köszi :)

Zsan! Én sem tudok varrni :( , de majd anyósnál bepróbálkozom :wink:

Fibi! Kitartás :))))) Nekem kb 1 hónapja egyszerre alszanak a gyerekek délben, minima 2 órát, de Gréti még ráhúz +1-et. Királyság :D
lindicita

Arwen!
Én is szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot Nektek!!!!

Zsána!
Bikásra főként hétvégén járunk, (kivéve most, mert megyünk Kecskemétre), de szervezhetünk hétközben is valamit. A múltkor nagyon vártalak, sajnáltam, hogy nem jöttél :( .
Fiúk tündériek! :D

Kata!
Hát, azért nehéz ám egy rablóvezér-anya élete 8) . Főként, ha még a csajok is ragadnak majd rá, mert persze minden csajnak a főrosszfiú kell :roll: :mrgreen: .

Recca!
Lyme-kór! :shock: :shock: :shock: :( :( :( Mielőbbi gyógyulást!

Votiv!
Sokszor eszembe jutsz, hogy hányszor beszólnak Neked is valami kedveset!!! :( De én most akkorát csalódtam magamban, mert én egy olyan ember vagyok, hogy kapásból visszaszólok, és seperc alatt helyrerakom az illetőt, most meg lenyeltem, és komolyan hányingerem lett a ki nem mondott mondatoktól! :x
És köszi a bíztatást, olyan jól esik mindenkitől! PAnnusomnak 2 nagy foga van alul, fölül egyszerre négy jön, már látszik az ínye alatt. És szuper ügyesen ül és mászik (főként még hátra), és már benyom egy egész doboz fruttapurát :shock: (nálunk ez hatalmas szó! :lol: )
Családi napközi nagyon jól hangzik! B a tétényi útra fog járni. Nehezen szántam rá magam, de annyira igényli a gyerektársaságot! Szerencsére csak novembertől megy, addig megpróbálok lelkileg is felkészülni rá.
Boldog Lili-napot! :D

Vera!
Ha csak az Ergo miatt taliznál velünk, akkor juszt is a régi kenguruban viszem a csajt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! Holnap ott leszünk! :wink:

Macs!
Éjszakákhoz kitartást, előbb-utóbb jobb lesz!!!!!++++++++

Neet!
Én azon voltam kiakadva, amikor ledudáltak az útról :x , mert csak 60-al mentem (ahol 50-el lehetett volna). Oktatóm így is mindig ki volt akadva, hogy hova sietek már 8) .

Johi!
Nálunk is garázsmánia van! :D Minden garázs, ahova csak lerakjuk a motort, vagy az autókat! És már megfertőzte a játszón is a gyerekeket, állandóam bújnak a bokrok alá a motorokkal! És már megint mi történt Veletek???? Mindgyá utána olvasok……

Fibi!
Hú, nagyon ügyes vagy! Én sosem tudtam egyszerre két gyereket altatni!!!! Én úgy csináltam mindig, hogy Pannust olyan állapotba hoztam (értsd ez alatt, hogy ne legyen álmos, éhes, stb), hogy kibírjon negyed órát az autós ülésben a fürdőszobában (ha elkezdene sírni, B már ne hallja meg), és be is jött, Pannus egész jól elvan így, főleg, ha még a mosógépet is bekapcsolom neki :lol: , B-nek meg elég ennyi idő elaludni.
És akkor Ergo hordozót veszel??? :D

Kép
Kép
zuzmo1

Nnna csak sikerült az utánolvasás (persze hathatós segítséggel, mert addig anyám rohant Bálint után :lol: ) és még a 2hóst oltást is megkapta közben Bencus, alig volt sírás, inkább 1-2 nyüf-nyüf, meg is lepődött a doki 8)

Fülis, Marcis és Ábeles képek nagyon jók :D :D Zsanci gyerkőcei együtt meg tündériek :D :D

Votiv :) LILINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! A klassz napközihez gratula, remélem beválik!! Fagyigép egyébként rulez, de tény, hogy fagyasztó kell hozzá. Nekünk is van, isteni csokifagyit csináltam vele, de amióta gyerkőc van, a gép a hátsó polcon van...

Barbi :) Anginak nagy gratula a cici nélküli elalváshoz!! :D :D de nagy lány már!...

Leni :) Tök jó, hogy elmúlt az ekcéma!! :D végül mi használt rá?

Curse :) Jó talizást Nektek!! ugye csináltok majd képet? :wink: és bizony nagyon örülnénk a látogatásnak :wink: :D Kenyérsütődet sajnálom :( most akkor kuka? :roll:

Fibi :) Ábelkám :lol: :lol: Bálintod miket mond :lol: És és és végre már mi is csak ált. 2x kelünk szopizni a éjjel! :D Zabszemezést megértem, én is mennék, csak mindig önnön korlátaimba ütközöm :roll: pl. nem merek vásárolni sem menni a fiúkkal, mert mostanság Bálint lelkesen pakol(na) a boltban... így csak 4-esben megyünk. Te hogy oldod meg? persze Bálintod biztos nagyon jó fiú és nincs vele gond :) De sétálni nagyon szeretek a gyerkőcökkel, Bencus jókat horpaszt a kocsiban :D

Macs :) Hű, már fűnyírás! :D :D hoppá-hoz és bumm-hoz gratula Fülinek! :D Látom, pörögsz rendesen... pihenj is plííz!! Sok ++++

Zuzi :) új hordozóhoz gratula!! :D beszólós banyáknak meg nyasgem :evil:

Zsan :) víz :evil: ez megadurva :evil: :evil: Gyes-lemondást én magam írtam (semmi nyomtatvány) és elfogadták :wink:

Rylie :) Laci-nap rulez lehetett!! :D a 8x-i ébredés már kevésbé... :roll: Bálint úgy eszi a cseresznyét/meggyet, hogy körberágja a magot :lol: persze eleinte ő is mindent egybe nyelt le

Nuk :) bcg pont ma fakadt ki Bencusnak... doki (ma jött oltani) megnézte és semmit nem kell vele csinálni. Nektek mit mondott a dokitok?

Indi :) De kár, hogy csak vasárnapig vagytok ott, olyan gyorsan eltelt ez a két hét!... és szupi, hogy most van egy kis szünet a fogzásban, lehet feltöltődni :wink:

Móni :) De jó, hogy Peti füle meggyógyult! :D M. elrontás :lol: hát én is nagyon haladok efelé Bencussal... napközben leginkább csak kézben hajlandó aludni :roll:

Johi :) Köszi, Bálint nevében is! :D a kivezetőért meg örök hála!! (majd leboltoljuk, ne én használjam már mindig el a bogyóidat...) és hogy-hogy még mindig rossz a zuhany?? (és hozzánk is jöhettek ám fürdeni :wink: )

Vica :) Fogakhoz sok +++ Máténak!! Kölesgolyó rulez :) Hogy vagytok?? Éjjeli ébredések még vannak?

Ildi :) Azért csak írjál!! Új munkahely milyen? Timinek hogy tetszik a bölcsi?

Vera :) Marci és a feta :lol: :lol: és szupi, hogy Dóci már jól van!! :D :D Marci hogy áll a fogakkal?

Tinu :) Sebészet :( :( Sok +++++ a lábujjaidnak!!!!

Akata :) Tesós éjjeli kiruccanás hú de jó lehetett!! :D ovis beiratkozás :shock:

Rec :) Ó jaj, lyme-kór :( :( sok +++ nektek!! és kitartást a lavórozáshoz is!!

jaj de hosszú lettem... :mrgreen:

Kép
Kép
denizsa

[quote="monisa"]A írta:monisa legmagasabb magasságokból (mert annyira jó fej és szép és minden), a legsötétebb bugyrokba tudunk hullani 2 perc leforgása alatt.
Ha megszabadulok tőle hiányzik. Ha ott van hiányzik a nyugalom.
.

mintha én írtam volna.............
zuzmo1

oké, feladtam a visszaolvasást..................
zuzmo1

Votiv,
nagyon jól hangzik az óvoda!!! :D Ha Isti bírja, eszméletlen sokat jelenthet mindkettőtöknek :lol: Lilinek boldogot! :)

Márti,
a látogatási tilalmat komolyan veszik (bár vannak kiskapuk), így teljes nyugalmatok lesz bent, csak az osztályos orvosok-szülésznők fognak néha rátok törni :lol: A második gyerekemmel egyágyas szobában voltam, de én kicsit antiszociális vagyok, megérte, hogy nem kellett egy szobatárshoz sem alkalmazkodnom. :wink: De a kétágyas szobák is szuperek, és két szobához van egy nagyon szép, tiszta fürdőszoba.
Mindkét gyereket 1ágyas szülőszobában szültem, nagyon jól éreztem magam. De hozzá kell tenni, hogy sem zenére nem volt idő, sem labdázni nem akartam :D DE: labdát bármikor hoznak, bordásfal nincs. Az ágy szinte bármivé alakítható. És ha akarsz, és az állapotod is engedi, akár ki is mehetsz, zuhanyozhatsz, azt csinálhatsz, ami neked a legjobban esik :)
Gratula a negyedik babához!!! A "nagyok" mennyi idősek?

Zsan,
kép szuper :lol: Marcit is megkaphatja bármelyik fiad :mrgreen:
Szoktam, de melyikre gondolsz? Linket nekünk! :)

Leniiiiii,
hellóóóóóóóó! De jó, hogy elmúlt az ekcéma :lol:

Rylie,
így értem :lol: Mekkora Kamilla lába? Mert nekünk van pici gumicsízmánk, szívesen odaadnám, de rátok az már szerintem kicsi lesz... és decathlonban lehet jó kis olcsó gumicsízmát kapni (bár egyszerű sötétkék), és esőkabátokat is ki lehet fogni jó áron. Ezeket szerintem érdemes beszerezni, a széldzseki-esőkabát Dócinál alapfelszerelés, mert hideg és szél ellen is nagyon szuperül véd ilyenkor nyáron is, és mégsem sül bele a ded :)
Háááát anélkül, hogy nagyon paráztatni akarnélak, ha pont ilyen folt volt, talán érdemes elmenni a Lakoshoz, mert a lyme nagyon csúnya dolgokat tud okozni :?

Rec,
azt hiszem, azt mindenképp megmondanám a dokinak, hogy mégis lyme... hátha tanul belőle, és legközelebb egyből Lakoshoz küldi a gyerekeket... és ha váltasz, az új gyerekdoki intéz mindent, ezért nem kell külön közölnöd vele a rossz hírt :wink:

Deni,
két őrlője már kint van, kettő még jön :D Úgy tűnik, megelégelte, hogy kettesével növessze a fogait, átállt a négyesével növesztésre 8)

Zuz,
holnap fodrászolunk, pénteken nem vagyok :( jövő héten még jártok arra? Vagy esetleg hétvégén? :) Vagy egyszerűen csak hagyd ott az ergót egy bokorban, és majd jól megnézem :mrgreen:
kisün

Deni,
visszaolvasás... te egy HŐS vagy :mrgreen: és éljen a már csak 2x-i kelés+ :)
kisün

Zuz,
amit idéztél Monitól, hát igen...
ezt én is irhattam volna...
és Bikást akkor szervezzük meg. Nálam is lesz legalább egy huncut kiscsávó!
8) 8)

És Gyes-szaga:
mivel visszamenőleg nem lehet lemondani, pedig ugye kb 2 hónapos csúszásban vannak, igy csak június 5-től van lemondva a gyes. Igy most nem tudom mi lesz a tgyással, mert azt meg május 1-től igénylem. Viszont akkorra már nincs munkaviszonyom, kvázi biztositásom sem, tehát nem tudom mi lesz...
most megint minden egyes papirt adhatunk be megint??? (ez para N.1)és mit fognak kezdeni azzal az egy hónap biztositás nélüli idővel????????? hogy fogják azt elszámolni?(para N.2)
:evil: :evil: :evil: :evil:
bürokrácia rulez!

ma egyébként is kaka napom van... :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,
a sztimrés szülőágyak akkor valójában:
TRANSFORMERS, robots in disguise... :lol:

linket privizek, ha kéred, senkiről nem nyomnék be ide rosszat...
ez egy olyan JÓ oldal... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és előre is köszönjük Marcit!!!! 8) :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: