A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Gyorsan írok, mert aztán napközben nem tudok majd jönni.

Kriszti
Nagyon sajnálom, hogy már megint megtámadott vmi :( . Annyi jótanácsot kaptál, remélem, vmelyik be fog válni, és hamarosan elmúlik!

Anett
Üdv újra köztünk! Sajnos most még öndöfés sincs :( . Nem hittem volna, hogy még hiányozni fog egyszer, hogy szúrkáljam magam :wink:

Zsókuci
Merre mentek nyaralni, meg lehet kérdezni?

Gabi
Köszi! :D Megnézem, hátha múltkor vettem is belőle.

Dugó
Óóóó, nagyon reményteli tüneteid vannak!!!!!! Hajrááá!
:D

Nyunyi
Most én drukkolok helyetted is, hogy hátha..... :wink:

Mindenkinek szép napot!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok Lányok!

Annyian írtatok nekem, hogy már ömagában megható, komolyan nagyon köszönöm a drukkokat meg a tapikat. Már nagyon várom a hétfőn és a férjem úgyis velem jön, de ha haza jöttem Ti lesztek az elsők akiknek megírom.

Én is mindenkinek szurkolok. Jobbulást kivánok akiknek kell.

A dokis sztori nagyon megható és bizony arra lenne szükség minél több ilyen orvos legyen.

Halljátok rendesen elbőgtem magam mert happy end lett az egyik filmen a hallmarkon. Én sirni, filmen... :shock:
Ne haragudjatok nem mintha ciki lenne sirni mert az életben minden sarkon elsírom magam ha megbántanak, de a pofikám is annál nagyobb, horror film....stb. mostmeg??

hát igen szerintem minden túlzás nélkül megvannak mind a ketten.

Egyébként még egy tünet, már a mosogatástól is szószerint leizzadok, folyik rólam a víz. Ez is tünet?

puszi és Legyen szép napotok!

Ui.: Kb 3 napig feküdtem, azóta rendesen teszek- veszek, csak dolgozni nem járok be,....no stressz!
dugo41

Dugó!

Én is egy szép hétfői napon tudtam meg, hogy már hárman vagyok :lol:

Hajrá, szorítok nagyon!

Szegény férjem az előtte lévő hétvégén már hurcolt mindenhova( mozi, séta,vásárlás), mert nem lehetett velem bírni :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Anett!
köszönöm a gratut!
Nyunyi!
Hát a hidegfront eléggé kikészíti a hasam,nagyon kemény,de ma már jobb!tegnap annyira szar volt,hogy még bálnabalettra se mentem!

Csajok!
Én úgy tudom,hogy csak a második stimutól kap az ember progi szurit beültinél!Vagy ha indokolt!
Vendég

Sziasztok!!!

Itt kicsit végre süt a Kép

Mindenkinek szép napot!!
Kata
torolve_20130114141731

Sziasztok
Én az első stimunál is kaptam Progeszteron szurit. A mostani lombiknál csak 22 darabot, mert az előzőből annyi maradt és éppen nem lehetett kapni.
Vendég

Dugo Drága!!!!!!!!!!!!

Tünet együtteseid alapján ,... szerintem megvannak azok a babák!!!!!!!!! :lol: Nagyon nagyon örülök neked!!!!!!!!!!Remélem minden oké lesz!!!!!! :P Hajráááááááááááááááááá!!!!

Benszike!!!Hideg frontra érzékenyek a babáid!!!Örülök hogy jól vagy!Megnéztem a képeid ,!Jó nagy már a pocikod+!!!!!!!!!! :shock: :P :P :P Szép kismami vagy!!!!!!!! :wink:

Vikkata!Nálunk is süt a Kép Jól vagy drága!?Szurikálás ügyin megy!
nyunyi82
Békéscsaba

Jucicuki!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!24 hetes vagy!!!!!!!!!!!Vauuuuuuu!Ez igen!Hogy milyen gyorsan megy az idő!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi! Azt hiszem lassan pályát módosítok.. :lol: Kép
de a viccet félretéve, ma nem esett jól :? , meg amúgy is nyűgösködök..

Mensi ügyben semmi hír? :roll:

Dugó
drága, ezt neked küldöm! :wink: Kép
torolve_20130114141731

Vikkata!!!

Ügyike vagy!Még semmi de tuti ,meg fog jönni mert fáj a pocim ,és ideg beteg vagyok! :twisted: :evil: Akkor szoktam ilyen lenni!Minden idegesít!!! :x :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyi!

Hát igen, repül az idő :shock:

Bár néha még mindig hihetetlen :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Helló lányzók!
Dugó, nagyon izgi lesz a hétfő. Vagy ilyen tünetekkel nem is? :wink: Fogsz előtte tesztelni?
Vannak általános tünetek, amik borzasztóan félre tudják vinni az embert. Meg az a sok hormon. De, ahogy a lányok mondták, Neked a cickók az ereivel... hmmm, irigyellek ám :D
Én a másodiknál megfogadtam, hogy nem keresem a tüneteket, de az képtelenség...
Azt hiszem a nő megérzi, ha biztosan sikerült. Talán az lehet az ELSŐ anyai megérzés? :D

Vikkata, megértem, hogy nyűgösködsz. Csoda, hogy nem borulunk ki jobban ennyi hormontól. Vannak ilyen napok, de gondolj csak a végeredményre!!! (Mondom ezt most, aztán bátran pirítsatok rám 2 hónap múlva...)

Lexike, a fagyis beültetésemnél tőlem is kérdezte Szűcs doki, hogy felírja-e a progi szurit. Akkor nemet mondtam.

Engem meg főnökasszonyom ismét elzavart szabira. Úgyhogy ezen a héten is itthon lazsálok :) Megkérdezte, hogy mikor akarom kivenni a sok szabimat, talán télen? Mondtam, hogy nem, akkor betegácsiba leszek itthon :D
süni76

Szia Jucika!!! Tényleg nem semmi, hogy repül az idő :D
Néha belegondolok, amikor megnézem a pocidat, hogy ha sikerült volna elsőre, akkor már én is itt tartanék. De sebaj, majd legközelebb :wink:
süni76

Sziasztok Lányok!

Akkor dobok egy képet a Lengyelországi nyaralásunkról, ahol igazából csak mi látszunk az én kis mackókámmal, :D sajnos a többi túl nagy kiterjedésű, én meg túl béna vagyok hozzá, :oops: úgyhogy a többit megnézhetitek az iwiwen, a keresőbe az email címemet írjátok: nemetht@budapest.hu
Krisztinek hála a táblicskujába is benne vagyok a fedőnevemen. :wink:
Puszi nektek
Timso

Kép [/img]

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Szia Süni!

Lesz még Neked is ekkora pocid :lol: szorítok majd nagyon szeptemberben :!:

Judit

jucicuki

Timso!
Nagyo helyesek vagytok!
Nyunyi!
Köszi a dícséretet!
Vendég

Benszi!
Köszi.
Jól emlékszem, hogy Ti már tudjátok a nemeket hellyel közel? :wink:

Timso
Kép
timso015

Timso!
Igen jól emlékszel egy pöcsös és egy punis!Hétfőn megyek Uh-ra és remélem a kislányban még jobban megerősítenek!
Ti most hol tartotok?
Vendég

Benszi! Gratulálok a vegyespároshoz. Én is azt szeretnék, bár ha kis korkülönbséggel lesznek az is jó.
Hétvégén voltunk egy barátnőmnél (szombaton szült) kórházban és akkor úgy gondoltam, hogy jobb, ha nem egyszerre két gyerekkel kell foglalkozni, mert annyira ki van szolgáltatva az ember a kórházban, egyszer megmutatnak valamit és onnantól kezdve csináld magad és semmi segítség nincsen. Legalábbis hozzá a szobába se mehetett be az apuka sem, mert az újszülött osztályon annyi gyerek volt (korházösszevonások miatt), hogy a szobában volt vele a gyerek és ha látogatni mentek, akkor ki kellett menni a folyósora szegénynek. Szóval akkor elgondolkodtam, hogy egyszerre lehet elég egy gyerek is. Bár én is szeretnék ikreket.
Nagyon tudlak irigyelni a pocid miatt. Pihenjél sokat és remélem olyan idő lesz lassan, ami a pocidnak is kedvez!

Köszi mindenkinek a házassági évfordulós gratulációt! jól esett!
Nefke
nefke

Sziasztok!
Vagyok én is, egész nap ezt a dilis postást vártam, de nem jött..pedig csomagot várok, amit tegnap reggel feladtak.Csak van egy olyan hülye szokása, hoyg nem csönget, hanem bedobja az értesítőt....
Úgyis megyek le a gyógyszertárba, és megnézem.... :evil:

Pisiügyben már jobban vagyok, most is vedelem a teát...Most meg, (mert ugye nem volt elég bajom), végre idetalált mensimanó is!!!A derekam majd leszsakad, görcsölök!!(Hogy nekem semmi nem jó?????? :roll: Hisz én akartam ezt!) :lol: :lol: :lol: Nem baj, 2 nap, és csak rossz álom lesz az egész.

Lexikém!
De irrigáltam sokáíg, csak valahova eltettem az eszközt(legalábbis remélem egyre gondollunk), és nem találom.Majd most veszek egyet, mert úgy gondolom, sokszor szükségem lesz rá....És tényleg nagyon jó volt.
Gondolkozom nagyon, hogy én is leváltom M.-et, a Te orvosodra....Tudod, ezt már beszéltük.Meg aztán Szandi barátnőm is nála szűlt, és csak ajánlani tudja....(Egyébként megbeszéltük, Ő jön be velem a szülőszobára, mert a párom nem hajlandó)

Na, lépek, bevásárolok....Még jövök, és dobok egy új táblát.Új lányok, Ti nem akartok bekerülni????Ha igen, kérek adatokat! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti!
azt ugye tudod,hogyha babás leszel,akkor el kell felejteni az irrigálást!Nekem nehéz volt leszokni róla,mert anélkül piszkosnak érzem magam!
Nefke!
Köszönöm a gratut!
Hát én is bevagyok sz...va,hogy egyszerre kettőnek hogyan tudom megadni azt,amit egy gyereknek tudnék!Pl.babamasszázs!Azt fürdés után a legjobb,.Ha véletlenül egyedül leszek itthon,akkor ez sehogy,de apának is meg kell majd tanulnia!Egy gyerekel ez könnyen megy!Siess,mert az wegyik sír,a másik meg már nyűgi,hát kemény lesz,de most már el sem tudnám képzelni,hogy egy baba lenne a hasamban!Minden nehézségével örülök a kettőnek!Remélem majd megtudok felelni annak az elvárásnak,hogy mindkettőnél jelen legyen az ember és ne érezzék a törődés hiányát!
Vendég

Benszi!
Én úgy vagyok vele, hogy ha kettő akar lenni, akkor legyen kettő, ha meg egy, akkor egy. Eddig is voltak emberek akiknek ikreik születtek (lásd. Lippa) és ők is meg tudták valahogy oldani és a védőnéni, aki néha adott szurit, ő is iker és azt mondta, hogy a világ legcsodálatosabb dolga. Szóval, biztos meg fogod oldani, csak kitartás!
Nefke
nefke

Nefke!
most már azért én is kezdem egyre jobban élvezni a dolgot és nem olyan sötéten látni mindent,de az élet úgyis adja magát!Mondom,el nem tudnám most már képzelni,hogy egy baba lenne a pocakomban!Örülök,hogy így alakult!
Remélem nektek is mihamarabb megint odaszáll a gólya!
Vendég

Kriszti!

Már csak 2 nap, mindig gondolok rád :wink:

Benszi, 100 %-ban egyetértek, és már most párban gyűjtögetek mindent :wink: csak érezném már őkeeeeeeeeeeeeeeet :cry:

Kép
numato

Numa!
Én is így vagyok vele!Mindjárt fogod!
Tedd a hasadra a kezed és olyan,mintha selyem háóing lenne rajtad és azt lágyan fújná a szél!Nekem ilyen érzés belül!
Lehet hogy a te babáid befelé rugdosnak és nem kifelé!A kislány a 14.héten így feküdt nekem,hogy a világnak háttal!Már akkor öntörvényűnek láttam,mi lesz ha kibújik??Istenem tiszta anyja!ha-ha-ha-ha
Vendég

Sziasztok!

Nefke, Nyunyi, Rebe üdv. itt is. :lol:
Benszi!
Hát igazából le sem merem írni, hogy túl vagyok az öt lombikon, most még van két fagyibabánk a 4. stimuból, amiből létrejött tavaly nyáron egy alacsony hcg szintű terhesség, ami 5 hetes korára felszívódott. :oops:
Most, ha minden jól megy, szept. okt-ben mennénk vissza az utolsó két kis életkénkért, és reméljük, hogy a csoda velünk is megtörténik.
Azóta összeszedtem magam testileg, lelkileg egyaránt, úgyhogy bízunk.
Nyunyi: tündéri a kisfiad, nagyon helyes kis család vagytok, ez még lemaradt.
Puszka mindenkinek
Timso

Timso
Kép
timso015

Timso!
Nekem a 3.stimum volt,de a 6.beülti,előtte 4 inszemmel és még előtte egy spontán méhenkívülivel!Tehát itt a követendő példád!mindent bele!Csak higyj a babában!Ez a legfontosabb!
SAjnálom,hogy felszívódott az a bébi!
Vendég

Benszi!
Azt hiszem, mostmár elhárult minden lelki akadály, mert ha így utólag belegondolok, nagyon sokat idegeskedtem, szorongtam a sikertelenségek sorozata miatt, nekem is volt előtte már három inszemem, úgyhogy sok mindenen túl vagyunk, de én hiszem, hogy minden van valamiért, és mindennek eljön a maga ideje, csak ki kell várnunk.
Abszolút pozitív példaként áll előttem mindenki, akinek a pocijában így vagy úgy baba, babák lapulnak. Érzem, már nekünk sem kell sokáig várni.
Puszi

Timso
Kép
timso015

Benszi!

Köszi a választ! Írtam pü-t.
ballagyo

Na, meg is érkeztem...Cickafarkfű tea befigyelt,(köszi Zsókuci, Gabi):wink: és a Betadine hüvelykúp(kösz Kata, és Bibar) :wink:
Komolyan mondom, ilyen dolgok eszembe sem jutnának, ha rólam, vagy családtagomról van szó!:oops: :lol:
Főzők is gyorsan teát belőle, beleülni ma nem tudok, mensi miatt sem, ilyenkor csak zuhanyozni szeretek,és megyek éjszakára....De holnap már minimális lesz, így kipróbálom!!!!

Mónikám!
Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!Igen, már csak 2 nap!!!!!!!!!!!!Én is várom mindennél jobban!!!!!! :lol:
Vendég

Vita-Caps Méhpempő

Termék rövid leírása:
A méhkirálynő fejlődését szolgáló különleges összetételű táplálék. Vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében rendkívül gazdag immunerősítő készítmény.
http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?art=5784,1150

Lányok ezt vettem ma, már vettem is be belőle..Ismeri valaki? A Herbáriába hozattam, mert áll. ez tiszta méhpempőt tartalmaz.. :roll:

Más.. én eddig mindig csak a jobb oldalamra szuriztam, van jelentősége a hatás szempontjából, hogy hova adom a szurit?? :roll:
torolve_20130114141731

Vikkata!
Felváltva add be a szurikat mindkét oldalra,mert bedurranhat és ha nagyon fáj a helye,akkor jegeld!
Timso
Én is így gondolom,hogy mindennek megvan az oka!Sikerülni fog!
Ballagyó!
Válaszoltam
Vendég

Köszi Benszi! holnap a másik oldalra szúrok, eddig valahogy fel se merült bennem, hogy felváltva kellene, ma szólt a barátnőm, hogy ő felváltva szurizott..

A hatását nem rontottam, hogy ugyanarra az oldalra szúrtam eddig? :roll:
torolve_20130114141731

Sziasztok Lányok!

Vikkata ezt pont nem ismerem, nekem a párom vette a Lehel téri piacon egy ici-pici tégelyben van, íze már bocsánat mint a hányás :oops: :shock:
NEkem az van ráírva hogy naponta 1 fekete bors nagyságút kell szedni első pár napban iszonyatos fejfájás gyötör, de ez is rajta van hogy normális.
Azt mondjuk nem tudom meddig szedjem egészen a beültetésig? VAgy érdemes előtte abbahagyni?

Lexi, nagyon meghatott a dokis történeted, még könnyeztem is.
Sajna én itt Pesten egy ilyen dokival se találkoztam :evil:
Mondjuk a fogdoki nénim ilyen aranyos, de őt szegényt kerülöm nagyívben :)
madrin

Kkata!
Hatás szempontjából sztem sincs, csak ahoyg Benszi is írta, egy idő után nem lesz kellemes mindig ugyanoda szúrni.....Én egyik nap egyik oldalra adom, másik nap másikra..Majd ha társul a másik 2, akkor egyik oldal deca, másik a másik oldalra, a 3. a combba.... :shock:
Vendég

Timso!Köszike a dicséretet! :wink:

Sziasztok csajok,megjöttem én is!
Holnap megbeszéltem apával ,veszünk egy laptop-ot és akkor dolgozni is tudom magammal vinni! :wink:

Szia Numato!Látom már 20 hetes terhes vagy!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!! Kép Gratula a babához!!!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!
Semmi bajt nem csináltál!CSak tényleg felváltva add be!
Vendég

Kriszti, Benszi!!! Köszi Lányok!! de jó, hogy vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jövök itt az idióta kérdéseimmel, Ti meg mindenekre tudjátok a választ!!! :lol: Kössssszzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
torolve_20130114141731

Vikkata!
Azért van a topik,hogy segítsünk!
Vendég

Madrin, ennek nincs íze csak vízzel le kell nyelni, mint egy gyógyszert, olyan "originalt" nekem is akartak adni, mert ezt csak rendelni tudták, de abba nem mentem bele.. :wink: Így végülis mára hozták, amúgy a kapszulában kb. félig ilyen mézszerű anyag van, folyik! 1140,- volt 45 tabletta
torolve_20130114141731

Madrin, még annyi, hogy szerintem amíg ki nem derül sikerült-e addig lehet szedni.. végülis ez természetes vitamintartalmú.. De lányok javítsatok ki, ha rosszul gondolom.. :roll:
torolve_20130114141731

Egyébként mit szedtek még?
ÉN e vitamint + C vitamint.
Meg a méhpempő, ennyi nagyjából elég?

Egész délután hívogattam a BMC-t a párom eredménye miatt , de nem vették fel :(
Szerintetek ha van gond jelentkeznek vagy én hívogassam őket?
madrin

Én pempős mézet ettem reggelente egy teáskanállal éhgyomorra. Nekem az ízlett :D
Szerintem is lehet szedni beültetés után is bátran. Addig is erősíti a nyálkahártyát.

Vikkata, én is itt tudtam meg nagyon sokmindent. Jó, hogy vagyunk egymásnak. Elég vicces volt mikor azt írta le valaki (talán Kriszti), hogy adjuk be magunknak a szurikat, milyen szögben, hogy keverjük... :D
Gabicsibe meg a kétlábon járó lexikonunk :D
Szóval ez így naaaagyoon szuper!!!
süni76

Sziasztok!

Madrin! Próbáld őket hívni,ők nem fognak téged hívni!Mártikával nem vagy jóba???Nekem megadta a mobil számát,ha nem értem el a bmc-t akkor őt hívtam. :)

Vikkata!Mire jó ez a méhpempős izé?? :oopsNem igazán vagyok képben! :roll: :
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, nem tudtam jönni 2 napig tiszta bolondokháza volt. Rengeteget írtatok, nem győzöm visszaolvasni. Ezért ne haragudjatok, ha mindenkire nem reagálok most, majd szépen apránként.

Gil drága,

Összeszorult a szívem, mikor olvastam, hogy nem sikerült. Biztos nincs már egy pici remény se? :( Ez a ciszta dolog elég ijesztően hangzik. Viszont sajnos ez előfordulhat. Amúgy ha nem nagy az elvileg felszívódik, ha nagy akkor úgy tudom sajna le kell szívni. :(
Hát most nem irigyellek. Amúgy ettől én is félek, hogy a gyógyszerektől kialakul nálam is.

Gabi,

Hogy vagy? Remélem már egy kicsit jobban és újra lelket öntesz magadba, és persze belénk. Megint csak azt tudom mondani, hogy mi lenne velünk nélküled. Meglásd a lombik sikerül, annak nagyobb az esélye sokkal, mint az inszemnek. Ne félj tőle. (könnyű azt mondani, én már előre fostizok tőle :lol: )

Kriszti,
Sajnálom a felfázást, a gyógyszertárban lehet kapni valamilyen Urongin nevű cseppeket. Csak gyógynövény koncentrátum, direkt felfázásra és húgyúti fertőzésekre adják. Recept nélkül kapható.
Ha gondolod próbáld meg.

Vikike,

Remélem jól érzed magad ott a messziben. :)

Benszi,

Hihetetelen csinos kismami vagy. Nagyon szép a hasad és szuperek a képek amiket felraktál. Még a kolléganőmnek is megmutattam őket. :)

Estrella,
Biztos szuper volt a pihi, 3-asban meg főleg!!!!!! Köszönöm, hogy bejelöltél a wiwen.

Dugóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,

Ez tuti babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Gil, Nefke és mindenki akinek most van
Boldog házassági évfordulót!!!!!!

Bikkmakk és a többi új topicos. Üdv közöttünk.

Anett,

De jó végre hallani felőled!!! Hiányoztál ám. Majd mesélj.

Fú hirtelen ennyi juttott eszembe, de majd még írok a többieknek is.

Jelentem szorgosan akcióztunk a hétvégén :) De asszem ez nem a mi hónapunk. Majd pénteken megyek vérvételre, megnézik, hogy egyáltalán repedt e a tüsző. Jön valaki korán reggel? :)

Ma ismét 2 barátnőmről tudtam meg hogy terhes az egyiknek meg ma láttam az 1 napos gyerekét. De egész jól viseltem, mondjuk dolgozom.
Viszont a hajam égnek áll, hogy itt állandóan kérdezgetik na babatémával hogy álltok, és 2 kolléganőm meg osztja az észt, Hogy azért nem jön össze, mert negatívan állok hozzá és pszichésen nem esek teherbe. Biztos hogy van benne igazság. De egy évig nem görcsöltem, rendszeres szex mellett se jött. A párom is azt mondja, hogy biológiailag ennek össze kellett volna jönnie ennyi idő alatt. Nem véletlenül vagyunk a BMC.ben. És akkor osztják az észt, hogy nem is kell a beavatkozás, ez egy hülyeség, majd jön ha akar ez a baba. Hát marha jó kívülről olyan okos tud lenni mindenki. ezt annyira utááááááááááálllllllloooooooooooooooooooooomm!!!! meg nem is tudja milyen érzés.....nem is kívánom nekik hogy megtudják.....na lassan megyek, de megpróbálok holnap is jönni

Puszi mindenkinek.
vic12

Vic:
Szia, örülök, hogy jelentkeztél. :)
Madrin, Süni:
Én nem ettem pempős mézet. Egyszer elhatároztam, vettünk is, aztán megkóstóltam és iszonyú hasmenésem lett tőle, aztán hanyagoltam. Viszont apának ízlett, ő rendszeresen ette, meg virágport is...meg ilyeneket. Brrrr
Lexi, Kriszti, Nikó, Brigi, Ria:
Holnap akkor 3 óra Guri, ugye? Ha lemaradtam volna valamiről szóljatok ám.
Kriszti:
Jobbulást neked!
Pfúú csajok, ma egy kicsit bűnőztem apával, remélem nem lesz gáz. :oops:

Kép
Vendég

Lányok!

Most elköszönök mert apa egy kicsit nyügi!Jóccakát!Pusssssza
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Én is örülök Nektek :D

Nyunyi, mi most várakozunk. Előzmény: tavaly novemberig lelkesen próbálkoztunk, de akkor kiderült egy andrológiai vizsgálatnál, hogy a férjemnél nagy a baj. Január végén irány a BMC, az eredmény ott is rossz, csak a herebiopszia lehet megoldás. Szerencsére az jól sikerült, lett mit fagyasztani. Az összes többi vizsgálatot is letudtuk, nálam minden rendben. Április végén kezdtem el szúrni a deca-t (long protokollom volt), május 24-én beültetés, június 04-én eredményhírdetés... sajnos nem nyert :cry: Konc Tanár úrhoz járunk, augusztusban kell bejelentkeznünk vizsgálatokra, leghamarabb szeptemberben kezdhetjük a 2. lombikot. Persze ez függ a várólistától, ciklusomtól, protokolltól stb. ... és szeptemberben még nyaralni is elmegyünk előtte.
Megnéztelek iwiw-en... én már láttalak a BMC-ben :lol: Egy szép hosszú soros reggelen, épp előttem álltatok a férjeddel :D Kicsi fiatokhoz gratulálok! Anyukád miatt pedig fogadd részvétem :cry:

Zsókuci, hamarosan kipihenheted Magad :) Merre veszitek az irányt?

Kriszti, köszi! :lol: Jó is egy kis kikapcsolódás. Keresztszülőség?! De jó Nektek! :lol: Nekem sajna nincs keresztgyerekem. Továbbra is jobbulást!! Az edzéssel végleg leálltál már, ugye?

Benszi, Te csodaszép kismama vagy :) Benéztem a babás topikba, ott láttalak. Sugárzik belőled a kiegyensúlyozottság, a harmónia.... ez a fotókon is nagyon átjön :D Öröm nézni!
Progi szurit az 1. lombiknál én sem kaptam (Konc doki szerint jók voltak a hormonjaim, nem látta szükségét), de most majd a másodiknál akkor számítsak rá? :?

Gil, lesz majd öndöfés hamarosan! Vicces, de már nekem is nagyon hiányzik :wink:

Süni, jó pihenést a szabira.... ha már egyszer hazazavartak :lol: Én is méhpempős mézet eszem, most már 4 hete. Szerintem is finom. Ártani meg biztos nem árt a beültetés után sem, természetes vitaminforrás.

Vic, Te is hiányoztál! :lol: Ezt a hónapot még ne írd le.... hátha! Ha pedig esetleg mégsem, legalább jól éreztétek Magatokat! :wink:
Az ilyen tapintatlan emberektől egyszerűen sikítófrászt kapok :evil: Egyeseknek, akiknek persze nincs problémájuk a babásodással, olyan nehéz elhinniük, hogy másnak még lehet? A témát meg egyszerűen hanyagolhatnák.... hát, hogy ne gondolnál a rózsaszín elefántra, ha folyamatosan eszedbe juttatják?
Majd jön, ha akar? Hát, én azt hiszem még anyóka koromba is várakozhattam volna, ha nem járunk utána a dolgoknak :?

Estrella, :D :oops:
anett_1

Sziasztok,

Kriszti,
Örülök, hogy már jobban vagy! Amit Vic ajánlott, Urogin cseppek, az is nagyon jó, mikor Miskolctapolcán sikerült alaposan felfáznom az segített, pedig rettentően sz@rul voltam :?

Gil, Anett,
Bükre megyünk (Bükfürdő mellé, nem a hegységbe :D )!

Anita,
Drukkok ezerrel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Sajnos nem leszek net közelben hétfőn, de BIZTOS, hogy jó hírekre jövök haza a nyaralásból :wink:

Csajok,
Nem attól függ, hogy kaptok-e progiszurit, hogy első, vagy második stimu, hanem a hormonszinttől – úgy tudom. Nekem nagyon alacsony volt, így kaptam a szurit is, meg az utrot is.

Timso,
Nagyon aranyosak vagytok a pároddal :D (bár ezt én már eddig is tudtam a BMC-ből :D )
És TUTI, hogy szeptemberben már sikerülni fog!!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: