Sziasztok Lányok, én is újra itt!
Hamar elment a 10 nap, jó volt. Az idő éppen nem volt mindig strandolni való, de azért feltaláltuk magunkat. Strandoltunk, voltunk Kehidán az élményfürdőben ( rengetegen voltak, annyira nem voltam elájulva, de az nagyon kényelmes volt, hogy teljesen bababarát, így minden kéznél volt és Beni nagyon élvezte) hajókázni, Füzfőn a bobpályán - ez szuper volt, én most boboztam először. Tegnap tegnapelőtt megint strandolás, de igencsak lehűlt a Balcsi, így Benit csak egy gyors pancsira mártogattam bele, pedig annyira élvezte a kis drágám.
Én összeszedtem valami randa gombás fertőzést

, persze szombat délután kezdődőtt, vasárnap egész végig majd megőrültem úgy égett, viszketett ( Vida dokit mégsem akartam telcsin zavarni, de az iwiwen gyorsan a segítségemre sietett)- tegnap jutottam kúphoz, meg kenőcshöz. Jó volt.....
A napközbeni alvás totál felborult, mert mindig úton voltunk , így a fiatalúr a babakocsiban aludt 15-20 perceket. Remélem itthon visszaáll a rend, mert különben nem tudok semmit sem csinálni.
Szegény Györgyiék - nem valami jó időt fogtak ki......
Cukorfalat: nagyon szép kismami vagy.
Tünde: örülök, hogy minden rendben

Ténylge, iylen feltételek mellett is maradsz a Máv-ban?
Steffi: sajnálom, hogy Martin ennyire rosszalvó. Én nem is tudom, hogy bírnám. Nem gondolkodtatok egy alvásviszgálaton? Bent kell aldunotok egy éjszakát és figyelik Martint.
Memme: Melinda tényleg olyan mint egy kis pocok, nagyon aranyos.

És bejelölhetsz engem is a wiwen ( Somlóvári Henriett) Még mindig csodállak, hogy így be merted vállalni Kicsit..... huh.... ha belegondolok , hogy most megint terhes lennék..... ( nagyon zárójelben megjegyzem, egy icicpici esély van rá

)
Bocsi, csak ennyire tudtam visszaolvasni, remélem mindenki jól van.
Képek:
Az unokatesók bolondoztak velem

Apa, kérsz még whiskyt?

Itt is a zuhany a kedvec helyem, nem csak a telken.... anya hülyét kapott tőlem

Felfedezőtúrán - most már a fűre is merek menni heheheee