A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

fejlemény nincs fájok mint állat.görcsösen meg a derekam is.
most sütök pizzát küldjek?

a legutóbbi vizsgálatnál c2000 voltam ma meg 2222 lett a vége.én nem bánnám ha elkezdődne végre v.mi.
szerintem a nyákdugesz jövöget darabokban.de Lurkó jól van és ez a lényeg aztán ugyis kijön v.mikor.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: Neked is faros volt Lurkó, nem? Lehet, hogy lemaradtam, bocsi, de megfordult? Akkor nem csaszi lesz nálad...?

Kép
zsuzsi**

Esztora!!
Itt már készülődik a kis lurkó kifelé a nagy világra..Drukkolok nektek! :lol:
torolve_20131003125716

de igen faros nem fordult meg.
mivel minden ok várnak még hogy hátha elindul.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ügyeket intéztünk...

Majd voltunk a West and-ben kajcsiztunk meg vettünk Marcinak 6 darab bodyt a CandA-ban. Végezetül cukiban zártunk. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy most fel vagyok dobodva!!!

Jelek: nagyon fáj a derekam, néha előre pocakba. Plussz, mint Enikőnél mintha szét akarná a csontjaimat feszíteni.

Esztora drukk, hogy beinduljon+++++++++++++

Enikő: Barátnőmnek vettek magzatvizet. Nem csak kukucskáltak.

kispiskóta

Uxi: Kolbászos melegszendvics szalonnával!! :lol: :lol: Nem semmi!! Énis úgy ennék. Meg a pizza is jó ötlet.... De még csibeburgernek is örülnék....

Móni: köszi, eddig nem gondolkoztam mellszívón,a nővéremnek volt Madelája,de olyat biztos nem! Az Avent Isis szimpi meg a chicconak is van egy egész barátságos darabja....

Ja és lányok tejföl,lekvár, gyerekcsoki!! Ma én szaloncukrot ettem,mert kifogytam a csokikból :oops:
Vendég

Zsu!
Te mikor mész NST-re??
A gyerekcucc vásárlás fel tudja dobni az emberlányát..meg bármilyen vásárlás..ruha :lol:

Orsi!
Szaloncukor :lol:
torolve_20131003125716

Csütörtökön. Tudod írtam, hogy akkor lesz nst, flowmetria, és magzatvízvizsi, de nem húzzuk addig...(remélem)

kispiskóta

Fél2-től mostanáig aludtam és nagyon jó volt! :lol:

Esztora: drukk+++ mostmár biztos beindul valami!

Jaj, nem tudom kinek mit akartam írni :oops: Hiába jukas a fejem :lol:

Én is úgy ennék valami finomat, de nincs itthon semmi :cry:
A pénteki napot én is kinéztem magamnak :lol: Mit gondolsz Gurgi, van rá esélyem, vagy kihuzzuk jövő hét végéig :roll:

Annee: szerintem is kéne adni egy esélyt anyósnak. A gyerekeknek is szükségük van rá!

Enyém anyós is mindig mindent jobban tud :evil: És jaj annak, ha valami nem úgy van ahogy ő kitalálta. Már nagyjából megtanultuk kezelni és elkerülni a sértődéseket meg vitákat, igaz több mint 10év kelett hozzá :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ja a péntek 13hoz... Stipi-stop!! Jenő napja és én is Jenő napon születtem ( ok másik Jenő nap nov.18.) és milyen mókás lenne a férjemnek két HüJenővel :lol: :lol:
Vendég

Brigi, 10 ÉV!!! :shock: Akkor nekem még van 6... :oops:

Orsi, te naon lökött vagy, menj szülni... :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Sziasztok!Én is alukálta egy jót délután de "kedvenc" szomszédaim haza értek így sajnos fel keltem.Látom sok mindenkinek a kaján jár az esze hát nekem is.Ma náluk Carbonára volt nyammmmi de azzért mákos tésztát én is ennék.Kata:Még jó,hogy be mentél este a kórházba.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Esztora: De bevállalod a faros szülést, vagy maradtál a császárnál...?

Én átpakoltam a táskáimat. Ugyebár nem kell vajúdós :(

Beszéltem a dokim fiával. Aranyos volt, holnap újra kell hívnom, hogy tudott-e beszélni a proffal. Most néztem a Kismama magazint, abban van egy cikk a császárról. Abban a prof az egyik szakértő. Csak tud valamit akkor...

Bocs csajok, hogy ilyen hülye voltam ma mindenkivel, de egyszerűen még mindig kivagyok. Köszi a bíztatást mindenkinek. Olyan jó, hogy vagytok! :cry: :cry:

Kép
zsuzsi**

(((((((((((zsuzsi))))))))

kispiskóta

Zsuzsi nem vállalom be,de nem inditják meg a jővőhét előtt ha nincs ok rá.pedig jó lenne már túl lenni rajt.

Bridzsi

Kép
esztora

Szaisztok!

Voltam gyógyszertárba, meg sétáltam egyet. Olyan jó a levegő, nagyon bírom...

Orsi: a medeláról én sem hallottam jó véleményt. A chiccoról viszont igen. Egy barátnőmnek bevált. Én most Avent kézit vettem, meglátjuk...bár nem tervezem túl sokat használni, de majd kiderül hogy is lesz igazából.
Ma beszéltem Judittal(szülésznő) , és jövőhéten szerdán reggel 8-ra megyek hozzá nst-re. Neked addigra már biztos meg lesz a bébi.
Üzenj ha bármi van, megbeszéltük.... :wink:

Lányok, nagyon rávagytok kattanva a kaja témára :D ennyi éhes nő egy helyen, velem együtt :wink: Épp most főzöm a lecsót, reggel megígértem Balázsnak. Jó kis vacsi lesz, finom friss kenyérrel....a kilók meg csak jönnek, jönnek... no de sebaj, majd lemennek :? :roll:

Zsuzsi: hol vagy? remélem pihizel, és azért nem vagy itt.

Andi: te is jó rég elmentél már aludni, látom mindenkinek ( bocsi aki kivétel) jót tesz ez a hűvös levegő, elnyom minket, és alszunk mint a tej. Éjszaka meg buli lesz :wink: :lol:

Tényleg, erről jut eszembe...lányok megy most valami jó film a mozikban? ha tudtok valamit, írjátok meg légyszi!!!! ezer éve voltam már moziban, és ha megszületik a bébi, milyen soká megyek újra....rászeretnám venni Balázst, hogy menjünk el ma este, kihasználva, hogy Blanka sincs. ( ja igen moziba egyébként járunk, csak mesefilmeket nézünk, ez van ha az embernek gyerkőce van... bár én bírom ezeket a meséket)

Kép
Kép
moni1973

orsi: bakker, én is nov. 18-án születtem, csak egy ici-picit :wink: előbb mint te, micsoda véletlenek... és tényleg most nézem, júli 13 Jenő nap. Ez a nap nekem is nagyon jó lenne.... lehet, hogy Jenőnek nevezem el a bébit?! Az biztos nem tömegnév mostanság :wink: Gyúrjunk rá a péntekre....

Kép
Kép
moni1973

Móni: Itt vagyok! Pihiztem, fáj a hasam, nyom lent nagyon.

Esztora: Értem. Sajna nekem programozott lesz, nem várnak a végéig. :(

Zsú: Annyira aranyos vagy! Köszönöm az ölelést!!! Nagyon jólesik!

Ja és bevágtam egy tábla epres Bocit!

Kép
zsuzsi**

Gurgi:Meg kérhetnélek,hogy nekem is tippelj.Tudom már unod de lécciiiiiiii 1982.03.14 Gyöngyös reggel 6:00

hemej

Gurgi! Köszi. Megpróbálom pocaklakó csemetémet a péntek 13-ra rábeszélni. Lehet, hogy megerősítésként még szükség lesz némi édességre is.

Esztora! Pizza? Jöhet. A mennyiség és a minőség nem számít. Csak jó legyen és sok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy ez a babóka milyen eleven? Már vagy fél órája kisebb szünetekkel, de szinte egyfolytában hullámzik a hasam. A doki tegnap éppen az aktív periódusában csinálta az flowm.-t, de az agyi keringést hiába próbálta megvizslatni, ez a babácska állandóan forgatta a fejét. Sőt, elötte a CTG értékelhetetlen lett, mert állandóan elmozdult. A párom is csak lesett, hogy mi történhet odabent. Meg is kérdezte, hogy nem fáj?

Vásárlás? Nekem is kellene mennem, de félek attól, hogy pont akkor fog elfolyni a magzatvíz. :|
mtücsi

Zsuzsi: azt a cikket én is olvastam. Hát persze hogy tud valamit, nem véletlenül a a professzor. Emiatt ne aggódj, tényleg.... :wink:

Kép
Kép
moni1973

a a = ő a

Kép
Kép
moni1973

zsuzsi: egy tábla epres boci?! helyesen tetted, ezt már szeretem :D :D

Kép
Kép
moni1973

Móni: Igazából nem aggódom, csak félek. Nem a császártól, hanem ettől a vérizétől. Nem akarooooom! Olyan bizonytalan minden! Nna, de abbahagyom, mert má mindenki halálra unnnnya!

Kép
zsuzsi**

Moni:Én is úgy mennék moziba de attól félek hogy másfél-két órát már nem bírnék egy helyben ülni.Esetleg viszem a gumi labdácskámat. Apa meg közben masszíroz.Ja és viszek mobil wc-t is. :wink:

hemej

Zsuzsi! Meglásd, amilyen macerás a kezdet olyan szerencsés lesz a befejezés! És vszínű, hogy a dokid nem véletlenül a profnak adott át. Sztem is tudhat vmit, nem hiába ez a titulusa. Epres boci? Igen, én is remek ötletnek tartom. :D
mtücsi

zsuzsi: nem unjuk halálra, ez bármelyikünkkel megeshetett volna, és nekünk is jól esne, ha lenne kinek beszélni az aggodalmunkról. Én sajnos nagyon hozzászólni nem tudok a témához, de mindjárt utána nézek, hogy hogy is van ez az ellenanyag probléma egyáltalán, mert pontosan azt sem tudom miről van szó, csak gondolom hogy valami összeférhetetlenség. Bocsi a tudatlanságomért....

Kép
Kép
moni1973

hemej: ez jó, mobi wc, meg labda, és masszírozás.... :D :D :D

Kép
Kép
moni1973

Zsú: Vesznek magzatvizet genetikai szűrés céljából, de én nem hallottam róla, hogy közvetlenül szülés előtt vennének :roll: :shock: Persze ettől még lehet hogy van ilyen :lol:

Zsuzsi: Én nagyon megértelek, hogy ideges vagy ez az egész szitu miatt, és nagyon sajnálom, de hidd el menni fog, és nem lesz semmi baj :wink:

Esztora: Helyzet??? Mennek neked a gigadrukkok :wink: +++++++

Törpiek jól vagytok??? :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko. mi újság Szegeden? Ott is lehűlt a levegő? gyerekek jól vannak?

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok Csajok.

Kőszike a biztatást, ma már kicsit jobban vok, de még mindig fáj, és csak fekvés van, de lassacskán épulgetek fel.
Kőszike a tanácsot, hogy eroltessem a gátsebem, hát azt kihagynám, sajna elég brutál szőlésem volt, jo hosszan vágtak, plussz még a méhszájam is szétrepedt, azt is vágták, és akkor még itthon a sebem picit szétnyilt, szal igy sajna nem akarom erőltetni a dolgot, de már azért sokkal jobb, ápolgatom betadinnal meg neugranormonnal kenem, szal már sokkal jobb.
De nem panaszkodom megérte, bár az tuti, hogy mostanában nem ohajtok szulni, az tuti, ez a szulés elég volt...
De majd irok szuléstőrténetet ha majd jobban leszek.

Bogim alszik mint a tej, este nagyon hisztis volt, nem birt elaludni, gondolom érezte a frontot, de aztán éjfél után picivel elaludt, és aludt reggel 5-ig, igy tők jot aludtunk.

Mindenkinek kitartás, hamarosan ti is babáztok, valami csodálatos érzés tudni, hogy egy ilyen kis tuneménynek te adtál életet, és az totál igaz, hogy elfelejtjuk a szulést, én totál elfelejtettem azt a fájdalmat amit a 16orában éreztem, bár a tobbire tisztán emlékszem, a varrásra, meg nem akart leválni a méhlepény és szo szerint ugy szaggaték ki belőlem, de majd leirom a szuléstőrténetemben...
Vendég

Na felébredtem, szétég még mindig a torkom... basszuskulacs ez szörnyű...

Móni: mondtam én, hogy a lenmag csodákat mível, egyébként most jön a dinnye adagom... férjecském már automatikusan megy érte, ha látja, hogy nincs a hűtőben... :oops: imádnivaló!

Enikő: nincs mit, és jó szépülést, rám is rámférne már egy hajszárítás, de nincs erőm hozzá. Gyors hajmosás, aztán fel a fejem tetejére és majd megszárad magától. Elég gáz!

Uxi: nekem is a 37. héten jött a borzalmas zabálás, azóta a dokinál mindig letagadok egy kilót :oops: ma rakott krumpli lesz, de a pizza ide is jöhet, mondjuk tejfölös, husis pizza... Hmmmm

Gurgikám: én is ilyeneket szoktam főzicskélni, ha más nem jut eszembe, imádom! Kizárólag fantázia, van itthon mindig "túlélő" csomag is (gomba, kukorica, borsó, bab stb.) :wink: A fájások meg sűrűn jönnek, de nem rendszeres! Szóval még semmi, csak vannak, bár én még nem érzem! Sajnos!!!! Vagy nem sajnos?

Zsú: örülök, hogy jó kedved van, megvolt az esőtánc is úgylátom?

Brigi: én túlvagyok a 10 éven és mégis néha meg tudnám fojtani... :oops: a minap is vettem neki egy szuper ránctalanító krémet (de basszus nemcsak nappalit hanem éjszakait is meg szérumot hozzá) erre megköszöni és semmit nem mondott azóta! Semmit! Tök jó, szar vagy valami! Erre férjem mondja neki, milyen szép az arcod Anyu, erre Ő ma 3 órát aludtam délután!!!!! ?? Szerintetek? Idióta! Na jó sütöttem életem első meggyes sütijét (tényleg jó lett) átviszem nekik (tudja, hogy nem tudok sütni) és semmit nem mondd. Köszi finom volt, vagy nem, vagy bakfitty! Szóval hiába a 10 év nem bírom megszokni, hogy ilyen... és rettegek milyen lesz az unokával. :shock:
Mindenkivel együttérzek anyós ügyben!

ZSuzsikám: hatalmas ölelés, és ne idegeskedj! Minden rendben lesz! Hát kinek lesz csodálatos Panka Királykisasszonykája?

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Lynia! Én a köldökcsonkra 10-14 napot hallottam a legtöbbször. Szerencsére Spock, és a házidoki is mondta, hogy lehet 3 hét is. Na, a 3 hét lejártát becsülettel megvárta az én drága fiam.
(és ettől meg, ahogy írom, elkezdett csöpögni a tejem ;) )

Lekakilás. Én csak a kezemre kaptam. Klasszikusan pelus le, popsi törölgetés, prutty. Úgy röhögtem!!!
Kaki, nekünk még csak 1 centi a pelus fölé sikerült. De az többszrö ;) pisi már volt az egész hátán!!! Fogalmam sincs, hogyan...

Magzatvíz. Nekem nem volt világítás, pedig nem folyt el!

Cicidurr. Nekem be szokott néha keményedni, de mindig le tudom szívatni bébbel, vagy ki tudom nyomkodni kézzel. Szal mellszívó csak akkor kellett, amikor táborban volt a gyerek. de később, ha majd fejek tartaléknak, akkor jó lesz! (kézi avent, kutya baja)
Vendég

HEncsi: gyógyulgass és gyere a történeteddel már nagyon várjuk, és Bogika képét is!

Esztora: azért ez nagyon izgalmas, és nagyon drukkolok neked hátha meggondolja magát Lurkó, +++++++++++++++++ és megfordul!

Andrea
Kép
kindernay

Na látom többünknek bejön a péntek 13. Akkor hajrá! :lol:

Zsuzsi: dehogy unjuk, írd ki magadból a félelmeidet, az segít!

Móni: én már idejét sem tudom mikor voltam moziba :roll:

Most ettem dinnyét, fincsi volt, de még úgy ennék valami fincsit de nincs itthon semmi. :cry: Ki kéne menni a boltba, de nincs kedvem, főleg úgy, hogy a fiúkat is vihetném magammal. Na hátha felkel a férjem és kiküldöm valami finomságért vagy itthagyom neki a fiait :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Genetikai vizsgálatnál hasfalon keresztül vesznek mintát attól függően, hogy méhlepénybiopsziáról vagy magzatvízmintavételről van szó. (Én is túl vagyok rajta.) De szülés előtt a vizsgálatnak már mi értelme lenne?
mtücsi

zsuzsi: ..már megint arra jövök vissza, hogy aggódsz? :lol: :(
én a 3.császárnak indulok neki, kérdezz bátran, ha valami nem tiszta vagy félelmed van! :wink:

többieknek, üdv! bocs, de lebetegedett a kisebbik lányom, így max. csak bele-bele olvasok a forumba... :(

KépKépKép
mütyürke

Andrea! Sztem szerencsés vagy, hogy nem érzed ezeket a fájásokat. Hidd el, a finisben tuti, hogy Te sem fogsz kimaradni eme "földi jóból". Addig meg feleslegesen ne fogyjon az erőd! És persze a türelmed, mert nem sokára mkettőre szükséged lesz.

Bori! Te csak a kezedre kaptad? Nem sugárban, telibe? Áh,akkor ez csak a bemelegítés volt. :D
mtücsi

Jaj csajok, most olvastam vissza picit, oda ahol indultam szulni, tők aranyosak vagytok, mennyit gondoltatok és izgultatok értem, olyan jo lett volna akkor azt olvasni, sokkal kőnnyebb lett volna.
De persze igy visszaolvasva is tők jol esik, és ne haragudjatok, hogy nem irtam sms-t senkinek, de én totál nyugiban voltam, hogy a Robi hazaért és hozza nektek a hireket meg a fotokat, hát hozta is, de hogy hová a fenébe irta, az nekem mai napig rejtéj...
Na mindegy, szal koszike a biztatást, igy utolag.
Vendég

Móni!! November 18!! Hihetetlen!!

és igen Zsú dinka vagyok! Péntekpéntekpéntek!!

Vagy valamikor akkor,amikor nincsenek itthon... vagy legalább senki plussz / a nővéremtől kikészülnk az 100/

na majd jövök ha még eszembe jut vmi!

És Zsuzsi úgy örülök,hogy jófej volt veled is a Péter! :wink:
Vendég

Háj!
V
ok, de csak most. eccer nekikerültem olvasó üzemmódban, de aztán közbejött ez+az.

Gréti lány imád fürcsizni, ezt díjjazom. Olyan símán relaxál a vízben, asszem megfigyuzta hosszú időn keresztül a technikát még pocilakóként, hisz anyája pocsolt eleget.

Apa ma jól keresztbe pakolt nekem (ezért is nem vótam ma még). Múlt héten, míg a szülészeten voltam, közölte, hogy lányokat (na jó, csak a két nagyot) beíratta úszótanfolyásra. Idáig minden szép és jó. csakhogy nekem aszonta ma du 5-re kell vinni lányokat. S délben 12-kor hív a barátnőm, hogy akkor hogy s mint, s ki hozza a csajokat, 3/4 2-kor kéne találkozni. Hát pofám kicsit sem esett le, fürdőköpenyek a lakókocsiban, az a cég udvarán, kulcs nálam itthon, apa valahun terepen, szal kész kánaán. Hát picit sem hordtam le apácskát (amúgy kössz a nevében a dícséreteket a lufis díszletért). Na, Grétu épp kajált, így én kocsiba bevág, elmentem fürcsiköpönyegekért, majd haza, Grétut felkölt, megetet, autósülésbe be, másik kettőt s Mamát szintén, s irány az uszoda. Szal kicsi lányom ma világot látott. Köszönheti apjának. De aludt mint a kisangyal, igaz úgy leizzadtunk (hja, hun van kérem a lehűlés? kűggyétek ide is, igaz én mán jobban bírom így külön a picilánytól). mint a lovak.

Ja, Bori - akkor mi a másik véglet vagyunk. A ma délelőtti fürcsikénél mikor kicsomagolom a kölket, valami rettenet bűzt érzek. Figyelem, hogy csak nem a Nivea fürdető a büdös. És nem. Szaglászódom másfele is, s aztán nagy későre a picur köldökére esik tekintetem. Hát ledöbb. Csonk lepotty, s a maradék trutyák bűzölgött. Na, csak reménykedem, hogy a teljes gyógyulás is épp ily hamar megy.

Amúgy tegnap volt szó a gátöltésekről. Na, ma rákérdeztem a barátnőmre: 10 belső és 3 külső öltésem van. Há-há. S nem is volt péntek 13. Há egyről lemondtam volna, hátha akkor hamarabb gyógyulok. S előrelátta nekem a 3 hetes gyógyulást. Hát kihagynám, bár sajna nem kívánságműsor.

Hencsi - tök együttérzek veled gát témában. S nem a mostani gátammal, hanem a 2001-es szülésemkorival. Akkor is volt nyisszantásom (bár nem oly hosszú vajúdás, de há a vajúdás hosszúságának kicsi köze van a gátsebhez), amit nem lehetett betadinnel kezelni, mett jódérzékeny vagyok. Há kezeltek valami más lepkefinggal, meg kaptam antibigyótikumot is a belső fertőzés elkerülésére, de mindhiába. Úgy szétestem belül, mint a rongy. Szülés után 6 nappal már a nőgyógyászati rendelőben szenvedtem, s konzíliumot ült 2 nődoki + 2 aszisztens az alsó végemnél. Aztán valami propoliszos kencét, kúpot s bigyókat kaptam, nem bírtam leülni csak 2 széket ha egymás mellé toltunk, s mindkét szék szélén volt a seggemből egy-egy kicsi, s középen, a nagy semmiben a gátam. Hát nem kívánom senkinek. Akkor inkább az intenzívebb szülés, szintén gátmetszéssel, de semmi extra utócécó nélkül, mint Adrikával. Most sincs extra semmi, de azért fakír nem vagyok, persze, hogy fáj.

Enikő! Homeós ügyben bocsi, most olvastalak, de gondolom tárgytalan, Andi tök jól megírta a hígításokat amik kellenek. S hígításokat nem módosítgatni, azt nem szabad.

Na menyek, megnézem apa mit követ el, mett takarítja az én autókáimat is (az övé mellett).

Basszus, asszem ma nem lesz meg a szülistory, pedig úgy gondoltam.

Kép
kissmanó

semmi újság szerintem nem szülünk.
pedig a barátnőm is mondta hogy délután megcsinálták neki a nyitást és reggelre megszületett Laura.
enyim kölyök nagyon jól elvan odabent.szerencsére elmúlt a görcs meg a vérzés is.
(Apukát nem tudom elkapni mert éjszakás és már 5kor elment itthonról akkor meg elég szarul voltam még ,majd holnap)

csinálok új vonalzót ezek már lejártak :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Ja, Zsuzsikám! Az ölelések innen is mennek, meg az együttérzések. Tom, könnyű mondani, hogy ne izgulj. Hisz csak gondoljuk bele magunkat a helyedbe. De azt szabad mondani ugyi, hogy mi mélységesen megértünk, együttérzünk veled/veletek, s arra bíztatunk, hogy kitartás. Jó kezekben leszel, abban kell legyél. S a vége a happy end, a többi úgy sem számít. Ugyi Hencsi. Bassza nyuszi a gátat.

Orsi - hát picit sem röhögtem hangosana hüJenő-kön.

Pociscsajszik. Szerintem zuhany indul, vasárnapig lesz itt minimum még 10 gyerek.

Kép
kissmanó

Esztora. Basszus. Nem jött be a júli 9.
De azért remélem nem az 1es maradt le előle, s lurkó gyúr a 19-re. Az kicsit soknak hangzik.

Kép
kissmanó

Manó! Menj már! 5 nap alatt leesett a csonk? Ennyire lassú, az én fiam, vagy ilyen szélsebes (szeles? :wink: ) a Te lányod?
Vendég

Mano ne viccelődjünk már.9 napot nem kaphat mert Apukájának,Nagyijának jegye van a rolling stones koncertre még pánikolnának hogy mi lesz.
meg a jővőhéten kórház lesz ha addig nincs esemény.

Bridzsi

Kép
esztora

Jujj Bori! A szelet ne emlegesd, olyanokat pukkantott ma a csajszi a pelusba, hogy már kezdtem azon agyalni, hogy még pici, s indulhatok Baby Gripe Water-t venni a patikába, mert tuti hasfájás következik.

Az éccaka különben azért extra xar volt, monnyuk én a hazajövés előtti BCG oltás utóhatására fogom (Edó is szenvedett anno miatta, s csak utólag jöttünk rá mi volt a nagy helyzet). Drága lánykám este 8-tól éccaka 1/2 3-ig olyan 30-45 percenként követelte a kaját. Eccer hagyott egy picivel nagyobb szusszanatnyi szünetet, akkor megfürödhettem. Hát remélem repeta nem lesz ma éccaka.

Kép
kissmanó

Esztora! Lehet hogy ma születik?
megtetszett az ilyen felirat?

Kép
kissmanó

ma vettem egy 8,8 kilós dinnyét (ha már csapatostól kimozdultunk a hegyről...). S nem kellett félnem, hogyan is pakolom be a kocsiba. Megfogtam és símán beemeltem. S nem veszett össze a két dinnye (a valódi, meg a pocok) :wink:

Kép
kissmanó

ja, s gratula innen is Bibisnek.
De ki ő? Mert ha nem Baba24, akkor tippem sincs.
Bár ő a Dorka féle táblában kék sorral rendelkezik, szal nem tom.
Amúgy Dorkáék otthon vannak, vajon?

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: