Sziasztok!
Cuki- szép a kocsi!!!
Missi, Ágica-jókat néztetek Ti is ki! Én is imádok nézelődni, de sajnos sok mindent még nem vettünk.
Missi
4D-re mi 20-án megyünk ismerős ez az alig várom érzés!
Ágica
Szegeden tanultam, ezért oda kötődöm, de Baja mellől származom, így a bajai halászlé a nyerő- és Gerika már megmagyarázta az ő részét

Védőnőnél meg pont ma voltam, továbbra is csóválja a fejét, hogy a dokim nem írt fel további vitamint, folsvat stb- de én inkább a dokimnak hiszek! Amúgy a Béres Magne B6 (250 mg) szedtem 1 hétig napi 1-et, de fájt a hasam, mikor abbahagytam, minden oké volt. Most csak pezsgőtabblettát iszom magnéziumból és kálciumból heti 1 vagy 2x.
Büngyi
Amit az álmodról írtál, az náálam is előjött és olyan rossz, hogy nem tudom, hoy mit csináljak a babával, de ez szerintem természetese, hiszen szeretnénk neki a legjobbat adni!
Bogyó
Engem érdekelne a Geréb Ágis dolog, majd utánanézem a címen, amit írtál. Más is ajánlotta már
Sírás-rívás
Mivel hétfőn sokat kellett dolgoznom és nagyon későn értem haza, a párom féltésből megkérdezte, hogy ez jó-e a babának. Én meg olyan negatívan reagáltam rá, hogy végigbőgtem az estét, pedig ő csak félt, de mégis rosszul esett, mert természetesen a baba a legfontosabb, de vezető pozicíóban vannak esetek, amikor pl. fél évet zárunk és a legnagyobb olajvállalatnak nem mondhatom, hogy bocs, de most ez nem lesz meg csak 1 hét múlva.... De megfogadtam, hogy most már lassítok és összesen 16 munkanapom van, amikor lezárhatom az egész hajtást!
Ma szépen ki is értesítettem mindenkit a szabimról, illetve a távozásomról.
Kilók
Ma volt mázsálás, + 5 kg van rajtam, elértem az 52 kg-t, aminek én nagyon örülök!