A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Bogesz

Ne is mond...........
Bal lábam már olyan saroktájékon ,hogy az csak na...
Pedig shollgyalu krémezés áztatás,finomdörzsi...és mégis.......
Azt hiszem elmegyek inkább pedikűröshöz,hátha szebbé teszi:-)

Sajna ez már a végefelé nekem pl. a papucstól van sztem meg másképp nehezedik a súly...és bikba bokám is befolyásolja már :lol:
Szóval jó sarkallatos kérdést tettél fel ,nekem sincs megoldásom :shock: csak kétnaponta szenvedés,hogy hajoljak le :lol:

Kép

Kép
jucu

Mikegirl,én meg inkább a másik véglet vagyok :lol: .Ez néha jó,néha nem,de ez van.Meg nekem itt van Gábor,aztán feleslegesen nem akarom ide-oda cipelni.Ha úgy érzem tényleg gond lenne,úgyis mennék.

Kép
Kép
huni

bogesz, éppen tegnap bosszankodtam ezen, hogy hogy néz ki a talpam :roll: nagyon vastag lett, repedt, száraz, és ronda :oops:
én voltam múlthónapban pedikűrösnél, szép is lett, 3 napig. :x
pedig megszenvedtem érte, mert úgy feszítette a csaj a lábam, hogy majd be sz@rtam :oops:
csajok, nekem minden éjjel 2*-3*vagy többször begörcsöl a vádlim, kegyetlen rossz. Mi lesz ha majd a szülőágyon is ez megtörténik? Onnan nem úgorhatok le :roll:

Kép
mona76

Sziasztok!

Nem tüntem el. Csak eléggé rosszul alakultak a dolgok.. :( Az hogy rosszul voltam a legkevesebb. Összevesztem apával, elég csúnyán, aztán 2 nap után kibékültünk, aztán most meg kiderült, hogy a tetőtérbeépítésből sem lesz semmi, mert a kedves drága tervező mégsem adta le a terveket... :evil: :evil: :evil: :evil:
Úgyhogy olvasgatlak titeket, de nem biztos, hogy sok idegem lesz írni is. :)

Sabine: örülök, hogy egyben és otthon vagytok már. :)

Mindenki pihizzen a lehetőségeihez mérten a legtöbbet, mert nemsokára kevesebb idő lesz a pihire. :wink: :)

Sziasztok

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

mona
Legjobba Ca tabletta. Nekem is voltak vádli görcseim - napi 3*2 MagneB6 mellett! - és a dokim javasolta a Ca tablettát, pluszban. Este bevettem, és nem votlak többé görcsök.
Csak közbe kiderült, hogy vesekövem van, aminek a Ca nem tesz jót, így abbahagytam.

Nekem a nyújtózkodás hiánya a probléma. Hónapok óta csak oldaltfekvés, no sport, és reggel már akaratlanul is feszegetem magam. Az izmaim (ha vannak még) totál ki vannak....

mikegirl

Pesti csajok, nem tudjátok véletlenül, hogy hol, melyik herbáriában lehet nektársört (alkoholmentes malátasört) kapni? Betenném a szülésznő tanácsára a csomagba. Állítólag nagyon jót tesz tejci ügyben...

mikegirl

Mona

Akartam mondani a ca pezsgőtabi lehet jó rá.Én is küzködök vele már régóta hol kijön hol nem.

Viszont rámtört a hiszti... :oops: hazajöttek anyuék és akkorát üvöltöttem a gyerekre, hogy csak na ,pedig csak gépezni szeretett volna. :cry:
Nem tudom mi van velem,fáradt is vagyok fáj a gyomrom is,még csak most küldtem le egy vékony szelet dinnyét ma,azonkívül semmi más. :?
Állítólag jön ma a viharos szél estére.Anyum meglepődött ,haza is mentek majd felhívott,miért akarok mindent megcsinálni mindig és miért nem vagyok türelmesebb.Persze megérti hogy nehéz de már nins sok hátra.
Persze, ha nekem is ki lenne nyalva a seggem, semmit sem kéne csinálnom könnyebb lenne ,de mivel még nem így van, ezért nekem kell megcsinálni,mert nincs bejárónőm.És szerencsétlen gyerek is engem bámul egész nap.Mire ő felkel én már hulla vagyok és másra sem vágyom mint pihikézni.De ő ezt nem hallhatja egész nyáron. :(

Vagy csak a front miatt vagyok ilyen hülye? :evil:

Állítólag 100km /órás szelet mondtak estére.....

Kép

Kép
jucu

Hello!

Huni: Ha kevés volt, akkor nem hiszem, hogy a nyákdugó! Bocs, egyébként, nem akartalak megijeszteni!

Jucu: Szerintem természetes, hogy türelmetlenebb vagy...Én most határoztam el, hogy holnapra hagyom a takarítást, mert most nagyon fülledt a levegő. Az a veszély nem fenyeget engem sem,hogy más megcsinálja, megvár az engem holnapig.:D

Front az jön...de azért még ennél ne nevezzen be senki a szülésre! Hagyjunk helyet a kórházakban a júliusiaknak! Sajna nekem is sikerült összeszednem vmit. :evil: És ráadásul a dokihoz már nincs időpont a rendelésre, így megpróbálom magam kikúrálni, úgy látom nem túl vészes, de nem jött jól így szülés elött.

Rita: Rugjátok már seggbe ezt a tervezőt!!! :?

J.

mamiblue

Jucu,néha én is tiszta dili vagyok.Szegény gyerkőctől utána meg nem győzök bocsánatot kérni :cry: .
Nekem sincs valami nagy étvágyam,de az nem is baj.Nem merek ráállni a mérlegre.Biztos a front miatt.Remélem senkinél nem zavar majd be.

Neki kéne állnom vasalni,de lehet majd csak estére,nehogy barnázzak,és sokat keményedjek megint.A felmosást apa bevállalta,de vasalni sajna nem tud :lol:

Kép
Kép
huni

mamiblue: megtettem. sőt. kirúgtam. :) apa is egészen nyugisan viselte. :) remélem most már nyugi lesz.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogó:Köszi hogy pihit tanácsolsz, de neked sem ártana, meg nyuuugiii, minden renbe fog jönni. Előbb utóbb a tetőtér is elkészül, ha nem idén jövőre, ha nem jövőre utána, most gondolj magadra egy kicsit és arra mi jó a picidnek. Ja és térj vissza az élők sorába, mert hiányoznak a jó receptjeid.
Sabine: Jó hogy bennt maradtak még a babók, pihizzél sokat!
Hányinger: Én nekem is hányingerem van és nem kívánok semmi darabosat csak vizet meg dinnyét, így is híztam 1 hét alatt 1.5 kilót, az biztos akkor a napi 1 szem Gravidától és 2x 1 vastól jött rám. Ami jó hír hogy nem vizesedek, csak 5 percenkét pisilek férjecském kérdezte, hogy ki jár hozzánk nap közben hogy ilyen gyorsan fogy a wc papír. Lindával már ilyenkor nagyon püfffedt volt mindenem, de most még nem, jaj Lindával ilyenkor már itthon voltunk már nem voltam puffedt bocsi., szóval a végén voltam vizes.
Ha jól érzem és az éjjel jól éreztem alvás helyett, lehet hogy Gergőm megfordult menetirányba, de nem vagyok benne tutibiztos,múltkor is becsapott csak, most nagyon megkínozott az éjjel azóta lapít lehet hogy besegített a fogorvos bácsi fúrója is amitől beijedhetett, mert nyugiban van. Na de holnap majd megmondják a kórházban megyek szívhangra, meg méhszájat nézetni.
Mi repedtsarkúak tartsunk össze. Én is csiszikálom Habkővel aztán kakaóvajat kenek rá felváltva pcakra sarokra, csak az a gáz vele, ill.a lényege hogy nem szívódik fel hanem puhán tartja, ezért zoknit szoktam húzni, mert a bőrpapaucsom belseje elég puha már vaj nélül is. Ezt a műveletet most 30 fokban a legjobb véghezvinni :shock: :shock: :oops: :oops: :shock: :shock:

Kép
Kép
zeze

Sziasztok lányok!

Pár napig nem jön az ember és alig győz visszaolvasni...

Sabine:
Nagyon örülök, hogy otthon vagytok és főleg, hogy 3in1. :lol: Remélem a fiúcskák minél tovább a pociban maradnak.

Mandala:
Vigyázz nagyon magatokra! Tudom ezt nehéz megvalósítani 3 gyerkőc mellett. Én is hasonló cipőben járok. Időnként egy-egy nagyon pörgős nap után én is cudarul érzem magam estére, hányingerem van, keményedek, görcsölgetek...Másik problémám az állandó kialvatlanság. Gondolom az éjszakai rosszul alvást, pisijáratokat nem kell senkinek bemutatnom. Az viszont egyre gázosabb, hogy az elmúlt hetekben Balázs fiam minden áldott nap 5, max. fél hatkor felkel és utána persze nekem sincs tovább alvás.
Gyorsan megfőzök, aztán 8 után, amikor még nincs olyan meleg elzarándokolunk a játszótérre, néha a strandra. Muszáj, kell a mozgás, a friss levegő és a lakásban lehetetlen hosszú távon lekötni őket. Na, a játszótéren eltöltött idő teljesen kikészít, Balázs után szaladgálni - vagy inkább gurulni - hintára emelgetni... Aztán hazaérünk tök koszosan, kifürdetem őket a homokból, kaja, Balázsnak szundi, nekem meg kezdődik a 2. felvonás. Mosás, vasalás, állandó pakolás a kölykök után... A védőnő meg veszekszik velem, hogy ne pörögjek annyira, pihizzek. Jó, de mikor?
Bocsi, hogy én is kifakadtam, de az elmúlt napokban nagyon besokalltam, annyi minden összejött. Ráadásul a fogam is elkezdett fájni megint... :cry:

Jucu:
Én is sokkal türelmetlenebb vagyok a fiúkkal. Könnyebben kihoznak a sodromból mint egyébként. Részben a hormonokra fogom, részben a fent említett állandó fáradtság miatt vagyok ingerültebb.És akkor még ott van a 3. gyerekem=a kedves férjem, aki szintén baromira ki tud akasztani...

Mona:
Mind a 3 terhességem alatt éjszakai vádli görcsökkel küszködtem, mindezt 3*2 Magne B6 mellett. Nincs olyan éjjel, hogy 2-szer, 3-szor ne kellene kiugranom az ágyból a lábamat masszírozgatni. Hébe-hóba bekapok 1-1 kálciumot is, lehet, hogy többet kéne. Mindenesetre ha ez megnyugtat se vajúdás, se szülés alatt egyszer sem görcsöltem be...

Este jön a hidegfront... Szerintem ez az állandó hőmérséklet ingadozás is kikészít bennünket. Kitartás mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!
bee73

Sziasztok csajok!

Sabine:Örülünk, hogy minden rendben van. Pihenjél sokat, hogy még a srácok betn maradjanak egy darabig!!!! :lol:

Mindenki pihenjen amennyit csak tud, és kitartás hamarosan megint hüvős lesz. Bizti a melegfront is szerepetjátszik abban, hogy ilyen nyügősek vagyunk!Én sem tudok eleget bocsánatot kérni a páromtól.... :oops:

Csajok egy kérdés ki hazsnált haskötőt? és mik a tapasztalatok?

Szép lassan mindent beszerzek, ma is voltam vásizni a Visegrádi u.-ban! Szuper hely.......köszönöm nektek, hogy ajánlotáttok!!! :lol:

Holnap megyek védőnőhőz és már megint elfelejtettem, hogy miket akarok majd kérdezni tőle. Mostanába minrtha elment volna az agyam..... :oops:

A vádligörcsöléssel együtt érzek, de mostanába pár napja egész jó. Most nem emiatt nem aludtam, hanem egyszerűen hajnali 4-kor, mitha vénásan nyomatták volna belém a koffeint!!! Ültem az ágy szélén és csak ültem...... :?

Ma jó most lépek....annyit még, hogy a Wiw-en én jelölgettelek be titeket örült módján!!! :oops:

Puszancska mindenkinek és aki tudja pihenjen!!!!!

Kép
kis pupu

Sziasztok!
Tegnap írtam egy csomó mindent de elment a netünk és nem sikerült elküldeni.Most nem írom újra , mert hulla vagyok, majd holnap panaszkodok!
Sabine örülök hogy minden rendben. mindenki vigyázzon magára.
Holnap majd jövök!

KépKép
dudu_84

sziasztok.

nekem sincs valami jó étvágyam, én a barackra meg a dinnyére vagyok rákattanva :lol:
holnaptól jön egy kis hideg - hú de jó 8)
mostanában én is mintha le lennék lassulva, agyilag is :roll: , de már csak mosolyognak rajtam.
nekem a magne b6tól elmúltak a lábgörcseim, szedek még ca-t is
ma lejártam a lábam, Pesten vagyok még a hugomnál és gondoltam kihasználom az időt és megvettünk elég sok mindent- szopis melltartó stb.
ti vesztek sima textilpelenkát? én szeretnék... hol tudok venni?
betsy!
kicsit korai a kérdés de hogy birta a babód a repülést, valszeg mi is fogunk utazni, amikor még csak pár hónapos lesz a baba, mire kell figyelni? köszi előre is

mindenkinek hűűűűűűs napokat kivánok!!!!
nora80

Sziasztok!

Kispupu én használtam,és nagyon jó volt.Tartotta a hasam,kényelmes volt.Szerintem most beviszem már a kórházba is.Gábornál csak itthon kezdtem használni,de lehet a császárosoknál nem is lehet korábban hordani :roll:

Nóra,bababoltban,tescoba meg ilyen helyeken tudsz venni.Én 15db-ot vettem,meg még Gábortól is van vagy 3-4 db amit nem használtunk egyszer sem.Megjegyzem Gábornak még mindig kell a textil pelus,mert azzal alszik .Szerintem még a nászéjszakáján is vele lesz :lol: :lol:

Kép
Kép
huni

nora80
A textil pelus egy örök darab :) Büfiztetéshez, nyálcsorgáshoz, stb. Naná hogy nem maradt ki a csomagból :)
Szerintem bármelyik bababoltban, én eddig mindenütt láttam. Van normál, és nagyobb is, fehér és mintás is, amilyet csak szeretnél :)

Kis pupu
Haskötő - az mi? Amit most hordunk nagy hassal, vagy a szülés utánira a gondolsz? Előbbim van, utóbbit holnap tervezek venni.
Nekem egyébként segít, csak ki a franc bír 40 fokban két réteget hordani. Haskötő plusz a felső. De hűvösebb napokon nagyon király. Tartja a pocóm és a hátam is. Itthon is fel szoktam venni, szuper az akár vasalás közben is.

Bár most még dög meleg van, és lehetetlen létezni is, nem hogy aludni, de remélem hamarosan megváltozik. Mindenkinek szép álmokat.[/b]

mikegirl

Vigyázzatok a tescos textil pelussal (cseh) mert egy kalap sz@r, nagyon hamar szétmegy. Méterárusnál lehet kapni kb. 250Ft darabja és elég tartós. Évek óta használon itthon takaritásra stb.

Haskötő: pólusban vettem 3990Ft-ért, máshol eddig 7000Ftért láttam. Barátnőm aki 4 hete szült, megállás nélkül hordja, nagyon szépen visszament neki a hasa.

Én is repedtsarkú vagyok ,tesom mindig megpedikürőz, de minden hiába. Heti rendszerességgel pedikürőz semmi eredmény!!!! ez már igy marad, de lebeszéltem a kozmetikussal, fodrásszal hogy augusztus 18án még egy utolsó optikai tunningot dobnak rám, ki tudja utána hogy lesz időm menni. Bár lesz a gyerek egy apja is :D:D:D aki él még tud rá vigyázni :D

Szinte már semmit nem birok lenyomni a torkomon, viszonot egész nap ég a nyelőcsövem, barack amit még elviselek, de ennyi. Nem kivánok semmit, iszom viszont mint a versenyló, és legszivesebben egész nap a wc-n ülnék és pisilnék. Hanga most anya hasát mókuskeréknek használja, egész nap teker, mocorog. Már a közértben és észrevette a pénztáros fiú hogy micsoda buli megy a polom alatt :D:DD

Megyek fürdeni

Pusz mindenkinek
Szilvi

és megint jön a csalós vonalzóm

Kép
sziszike77

Sziasztok, jó reggelt!

Egy gyors időjárásjelentés: Hideg van.. :P :lol: Hurrá-hurrá. :)

zeze: :) igen a pihi. Minden szabad percet megpróbálok pihivel tölteni, csak az a baj, hogy kevés a szabad perc. A rosszullétek megmaradtak sajnos.. :( Bár néha segít egy pohárka hideg kovászosuborkalé. :) Holnap megyek védőnénihez.. Nem merek ráállni a mérlegre.. :oops: Mostanában néha elszalad velem a ló ami a vacsorát illeti.. :roll: :oops: De olyan fini császárszalonnát hozott anya, meg csinált koviubit is, és beért az első adag paradicsom és paprika is. Remélem ez alatt a 6 hét alatt nem jön fel még 5-6 kiló..

Na mindegy. Megyek eszem valamit ennek örömére mert éhes lettem.. :roll: :lol:

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

csajok, képzeljétek el, az újjaimat alig bírom behajlítani, mert mintha elakarnának repedni :cry: aztán felpróbáltam a gyűrűeimet, és csak az újjam közepéig jönnek fel. De miért ilyenkor durran be, mikor hűvös van? Még a bokacsontom látszik egy kicsit, de érzem hogy már ott sincs minden rendben, már minden pacsker szorít :cry:

Kép
mona76

Hello!

Mona: Érdekes, de én mikor télen voltam terhes sokkal jobban vizesedtem, pedig akkor sem volt meleg. Lehet, hogy kicsit sósabbat ettél és ettől lettél vizesebb.

Nálunk akkora vihar volt tegnap éjjel. Letört 2 nagy ágat a fákról és 3 kocsit összetört!:(

Kis pupu: Nekem van egy nagy borítékom, amiben benne van az összes leletem, én arra szoktam felírni, hogy mit akarok kérdezni...így nem felejtem el! :wink:

Ma nem lesz okunk panaszkodni a hőségre, bár ez az ingadozás is nagyon rossz! Vasárnapra megint 30 fok felett mondanak. :?

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Mona, én sem tudom az újjaimat napok óta normálisan behajlítani. És reggelre mind a két kezem is totál le van zsibbadva. Ez lehet a vizesedés? A bokámon viszont nem látszik semmi.

Sabine, én is örülök nektek!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Haskötőt akkor császárnál is lehet használni?

Kép
nap12

Szegény Mona, figyi próbáld meg hogy nagyon sok dinnyét eszel, nekem ezt javasolták itt a helyi öregek, bár én nem nagyon vizesedem. Meg esténként fel a falra a lábadat szinte teljesen függőlegesbe!!!

Császárosok csak varratszedést követően azaz kb. 10nap után vehetnek fel hasfogót!

Nagyon szupi időnk van!!! tegnap lefeküdtem 11kor és most ébredtem fel, még a nyál is folyt a számból annyira jót aludtam!!!

Most megyek könyvelek egy picikét
pusz
Szilvi

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Kávéééét!!Olyan álmos,fáradt,nyúzott vagyok.Mondjuk elég későn aludtam el,és korán keltem,mert vérvételre kellett mennem :? .Meg lehet rátesz az idő is,de legalább hűvös van.Itt nálunk 16 fok :D .

Nap én nem kérdeztem anno,de biztos.Volt egy szobatársam akinek a kórházban voltak ápolónő ismerősei,és mikor bejöttek hozzá a szobába,ott sápítoztak felette,hogy mért nem adnak már itt a kórházba valami haskötő félét,mert nem megy vissza a hasunk.A császisoknak egyébként is lassabban megy.

Mona én is sokkal vizesebb voltam télen,de most jobban viselem ezt a terhességet egyébként is.Most néztem a másik kiskönyvemet mikor Gáborral voltam terhes,és már a 32.héten nagy lóbetűkkel bele volt pingálva,hogy toxémia.Most nem nagyon vizesedem,jó a vérnyomásom,és remélem így is marad.

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak mire visszaolvasom a napi termést már nincs erőm írni. Még mindig kocsi nélkül tengetem kis életem és mire megjárom a boltot kész is vagyok, úgyhogy én most baromira tudok örülni ennek a hűvösebb időnek, de ahogy néztem pár napig jó lesz, aztán utána megkapjuk a böjtjét, mert a jövő hétre 37 fokokat láttam.

Sziszike, érdekes mostanában én is sokszor ébredek úgy, hogy folyik a nyál a számból :roll: Te tb-s dolgokat is csinálsz, vagy csak könyvelsz?

Ja, én is repedtsarkú lettem, de nekem még az Avonos láb mélyhidratáló krém segít rajta és nagyon jól hűsít is.

Mona, szerintem is dinnye a gyógymód, de biztos benne van az is, hogy ki mennyire hajlamos a vizesedésre.
Én ebből a jóból (eddig) kimaradtam szerencsére.

Sabine, nagyon örülök, hogy még egyben vagytok, maradjon is így még egy darabig.

Mandala, te üzemi konyhát vezetsz? :wink: Nekem még elolvasni is sok volt, hogy mennyi féle kaját gyártasz le egy nap, és mekkora mennyiségben. Komolyan minden elismerésem a tiéd. Azért ha a kölykök alszanak próbálj te is pihizni egy kicsit, bár tudom, hogy a házimunkákat igazából csak akkor lehet megcsinálni, amikor ők alszanak (már ha egyszerre csinálják :lol: )

Én tegnap voltam védőnőnél és a nyaralás alatt (ahogy gondoltam is) sikerült felkapnom 4! kilcsit, de még így is azt mondta, hogy ok amit eddig híztam. Hát majd meglátjuk a dokibácsi holnap mit szól hozzá. Mondjuk az tény, hogy mióta hazajöttünk azóta nem jött fel semmi.

Pont 1 hónap múlva kellene megszületnie a kiscsajomnak, én azért remélem egy picikét hamarabb akar majd kibújni :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Jelentem megjöttünk a védőnőtől.....
Egy hónapja mértem utóljára a súlyomat, azóta újabb 3 kilóval gazdagodtam!!! :oops:
Apa megkért hogy amikor nézik a magzat mozgást vegyem fel a szívhangot.Elkezdtük nézni, a pici szíve tüneményesen dobod, majd egyszer csak egy nagy rezgés apa közbe üzenetet küldött.....a lököt :P Szerinte csak telepátia és azt valójában a picinek küldte, mármint az üzit ( Az ált benne, hogy nagyon szeretlek titeket) :P
Ja és több mint egy méter vagyok már körbe, nem semmi de lassan tényleg átugrani, mint megkerülni..... :oops:

Csajok nem tudom mi van velem, de ma kicsattanok ajó kedvtől, lehet hogy az idő teszi???? :?

Sziszike: A Póluson belül hol vetted a haskötöt? Ez tényleg nagyon olcsó.....érdekelne :lol:

Figyu csajok a kórházba manókának kell vinni rucit vagy adnak ott rá? A Jánosba fogok szülni.....

Mit ajánlotok hol érdemes venni kókuszmatracot? Nincs valami jó tippetek erre.......mindig van valami jó ötletetek......szóval??? :lol:

Mamiblue:
[/b]Bevallom én is mára felírtam egy kis papíra a káérdéseimet, egy újabb mondása,aminek van igazság alapja... Akinek nincs esze, legyen notesze....

Na jó lépek már magamat fárasztom, mindenkinek szép napot, és panaszmenteset!!! :D

Ja és holnap megyek dokihoz, láttom majd manókát!!!! :D :D :D

Kép
kis pupu

Jaj Sziszike te értesz az ilyen gyes meg gyedes dolgokhoz valamennyire???

Kép
kis pupu

Kis pupu,
mi a Soroksári úti Baby Outletben vettünk kókuszmatracot, méghozzá elég jó áron, kb. 6500 forint volt, ha jól emlékszem. De érdemes előtte felhívni őket, mert elég gyorsan elkapkodják az érkező készletet, ők viszont meg tudják mondani, mikor van biztosan.
Hogy mit adnak a babának, az szerintem kórházfüggő, tehát az a legtutibb, ha ott megkérdezed.
Egyébként rád tippeltem, hogy te voltál a titokzatos iwiwes jelölgető. :D Ha már itt tartunk: te még nem küldted el az adataidat az elérhetőségeket tartalmazó táblázatunkhoz (amelyiket a gmailre szoktam elküldeni). Ha van kedved hozzá, várom priviben a következőket: teljes név, mobilszám, emilcím, iwiw, messenger (ha van). Köszi!

italoman

Sziasztok!
Hú, de jó, hogy ilyen hűs napra ébredtünk. Habár ettől az erős hidegfronttól félek egy kicsit... de megbeszéltem Mira babával, hogy ma nagyon kapaszkodjon és ne sokat mozgolódjon a kijárat közelében.

Köszönöm a beöntéssel kapcsolatos infókat. Azt hiszem fogok kérni.

Sabine!
Örülök, hogy tudják a kis fickóitok, hogy a pocak-lak még ideálisabb számukra.

Mona!
Nálam is gyakran előfordul, hogy alig bírom behajlítani a kéz és a lábujjaimat. Gondolom ez azért van, mert a keringés nem mindig úgy működik ahogy kellene, ha a babóka odabent nyom vmit.

Kis Pupu!
Mi a Minimanóban vettünk kókuszmatracot 10000Ft-ért. Volt olcsóbban is, csak az nem volt mosható.

Nekem azt mondták a gyógyászati segédeszköz boltban, hogy most még ne vegyem meg a haskötőt, hanem a szülés után mérjem le a haskörfogatom és küldjek át érte vkit. s ajánlatos már a szülés utáni napon használkni.

Nyuszifülnek nem most szombaton volt az esküvője?

Kép
mirosz

Sziasztok!
Kis Pupu, a Jánosban a bébinek hazamenős ruhát kell csak vinni, arra az időre, amikor a kórházban vagytok, ott adnak rá kórházit. Viszont pelust Neked kell biztosítani. Szülésfelkészítőn mondták 1 hete. Egyébként most jövök a Jánosból, most volt az első CTG-m.

Puszi, ja a hétvégén bekötötték a fejemet :oops:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

agnesgoboly!
Gratula és kérünk képeket a nagy eseményről!

A szülőszobába miért kell citromot vinni? mire jó?

Kép
mirosz

Ági HATALMAS GRATULA!!!! és ezt csak így mondod? A Ctg-t is meg az esküvőt is???? :?

Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ok?

Köszike a gyors válaszokat csajok!!!

Kép
kis pupu

Képzeljétek reggeliztem, utnak indítottam apát, aztán visszafeküdtem, és most keltem fel :oops:
Pedig itt vannak szerelvényezni, de még az sem zavart, hogy zörögnek :oops:
Ági, sok boldogságot! Kérünk képeket! :wink:
Köszönöm az ötleteket, már telefonáltam is apának, hogy hozzon dinnyét :D
Biztos ez a front zavart be, de nagyon sz@r a közérzetem :cry:
Ki pupu, engem nem jelöltél be :cry:
Holnap doki :lol: tenyésztés, méhszájvizsgálat, és ctg :D
Sziszike, nemtudod, hogy az Istvánban a tenyésztésnek mennyi idő után van eredménye?
Csajok, valami gyors kaja tipp? De lehet csirkemáj lesz, valamivel :P

Kép
mona76

Nos így vót:
Kép

Képzeljétek, a bébi nem tett ám kereszbe, egy picit se keményedtem, egész nap nyugton volt :)
Most lelépek pihizni.

Üdv:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hali!

Mona: Csirkemáj az fincsi, és még vas is van benne! Én sem vagyok a toppon, de a kaja már kséz szerencsére!

Mandala: Barátnőd megszült már?

Judit

mamiblue

Ágnes,
hatalmas gratula! :D Látod, a baba is átérezte a helyzet szépségét, és az alkalomnak megfelelő áhítattal viselkedett. :wink:

italoman

Gyes gyed igen, bár az üzlettársam ebben profibb, de tudok benne segíteni, Inkább társaságok (bt, kft, EV) könyvelése megy, amibe beletartozik a munkaügy is.

A pólusban egyetlen egy bababolt van, a csavaros fagyissal sréhen szemben. Mamiblue azt hiszem az a neve, de nem biztos, egy ilyen piros színű tábla a céglogójuk. Nem a mozi oldalán.

A hasfogót már első naptól kezdve lehet hordani a nem császárosoknak, sőt muszáj is!

ÉN most nem panaszkodom mert annyira szupi jót aludtam és tök friss vagyok, hogy az csak csuda!! Holnap ha uilyen időt mond akkor ablakot fogok pucolni!!!!

Kép
sziszike77

Mona:Küld el létszi privibe, hogyan tudlak bejelölni!!!ok? Ezer bocs.....amúgy már képzeljétel manónak is csinált oldalt apa a Wiw-en!!! :lol:
Amúgy védőnéni után én is szundikáltam egy picit...........

Sziszike:Megírhatóm privibe neked a kérdésem! Hátha tudsz nekem ebben segíteni?? :oops:

Ági:És a mese hol marad?

Remélem mindneki jól van ma?!
Nektek nem szokott a köldökötök körül fájni? Persze csak ha egy picit megnyomom úgy fáj.....

Kép
kis pupu

Sziszike priviben zavarhatnálak egy kérdéssel, csak annyira, hogy egyet értesz-e velem, vagy nem.

Ági, gratula az esküvőhöz, sok-sok boldog évet kívánok nektek!

Mona, akkor most azért kipihented magad. Jól tetted!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Irigylek mindenkit aki jókedvű és kipihent. Én nagyon bőgős, harapós kedvemben vagyok ma. Retttttttenetesen fáj a fogam! Ráadásul nem is ugyanaz, ami 3 hete két napig gyötört. Nem aludtam az éjjel, ráz a hideg a fájdalomtól és potyog a könnyem.
Pedig milyen boldog voltam amikor 1 hónapja végignézte a doki a protkómat és azt mondta minden oké. Most meg begyulladt az a nyavalyás bölcsességfog! :evil: Pár éve volt már vele baj, akkor kapott egy utolsó esélyt és megmenekült a fogótól. De miért pont most? Annyira nem vagyok lelkileg egy foghúzásra készülve, főleg azért mert nálam sose ment még simán.
Már ez se számít, csak rántsa már ki valaki! A dokim ma már nem rendel, szájsebészet is csak délelőtt van, lehet, hogy rögtön oda kellene menni. Úgyis mindig ott kötök ki.Holnap elmegyek... De addig még ki kell bírni az éjszakát valahogy. :cry: :cry: :cry:

Ági!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Bocsi, hogy a nyavalygásommal untattalak benneteket, most inkább eltűnök.
bee73

Szia lányok!
Visszajöttünk, úgy hogy most kipihenhetem a nyaralást.
Olyan fáradtnak érzem magam....

Lányok Két gyerek után..miért is kötelező a hasfogó?És minek is?

gratula az esküvőkhöz!!!![b][/b]
tuza edit

Sziasztok!
Pár napig nem voltam és két napig tartott, mire apránként sikerült elolvasgatni ezt a rengeteg hozzászólást :)

Sabine!
Örülök, hogy minden rendben veletek! :lol:

Nyaraltunk a múlt hét végén, 2 napot utazgatással (vonat, hajó) és nézelődéssel, 2 napot strandolással töltöttünk. Teljesen őszintén, nekem néha sok volt, főleg a gyaloglásból, de ami a lényeg: kisfiunk szuperul érezte magát! :)

Tegnap egész nap mostam+takarítottam, ki is ütöttem magam a nap végére... Ma meg fejfájással és szédelegve ébredtem és ez még most is tart... :( Mondjuk lehet, hogy Beni éjszakai ébresztései sem segítettek a dolgon...

Mona!
Nekem nedves időben dagad leginkább a kezem-lábam, nem melegben. Peteérésről... azt hiszem, te írtad, hogy később volt a 14. napnál. Nekem is legalább 1-2 héttel később volt.

Bogesz!
Tényleg jól kiosztottad a kórházi bunkókat. Én is irigyellek kicsit a "nagyszájúságodért". Hasonló, de azért nem ennyire durva élmény ért a legutóbb, amikor is csak egy eredményért mentem be a kórházba... Fiatal doki volt ott, telefonált, amikor letette, rámnézett és: "fönt van még a bugyi?" Anyád. Én intelligensen csak annyit mondtam, hogy köszönöm, nem vizsgálatra jöttem...

Bebi!
Szép a babakocsitok, de őszintén szólva a leányaid sokkal jobban tetszenek! :)

Sziszike!
Azért a koncertet gondold meg.... biztosan brutál hangos lesz, nem? Én csak Rebublic-koncertet voltam Benussal anno, de majdnem sírtam is, annyira úgy éreztem, hogy ő nem bírja. Lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak, de érdekes, a mai napig utálja a hangos zenét és a zajokat.

Jucu és a többi hisztis...!
Én is kezdek igazán hisztis és gondolom idegesítő is lenni, Benedek is sokkal könnyebben kiakaszt, többet kiabálok vele, mint szoktam. Pedig a türelmemet többen csodálták már... pl. játszótéren, amikor csapkodta magát a földhöz régebben, én meg nyugodtan néztem és vártam a végét... :)

Mandala!
Eszméletlen vagy! Én néha emellett az egy gyerek mellett sem tudok semmit csinálni, nem is tudom elképzelni, hogy több picúr+ egy brigád mellett hogy tudsz többfogásos ebédeket csinálni, komolyan.
Őszintén szólva le is fogom egyszerűsíteni a kérdést, a jövő héttől azt hiszem, megint házhoz jön az ebéd. Sokkal nyugisabban elvagyunk így, s annyit tudok foglalkozni Benussal (meg majd a picivel), amennyit csak igényelnek.

Kád is volt téma...
Beni 2 éves koráig a kiskádban fürdött, mert a nagyot nem érezte elég biztonságosnak. Úgyhogy egy hasonló kaliberű kölyöknél megéri kiskádat venni. Persze ezt nem tudhatod előre...

Doki
Múlt hét szerdán voltam én is. Ami megdöbbentő...hogy az elmúlt hónapban rám is feljött 4 kiló. Pedig nem kéne... Amúgy minden oké. Jövő héten még talizunk a dokival, azután megbeszéljük, kire tud rábízni, amíg szabin lesz. Ja! És mivel Beni császáros volt, műtéti előkészítésen mindenképpen át kell esnem. Ezt is most tudtam meg.

Szép délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
pfranciska

Ági: Naaagy gratu az esküvőhöz!! Soksoksok boldogságot nektek. :D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Nora
Semmi gond nem volt vele... az a leglényegesebb, hogy fel- és leszállásnál, a légnyomás-változásoknál, kapjon legalább néhány korty folyadékot... Saskia akkor mindig kapott soron kívül cicikét.... :lol:
(8 hónapos koráig nagy cicista volt a drágám, aztán 13 hónaposan végleg abbahagyta...)

Ági
Kép

Sok szeretettel gratulálok!

Kb. 2 hétig nem nagyon leszek... jönnek a barátnőmék látogatóba hozzánk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vigyázzatok magatokra, babácskákra!
Vendég

Ird meg a kérdést persze kis pupu és robcsi, utánanézek.
Viszont én most pocsékul vagyok, iszonyatósan görcsöl a hasam
Nem tudom mi lehet ez olyan mint amikor megakar jönni vagy mint amikor nagyon kell kakilni!

Megyek alszom egy picikét hátha jobb lesz, ha meg nem száguldok a dokihoz be

Mona nem tudom mennyi idő alatt van meg a tenyésztés az Istvánba mert én csak 26án megyek.
Most megint lesz egy soronkövetkező vérvétel azt tudom!

na megyek szenvedni

Üdv

Kép
sziszike77

Köszönöm a sok gratulációt :)
Pupu, a mese azért maradt el, mert a képküldés után kidőltem aludni :oops: Szóval kb. 50-en voltunk az esküvő utáni állófogadáson, amit nálunk, otthon tartottunk meg. Szűk család, barátok és 1-2 kolléga (egy helyen dolgozunk, így ez duplán jó volt). Az utolsó vendég éjfélkor ment haza, pedig már fél háromkor kezdtük a bulit :) . Aztán utána 2 napig takarítás-kölcsönzött dolgok visszahordása-eszmélkedés, de kedvencem az okmányirodai ügyintézés. Viszont amíg nincs személyi, állítólag addig nem tudom intézni a TAJ kártyát, pedig az kellene leginkább.
Összességében nagyon jó buli volt, Babánk is élvezte (nyugalomma). Képzeljétek, viszonylag sokat táncoltam! Én csodálkoztam rajta a legjobban.
Most viszont már száz százalékkal koncentrálhatok a gyerekünkre, beszerzem, ami még hiányzik, lassítok kicsit. Kezdett is kicsit túl sokat dagadni a bokám, de 1 hete állandóan megyek valamerre. Most jön a pihi.

Sabine, örülök, hogy rendben-egyben vagytok.
Képzeljétek, egyik kolléganőm hármas-lombik ikreket várt és megszült! Nagyon édesek, három kislány, mindenki egészséges. Kicsit korán jöttek, valahol a 32. hét környékén, de megvannak. Úgy örülök!
Na befogom :oops:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Mióta hazajöttünk nem írtam nektek, meg kell mondanom őszintén, hogy még mindig az elmúlt több mint 2 hét termését olvasom, még a 98-102. oldalig kell elolvasnom, ami még eltart egy darabig.

Ági: gratulálok az esküvőhöz!

Tegnap voltam vérvételen, alapjában véve jók lettek az eredmények. A fehérvérsejt számom lett magasabb, de a vas, a hemoglobin, hematokrit, vércukor és vizelet rendben van, minden határértéken belül van.

Nagyon jó hogy lehűlt a levegő, bár délelőtt voltunk a Tesco-ban, és olyan rosszul éreztem magam, olyan fülledt volt bent a levegő, sőt mintha levegő sem lett volna bent. Végig szédelegtem, a szívem meg mintha ki akart volna ugrani a helyéről. De amint kijöttünk, már minden rendben volt.

Tegnap megvettük azt a 4 részes ágynemű garnitúrát a kiságyba, amit már a múltkor kinéztem, nagyon szuper, majd lefényképezem.

Holnap megyek védőnőhöz, biztos hogy le leszek tolva. Amíg anyukáméknál voltunk 2 kilót híztam, a legutóbbi tanácsadás óta, ami még májusban volt, megint 5 kiló jött fel. Így tartok most 14 kilónál. És míg a Márkkal 72 kilóval mentem szülni, már most vagyok 82 kg. Eléggé szégyenlem magam, de most sem eszek többet, viszont a hasam hatalmas (tegnap a munkahelyemen is megjegyezték, de szerintem is).

Na megyek visszaolvasni, mert így tényleg nem fogok a végére jutni.

Kép
Kép
márkanyuka

Ági
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Szépek vagytok... :lol: :lol: :lol: :lol:

Brühühü... brühühü.... belőlem még nem lett tisztességes asszony :oops: :cry:
Vendég

Kép

Kép

Kép
mona76

Hol lehet elolvasni Times születéstörténetét? Vagy az a times.doc nem azt jelenti?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: