Igen, napi 1 kapszula.
Tomboló hormonok

mint kamaszkoromban, hajjaj. Remélem, persze, hogy így van, de az is igaz, sajnos, hogy napi 2 ampulla progeszteron, 3x2 utrogestan, 1/2 bromocriptin eléggé meg tudja hülyíteni az embert, anélkül is, hogy... le sem merem írni, hogy mi nélkül, hát amit mindnyájan nagyon szeretnénk.
Jaj, hogy miket csinálok Dévainál, fel sem tudom sorolni... Mindent leejtek, kis híján felborítom a paravánt, a Gonalos tollal próbálom aláírni a papírokat (ez mondjuk nem az én hibám, minek teszi a tolltartóba?:) ). Ráadásul a férjem ragaszkodik hozzá, hogy a stimuláció alatt minden UH-ra bejöjjön velem, mert az elsőnél nem volt, és Dévai le akarta állítani a stimulációt, szóval, hogy kéznél legyen, ha valami gond van, ettől én külön hülyének érzem magam, mert Doktorbácsink mindent vele beszél meg, mire kijövök az UH-os szobából, ők már meg is tárgyaltak mindent... A legszebb az volt, mikor egy egyszerű eldöntendő kérdésre csak néztem bambán. Arra volt kíváncsi, hogy van-e folyásom, én meg bámultam, mint egy hüjje, mert azt értettem, hogy van-e tojásom... fél másodperc alatt az is átfutott az agyamon, hogy mi van, most már tojással fizetjük a vizitdíjat, mint a háborús időkben?