A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jaj Zsuzsi!! -nincs semmi viditóm,de gondolatban küldök neked egy olan ölelős képet,meg simi-simiset is!
És adok feladatot is,keressük Gurgit!!

Emi: 30kmre laknak.... Ott laktunk volna mi is velük.... Csak az összeférhetetlenség :D
Vendég

Jaj, ezen a macsakellésen hangosan röhögtem, és Emi is elkezdett röhögni. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Orsi: köszi! Tényleg jó, hogy vagytok csajok, mert most tényleg olyan szar...

Kép
zsuzsi**

Nem bírtam kiolvasni a pecsétet a kiskönyvben, de valami kregulária, vagy milyen ellenanyagot találtak anno. Azt mondták, mindig legyen nálam a papír a személyim mellett, és ha vért kellene kapnom, sürgősen lobogtassam az orruk alá.
Meg azt is, hogy jó lenne szülés után is magamnál hordani, de most már nem fogom, úgy látszik elmúlt, mert most nincs.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Nekem valami hatféle van... :shock:

Kép
zsuzsi**

Dobok már egy pocifotót, rajta ül az előző lakója.
(Hájfejemet nem ér nézni...)
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

:shock: Hatféle?! :shock:
Juj, ez nem hangzik jól!
És mit mondanak, szülés után elmúlik, ugye?

KépKépKépKépKép
uxi

Milyen törékeny ez a kislány! Szépek vagytok!
Vendég

Uxi: Még azt sem tudják, hogy egyáltalán a gyerek váltotta-e ki. Jó, mi?
Nagyon cukik vagytok! Uxi, szép kismami vagy! Emi pedig egy kis tündérke! Nagyon cuki! :lol:

Kép
zsuzsi**

http://apro.origo.hu/baba/egyeb/showAdv ... ,53,1.html Ezt nézzétek meg!
Én ilyenről még nem hallottam :lol:
Vendég

reggelt!Kivételesen jól alukáltam ma csak 5 keltem pisilni.De a hasam brutál módon keményedik olyan rossz kicsit már aggódom.Zsuzsi:Tudom könnyű mondani át élem a helyzeted.De biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz.Uxi:Annyira szépek vagytok!!! Legyetek jók.Nálunk változatlan az idő 9°C-van de legalább nem esik eső.Hol van Gurgi csak nem.....?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Nem küldött sms-t Gurgi! Még szerintem nem szül. Bár ma még bármi lehet. Azt ígérte, ha indulnak, már akkor üzen nekem. Lehet, hogy csak tök jól alszik.

Kép
zsuzsi**

reggelt=Jó reggelt! :oops: Orsi:Hát ilyenről még én sem hallottam.Nem is láttam. :P :P :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Haliho! Jelentem itt vagyok, meg vagyok :lol:

Eddig alvás volt, szétaludtam az agyamat.
Tegnap este tíz után, jó nagy nyílalások+mensis derékfájásos görcsök..ez tartott hajnali 3-ig, azóta nyoma sincs..

Zsuzsii!
Mi már beszéltünk, én azért tényleg nem értem, hogy már az elején kiderűt, hogy ellenanyag van a vérben, miért nem csináltak semmit de én azt mondom, hogy minden rendben lesz és megértem vhol. Zsuzsi anyukáját, mindenki anya aggódik a gyerkőce miatt.
Nálunk apukám a körmét is lerágja annyira izgul..na meg anyukám is.
Zsuzsival minden rendben lesz, ebben biztos vagyok, a konzilíum meg azért kell, hogy tényleg fel legyenek készülve az orvosok ha akármi adódnak DE NEM FOG!!

Orsi!
Ez azért elég meredek kijelentés az anyósék részéről bakker.
torolve_20131003125716

Zsuzsikám jól gondolta, akkorát aludtam, mint a bunda.
Ja igen, ha indulnánk, Zsuzsinak és Zsunak megy az sms, azonnal!!

Uxi!
Szépek vagytok!!
torolve_20131003125716

Babakocsi ringató kézikészülék..na wazz

A brendonban meg lehet kapni forgató, hintáztató, kisvidámparkos megoldást..hát nemtom, nem vagyok híve ezeknek a nagyon modern, nagyon drága szerkezeteknek.

Majd apa hintáztatja meg a hinta a játszótéren..na meg majd a nagyiéknál...huha, ott aztán lesz homokozó, hinta meg kis medence.. :lol:
torolve_20131003125716

ZSu! Pü ment (2x is, biztos ami biztos), megkaptad?

Uxi! Nagyonszépek vagytok.

T.
mtücsi

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Csak egy jó hírt hoztam nektek!

Igaz már régen írt ide, de BIBIS-nek KISLÁNYA SZÜLETETT JÚLIUS 8-ÁN 13.40-KOR 3.30KG-VAL ÉS 55 CM-REL.
Ő az akik nem nézették meg, hogy mi lesz. Legyen meglepetés, ha kibújt.
Egyébként jól vannak, csütörtökön elvileg jöhetnek haza és a tejci is beindult.

További jó pocakosodást, a finishben lévőknek pedig kitartás!
Vendég

Jó reggelt,
Zsuzsikám: ne idegeskedj, biztosan minden rendben lesz veletek, ne idegeskedj, mert akkor Panka Királykisasszony is megérzi majd! Fel a fejjel! Minden rendben lesz, sima császáros szülés és a végén ott a Királykisasszony veled!

Móni: nekem is 98 BPD volt ... Én is ezen gondolkodtam, hogy fog kiférni szegénykémnek a feje...

Nekem egész éjjel megint égett a torkom, nemsokára megyek CTG-re majd meglátom mi lesz. Képzeljétek tegnap este vettem észre, hogy amit kinyomtattak negatív "keneteredményt" az áprilisi nem pedig a 06. havi amit levettek???? Most mi van? Megkérem Őket keressék meg a gépben a friss eredményt, és ha nincs meg? Basszus ezen jól felidegeltem magam!

Uxi: nagyon jól nézel ki, szépek vagytok (nemtom milyen hájfejről beszélsz?)

Andrea
Kép
kindernay

Bibis nagyon gratulálunk nektek!
Köszi Chrissyy a híreket!

Andrea
Kép
kindernay

Gratulálunk Bibisnek! :lol:
torolve_20131003125716

Bibis: Nagy-nagy gratula a kicsilányhoz!!!

Kép
zsuzsi**

Na látom 2 jelöltem Gurgi és Andi egybenmaradt éjszaka!Én is! :(

Mit tegyek, ha nagyon szülni akarok, fene a macskáját, ő bezzeg frontolt, nekem jöhet hideg-meleg front, nem használ...

Bisbisnek gratulálok, rá is irigykedem! :)

KépKépKép
dikó1

Jó reggelt!

Bibis: gratula a kicsilánykához!

Zsuzsi: sajnálom ezt a mizériát de legalább jó kezekben vagx odafigyelnem rád. Nem lesz semmi gond!!!

Uxi: nagyon szépek vagytok, és egyáltalán nics hájfejed!!!

Nekem brutál éjszakám volt :cry: Talán ha aludtam összesen 3órát 2részletben :cry: Fél2 kor megint hasmarsra ébredtem, onantól brutál keményedett és fájt a hasam, sehogy nem volt jó. Valamikor fél6 körül sikerült megint elaludnom, addig vagy a wc-n ültem vagy az ágyon mert feküdni nem bírtam annyira fájt mindenem :cry: 7kor keltem azóta is folyamatosan kemény a hasam és fáj :cry: Meg a derekam is le akar szakadni. Már jó lenne, ha küldene ez a gyerek valami biztos jelet, hogy most jönni akar vagy csak a bolondját járatja az anyájával :roll:

Na megyek dógomra, férjem most ment elintézni a házasságit :roll: Végülis jobb később mint soha, hátha erre vár Samuka :lol:

Szép napot mindenkinek, végre itt a hüsi meg eső! :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Jó reggelt/napot! Én még mindig ágyikóban, valahogy nem akaródzik elkezdeni ezt a napot. :oops: Pedig ügyeket kéne intézni... :?

Zsuzsi, sajnálom, hogy pont a terhességed végét bonyolítják meg és keltenek aggodalmat! Hidd el minden rendben lesz!!! Anyukádat meg megértem, az enyém is aggódik, meg szerintem mindenkié, a tiédnek meg van oka. Küldök egy ölelést: ((((((((zsuzsi))))))))

Rita!!! Na történt valami! Lehet holnap tényleg nem engednek haza, vagy addig lehet meg is születik Samu baba??? :D

Nálunk a nagy túrósBUKTA, semmi nem történik, nem egy font érzékeny ez a gyermek. Pedig, ha az utsó mensit vesszük alapul és hogy pontosan 26 napos ciklusaim voltak és a 26. napon délután lett tök erős pozitív a tesztem, akkor Marcinak ma kéne megszületnie.

kispiskóta

És köröztetnék, Mütyürke hol vagy????

KépKépKép
dikó1

Ja uxi, nagyon csini kismama vagy, a lánykád meg nagyon édes!!!!!

Bibisnek gratula!!! De bevallom, én nem emlékszem rá. :oops:

kispiskóta

Zsu!
Nekem október 9-én volt a utolsó mensi első napja és 25-én fogant Samu..szal nekem elvileg még lenne a juli 16-hoz+3 napom..
32-35 naposak a ciklusaim..

Pihengessél csak!!

Na meglátjuk mit hoz a holnapi NST+vizsgálat..
torolve_20131003125716

Az a baj, hogy nálam nem lehet mensit meg hány napig tartott dolgokat számolgatni, mert valamikor csak nyáron, valamikor csak télen volt mensi, aztán a ciklusok 35-42 -ig tartottak, szóval lutri! :shock:

Zsú: nem kéne esőtáncot járnunk? :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Na léptem CTG-re! Pusszantás

Andrea
Kép
kindernay

Andi, járjunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem okt. 5-én volt az utsó, pont 26 naposak, azaz ha a fogantatást nem nézzük (már én sem tom, szentül meg voltam győződve, hogy ciklus első fele) akkor pont jul. 10 jön ki.

kispiskóta

Andi, érdekes a vonalzód!!!! :shock:

kispiskóta

Sziasztok Csajok!

Uxi! Csoda szépek vagytok!

Megint nem tudok visszaolvasni. Reméelem, nem maradok le semmiről. Írjátok meg, ha van vmi újság.

Mi a tegnap este bementünk a kórházba. A kolleganőm ismeri a csecsemőosztály főorvosát és felhívta telefonon. Azt mondta azonnal menjek kórházba, amíg nem késő. Akkor már annyira fájt a mellem, hogy sírtam. Felöltöztettem Egont és bevittek a kórházba. Ott két csecsemős nővér masszírozta ki a mellem. Hát....isszonyúan fájt...már nincs ott göb, de még mindig sajog a mellem.
Azt mondták, hogy utolsó pillanatban menntem, mert mára belázasodtam volna és akkor bent tartanának Egonnal együtt. Most kamillával borogatom és figyelek, mert lehet, hogy megint menni kell... Igazán okt sem tudtak mondani, hogy miért volt, mert fejem, minden evés után. Egyszerűen, hajlamos vagyok rá...

Közben front volt és a szülőszobák tele voltak. Nagyon sokan szültek az éjjel. Persze, ti jutottatok eszembe. Nagyon szorítok nektek, mindenkinek és alíg várom az új híreket!
molkata

Na! Már megint nem találom, amit írtam. Elküldöm mégegyszer.

Ja! Annee! Gyönyörű ez a baba és milyen békés!!

Sziasztok Csajok!

Uxi! Csoda szépek vagytok!

Megint nem tudok visszaolvasni. Reméelem, nem maradok le semmiről. Írjátok meg, ha van vmi újság.

Mi a tegnap este bementünk a kórházba. A kolleganőm ismeri a csecsemőosztály főorvosát és felhívta telefonon. Azt mondta azonnal menjek kórházba, amíg nem késő. Akkor már annyira fájt a mellem, hogy sírtam. Felöltöztettem Egont és bevittek a kórházba. Ott két csecsemős nővér masszírozta ki a mellem. Hát....isszonyúan fájt...már nincs ott göb, de még mindig sajog a mellem.
Azt mondták, hogy utolsó pillanatban menntem, mert mára belázasodtam volna és akkor bent tartanának Egonnal együtt. Most kamillával borogatom és figyelek, mert lehet, hogy megint menni kell... Igazán okt sem tudtak mondani, hogy miért volt, mert fejem, minden evés után. Egyszerűen, hajlamos vagyok rá...

Közben front volt és a szülőszobák tele voltak. Nagyon sokan szültek az éjjel. Persze, ti jutottatok eszembe. Nagyon szorítok nektek, mindenkinek és alíg várom az új híreket!
molkata

Sziasztok Lányok!

Jól kialudtam magam, 9 óra előtt ébredtem fel. Olyan jó levegő volt/van, biztos az nyomott így el.

zsuzsi: itt már a lánynok előttem leírták a gondolatokat, amit én is szerettem volna, így nem szeretném őket ismételni. Abban viszont biztos vagyok, hogy minden rendben lesz... azt nem írom hogy ne aggódj, mert az hülyeség, én is aggódnék, tudom. Egyébként a bébi ilyenkor már nem fordulhat meg? Nem tudom pontosan, hogy van-e erre "szabály", hogy hányadik hétig szoktak megforduli, de mintha nem lenne...

Andi: hát igen, BPD 98, és mindez a 36. hét végén, mi lesz itt? A súly is nagy, tudom ez csak találgatás, de mondta a dokinő
( ő aki soha nem szokott súlyt mondani) hogy 3 kg fölött van az biztos...
Mi lesz így a gátvédelemmel?! No mindegy, ebbe most nem bonyolódok bele.

uxi: nagyon helyesek vagytok!

Húúú, korog a gyomrom, megyek "reggelizni".

Szép napot ( már amennyire lehet egy ilyen esős nap szép) :wink:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Andiank tényleg érdekes a vonalzója..megy a drukk Andi! NST és tsai..

Zsu!
Akkor az ma van! :lol:

Álmos vagyok és örülök az esőnek de nagyon!

Kata!
Uhh, basszus nagyon sajnálom de szerencse, hogy időben érkezetek..mielőbbi gyógyulást kívánok! Puszi nektek!

Asszem leheveredek..
torolve_20131003125716

Rita heveredj, én meg fel sem kelek! :lol:

kispiskóta

kata: sajnálom ami történt, sajnos ez elég sokakkal/ sokunkkal megtörténik. Tudom, hogy borzasztó fájdalmas. Jól tetted, hogy bementetek a kórházba.

Kép
Kép
moni1973

Most meg kétszer :oops:
molkata

Brigi! Még a végén beelőzöl mindannyiunkat?

Bosszantó, de tegnap óta egyfolytában hivogatnak minket, hogy- na egyben vagytok még? Jön a hideg, érzel már valamit?- Ó, igen. Végre nem szakad rólam a víz. Fájások: 0 (sajna)

Dikó! Bizonyos szempontból tényleg irigylésre méltó az a macsesz, de ő hányat ellett? (Ráadásul egymás után, zsinórban?) A jóból is megárt a sok. De ha tényleg most mész szülni, lécci gondolj rám is a baba-mamásban! Tartok attól, hogy mire odajutok, egy db üres ágy sem lesz. Előre is Köszi.

Kispiskóta! Látod? Ilyenek ezek a kispasik. Kényelmesek. Majd, ha könyörögnek nekik, akkor kegyeskednek kifáradni. Szép kis kezdet, nem? :)
mtücsi

Zsuzsi! megkaptad a pü-t?

Enikő! Hol vagy? Ma még nem jöttél.
mtücsi

Móni: Sajnos nálam nagyon kicsi az esély arra, hogy megforduljon, mert alacsony vagyok, és már így is majdnem az egész teret kitölti bent. Annyira be van ékelődve a popsija, hogy a doki nem akarta elhinni, hogy nem a feje. :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

Na megfőztem az ebédet... Legalább ezzel sincs gond,de a hátamközepére se kívántam az egészet...
Drága férjem ha hívom izgatottan veszi fel a telefont, fosik,hogy indulnia kell! :lol: :lol: Én meg terror alatt tartom, csak nehogy úgy járjak,mint a kiscsibe. "persze oroszlán..." :lol:

Utolsó menstri. okt 9 nekem is,de a fogamzás az okt. 23. reggeli akció eredménye...

Körözéshez:Mütyürke és Cenikő??
Vagy le vagyok maradva?
Most, Kata is elgondolkoztatott,lehet,hogy mégis be kéne újítani egy mellszívót? :roll:
Vendég

Ja és Zsuzsi eszembe jutott mit akartam!! :lol: :lol:
A kersztanyám szülés közben, ill. vajudás alatt fordult meg és lett farfekvéses! Szegény nagyim kipróbálhatta az össze szülési módot... 1normál, 1 faros és az apum a császár!!
Vendég

És én csak olyan nyomsát érzek a pocakomban, nem fáj semmi,csak úgy nyom, nehezedik. A derekamnak semmi hangja nncs úgy értem nem jelez,ez ugye nem azt jelenti,hogy Ej ráérek szülni még??

Sorry,hogy mindig így elaprózom,de ennyire szét vagyok esve! :oops:
Vendég

Köszi csajok.Gyógyulgatok és borogatom a mellem..

Gurgi! Te még mindig itt? :roll: Drukk++++++++++++++
molkata

Orsi: Nem semmi a nagymamád :shock: Durva!

Kata: Sajnálom, hogy meg kellett tapasztalnod ezt a fájdalmat, de hidd el, rendben lesz, ez csak átmeneti :)

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!
Vagyok csak fél 10ig aludtam :oops:
Hajnal 3ig brutál szúrkálós altáji fájdalmaim voltak+ keményedések ezerrel, úgyhogy csak utána sikeredett elaludnom!

3/4-ed 10kor meg meghozták mamáék a csajokat :D
Most épp nézik a Thomast dvd-én ugyanis esik az eső és nem tudunk lemenni a játszóra...

Vannak fejlemények? Visszaolvasok picit....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Fú, Annee, Andris sem egy ropi alkat!

Ellenanyag. Én úgy értettem, hogy anya kap egy szurit a szülés után, mert egyébként a KÖVETKEZŐ babát ellenségnek érezné anya teste. De lehet, hogy félreértettem vmit. Vagy az csak az RH? Internet mit mond erre?
Zsuzsi! Talán megvan az orvosi oka, hogy miért most kell ezzel jobban törődni. Lehet, elmúlhatott volna (azért csekkolták olyan sűrűn), vagy nem lehet tárolni túl sokáig a szükséges anyagokat. Sztem mindenképpen olvass utána, hogy megnyugodj!

Uxi! Olyan szépek vagytok! Az ártatlanság sugárzik rólatok!

Kata! De jó, hogy bementél. Jó, hogy hallgattál az ösztöneidre, és nem otthon próbáltad tovább megoldani a helyzetet!
Vendég

Az én lassú, de lelkes fiamnak ma hajnal végre leesett a köldökcsonkja!

És a másik sorsfordító eseményt nem is írtam. Szombaton 3 órán belül sikerült a fiamnak lepisilnie, lekakilnia és lehánynia engem. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: